Találatok a következő kifejezésre: Mik a az áthidaló (3 db)

Lakáskassza megtakarítást a szerződés lejárta előtt vennénk fel. Hogy működik ez, mi az az áthidaló kölcsön?

A megtakarítás+ némi készpénz jelentené az önerőt, lakáshitelt is vennénk fel.

Legjobb válasz: Én ugyanebbe a cipõbe vagyok,az a lényeg hogy legyen meg a 4éved legalább a Lakáskasszánál,és utána bonthatsz szerzõdést.Az áthidaló kölcsön az úgy mûködik hogy el kezdel egy új lakáskasszát fizetni és e melett fizetni fogsz egy kedvezõ kamatozású hitelt.Nekem az önerõ kizárólag a 4 év alatt felhalmozott lakástakarékba elhelyezett összeg lesz.

Én ugyanebbe a cipõbe vagyok, az a lényeg hogy legyen meg a 4éved legalább a Lakáskasszánál, és utána bonthatsz szerzõdést.Az áthidaló kölcsön az úgy mûködik hogy el kezdel egy új lakáskasszát fizetni és e melett fizetni fogsz egy kedvezõ kamatozású hitelt.Nekem az önerõ kizárólag a 4 év alatt felhalmozott lakástakarékba elhelyezett összeg lesz.

Mik a tapasztalatok az áthidaló hitelről?

Legjobb válasz: Egyszer megkérdeztem hiteltanácsadótól, azt mondta méregdrága.

Egyszer megkérdeztem hiteltanácsadótól, azt mondta méregdrága.
Az áthidaló hitel nagyon jó megoldás azoknak akik pl lakáseladásból akarják törleszteni a hitelt részben vagy egészen. Semmivel nem drágább mint más hitelkonstrukciók csak más a felépítése. Az elején (meghatározott ideig) alacsony a törlesztõrészlet. Ennek az "árát" a halasztás után fizeted meg. Csak biztosra érdmes felvenni. Arra, hogy "majd késõbb úgy is többet keresek" vagy "megváltozik a világ"... arra nem :DD Ezzel együtt, én is ammondó vagyok, hogy van sok más megoldás is. Csak elemzés után lehet megmondani, hogy neked pl. mi lenne a legjobb.

Mit jelent az hogy "A tartozék áthidaló felhasználásával azonban 4 Ohm lesz az eredő impedancia. "?

Hangszórónál írják. Tehát ha azt az áthidalót beleteszem,akkor 4 ohm lesz az impedancia, és az egészet 1 bemenetr?l szólaltatom meg?

Legjobb válasz: Tudtom szerint az impedancia a hangszórótekercs ellenállását jelenti.Azt kell tudni,hogy milyen impedanciát bir a végfokod.Ha 2ohm ost hangszorot teszel 4ohm os helyett,könnyen lefüstölhet az erösitöd.

Tudtom szerint az impedancia a hangszórótekercs ellenállását jelenti.Azt kell tudni, hogy milyen impedanciát bir a végfokod.Ha 2ohm ost hangszorot teszel 4ohm os helyett, könnyen lefüstölhet az erösitöd.
amikor rákötsz annál a pontnál lessz 4 ohm. Belül pl hangfalban hangszórónként ez még változhat ha olyan pontokra mérsz rá, vagy a hangváltó tekercseit is beleméred.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!