Találatok a következő kifejezésre: Mik a az LH tesztről (2 db)

Mik a tapasztalatok az LH tesztről?

Legjobb válasz: szia, Én használtam egy idõben, de nem akkor estem teherbe. Nyilván jól mutatja a peteérést, mert az LH hormonra érzékeny, csak a tüszõrepedést kell utána pontosan eltalálni. Ja, és itt nem érvényes a halvány csík, mint a terhrsségi tesztnél. Itt mind a két csíknak egyforma erõsségûnek kell lenni. Sok sikert.

szia, Én használtam egy idõben, de nem akkor estem teherbe. Nyilván jól mutatja a peteérést, mert az LH hormonra érzékeny, csak a tüszõrepedést kell utána pontosan eltalálni. Ja, és itt nem érvényes a halvány csík, mint a terhrsségi tesztnél. Itt mind a két csíknak egyforma erõsségûnek kell lenni. Sok sikert.

FONTOS! Mi a véleményetek erröl az lh tesztröl?

http://kephost.hu/share-E8AF_4BB8D447.html nem értem mert nekem ez pozinak tünik. március 17.én volt mensim ezeket ma tegnap és tegnap elött csináltam! Azt mondta adokim hogy cisztám van egy a jobb petefészkembe késett a mensim 9 napot!lehet a cisztától pozitív?

Legjobb válasz: nem tudom hogy kell betölteni a képet?

A kérdező hozzászólása: nem tudom hogy kell betölteni a képet?
Könyörgöm, ilyen problémával ne ide írj, hanem menj el az orvoshoz és kérdezd meg tõle. Mi nem fogunk tudni segíteni, pláne a képet is rosszul linkelted.
A kérdező hozzászólása: ez az hogy nem tudtam csatolni a képet! De van itt száz ember aki rakott föl képet hogy mikor volt peteérése és arra válaszoltatok
A kérdező hozzászólása: de köszi a válszt! Ezer ember rakott már föl ovu tesztet vagy rosszabb dolgokról kérdezett te meg ilyen bunkó módon válszolsz!!!!
A kérdező hozzászólása: http://kephost.hu/share-E8AF_4BB8D447.html
Hát azt, hogy mitõl pozitív, szerintem tényleg nem fogjuk tudni megmondani. Állítólag a ciszta okozhatja, de ezt én is csak olvastam. Nem tudom milyen fajta ovu teszt, de hasonlót próbáltam én is és nekem is mindig pozitívnak tûnt. Aztán rendeltem a Tesz-Veszen és azon olyan szépen, egyértelmûen látszik.
Lehet cisztától pozitiv. Babát tervezõk otthonán találsz errõl dolgokat.
Ez Corax-os ovuteszt? Mert ha igen, dobd ki!Nálam is ilyen volt!Mind az 5 nap pozit mutatott! Rendelj a vateráról, 75 ft darabja, az tényleg jó!!
A kérdező hozzászólása: igen coraxos teszt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!