Találatok a következő kifejezésre: Mik a annak, ha egy (438 db)

Annak mi a jele ha egy lánynak tetcem?

Legjobb válasz: az hogy sz-el írja

az hogy sz-el írja
Nem zavarja a helyesírásod.
:D ha a nyelvtan érettségid 100%os lett
Ne má, mindenki tudja, hogy az "teccem".
a szem a lélek tükre. csak a szokásos...néz még mindig néz elnéz majd megint visszanéz mélyen a szemeidbe, majd elnéz és megint vissza...aztán ha 15 percen belül nem mész oda akkor többet vissza se néz. De ha látod h csak téged les akkor próbáld meg elhívni valahová és ha elmegy veled akkor valóban téged nézett és nem a melletted ülõ Brad pittet.
A lányok 90%-ánál semmi. Az, hogy arra gondolnak, hogy miért nem kezdeményezel náluk, de még véletlenül sem jelzik semmivel, aztán esetleg 5 év múlva felvilágosítanak, hogy pedig õk egyszer megrebegtették a szempillájukat és rád is néztek, miért nem vetted észre. :forever alone:
Nos, nem vagyok benne biztos, hogy ez jelnek nevezhetõ-e. De én például legtöbbször buszon tapasztaltam, hogy egy-két lány mindig volt, aki gyakran szemezett velem, pillantott felém, nyaldosta a száját, igazgatta a ruháját, nézte magát a tükörben és közben engem nézett vagy volt olyna, aki végig engem bámult, de ez egyszeri a többség sunyiban leskedõlik, mint az egyik, amelyik a szeme sarkából néha-néha felém pillantott. Amúgy ronda vagyok, szóval ne vegyétek biztosra, ha ilyen jeleket észleltek, lehet csak unják magukat vagy meg kell bámulni a ritka ronda srácokat és ezért teszik. :D
Tetchalottnak tetetik magukat, hogy észre ne vedd rajtuk.

Mi a jele annak ha egy fiu szerelms egy lanyba?

15/L

Legjobb válasz: * Mi a jele annak, ha egy fiú szerelmes egy lányba? Gyakran néz, ha ezt észreveszed, elkapja a tekintetét, állanfóan a közeledben van, ha a szemébe nézel, kitágulnak a pupillái.Ha egy társaságban álltok (körben), figyeld meg, kinek a lábfeje fordul feléd!Ez az érdeklõdést mutatja.Ha mond valamit, a felsõtestével "bizalmasan" kissé elõredõl. VIGYÁZZ! Csak akkor mehetsz biztosra, ha legalább 3-4 jel stimmel! Mivel ilyenkor képes lehetsz beképzelni a jeleket, kérd meg egy barátnõd segítségét, hogy õ is így gondolja-e. Ha egyértelmûen tetszel neki, de nem mer lépni, mosolyogj rá és próbálj vele beszélgetni, feltéve ha Te is akarsz valamit tõle...

* Mi a jele annak, ha egy fiú szerelmes egy lányba? Gyakran néz, ha ezt észreveszed, elkapja a tekintetét, állanfóan a közeledben van, ha a szemébe nézel, kitágulnak a pupillái.Ha egy társaságban álltok (körben), figyeld meg, kinek a lábfeje fordul feléd!Ez az érdeklõdést mutatja.Ha mond valamit, a felsõtestével "bizalmasan" kissé elõredõl. VIGYÁZZ! Csak akkor mehetsz biztosra, ha legalább 3-4 jel stimmel! Mivel ilyenkor képes lehetsz beképzelni a jeleket, kérd meg egy barátnõd segítségét, hogy õ is így gondolja-e. Ha egyértelmûen tetszel neki, de nem mer lépni, mosolyogj rá és próbálj vele beszélgetni, feltéve ha Te is akarsz valamit tõle...
Amit az elsõ mondott, az csak a tetszés jele.
Mert ha egy full ismeretlen szemez veled, vagy kapkodja a tekintetét, az még nem azt jelenti, hogy szeret, hanem annyi, hogy max tetszel neki. De ha én valakit megnézek, és észreveszem, hogy felém néz, automatikusan kapom el a tekintetem, elég ha csak azért nézem mert pl: tetszik a fültágítója, vagy akármilye. Szerintem ha szeret, azt érzed, mindenbõl, a gesztusaiból, amit mondd, amit csinál, ahogy kezel téged, megkülönböztet másoktól, és Te vagy Neki a legfontosabb.

Mik az előjelei annak, ha egy cica a nagyon közeli jövőben, ( egy hét vagy annál kevesebb ), fog szülni?

Mert hát gondolom keresni fogja a helyét, ahol fialni akar. Esetleg nyugtalan lesz ? Azt megtudjuk állapítani, hogy hol fog megfialni ?

Legjobb válasz: Igen, nyugtalan és helyet keres. Az enyém egész nap követett mindenhova és nyávogott. Tudtam, hogy itt az ideje, nem lehetett összetéveszteni semmivel akkor a viselkedését. Ha kinti cica, akkor megvan rá az esély, hogy bebújik majd valahova, de ha szoros a kapcsolat köztetek, szerintem "segítséget fog kérni" tõled és követni fog.

Igen, nyugtalan és helyet keres. Az enyém egész nap követett mindenhova és nyávogott. Tudtam, hogy itt az ideje, nem lehetett összetéveszteni semmivel akkor a viselkedését. Ha kinti cica, akkor megvan rá az esély, hogy bebújik majd valahova, de ha szoros a kapcsolat köztetek, szerintem "segítséget fog kérni" tõled és követni fog.
Nekem bebújt az ágyamba kinti cica létére de amikor láttûk hogy szülni fog kivittük a dobozába!
Nagyon nyugtalan, sokkal többet nyávog és keresi a helyét vagy fészkelõdik, hogy hova fialjon...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. :) Az én cicám ( kinti ) egyenlõre még csak akkor nyávog nagyon, ha kaja van és nagyon sokat alszik. :)


Mi oka lehet annak ha egy ember nem szereti a kutyakat!?

esetleg bantja oket!?

Legjobb válasz: ennek az az oka hogy egy féreg,vagyis ha bántja.. az h nem szereti annak több oka lehet.. én pl utálom a macskákat,de a kutyákat imádom:D

ennek az az oka hogy egy féreg, vagyis ha bántja.. az h nem szereti annak több oka lehet.. én pl utálom a macskákat, de a kutyákat imádom:D
Szomszédnak Sose-SOHA sem volt kutyája, és a környezetében sem, nem ismeri a kutyákat, így mindegyiktõl fél... Ha kiengedem a tacskó keverékemet, szalad be a kapun, és mondja, hogy vigyem be ezt a agresszív dögöt...-.- Sose harapná meg a kutyám, csak álmában...
Én szeretem a kutyákat, de azt nem mikor kiengedik õket a gazdik, még akkor sem ha nem bánt. Jöhet valami amiért át akar rohanni az út túloldalára, és egy autós elüti. Nem a sofõr lesz ekkor a hibás, hanem a kutya gazdája. Nem bántásból írom, csak ezt gondolja át mindenki, aki ilyet tesz. Amúgy szerencsére egész jól értem a kutyák adta jeleket, legalábbis az utcánkban lévõ két német juhászét szerencsére sikeresen megértettem, és tudtam mit tegyek, hogy ne váljak a reggeli fõ fogásává. Na, azóta azelõtt a ház elõtt félve megyek el, mert ha ügyesen ugranak, akkor bármikor ki tudnak jönni...a két gyönyörûség. Nem beszélve róla, hogy olykor a kapu/ajtó is nyitva van résnyire, gazdi meg sehol. Szóval hiába szeretem a kutyákat, és tudom nem az õ hibájuk, de õket nem sajnálnám. Nyugi, én nem fogom õket soha bántani!
Sokan azért nem, mert soha nem ismerték meg, milyen egy kutyával együtt élni. Nagyapám, például a kutyát csak a kertben ugató dologként kezelte. Aztán megismerte a mi családi kedvencünket, és hozzá egész másképp állt. Sokan valami rossz tapasztalat miatt félnek a kutyáktól. Más emberek meg...senkit se szeretnek, se kutyát, se embereket, önmagukat sem. És persze vannak olyan macskások, akik szerelmesek a cicákba, így a kutyákat nem szeretik. Akik meg kutyát kínoznak: õk elmebetegek.
Mert nem és kész , én pl. nem szeretem a papagály féléket mert nem tetszenekv , el kell fogadni hogy nem mindenki szereti a kutyákat. Aki kínozza õket azt meg tarkón kell csapni egy szívlapáttal...
En kimondottan "macskas" vagyok, igy "nem szeretem" a kutyakat. Nem szeretem abban az ertelemben, ahogy egyesek, hogy "kutya nelkul lehet elni, csak nem erdemes", meg hogy a kutya az ember legjobb baratja, meg... De szeretem, mint egy nagyon jo hazikedvenc, es egy csodaszep allat - de nem hiszem, hogy annyira "tokeletes" lenne, mint ahogy nehanyan latjak - a kutya is olyan, ahogy nevelik, nem lesz szuletesetol tokeletes. (A macska meg foleg nem) Akik meg bantjak a kutyat (nem azokra gondolok, akik a "kemenyebb" neveles hivei, de attol meg szeretik a kutyat, nem is kicsit) azok meg idiotak, es ez a legenyhebb kifejezesem rajuk.

Mi lehet az oka annak, ha egy nő visszautasítja a kedvességet?

Nem egy idegenr?l van szó, akire esetleg azt mondanám, hogy bunkó. Elég szoros bizalmi kapcsolatban vagyok az illet?vel, éppen ezért is nem tudom hová tenni a dolgot. Egy apró kis bók éppen ellentétes hatást váltott ki a várthoz képest. A leveg? megfagyott, és megkért, hogy többé nem mondjak ilyesmit. Az els? esetnél még azt hittem, hogy viccel. De mivel nem csak egy eset volt, a dolog elgondolkodtató. Sajnos nem értem.

Legjobb válasz: Sejti, mit várnál cserébe, és mit hinnél, ha köszönettel elfogadná.

Sejti, mit várnál cserébe, és mit hinnél, ha köszönettel elfogadná.
Lehet, hogy úgy értelmezte, akarsz tõle valamit és ez feszélyezte.
Talán....talán fél attól, hogy többet kezdjen érezni? Ez jó kis védekezés, én is szoktam;)
A kérdező hozzászólása: Mivel házas, és családja van, illetve én sem ilyen szándékkal csináltam, ez elég valószínûtlennek tûnik. Csak sima dicséret volt, ami az emberek között mindennapos.

Mik a látható jelei annak, ha egy fiúnak tetszik egy lány?

Legjobb válasz: Nincsenek mi? És akkor az erekció az mi?

Nincsenek mi? És akkor az erekció az mi?
Nincsenek látható jelei. Ez csak egy, az agyban végbemenõ biokémiai folyamat.
Lássuk csak..több kategória is van.... Vannak a félénkebb srácok akik figyelik a lányt de ha rájuk néznek akkor a srácok azonnal elfordítják a fejüket, és a közelükben zavarban vannak. Vannak akik képesek felvenni a szemkontaktust legalább 4-5 mp-ig, és nem a testét bámulják nem mérik végig tetõtõl talpig...képesek neki köszönni még ha nem is ismerik....és lassan közelítik meg a lányt, próbálnak valamilyen általános témát felhozni, körüljárják az illetõ lányt nem egyböl a közepébe vágnak. De a leges [email protected] és röhejes az az a típus aki egyböl odaáll egy lány elé és azt mondja, egy angyal küldött és azt mondta álomszépek a szemeid vagy a segged, és háát a neved az gyönyörû....ezek általában dugni akarnak!
lehet hogy van barátnõje nem?
A kérdező hozzászólása: Nemhinném....
Nem én vagyok az? :)
szerintewm vedd fel msn re! Lehet h a fiúnak sem vagy közömbös csak félénk vagy azt hiszi h te nem érze iránta "többet" szóval vedd fel msn re ott könnyebb vele beszélgetni, majd a suliban menj oda hozzá "vagy véletlen fussatok össze a folyosón" :P és beszélgess vele (tök mind1 mirõl csak éreztes vele h nem közömbös a számodra! sok sikert és majd írj h hogy alakult!:P 15/ff
A kérdező hozzászólása: átlagos testalkat . Egyébként képtelen vagyok hozzászólni, de azt sem akarom hogy megijedjen... Nekem már barátság is elég lenne de képtelen vagyok rá !!! :(
A kérdező hozzászólása: ... kb olyan magas mint én 175 cm körül :) és...barna haj barna szem ...
mesélsz egy kicsit róla? hogy néz ki? mi a neve? stb.:)
A kérdező hozzászólása: Egy suliba járunk... nálam 4 évvel idõsebb.
Én azt mondom, ha legközelebb elmész mellette akkor állj le vele beszélgetni. Tudom ez nehéz és könnyebb tanácsolni, mint megtenni, de legközelebb ha látod legalább kérdezz tõle valamit! Ha pontosabban leírnád, hogy hol/milyen szituációban szoktál találkozni vele, akkor jobban tudnék segíteni.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nincs, általában õ is magányos és nincs mindig a barátaival körülvéve.
A kérdező hozzászólása: HALÓÓÓÓÓÓ KÖNYÖRGÖM VÁLASZT :(:( HIÁNYZIK !!!!!!
Ha elég éretlen hozzá, akkor igen, az.
Szerintem száz, hogy tetszel neki :) Adj neki te is valami biztató jelet, ha kölcsönös a vonzalom.

Mik a jelei annak ha egy csaj vevő az egyéjszakás kalandokra?

Hali,

Legjobb válasz: milyen alkalomra gondolsz? mondjuk egy buliban?

milyen alkalomra gondolsz? mondjuk egy buliban?
A kérdező hozzászólása: Mondjuk ha a születésnapomon "iszogatunk" otthon egy páran !!
hát figyelj elég ha csak ránézel, persze a látszat néha csal, viszont gyakran az elsõ megérzés jó szokott lenni: mondjuk ha látod, hogy beszélget veled, érdeklõdik afelõl, hogy ki vagy, akkor talán komolyabb, viszont ha inkább azt érzed, hogy adja magát, viháncol, voltaképp a homlokára van írva, hogy "d*gj meg" akkor többit már magad is ki tudod találni. De mondom erre nincs garancia, ugyanis mindig érhetnek váratlan meglepetések :) Bár sokban befolyásolja az is, hogy te mire hajtasz :D 20/F
A kérdező hozzászólása: Köszi! Valami konkrétabbakat tudsz mondani? (hogy mit csinaljak peldaul?!) fõleg akkor mit-hogy csináljak ha nemigazán beszéltem még a csajjal?!
hát kérdeztem , hogy te mit akarsz tõle? ha csak meg akarod kefélni akkor gyorsan kezd el a szexre terelni a szót, ha pedig kapcsolatot akarsz tõle, akkor beszélhetsz vele a szexrõl, mondjuk viccet mesélsz, és megnézed hogyan reagál rá, de csak úgy ha már elég jól összemelegedtetek, viszont ne az legyen a lényeg hogy megfektesd! De ez megint olyan, hogy ez majd a gyakorlatból derül ki: lehet, hogy te a kapcsolatot látod benne, õ meg csak f*aszt akar, vagy neked csak lyuk, õ meg lehet komoly beállítottságú.
THIS LIKE GOOD MAN GOOD COMMENT :D

Mi a hatranya annak, ha egy ceg nem ad ki tobb frissitest egy regebbi keszulekre? (samsung galaxy s2)

Olvastam,hogy a 4.1es android a legujabb erre a keszulekre,de mar van 4.3mas is?Ha nem tudom frissiteni,attol meg hasznalhato lesz?GPS-el,netezessel nem lesz gond,vagy ilyesmi ?

Legjobb válasz: igen tudod használni.

igen tudod használni.
Ami most mûködik benne, az késõbb is fog. Vagy azt hiszed, ha nincs rá kéthetenkénti frissítés, akkor a készülék megsemmísíti önmagát? És az xda-s srácok érdekes dolgokat szoktak kotyvasztani :)
Használható, de sok új, menõ funkció nem érhetõ el. Telepíts fõzött rom-ot, nem tudom, mûködik-e S2-vel, de a Cm jóféle. Persze XDA a barátod!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!