Találatok a következő kifejezésre: Mik a az Infacol-ról (2 db)

Mik a tapasztalatok az Infacol-ról? Mikortól lehet használni? Vagy esetleg valami más módszer hasfájás ellen?

Legjobb válasz: Szia! Nekünk az Infacol volt a megváltás! Minden szopi elõtt (éjszak pláne) adtam neki, az a jó benne, hogy cseppentõs, nem kell kiskanálba csöpögtetni, mint az Espumisant. Azt nem tudom, mikortól lehet használni, de szerintem egész csöpp korától (mi 5-6 hetesen kezdtük).

Szia! Nekünk az Infacol volt a megváltás! Minden szopi elõtt (éjszak pláne) adtam neki, az a jó benne, hogy cseppentõs, nem kell kiskanálba csöpögtetni, mint az Espumisant. Azt nem tudom, mikortól lehet használni, de szerintem egész csöpp korától (mi 5-6 hetesen kezdtük).
Hasfájós tartás: úgy veszed az alkarodra, hogy a feje a könyök felé van, az alkarodon fekszik hason, lábai a kézfej felé. Nálunk ez is segített.
Mi 3 hetesen adtuk elõször.Napi 4x mondta az orvosunk kaja elött vagy után.Aztán 2 hósan, már nem volt hasfájós.Nekünk bevált szerette az ízét.:)
Hát nálunk az Infakol semmit sem használt kibukta még mielött szopiztattam volna így mi az Espuvizánt használtuk!És mellette Mecsek baby teát adtam és adok most is a kisfiamnak!Nagyon szereti!
Szia! Mi angol vizet (gyógyszertári nevén: Gripe water) adtunk a lányunknak, nagyon bejött. Ráadásul nem gyógyszer, hanem természetes készítmény, köménymagolajból. Úgy emlékszem, 6 hetes kortól adható. Már ilyen kicsi korában is imádta, megérezte az illatát, és már tátotta is a száját a kanálra. És az a legjobb benne, hogy AZONNAL HAT, ami szerinem a legfontosabb az anyának, aki mindent elkövetne, hogy elmúlassza a babája szenvedését. Próbáljátok ki, tényleg nagyon jó!
Az infacolt csak akkor jó, ha a levegõnyelés miatt fáj a poci. Ha egyéb ok áll a hasfájás mögött, semmit nem fog használni. ráadásul a hatóanyaga ugyanaz, mit az espumisannak. Tehûát tökmindegy melyiket használod
Szia Mi elég érzékeny gyomrúak voltunk és nekünk a doktornõ valami régi gyógyszert írt ki na meg az infakolt de nekünk csak az espumizán jött be. semmi más
Semeddig. Azért nem tud meglenni nélküle, mert már hozzászokott.
3 hónaposan és 1 hetesen hagytuk abba a használatát.
Szia! A fiam 4 hónaposan nõtte ki a pocakfájást. Addig is kísérleteztem vele (kéthetenként) hogy nem adtam neki, de az eredmény íszonyatos szélgörcs és végigsírt nap lett. Aztán egy kísérleti napon nem volt semmi sírás, semmi szélgörcs csak elégedett és jóllakottan mosolygó manó. :) Mi akkor hagytuk abba. Nem kell leszoktatni róla, csak ha már nem kell, nem kell többet adni.
Kb. 4 hónapos korában hagytuk el, akkor már nem kellett. 1. válaszoló butaságot írt, nem szoknak hozzá, mi is gond nélkül elhagytuk, mikor már nem volt szükség rá.
2-es vagyok. Nekünk sem volt gond a leállással. Egyszerûen nem adtam tovább és kész.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a reagálásotokat.... :) Bíztató.... :)
mi is kb 3 hónaposan hagytuk abba, egyik napról a másikra.nincs benne semmi olyan összetevõ ami függõséget okozna :) Próbáld nem adni, de ha visszatér a hasfájás, add neki nyugodtan, nekem ezt a doki mondta :)
Nálunk a 13-14. hét környékén szûnt meg a hasfájás, addig próbálkoztunk hogy nem adtuk, ha kellett akkor újra, vagy csökkentettük az adagot és vártuk a reakciót, aztán tényleg egyik napról a másikra szûnt meg, kísérletezni kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tapasztalat átadását.... :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!