Találatok a következő kifejezésre: Mik a az Antisudoricával (4 db)

Mik a tapasztalatok az Antisudoricával kapcsolatban?

Legjobb válasz: annyi antisudorica- s kérdés volt már. írd be a bal oldali keresõbe, hogy antisudorica és egy csomó mindent kiad, kérdéseket is, válaszokat is. egyébként használ, ha izzadsz, próbáld ki, megéri.

annyi antisudorica- s kérdés volt már. írd be a bal oldali keresõbe, hogy antisudorica és egy csomó mindent kiad, kérdéseket is, válaszokat is. egyébként használ, ha izzadsz, próbáld ki, megéri.

Raz a hideg megis folyton izzadok? Mi lehet az oka? Olvastam itt a Solutio Antisudorica-rol, ez segithet?

Legjobb válasz: szia ezzel en is igy kinlodok,nagyon rossz meg telen is raz a hideg es izzadok,az antisudorica egy hetig segitett ,mas emberre varazsolt,aztan megint elszomoritott hmm

szia ezzel en is igy kinlodok, nagyon rossz meg telen is raz a hideg es izzadok, az antisudorica egy hetig segitett , mas emberre varazsolt, aztan megint elszomoritott hmm

A solutio antisudorica nektek bevált? Illetve milyen jellegű az izzadásotok (pl nekem valószínűleg pszichés mivel erősen szorongó ember vagyok)

a kérdés szerintem adott leginkább olyan emberek válaszát várom akik valamilyen pszichés ok miatt izzadnak, hogy azoknak bevált-e

Legjobb válasz: Akkor az embered vagyok :) Pszichésen izzadtam, mivel csak akkor volt, ha elmentem valahová.. Itt hallottam errõl a szerrõl, nekem bevált! Annyi az észrevételem, hogy elég erõs, ki kell tapasztalni, hogy mennyi kell belõle. Nõ vagyok, 27 éves, vékony testalkat, érzékeny bõr. 2 naponta kenek fel este fürdés után a hónaljamra fültisztító pálcikával. Talán hamarosan ritkábbra is átállok, még nemrég használom, inkább sûrûbben kenjem, mint ne hasson, fõleg most vannak a melegek is. Valakitõl azt hallottam, hogy 1-2 hetente keni csak és elég. Mindenképp javaslom, próbáld ki, szörnyû ez az izzadás :/

Akkor az embered vagyok :) Pszichésen izzadtam, mivel csak akkor volt, ha elmentem valahová.. Itt hallottam errõl a szerrõl, nekem bevált! Annyi az észrevételem, hogy elég erõs, ki kell tapasztalni, hogy mennyi kell belõle. Nõ vagyok, 27 éves, vékony testalkat, érzékeny bõr. 2 naponta kenek fel este fürdés után a hónaljamra fültisztító pálcikával. Talán hamarosan ritkábbra is átállok, még nemrég használom, inkább sûrûbben kenjem, mint ne hasson, fõleg most vannak a melegek is. Valakitõl azt hallottam, hogy 1-2 hetente keni csak és elég. Mindenképp javaslom, próbáld ki, szörnyû ez az izzadás :/
Sziasztok! Sajnos, én is erõsen szorongó nõ vagyok, ráadásul depressziós is. Az én izzadásom szerintem kellemetlenebb, mint a Tietek, én ugyanis kéz-talp fokozott izzadásában szenvedek! Már mindent kipróbáltam, sajos, eddig semmi sem segített. Aki tud, az legyen szíves segíteni.


Solution Antisudorica: Neked nem csípte az arcodat, mikor felkented? Vagy nem viszketett tőle? Mert nekem nagyon. Pedig már próbáltam úgy is, hogy hígítottam, de még úgy is. Nem bírná a bőröm?

Legjobb válasz: Tyû, az én arcom is izzad, de én nem mertem felkenni arcra, mert a hónaljamon éreztem milyen brutális tud lenni. Lány vagy? Mert ha igen, akkor próbálj meg alapozópúdert használni. Nekem az jó ideig nem engedi izzadni az arcom. És nem is fénylik tõle. Egyébként hova kented? Az egészre?

Tyû, az én arcom is izzad, de én nem mertem felkenni arcra, mert a hónaljamon éreztem milyen brutális tud lenni. Lány vagy? Mert ha igen, akkor próbálj meg alapozópúdert használni. Nekem az jó ideig nem engedi izzadni az arcom. És nem is fénylik tõle. Egyébként hova kented? Az egészre?
Mit keres az arcodon egyáltalán? Izzadásgátló lábra, hónaljra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
A zsálya/Salvia officinalis/ teával vigyázz, legalább 5 percig forralni kell.Mérgezõ anyagot tartalmaz. Sok gyógynövényes nem hívja fel erre a figyelmet. Muskotályzsályának/Salvia sclarea/nincs ilyen alkotója, elég leforrázni és 5 percig lefedve állni hagyni. Fürdõvízbe is lehet tenni, olaját is. Toniknak is használhatod a teát.
Nem a pofidra való ez az oldat - igen, kiütéses lehetsz tõle, kipirosodhat... az arca mindenkinek érzékenyebb, de van aki még a hónalján sem bírja elviselni a hígított változatát sem.
sportolsz vmit? mert nekema sport jó mindenre! amióta sportolok jobb 1 fokkal, plusz ha lemegy 1-2kiló akkor mégjobb szokott lenni!n egyél csokit sósmogyorót meg ilyen hülyeségekt én azoktól hiztam meg izzadtam is!pedig nem sokat ettem! heti 1-2zacsi sósmogyi (a pici)plusz a só az vízmegkötõ.
A kérdező hozzászólása: Igen, lány vagyok, de nem használok alapozókat. (púdert) Az egész arcomra kentem. De egyébként nagyon jó hatást tett. Úgy izzad mint egy normális embernek. Mi lehet tõle a bajom? Kiütéses leszek? :S Valamit nem tudtok ajánlani még a púderen kívül akkor, hogy mit tehetnék, hogy ne izzadjon ennyire az arcom? Iszok egyébként zsálya teáit is, de az nem igazán használ. :(
"Az alumíniumsók kicsapják a verejtékben lévõ fehérjéket, apró dugaszokat képezve zárják így el a verejték útját" - magyarázza Dr. Kriston Renáta bõrgyógyász. én nem kenném az arcomra...
A kérdező hozzászólása: De nekem az arcom izzad rettenetesen, ezért kentem oda.
Ha fekete pólót veszek fel, akkor ugye nem lesz majd hatalmas fehér foltom tõle?vagyis ugye nem fogja majd be?:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!