Találatok a következő kifejezésre: Mik a annak, ha egy (411 db)

Annak mi a jele ha egy lánynak tetcem?

Legjobb válasz: az hogy sz-el írja

az hogy sz-el írja
Nem zavarja a helyesírásod.
:D ha a nyelvtan érettségid 100%os lett
Ne má, mindenki tudja, hogy az "teccem".
a szem a lélek tükre. csak a szokásos...néz még mindig néz elnéz majd megint visszanéz mélyen a szemeidbe, majd elnéz és megint vissza...aztán ha 15 percen belül nem mész oda akkor többet vissza se néz. De ha látod h csak téged les akkor próbáld meg elhívni valahová és ha elmegy veled akkor valóban téged nézett és nem a melletted ülõ Brad pittet.
A lányok 90%-ánál semmi. Az, hogy arra gondolnak, hogy miért nem kezdeményezel náluk, de még véletlenül sem jelzik semmivel, aztán esetleg 5 év múlva felvilágosítanak, hogy pedig õk egyszer megrebegtették a szempillájukat és rád is néztek, miért nem vetted észre. :forever alone:
Nos, nem vagyok benne biztos, hogy ez jelnek nevezhetõ-e. De én például legtöbbször buszon tapasztaltam, hogy egy-két lány mindig volt, aki gyakran szemezett velem, pillantott felém, nyaldosta a száját, igazgatta a ruháját, nézte magát a tükörben és közben engem nézett vagy volt olyna, aki végig engem bámult, de ez egyszeri a többség sunyiban leskedõlik, mint az egyik, amelyik a szeme sarkából néha-néha felém pillantott. Amúgy ronda vagyok, szóval ne vegyétek biztosra, ha ilyen jeleket észleltek, lehet csak unják magukat vagy meg kell bámulni a ritka ronda srácokat és ezért teszik. :D
Tetchalottnak tetetik magukat, hogy észre ne vedd rajtuk.

Mi a jele annak ha egy fiu szerelms egy lanyba?

15/L

Legjobb válasz: * Mi a jele annak, ha egy fiú szerelmes egy lányba? Gyakran néz, ha ezt észreveszed, elkapja a tekintetét, állanfóan a közeledben van, ha a szemébe nézel, kitágulnak a pupillái.Ha egy társaságban álltok (körben), figyeld meg, kinek a lábfeje fordul feléd!Ez az érdeklõdést mutatja.Ha mond valamit, a felsõtestével "bizalmasan" kissé elõredõl. VIGYÁZZ! Csak akkor mehetsz biztosra, ha legalább 3-4 jel stimmel! Mivel ilyenkor képes lehetsz beképzelni a jeleket, kérd meg egy barátnõd segítségét, hogy õ is így gondolja-e. Ha egyértelmûen tetszel neki, de nem mer lépni, mosolyogj rá és próbálj vele beszélgetni, feltéve ha Te is akarsz valamit tõle...

* Mi a jele annak, ha egy fiú szerelmes egy lányba? Gyakran néz, ha ezt észreveszed, elkapja a tekintetét, állanfóan a közeledben van, ha a szemébe nézel, kitágulnak a pupillái.Ha egy társaságban álltok (körben), figyeld meg, kinek a lábfeje fordul feléd!Ez az érdeklõdést mutatja.Ha mond valamit, a felsõtestével "bizalmasan" kissé elõredõl. VIGYÁZZ! Csak akkor mehetsz biztosra, ha legalább 3-4 jel stimmel! Mivel ilyenkor képes lehetsz beképzelni a jeleket, kérd meg egy barátnõd segítségét, hogy õ is így gondolja-e. Ha egyértelmûen tetszel neki, de nem mer lépni, mosolyogj rá és próbálj vele beszélgetni, feltéve ha Te is akarsz valamit tõle...
Amit az elsõ mondott, az csak a tetszés jele.
Mert ha egy full ismeretlen szemez veled, vagy kapkodja a tekintetét, az még nem azt jelenti, hogy szeret, hanem annyi, hogy max tetszel neki. De ha én valakit megnézek, és észreveszem, hogy felém néz, automatikusan kapom el a tekintetem, elég ha csak azért nézem mert pl: tetszik a fültágítója, vagy akármilye. Szerintem ha szeret, azt érzed, mindenbõl, a gesztusaiból, amit mondd, amit csinál, ahogy kezel téged, megkülönböztet másoktól, és Te vagy Neki a legfontosabb.

Mik az előjelei annak, ha egy cica a nagyon közeli jövőben, ( egy hét vagy annál kevesebb ), fog szülni?

Mert hát gondolom keresni fogja a helyét, ahol fialni akar. Esetleg nyugtalan lesz ? Azt megtudjuk állapítani, hogy hol fog megfialni ?

Legjobb válasz: Igen, nyugtalan és helyet keres. Az enyém egész nap követett mindenhova és nyávogott. Tudtam, hogy itt az ideje, nem lehetett összetéveszteni semmivel akkor a viselkedését. Ha kinti cica, akkor megvan rá az esély, hogy bebújik majd valahova, de ha szoros a kapcsolat köztetek, szerintem "segítséget fog kérni" tõled és követni fog.

Igen, nyugtalan és helyet keres. Az enyém egész nap követett mindenhova és nyávogott. Tudtam, hogy itt az ideje, nem lehetett összetéveszteni semmivel akkor a viselkedését. Ha kinti cica, akkor megvan rá az esély, hogy bebújik majd valahova, de ha szoros a kapcsolat köztetek, szerintem "segítséget fog kérni" tõled és követni fog.
Nekem bebújt az ágyamba kinti cica létére de amikor láttûk hogy szülni fog kivittük a dobozába!
Nagyon nyugtalan, sokkal többet nyávog és keresi a helyét vagy fészkelõdik, hogy hova fialjon...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. :) Az én cicám ( kinti ) egyenlõre még csak akkor nyávog nagyon, ha kaja van és nagyon sokat alszik. :)


Mi oka lehet annak ha egy ember nem szereti a kutyakat!?

esetleg bantja oket!?

Legjobb válasz: ennek az az oka hogy egy féreg,vagyis ha bántja.. az h nem szereti annak több oka lehet.. én pl utálom a macskákat,de a kutyákat imádom:D

ennek az az oka hogy egy féreg, vagyis ha bántja.. az h nem szereti annak több oka lehet.. én pl utálom a macskákat, de a kutyákat imádom:D
Szomszédnak Sose-SOHA sem volt kutyája, és a környezetében sem, nem ismeri a kutyákat, így mindegyiktõl fél... Ha kiengedem a tacskó keverékemet, szalad be a kapun, és mondja, hogy vigyem be ezt a agresszív dögöt...-.- Sose harapná meg a kutyám, csak álmában...
Én szeretem a kutyákat, de azt nem mikor kiengedik õket a gazdik, még akkor sem ha nem bánt. Jöhet valami amiért át akar rohanni az út túloldalára, és egy autós elüti. Nem a sofõr lesz ekkor a hibás, hanem a kutya gazdája. Nem bántásból írom, csak ezt gondolja át mindenki, aki ilyet tesz. Amúgy szerencsére egész jól értem a kutyák adta jeleket, legalábbis az utcánkban lévõ két német juhászét szerencsére sikeresen megértettem, és tudtam mit tegyek, hogy ne váljak a reggeli fõ fogásává. Na, azóta azelõtt a ház elõtt félve megyek el, mert ha ügyesen ugranak, akkor bármikor ki tudnak jönni...a két gyönyörûség. Nem beszélve róla, hogy olykor a kapu/ajtó is nyitva van résnyire, gazdi meg sehol. Szóval hiába szeretem a kutyákat, és tudom nem az õ hibájuk, de õket nem sajnálnám. Nyugi, én nem fogom õket soha bántani!
Sokan azért nem, mert soha nem ismerték meg, milyen egy kutyával együtt élni. Nagyapám, például a kutyát csak a kertben ugató dologként kezelte. Aztán megismerte a mi családi kedvencünket, és hozzá egész másképp állt. Sokan valami rossz tapasztalat miatt félnek a kutyáktól. Más emberek meg...senkit se szeretnek, se kutyát, se embereket, önmagukat sem. És persze vannak olyan macskások, akik szerelmesek a cicákba, így a kutyákat nem szeretik. Akik meg kutyát kínoznak: õk elmebetegek.
Mert nem és kész , én pl. nem szeretem a papagály féléket mert nem tetszenekv , el kell fogadni hogy nem mindenki szereti a kutyákat. Aki kínozza õket azt meg tarkón kell csapni egy szívlapáttal...
En kimondottan "macskas" vagyok, igy "nem szeretem" a kutyakat. Nem szeretem abban az ertelemben, ahogy egyesek, hogy "kutya nelkul lehet elni, csak nem erdemes", meg hogy a kutya az ember legjobb baratja, meg... De szeretem, mint egy nagyon jo hazikedvenc, es egy csodaszep allat - de nem hiszem, hogy annyira "tokeletes" lenne, mint ahogy nehanyan latjak - a kutya is olyan, ahogy nevelik, nem lesz szuletesetol tokeletes. (A macska meg foleg nem) Akik meg bantjak a kutyat (nem azokra gondolok, akik a "kemenyebb" neveles hivei, de attol meg szeretik a kutyat, nem is kicsit) azok meg idiotak, es ez a legenyhebb kifejezesem rajuk.

Mi lehet az oka annak, ha egy nő visszautasítja a kedvességet?

Nem egy idegenr?l van szó, akire esetleg azt mondanám, hogy bunkó. Elég szoros bizalmi kapcsolatban vagyok az illet?vel, éppen ezért is nem tudom hová tenni a dolgot. Egy apró kis bók éppen ellentétes hatást váltott ki a várthoz képest. A leveg? megfagyott, és megkért, hogy többé nem mondjak ilyesmit. Az els? esetnél még azt hittem, hogy viccel. De mivel nem csak egy eset volt, a dolog elgondolkodtató. Sajnos nem értem.

Legjobb válasz: Sejti, mit várnál cserébe, és mit hinnél, ha köszönettel elfogadná.

Sejti, mit várnál cserébe, és mit hinnél, ha köszönettel elfogadná.
Lehet, hogy úgy értelmezte, akarsz tõle valamit és ez feszélyezte.
Talán....talán fél attól, hogy többet kezdjen érezni? Ez jó kis védekezés, én is szoktam;)
A kérdező hozzászólása: Mivel házas, és családja van, illetve én sem ilyen szándékkal csináltam, ez elég valószínûtlennek tûnik. Csak sima dicséret volt, ami az emberek között mindennapos.

Mik a látható jelei annak, ha egy fiúnak tetszik egy lány?

Legjobb válasz: Nincsenek mi? És akkor az erekció az mi?

Nincsenek mi? És akkor az erekció az mi?
Nincsenek látható jelei. Ez csak egy, az agyban végbemenõ biokémiai folyamat.
Lássuk csak..több kategória is van.... Vannak a félénkebb srácok akik figyelik a lányt de ha rájuk néznek akkor a srácok azonnal elfordítják a fejüket, és a közelükben zavarban vannak. Vannak akik képesek felvenni a szemkontaktust legalább 4-5 mp-ig, és nem a testét bámulják nem mérik végig tetõtõl talpig...képesek neki köszönni még ha nem is ismerik....és lassan közelítik meg a lányt, próbálnak valamilyen általános témát felhozni, körüljárják az illetõ lányt nem egyböl a közepébe vágnak. De a leges [email protected] és röhejes az az a típus aki egyböl odaáll egy lány elé és azt mondja, egy angyal küldött és azt mondta álomszépek a szemeid vagy a segged, és háát a neved az gyönyörû....ezek általában dugni akarnak!
Ha elég éretlen hozzá, akkor igen, az.
Szerintem száz, hogy tetszel neki :) Adj neki te is valami biztató jelet, ha kölcsönös a vonzalom.

Mik a jelei annak ha egy kutya vemhes?

Az 5éves szuka kutyám már egyszer fialt, de mi nemvoltunk otthon és a szomszédunk vigyázott rá.Elvitte állatorvoshoz, megkapott mindent de a kutyusok meghaltak.Szóval én nem láttam mik a jelei ha vemhes, csak amiatt aggódok, hogy egyre lustább.pl:fekszik a lépcs?el?tt rászólok rámnéz vissza és alszik tovább.Eddig ezt nem csinálta.Elég nagy a hasa is és sokat nyalogatja, de lehet hogy csak kövér?Nemtudok semmi konkrétat és szeretnék róla megbizonyosodni hogy vemhes e.

Legjobb válasz: Legjobb megoldás szvsz az lenne ha elvinnéd állatorvoshoz, és egy úttal le is zsírozhatnátok az ivartalanítás idõpontját.

Legjobb megoldás szvsz az lenne ha elvinnéd állatorvoshoz, és egy úttal le is zsírozhatnátok az ivartalanítás idõpontját.
A kérdező hozzászólása: Elvinném állatorvoshoz, de azóta elköltöztünk egy csendes faluba ahol a legközelebbi állatorvos 30km.Bevinném szívesen de sajnos kocsink nincs buszra meg nem engedik fel :/
Ha van rajta prózá és szájkosár, illetve ott van nálad az oltási, akkor fel KELL engedni. De ha ennyire komplikáltnak érzed, akkor megeresztesz egy telefont és kihívod a dokit házhoz. A kutyust meg itt az ideje ivartalanítani.
Az én kutyámnak is ugyan ezek a tünetei csak mi majd esetleg jövõ hétvégén fogjuk tudni elvinni, mert a szüleim dolgoznak reggel hattól este hatig :/

Mi lehet az oka annak, ha egy nőnek nem az tetszik, hogy a férfin van egy kis izom, hanem az, ha olyan átlagos izmos-hájas vékonyabb?

Legjobb válasz: Annyi, hogy ízlések és pofonok. Van akinek ez tetszik, van akinek az.

Annyi, hogy ízlések és pofonok. Van akinek ez tetszik, van akinek az.
A kérdező hozzászólása: A kérdésre még nem is válaszolt senki...( az elsõ válasz nagyon sablonos)
A kérdező hozzászólása: Én is ilyenekre gondoltam, amikor izomról beszélek:)
csak nem mindegy, hogy kis izom, vagy sok izom. az nem tetszik ha nagyon izmos. amugy bejön az is ha egy kicsit izmos, meg az is ha annyira nem. de linkelek párat, ha gondolod nézd meg .:) http://www.google.hu/imgres?hl=hu&biw=1366&bih=641&tbm=isch&.. http://www.google.hu/imgres?hl=hu&biw=1366&bih=641&tbm=isch&.. Jared a favorit :) ) http://www.google.hu/imgres?hl=hu&biw=1366&bih=641&tbm=isch&.. http://www.google.hu/imgres?num=10&hl=hu&biw=1366&bih=641&tb..
A kérdező hozzászólása: 3-as válaszoló: szó sincs róla:) nem azért tettem fel a kérdést.Valaki írta, hogy én vagyok-e a 24/F, igen, én, és egy itt feltett kérdésre adott válasz miatt lettem kíváncsi.Ennyi:D
Mi?
nem, mégsem olyan kicsi a világ :D
azt írtad, hogy szálkás pasik jönnek be de 1 kis pocak az jöhet, ugye?
11:00 tök poén de sztem én vagyok az a 24/f :D már ha arra a kérdésre válaszoltál h milyen alkatú pasik jönnek be v vmi ilyesmi :)
Jaj, hagyjátok már ezt a marhaságot, hogy nem jöttél be egy lánynak, aztán jössz ide rínni, hogy hülye nõk, nem igaz már miért nem tetszek neki, biztos inkább hájasnak kéne lennem. Baromira nem ezen múlik...
nem Te vagy véletlen a 24/F Amúgy meg nekem jobban tetszik az izmos de nem vetem meg a pici-pocit..:D
A képek nagyon edzett testeket mutatnak még ha nem is kiemelten izmosak, egyértelmû hogy több év edzés van mögöttük rendszeres sportmúlt. Az remélem világos hogy egy átlag ember közelében sincs egy ilyennek, csak azért mondom mert ha ezekhez akarod/akarjátok hasonlítani mérni a pasikat akkor nehezen találtok majd párt...

Mik a külső jelei annak, ha egy kontaktlencsét már nem szabad használni? Egy osztálytársam szerint fehér pöttyök lesznek rajta.

Legjobb válasz: Ilyen nincs, ha pöttyök lesznek rajta, akkor már régen le kellett volna selejtezni.

Ilyen nincs, ha pöttyök lesznek rajta, akkor már régen le kellett volna selejtezni.
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor mik azok?
Nem tudom, hogy mik a külsõ jelek, de az ember nem viccel a szemével. Ha azt mondják, hogy csak 1 hónapos akkor NE használd tovább. Az is lehet, hogy azok a fehér pöttyök "csk" fehérje lerakódás, mert nincs rendesen tisztítva.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!