Találatok a következő kifejezésre: Mik a az Amway (6 db)

Mi a véleményetek az Amway-ról?

Vásárlói szempontból,és mint eladói-munka is érdekel

Legjobb válasz: A termékek kiválóak, és ha utánaszámolsz, kiderül hogy nagyon olcsók is. A legkukásabb termékeknél azért drágábbak, nem az ár az elsõ számú elõnyük. A környezetvédelem az igazán fontos. Ha szeretnéd, hogy a gyerekeid gyerekeinek a gyerekei is még élhessenek a földön, a legjobb, amit tehetsz, hogy csak Amway termékeket használsz. Ha meg valamelyik termék mégsem jönne be, 90 napon belül tényleg visszafizetik az árát. A munka meg nem az Amway-en fog múlni, hanem rajtad. Ami az Amway dolga, azt el fogja végezni. Profi módon ellát téged nagyszerû termékekkel, és pontosan kifizeti a neked járó pénzt. Azt viszont javaslom, hogy ne termékeladásban gondolkodj. Vannak ebben az üzletben jobb lehetõségek is. Kérdezd azt az embert, aki mutatta neked az üzletet!

A termékek kiválóak, és ha utánaszámolsz, kiderül hogy nagyon olcsók is. A legkukásabb termékeknél azért drágábbak, nem az ár az elsõ számú elõnyük. A környezetvédelem az igazán fontos. Ha szeretnéd, hogy a gyerekeid gyerekeinek a gyerekei is még élhessenek a földön, a legjobb, amit tehetsz, hogy csak Amway termékeket használsz. Ha meg valamelyik termék mégsem jönne be, 90 napon belül tényleg visszafizetik az árát. A munka meg nem az Amway-en fog múlni, hanem rajtad. Ami az Amway dolga, azt el fogja végezni. Profi módon ellát téged nagyszerû termékekkel, és pontosan kifizeti a neked járó pénzt. Azt viszont javaslom, hogy ne termékeladásban gondolkodj. Vannak ebben az üzletben jobb lehetõségek is. Kérdezd azt az embert, aki mutatta neked az üzletet!
Elég jók a termékei csak kicsit drágák. Munka szempontjából inkább csak másodállásnak jó.
Az amway-nél ne akarj dolgozni, hacsaknem mellékállásban gondoltad, de szerintem még úgysem érdemes. Vásárlói szempontból nem tudom.
Az MLM rendszer építése a lehetõ legsikeresebb és legjövedelmezõbb Üzlet a jövõben, ezt más a Világ okosabb és tapasztaltabb, mondhatnám nevesebb gazdasági emberei is megmondták. Ezen nincs mit finomítani. Ez tény.
Akármi van a nevem elõtt, az Amway lényege, ismétlem: "Agresszív üzletpolitikájával tönkreteszi a családokat. Ugyebár, elõször is a családban kell fogni palimadarat a piramisjátékhoz." Egy elõttem szóló is megírta, hogy megvetésre méltónak tünteti fel a tisztessége munkát.
tegnap 07:55 Bárhányszor megismétled, ugyanolyan ostobaság marad. Ez azonban tényleg nem függ attól, mi van a neved elõtt. Ebben igazad van.
11-27 08:38-nak "A nászuradék klassz emberek. Rendelkeznek egy információval, amit megpróbáltak veletek is megosztani. Kár, hogy szerencsétlenül alakultak a körülmények, és ezért nem tudtál a lényegre koncentrálni. Nyilván hiba volt egybemosni egy rokoni ismerkedõ látogatást egy Marketingterv bemutatóval. Az meg végképp nem túl szerencsés, hogy nyílt MT idõpontjára beszéltek meg személyes találkozót. Félreértés lehetett. Ha fontos neked a családod, megkéred õket, hogy mondják el mégegyszer. Ha nincsenek ezek a hülye eltérítõ körülmények, biztos te is át fogod látni, milyen értékeket ad ez az üzlet egy család életéhez." Nem egy értékes információval rendelkeztek, hanem még rajtunk is nyerészkedni akartak. Üzletet akartak csinálni a fiuk és a lányunk szerelmébõl. Én meg nem dobhattam ki õket rögtön, mint macskát ...ni, mert nem akartam a fiatal szerelmeseket megzavarni, Capuletet és Montague-t játszani. Az MLM nem az eladásból tartja fenn magát, hanem a beszervezett marhák tagdíjaiból. Isten ments családtaggal üzletelni, bármilyen formában! Ha bedõl az üzlet, az idegen eltûnik az életembõl. Egy családtag ott marad. Arról nem is beszélve, hogy ma már õk maguk sem amwayeznek. Na vajon, miért?
Ami a hozzászólásodból vélemény volt, az a te bajod. A tárgyi tévedésed cáfolom: "Az MLM nem az eladásból tartja fenn magát, hanem a beszervezett marhák tagdíjaiból." A tagdíj cca. bruttó 7000 ft/év. Új regisztrációnél 13.000. Ez néhány 100 millió ÉVENTE. Ebbõl az alkalmazottak jövedelmét, meg a rezsit lehet kifizetni. Egyébként meg mindegy, mibõl tartja fenn magát. 53 éve mûködik a cég, és soha nem volt tartozása. Valószínûleg nem marhákra alapozza a hosszú távú együttmûködést. Sokkal fontosabb, hogy több, mint 3 milliárdot évente visszaoszt az üzlettársaknak. Ez az általad megjelölt forrásból lehetetlen lenne.
Nem a megírt esetben találkoztam elõször az Amwayjel, hanem már hónapokkal túl voltam egy csoportos beetetõ elõadáson. Az Amway jelent meg elõször M.o.-n az MLM cégek közül. Magyarázd meg nekem, nagyokos, miért kezdik az azóta szervezkedõ MLM bandák az agitációjukat: "Mi nem vagyunk MLM"? Negyvenöt perc arról való kérdezõsködés után, hogyan élek, pedig mégiscsak kiderül, hogy azok. A mókus szerencséjére le volt csavarozva az asztal. Csak felálltam - "Most hagyjuk abba" -, és faképnél hagytam.
11-27 08:38 "miért pont az Amwayé lenne a legjobb?" Nincs a világon olyan, hogy legjobb mosópor, legjobb szempillaspirál vagy legjobb fogkrém. Nyilván lehet rengeteg érvet mondani pro- és kontra az Amway termékekrõl is. Egyetlen elõnyük azonban biztosan van. Ha Amway terméket veszel, a kiskereskedelmi árrést vagy magadnak tartod meg vagy a gyereked és az õ párja fogaj megkeresni. Ha fontos neked a családod, nyilván szivesebben hagyod náluk, mint a Tesco/CBA/Interspar tulajdonosainál. Az Amwaynek nincs agresszív üzletpolitikája. Idézz csak fel nyugodtan, mit láttál egy Amway-es TV-reklámban vagy óriásplakáton. Az igazság az, hogy a marketingköltséget is a gyerekeid (és õket segítõ üzlettársak) keresik meg. Ha fontos neked a családod, nyilván ezt a pénzt is szivesebben hagyod a saját gyerekednél, mint az RTL klubnál vagy a Mahir cityposzternél. Híresen és elismerten családbarát cégrõl van szó. Valamit nagyon elnéztél, ha az ellenkezõjét hoztad ki belõle. A nászuradék klassz emberek. Rendelkeznek egy információval, amit megpróbáltak veletek is megosztani. Kár, hogy szerencsétlenül alakultak a körülmények, és ezért nem tudtál a lényegre koncentrálni. Nyilván hiba volt egybemosni egy rokoni ismerkedõ látogatást egy Marketingterv bemutatóval. Az meg végképp nem túl szerencsés, hogy nyílt MT idõpontjára beszéltek meg személyes találkozót. Félreértés lehetett. Ha fontos neked a családod, megkéred õket, hogy mondják el mégegyszer. Ha nincsenek ezek a hülye eltérítõ körülmények, biztos te is át fogod látni, milyen értékeket ad ez az üzlet egy család életéhez.
Ja, még valami. A termékek nem amway márkájúak. Sok márkát közvetít és szállít az amway, mint cég. Hallottál már az artistry-rõl? Igencsak világhírû kozmetikum, az 5 legnagyobb kozmetikai cég egyike, és örökre az is marad. A bõrfiatalításban pedig világelsõ volt és lesz is! Nem amway márkájú, csak az amway cégen keresztül lehet hozzájutni. És így van ez még sok más márkával is. Itt megint csak sok okos ember mondja a marhaságokat, és azt sem tudják mit beszélnek! :)
Aki azt mondja, hogy ez piramis, az valószínûleg az elmúlt 10 évben valami barlangban lakott! :)
Te bajod. Hogy te nem tudod, minek nevezd az Amwayt, az nagyon helyes. Legjobban teszed, ha nem veszed a Gillettõl büdös pofádra ezt a szót. A véleményed nagyon karakánul kimondod olyan dologról, amirõl halkvány lila dunsztod nincs. Boldogítson tovább a tudatlanságod! Ha neked az érték, hogy többen használják a Gillettet, azzal magad minõsíted. Mi nem a többséghez, inkább a minõséghez tartozunk. "Valahányszor a többség pártján találod magad, itt az ideje a változtatásnak" (nem én mondtam, nézz utána ha érdekel). Pontosan olyan szemetet használsz, amit szeretnél, de az Amwayre ne merj egy rossz szót írni, mert visszaüt rád, amikor véletlenül találkozol a lelkiismereteddel. Ha neked röhejes egy olyan cég, -amelyiknek 51 éves története alatt egy cent tartozása nem volt, soha hitelt föl nem vett; -amelyik azóta gyárt környezetbarát termékeket, amikor ez még messze nem volt divat; -amelyiknek tulajdonában van az a cég, ami a C vitamin felfedezésénél korábban kezdett el növényi koncentrátumokat gyártani, és jelenleg piacvezetõ a vitaminok és táplálékkiegészítõk között; -amelyik nem alkalmaz állatkisérleteket; -amelyik a tisztítószereibe nem pakol kilószámra szemetet, hogy gazdaságosabbnak tûnjenek a hozzád hasonló birkák számára; -amelyik 8, 5 Mrd dolláros éves forgalmából 3, 5 milliárdot reklámszakemberek és TV-társaságok helyett a vásárlóinak osztott vissza. -amelyiket eleve azzal a céllal hoztak létre, hogy adjon egy bármely ember számára elérhetõ lehetõséget, hogy komoly jövedelmet érjenek el, és ezzel a lehetõséggel világszerte sokszázezer ember élt már mind az Amway, mind más a rendszert lekoppintó egyéb vállalkozások paretnereként; akkor olyan beteg komplexusod van, hogy nem lehet rajtad segíteni. Tiszteletet azért tanulhatnál.
Már ne is haragudj, de Gillettenek van neve, az Amway pedig egy nem is tudom minek nevezzem.... Gagyi kotyvalék-mert mindent gyárt és minõségnek meri nevezi. Megnyugodhatsz jóval többen bíznak a Gillette termékekben, mint az Amway termékeiben. Én azért nem neveznék egy olyan céget "minõséginek" ami szinte egy helyen állítja elõ az összes cuccát. Én is voltam ilyen bemutatón, és a törzs embereken kívül, mindannyian röhögve jöttünk ki. Röhejes cég vagytok-és azok is maradtok. Magam részérõl-inkább Gillette-Oral B és miegymás--õk már bizonyítottak, ti pedig a fent említett õsrégi fotókon és nagyba látó értelmetlen beszéden kívül semmi mással.Nyilvánvaló hogy ócsárolod a valóban minõségi termékeket-annak érdekében hogy a szarjaidat vegyék. De 10 emberbõl-legalább 7 embert teljesen hidegen hagytok. Hitegesd magad nyugodtan. Hidd csak el, wcbe való a munkahelyed összes terméke! A Gillette az Gillette ember--az Amway meg egy rakás kaki.
*fotón
Ha üzletként kérdezed, akkor azt mondom, hogy olyan MLM alapon mûködõ céget keress, ahol nem sok terméket kell értékesíteni viszonylag kis árrássel, nincs havi nullázódás, és sokkal kevesebb emberel is el lehet érni egy nyugateurópai szintû jövedelmet. Én ilyennél dolgozom, nagyon jól érzem magam ott, minden szempontból!
Sziasztok! - Nagyon ajánlom a következõ oldalt a VILÁGOSSÁG érdekében azoknak akik pro, és azoknak is akik kontra.De fõleg a Kiyosaki videókat meg a "Network Marketing Maraton" címû 9 videót és utánna majd még beszélgetünk, ok? Szerintem a saját "szemüvegeink"(elõitéleteink, hitrendszerünk)áldozatai vagyunk és még nem is vesszük tudomásul, ez nagyon szomorú mert sok jó dologról lemarad az ember amiatt hogy nem néz utánna a tényeknek. Ime a link : http://oltyana.mlap.hu/#/html/19290291/render/halozatepites
Nézd kishülye, semmi alapod, hogy mást nagyokosnak nevezz. A kérdésedre, meg az a válaz, hogy fogalmam sincs, hogy egy számomra ismeretlen MLM cég számomra ismeretlen hálózatépítõje, miért mondja egy MLM üzletre, hogy nem MLM. Tökmindegy. Én nem fogok vele együttdolgozni, és te sem. Az iménti hozzászólásodban semmilyen új érvet nem sikerült hoznod pro vagy kontra sem az eredeti kérdéshez, sem az azóta elhangzottakhoz, Legfeljebb annyit, hogy valakivel taplón viselkedtél, de ez nem mond ellent az itteni megnyilvánulásaidnak. Kétszer mutatták meg neked az Amway üzletet, és te kétszer nem értetted meg. Na és? Ha szerencséd van, kapsz még esélyt. Ha nem, nem. Annak sincs jelentõsége, úgysem érted, de nincs rád írva, ezért a barátaid egy ideig talán még keresni fognak.

Mi lehet a valódi oka annak hogy az egyik ember szeretettel ajánlja az Amway vállalkozást a másik meg minden eszközzel meg akar óvni minket tőle?

Higgadt megalapozott objektív(személyes tapasztalatra alapuló) hozzászólásokat várok.

Legjobb válasz: Mert az egyiknek sikerült a másiknak nem, ilyen egyszerû. Én másik hasonló cégnél próbáltam szerencsét. Aki által megismertem a céget, csak azzal foglalkozik és Honda Accordot vett magának a bevételébõl, én meg adóságba vertem magam nem hogy pénzt kerestem volna. Ez sajnos ilyen, az egyiknek megy a másik belebukik. Anyám pl. pont az Amway-be belebukott.Mi pechesek vagyunk.

Mert az egyiknek sikerült a másiknak nem, ilyen egyszerû. Én másik hasonló cégnél próbáltam szerencsét. Aki által megismertem a céget, csak azzal foglalkozik és Honda Accordot vett magának a bevételébõl, én meg adóságba vertem magam nem hogy pénzt kerestem volna. Ez sajnos ilyen, az egyiknek megy a másik belebukik. Anyám pl. pont az Amway-be belebukott.Mi pechesek vagyunk.
Én nagyon régen, kb 10-15 éve nem hallottam az Amway-rõl. Fura, hogy még mindig van. Régen nem volt drága, nem? Vagy igen? Mert nekünk is voltak otthon Amway-es cuccaink és nem álltunk vmi jól anyagilag, ha nagyon drága lett volna, nem engedhettük volna meg magunknak.
Èn külfölödön használtam Amway termékeket és szuper jók voltak. nagyon megvoltam elégedve mindegyikkel, DE nagyon drágák. Míg egy amerikai háztartásban nem drága, vagy kitudják fizetni, addig a magyar piac nem tudja kifizetni, csak egy nagyon kicsi réteg, így nem tudod igazán forgalmazni. a másik meg hogy megkötések vannak a forgalmazását illetöen, és csak akkor tudsz belöle rendelni ha tag leszel stb, így az emberek nem szivsen lesznek tagok, kötöttek valahova, föleg egy drága termékre.
A termékeit szeretem, de az üzletelésbe belebuktam.
Azért, mert csak annak a némelyik embernek jön be, amelyik ajánlja :D Egy ilyen melóhoz hatalmas ismerettségi kör kell, amelyik hajlandó is támogatni, hirdetni, ajánlani téged (lehetõleg ingyenesen). Ezen kívül kivételes karizma, tehetség, megnyerõ külsõ, stb... stb... Ha már megvan egy vevõköröd, fent is kell tartani azt, az pedig újra egy nagy mûvészet, érteni kell hozzá. Ha mindezt megvalósítottad, talán összejöhet ;)
Régen sem volt olcsó, meg az összejövetelekre a belépõ sem volt két forint.Egyszer elcsalogattak egy ilyen agytágító, agitáló mûsorra, aztán utólag közölték a kedves ismerõsök, hogy ja, azért fizetni is illik.Na, itt lett elegem...
Amway, az még létezik?Egy idõbe úgy jártak hozzánk az amwaysok, mint a Jehovisták, hogy ránk sózzák a drága termékeiket, vagy beszervezzenek üzletkötõnek.A termékek valóban jók, de nagyon drágák, nem nagyon lehet vele üzletelni sem, mert az emberek már az Amway-szó hallatán menekülnek.Velem is sikeresen megutáltatták.
A kérdező hozzászólása: Igazán érdekes dolgokat írtok és szeretném ha tudnátok nekem van egy Amway webáruházam és elég sok tapasztalattal rendelkezem és gondolom meg kell osztanunk a véleményeinket hiszen ezekbõl kiderül az hogy hogyan gondolkozunk a hálózatépítésrõl. És szeretném ha mérlegelnénk egy kicsit közösen ezeken a vidókon.Igérem hogy tisztelem a véleményeteket és továbbra is várom megtisztelõ hozzászólásaitokat - Attila. http://www.youtube.com/watch?v=z4OoOjl9OJg http://www.youtube.com/watch?v=IlxYnp-yOSM http://www.youtube.com/watch?v=rsPNNOu8aQA
A kérdező hozzászólása: én úgy tudom ez egy üzleti szféra és Tonk Emil(magyar marketing szövetség egyik alelnöke) szerint az üzlet nem ajándékokról szól és ahhoz hogy kapj, egyszer adnod kell és az eszközök pénzbe kerülnek mindenhól, a munkahelyen az eszközöket a munkaadó bíztosítja de a zsírt is õ veszi le.
Ja... a munkáltatók, meg a marketingesek azok nagyon értenek a zsír leszedéséhez, de ha adni is kell érte valamit, az nem tetszik.A legtöbb munkáltató még a biztonságon, eszközökön is pofátlanul spórol, nehogy egy fillér vesztesége legyen, a munkavállaló meg éhen is dögölhet, csak dolgozzon.Na , ennyit az adok-kapok -ról. Az Amway körül túl nagy a felhajtás.Jó termékek, de egy olcsóbb , másfajta termék is lehet hasonlóan jó.Õk is árulhatnák a boltban a termékeiket, csak hát a birkanép beetetésével, fizetõs marketing összejövetelekkel, nyilván nagyobb haszonhoz tudnak jutni, ez õszintén mondom, ellenszenves nekem. Ott van például az Avon, az õ termékeiket sem lehet boltokban megvásárolni, és nagyon jó minõségûek, de megfizethetõ áron juthat hozzá az, aki akar.Nincs tukmálás, nincsenek különösebb pluszköltségek.Valahogy így kellene csinálni az Amway-nek is, akkor talán nem óvakodnának tõle olyan sokan.
"Mi lehet a valódi oka annak hogy az egyik ember szeretettel ajánlja az Amway vállalkozást?" Az, hogy a legjobb meggyõzõdése szerint jónak tartja. Ezen kívül egyetlen értelmes magyarázat sincs. Ha nem tetted volna bele a "szeretettel" szót, úgy persze még lehetne tippeket gyártani. "Mi lehet a valódi oka annak hogy a másik meg minden eszközzel meg akar óvni minket tõle?" Ennek rengeteg különbözõ oka lehet. Néhány példa: 1, Rossznak tartja, és mem akar neked rosszat. Miért tartja rossznak? - Felszínes információkra, és hozzá nem értõk véleményére támaszkodik. Nem vizsgálta meg elég alaposan. - Rendesen utánament az információkanak, de nem értette meg. - Megértette, de nem fogadta el. Valami belsõ ellenállás azt súgja neki belülrõl, hogy valami trükk akkor is van. 2, Az üzletet nem feltétlenül tartja rossznak, de számodra (illetve annak számára, akit meg akar óvni, de kényelmesebb az E2-t használnom) rossznak tartja. Meg akar kímélni a kudarctól. Itt mi lehet a háttérben? - Nem nézi ki belõled, hogy pont te megcsinálod. - Úgy gondolja, hogy van valami, amit ha ehhelyett csinálnál, abból rengeteget profitálhatnál. 3, Fél, hogy elveszít. - Baráti, családi és párkapcsolatok mentek már tönkre amiatt, hogy a két fél egyike akart "Amwayezni", a másik ezt nem bírta elfogadni, és egyik sem engedett. - Valami komoly gond van a ti kapcsolatotokkal, amit szeretne a szõnyeg alatt tartani, de az üzlet elõhozhatja. - Ha valaki idõt, energiát és fókuszt tesz egy tevékenységbe, akkor másra kevesebb jut. Feladhat pár hobbit, felhagyhat néhány szokással, csökkenhet az egyes barátaira fordított idõ. 4, Frusztrált és irigy. Bizonyos szempontból szörnyû lehet, ha te megcsinálod, õ pedig... - nem merte megpróbálni - korábban kudarcot vallott vele - már "csak" alsóvonalad lehet, és az milyen gáz :) 5, Más tervei vannak veled. - Egy másik rendszerbe akart téged beszervezni. - Azt akarta, hogy hozzá lépj be az Amwaybe, most meg simán "lenyúlhatod" elõle a közös barátokat. - Beosztottja vagy alvállalkozója vagy, és nem látja, hogy ebbõl csak profitálni fog, de érzi a veszélyt, hogy ha megerõsödsz, otthagyhatod a közös munkátok. - El akart adni neked valamit. - Más területen szerette volna elkölteni/befektetni azt a pénzt, amit te most ide teszel (és mondjuk házastárs vagy közeli családtag). - Bármi egyéb elképzelése volt, ahol most belerontasz a képbe. Úgy gondolom, hogy ez az 5 a legvalószínûbb indok (persze, ki tudja, még mi minden lehet).
"Úgy gondolom, hogy ez az 5 a legvalószínûbb indok" A fenti 5 pontra, és nem az 5-ös pontra értettem. Személyes kapcsolatnál bármelyiket el tudom képzelni. Az itteni fórumhuszároknál 4, 1, 2 a valószínûség szerinti sorrend.

Mik a tapasztalatok az Amway termékekkel kapcsolatban?

Olyanok véleménye érdekel, akik próbálták vagy használták a termékeket (mintpl: mosogatószer, mosószer, tisztítószerek, stb).

Legjobb válasz: Nagyon jók, és nem is drágák ha azt nézed, hogy rohadt sok ideg elég 1 flakonnal. Tényleg 1-2 csepp elég mindenhez

Nagyon jók, és nem is drágák ha azt nézed, hogy rohadt sok ideg elég 1 flakonnal. Tényleg 1-2 csepp elég mindenhez
A mosószerrel nem voltam megelégedve, a tusfürdõtõl és kézkrémtõl terítve lettem ekcémával. Egyedül a LOC mosogatószer vált be.
Úri huncutság kategória.
Függetlenül a terméktõl, az terjesztõk erõszakosak, nyomulnak, ugyanakkor megsértõdnek, ha nem vesz tõlük semmit (vagy újabb árút) az ember. Ráadásul az egybekötött bemutatóval mindig rengeteg idõ elmegy. Nem vásárolok tõlük, bár tudom, nem ez volt a kérdés.
1./ jók 2./ nagyon drágák 3./ nem annyira jók, mint amennyire drágák. Minden terméknek megtaláltam az elfogadható árú, hazai kereskedelmi forgalomban megtalálható megfelelõjét.Az ár-arány döbbenetes, kb 1:6, de van rosszabb is. A kettõ közötti különbség a direkt-marketinges (10 %, a szállító cég 20 % és a szponzor(ok) 80 % oszlik meg.Tehát nem azért ennyire drága, mert ennyire jó, (nem rossz, azt nem mondtam)hanem mert ennyi ember szeretne egy flakon izébõl gyorsan meggazdagodni.
A mminösége legfeljebb közepes, az ára meg a csillagos égben van. Ezen kivül csak nagy kiszerelésben lehet öket kapni, és igy soha nem fogy el nálunk (kis háztartás)
Nekem nem váltak be, fõleg a mosó és a mosogató szerek nem. Azonfelül nagyon drágák is.
1 liter Jar 330 ft a tescoban x 9 liter= 2970 Ft. Mosogatni pedig tudni kell, bármilyen szert használ is az ember. Én tavalyelõtt 2009-ben karácsony elõtt vettem a tescoban 3 db 1, 5 literes Jart.(kettõt fizet hármat kap akcióban)Most 2011 március vége van, és még kb 1 liter van ebbõl.Minden nap mosogatok, mivel mindennnap fõzök is, és ráadásul a mi háztartásunk kb.másfélnek felel meg, mert anyósommal együtt lakunk, aki fõz magának szinte mindennap külön, de mosogatni általában én szoktam, és általában bõven van mit.Akkor én azt gondolom, hogy a Jar nem egy rossz mosogatószer. Amwayjel szerinted hol tartanék most?Egyébként van, ami jó, de semmiképpen nem az ára miatt, és nem az miatt a blabla duma miatt, hogy ennyire meg annyira keveset kell belõle használni.Persze.Amodent fogkrémbõl is ha akarok, 5 centis csíkot használok, de ha nem vagyok teljesen hü lye, akkor elég 1 cm is.Az elõmosoó (pre.wash) spray kiváló.Annak a hazai megfelelõjét még nem találtam meg. Relatíve drága, de valójában nem az, ha valamit, ezt érdemes megvenni, nem a mosogatószert.
A kérdező hozzászólása: Az eddig válaszolóktól kérdezném, h mikor vásárolták/próbálták ki a terméket? Csak mert most utána néztem és ha mosogatószerben veszek 1 liter koncentrátumot, akkor kijön belõle 9 liter mosószer 3000 Ftból, valamint tegnap láttam élõ tesztet ahol a Jar és Amway mosogatószert hasonlítottak össze és meglepõdtem amikor sokkal jobbnak tûnt az Amway termék jóval kedvezõbb áron.
anyukámat rávették, h vásároljon pár amway-es cuccot. nem omlott össze a költségvetésünk, de szerintem nem sokkal jobb, mint a sima bolti cuccok. a mosószernek jó az illata, de semmivel sem ér el nagyobb hatást, mint más márkák. nem fogja megváltani a világot egyik termékük sem, csupán jó a marketing. lehet nélkülük élni.


Mi a véleményetek a Forever Living, illetve az Amway termékeiről?

Legjobb válasz: Akkor most az én válaszom miért is 35%? :D

Érdemes tudni, hogy az FLP (Forever Living Products) 2007. márciusában 60 millió Forintos büntetést kapott a Gazdasági Versenyhivataltól a termékeik gyógyhatásával kapcsolatos valótlan állítások miatt (állítólagosan a sugárkárosodást, leégést, rákot, AIDS-et reumát mind kezeli, ráadásul mellékhatások nélkül...) illetve forgalomba hozatali engedély nélküli árusítás miatt. http://www.gvh.hu/gvh/alpha?do=2&pg=11&m5_doc=5040 részlet: "A felperes a "Forever Aloe" címû hálózati havilapjában a többi között azt állította, hogy termékeire a forgalmazáshoz szükséges minden engedéllyel rendelkezik. Emellett olyan írásokat is megjelentetett, amelyek - részben orvosok, illetve betegek tapasztalataira hivatkozva - a legkülönbözõbb egészségügyi problémák esetén megoldásként kínálják az aloe készítményeket. Olyan utalás is szerepelt ezekben a közlésekben, amely szerint ezek fogyasztását követõen még a reménytelennek tûnõ esetekben is javulás, gyógyulás volt tapasztalható, akár a mûtéti beavatkozás is elkerülhetõvé vált. A felperesnek a "Tisztán és egyszerûen" címû kiadványában szereplõ írások is - orvosi tapasztalatra is hivatkozva - különbözõ betegségek gyógyítására ajánlották a felperesi termékeket. Emellett több hangkazetta is készült, amelyek a vizsgált készítményeket népszerûsítették. Az egyik termékkel kapcsolatban elhangzott, hogy szinte minden elérhetõ vele, egy másik felvételen pedig, hogy az adott készítmény mellékhatás-mentes, és sokrétû gyógyító hatása van. Az egyik elõadó szó szerint úgy fogalmazott: "leégés, sugárkárosodás, belsõleg gyomor-, béltraktus-szabályzó, immun-stimuláns, allergiás eredetû viszketés, ízületi reumás fájdalmak, akkor bronchitis, légzési nehézségek, köhögés, szóval lehet sorolni mindazt, ahol tud segíteni az aloe vera gél. (...) Folytathatjuk ugye herpesz, ekcéma, sebek, fekélyek, (...) szembetegségek és rák és az AIDS." A felperes az ismertetett kiadványait nemcsak a termékforgalmazók részére tette hozzáférhetõvé, hiszen a forgalmazókat felhívta a megszerzett információk terjesztésére. Az Országos Gyógyszerészeti Intézet (a továbbiakban: OGYI) szakvéleménye szerint az ajánlások a felperesi készítményeket gyógyszerként törzskönyvezett készítményekre jellemzõ indikációkkal hirdette. Az egyes betegektõl származó egyedi hatásleírások kiragadottak, nem prospektív, kontrollált kísérletekbõl származnak. Ezek az érvek nem fogadhatók el a termékek gyógyító hatásának igazolására, hiszen nem adnak korrekt, valósághû tájékoztatást a várható hatásokról."
"MLM-ben terjedõ szemét, a termékek árának 60%-a a hálózatot táplálja." Csak ezt a 60%-ot a fogyasztók kereshetik meg. A ruha, amit hordasz, valószínûleg hagyományos kereskedelem útján terjedõ szemét, ahol viszont kb. 90% táplálja a hálózatot, és azt a pénzt nem a családod és az ismerõseid, ill. az õ ismerõseik keresik meg.
Akkor most az én válaszom miért is 35%? :D
A Forever Living termékeket ismerem, többet használok is belõle én abszolút megvagyok vele elégedve.Ezekben az aloe vera 100%ig stabilizálva van.Többek között ezért is hatásos. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.
Ja és a szemránckrém is szupi, a sminklemosó is. A maszkok viszont semmit nem érnek, legalábbis nekem.
Megsúgom, hogy az amway termékek árának csak a 30 %-a marad a "kereskedõnél". Egyébként szabadáras, de 30 % az ajánlott haszonkulcs. Amúgy sem lehet többért eladni, mert marha drágák a termékek. Jómagam is használom õket, van, ami bevált, van ami nem. Szeretem az arcradírt, pattanáskezelõ zselét, arctisztító zselét, arctejet, mosogatószert. Nem váltak be a szappanjai, a folttisztító spray, mosóhatás növelõ, az izzadásgátlók sem.
Az elsõ (nem hasznosra értékelt) válasz igaz nyers stílusban, de igazat írt. Az MLM-ben értékesített termékek árának nagyobbik hányada (ez akár 70-80% is lehet!) valóban arra kerül beforgatásra, hogy "jól éljenek" az értékesítõk. Az pedig, hogy hasznos-e mindenki döntse el maga. Én használtam, eredménytelenül. Más ismerõsöm is használta - õ nem is kicsit, mert kb. fél év alatt egy millió forintot fizetett ki a dealernek - neki sem vált be semmi. Õ fogyni akart, és most kb. harminc kilóval nehezebb, mint amikor elkezdte... Kinek a pap, kinek a paplan. Van aki esküszik rá. Az aloe vera nem rossz. De az agyontartósítás biztos nem tesz neki jót... Ha aloe verát akarsz, vegyél eredeti növényt.
Mindkettõ piramisjáték, ha ügyes vagy és van rá indulótõkéd, gennyesre keresheted magad. amúgy meg egy nagy agymosás az egész. mind2 termékei irreálisan drágák, nem éri meg. a FL egyszer engem is be akart szervezni, félelmetes, mennyire megszállottak azok az emberek.
MLM-ben terjedõ szemét, a termékek árának 60%-a a hálózatot táplálja.
Nekem nem váltak be az aloe verás cuccok, a másikat nem ismerem. Azt is hallottam, hogy a dobozolt aloe verás termékek rákkeltõek, de nem tudom, hogy ebbõl mennyi az igazság.

Mit tehetek ha kiléptem az Amway-bol? Visszakérhetem a regisztrácios díjat?

Még idoben kiléptem, mert a csomagot nem vettem át, de a regisztrácios díjat befizettem!

Legjobb válasz: a termékekre és az áruháznyitás díjára 6 hónap garancia van. a regisztrációs díjat nem kaphatod vissza, mivel az a nyomtatványnak az ára, amit beküldtetek.

a termékekre és az áruháznyitás díjára 6 hónap garancia van. a regisztrációs díjat nem kaphatod vissza, mivel az a nyomtatványnak az ára, amit beküldtetek.
Aláírtad a szerzõdést? Ha igen, akkor olvasd is el, és járj el aszerint. Ha még nem, akkor mondd vissza a megrendelésedet (tértivevényes levélben) és kérd vissza a pénzed.
6 hónapig garancia van a regisztrációra, keresd meg az embert akinél beléptél és beszéld meg vele, amúgy szerintem kipróbálhatnád azt a 6 hónapot ;)
miért baj az, ha mindene amwayes?! annyira jó, ohgy olyanok irnak akik semmit nem tudnak a zegészrõl csak mindig hallottak vmi ismerõsrõl akinem az ismerõsének az ismerõse vmi rosszat tapasztalt...azt se tudjátok, hogy mit irtok:S:S -.-""
menekülj amíg lehet!! ismerõsöm annyira rákattant, h mindene amway-es. mindene ami csak lehet!!! még a lányának is éretséig ajándékra amway-es cuccott vett! képzelheted szegény lányt... sõt megmondta, h õ az amwaybõl több százezret keres havonta csak valahogy amikor a számlákat kéne befizetni akkor mindig elfogy és kölcsön kell kérni....

Mik a tapasztalatok az Amway arcápoló termékekről?

Legjobb válasz: Nagyon jók. Tényleg. Ugyan elsõ ránézésre drágák, de ezek tényleg koncentrátumok. Tehát összességében nem drágábbak, mint egy átlagos hasonló termék. Jó, persze, a TESCO gazdaságos szintû hülyeségekkel nem veszik fel a versenyt ár dolgában, de azért megfizethetõek. És nagyon jók, minõségi termékek. Csak ajánlani tudom.

Nagyon jók. Tényleg. Ugyan elsõ ránézésre drágák, de ezek tényleg koncentrátumok. Tehát összességében nem drágábbak, mint egy átlagos hasonló termék. Jó, persze, a TESCO gazdaságos szintû hülyeségekkel nem veszik fel a versenyt ár dolgában, de azért megfizethetõek. És nagyon jók, minõségi termékek. Csak ajánlani tudom.
Nagyon jó minõségû termékek, mivel a világ 4. számú presztizsmárkájáról van szó (a Clinic, Lancom és Esté Lauder után). Elsõ ránézésre drágának tûnnek a dolgok, de összehasonlítva a fent említett elsõ 3 presztizsmárkához képest töredék árakba kerülnek a termékek az Artistry-nél. Ráadásul ha megvásárolod õket, egyrészt 90 napos 100%-os megelégedettségi garancia van, ha úgy érzed, nem vált be, visszaküldöd és megkapod a teljes vételárat. És persze tényleg rengeteg ideig elég, az én napi arcápoló szettem zsíros bõrre már egy éve megvan és a fele se fogyott még el.
Anyukámnak sokkal kevesebb a ráncca, amióta a ránctalanító zselét keni a szeme alá :) egy ismerõsöm is sokkal jobban néz ki most mint a régebbi képein
A kérdező hozzászólása: És a pattanás elleni készítmények, azok milyenek? Van, aki használja? Bevált?
Hogy jók-e? Egyszerûen csodálatosak! És a nagyágyú a Luxury, ha nincs róla információd szívesen megosztom!
A pattanás elleni dolgok fantasztikusak! Több fajta is van belõle, ami azonban nekem nagyon tetszik, az a mélytisztító maszk. Éjszaka felkened, és reggelre hatalmas a változás. Hogyha beteg vagyok, vagy náthás, nekem néha herpeszes a szám, és hogyha ezt arra felkenem, egy nap alatt teljesen leviszi. Régebben kb. egy hét volt míg lassacskán eltûnt:S:) Emellett idén megjelent egy új márka, a Beautycycle, ami sokkal elérhetõbb áron kapható, mint az Artistry, szerintem azok is nagyon jók!
Nekem az Arystry családból van miniszettem. Nagyon gazdaságos, mert egy hónapra nekem simán elég és isteni illata van..:-)) Nem ragad a bõröm tõle és nem fulladok meg alatta:-) gyorsan felszívódik, és kevés elég belõle...:-) Imádom:-)
nekem egyedül a LOC vált be, nem tudom, a zsíros bõrre való szettet mit reklámozzák, tök mérges voltam, hogy közölték velem, hogy azért nem hat, mert rosszul használom õket, biztos hülye vagyok, nem tudok arclemosót, tonikot meg arckrémet használni, mi?
08-17 12:07 "nem tudok arclemosót, tonikot meg arckrémet használni, mi?" Nem tudom, hogy jól használod-e, meg azt sem, hogy olyan-e a bõröd. Arctisztítót valóban nem használsz? Azért az Amwayen belül legalább 4 féle arcápoló termékcsalád van. (Beautycycle; Artistry Essentials; Artistry Time Defiance; Tolsom). Utóbbi férfiaknak, én természetesen azt használom, és tökéletesen megvagyok vele elégedve. (Felsõvonali smaragdom szerint zsíros bõrû nõknek is jó, és ennek megfelelõen férfiaknak is érdemes kipróbálniuk a zsíros bõrre való, késõbb az öregedésgátló készítményejket) Melyiket próbáltad? Mi volt a panaszod?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!