Találatok a következő kifejezésre: Mik a annak, ha (1414 db)

Mi számít annak, ha a baba átalussza az éjszakát?

Az én 12 hetes fiam este elaludt fél 8.-kor, és 4:10.-kor kelt fel csak enni. Gyors szopi, majd újra alvás, és most reggel pedig fél 7.-kor kelt fel! :-))

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy 6 óra átalvása egy huzamban már annak számít! Az én kisfiam is úgy kezdte, hogy 3 körül kelt fel, ezt pár hétig csinálta és 2 napja 6-7 körül kel fel :)

Én úgy tudom, hogy 6 óra átalvása egy huzamban már annak számít! Az én kisfiam is úgy kezdte, hogy 3 körül kelt fel, ezt pár hétig csinálta és 2 napja 6-7 körül kel fel :)
De jóóó nektek! :)
Az én fiam három hónapos. Õ alszik este 8-tól 3-4-ig, majd 10 perc kaja után visszaalszik 7-fél8-ig. De én azt szoktam mondani, hogy més egyszer kel éjjel, mert végülis felkel, nem?
Elsõ vagyok: azt nem írtam, hogy 1 hét híjján 5 hónaposak vagyunk, eddig én is legalább 5x keltem fel éjjel úgyhogy kitartás, egyszer eljön a Te idõd :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Szia! Szerintem ha már reggel 6 ig alszanak az már annak számít! Ha egyszer kel(és örülj hogy csak egyszer) az is kelésnek számít én úgy gondolom:) Az én lányom a hazajöveteltõl kezdve éjjel 3 kor kelt enni, és aludt kb.8is utána. 6 hetes korától pedig este 9-10 -tõl, reggel 7 ig szunyál:D Elõbb -utóbb a te babád is végigalussza, addig is ne öregítsd:) ))) Jó babázást:)
Az én fiam másfél hósan végigaludta. Este 21-kor alvás, reggel 9-10- vagy akár 11 -ig is! Jó alvókája volt! Most 8 hónaposan este 21-tõl alszik reggel 8-ig. Szerencsére már nem alszik délig.:) DE most már jóval többet van ébren is. Ennek ellenére délben még le tudom fektetni 2 óra hosszára és délutáni alvás is mûködik egy órán át..:) Szerintem a te babód is simán végigalussza az éjszakát!
Mi 3 hetesek vagyunk!Hu ilyen koran fekszenek a babak?Nalunk a delutani alvas(6-9) miatt, a furdetes 9 orakor van, mire elalszunk 22ora es reggel 5-6kor kelunk!!!Mar szuletesekor is ejjel 4-5 orat aludt majd mar egy het utan a 6-7-8 orakat vegig alussza!!!
6 óra egyfolytában alvás már átaludt éjszakának számít azt mondják! A védõnõm szerint a legjobb, ha arra rá tudja valahogy szoktatni az ember, hogy ez az idõszak 11 és éjfél közöttõl kezdõdik, mert a baba is akkor alszik nyugodtabban és a szülõ is. Nálunk most már kezd beállni hogy 10 körül eszik este, és 5-6 között kel fel csak enni. 6 és fél hós!
Az én babám este 8 körül alszik el és hajnal 2 körül eszik és rögtön visszaalszunk kb 7 ig.. Én is azt mondom, hogy éjjel egyszer eszik, szerintem ha átalusza az tényleges átalvást jelent (mondjuk 20-6 ig)nem 6 óra egyhuzamban alvást. Úgyhogy a te babád már átalussza az éjszakát :) Boldog babázást!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Hát még én is úgy mondom, hogy 1x kelt fel. :-)) Bár a cicim is készen állt már rá... De azt sem bánnám, ha csak reggel 6 óra felé kelne.
Érdekes, h milyen sokunknak kel(t) fel pont hajnali 3-kor a gyereke! Nekem is akkor ébredt egy idõben! :) Most 8 körül, de legkésõbb 9-kor alszik, jó esetben reggel fél 7-7-ig. Ha éjfél körül nagyon nyugtalan, cuppog, megébred, forgatja a fejét, akkor megetetem, ilyenkor viszont fél 8-fél 9 között ébred csak. Nekem az az átaludt éjszaka, amikor 10 körül alszik már a gyerek és 6 körül ébred csak. Ez ugyan 8 óra hossza, de szerintem ezt mki másképp értelmezi, attól függõen, h ki milyen szakban alszik (hánytól hányig). Én 11-éjfél között alszom el, és reggel 6-ig nem is szeretek felkelni!

Ennek az anime filmnek mi a címe? (ha lehet a magyar címét)

http://www.youtube.com/watch?v=gfuXJBOXkYk

Legjobb válasz: B Gata H Kei, de magyarul nem tudom a címét. Indavideon láttam régebben felirattal, aranyos anime. :)

B Gata H Kei, de magyarul nem tudom a címét. Indavideon láttam régebben felirattal, aranyos anime. :)
A kérdező hozzászólása: én is már addigra megtaláltam de azért köszönöm.
Nem film , sorozat : http://myanimelist.net/anime/7817/B_Gata_H_Kei Tipikus ecchi egyébként ..

Annak mi a jele ha egy lánynak tetcem?

Legjobb válasz: az hogy sz-el írja

az hogy sz-el írja
Nem zavarja a helyesírásod.
:D ha a nyelvtan érettségid 100%os lett
Ne má, mindenki tudja, hogy az "teccem".
a szem a lélek tükre. csak a szokásos...néz még mindig néz elnéz majd megint visszanéz mélyen a szemeidbe, majd elnéz és megint vissza...aztán ha 15 percen belül nem mész oda akkor többet vissza se néz. De ha látod h csak téged les akkor próbáld meg elhívni valahová és ha elmegy veled akkor valóban téged nézett és nem a melletted ülõ Brad pittet.
A lányok 90%-ánál semmi. Az, hogy arra gondolnak, hogy miért nem kezdeményezel náluk, de még véletlenül sem jelzik semmivel, aztán esetleg 5 év múlva felvilágosítanak, hogy pedig õk egyszer megrebegtették a szempillájukat és rád is néztek, miért nem vetted észre. :forever alone:
Nos, nem vagyok benne biztos, hogy ez jelnek nevezhetõ-e. De én például legtöbbször buszon tapasztaltam, hogy egy-két lány mindig volt, aki gyakran szemezett velem, pillantott felém, nyaldosta a száját, igazgatta a ruháját, nézte magát a tükörben és közben engem nézett vagy volt olyna, aki végig engem bámult, de ez egyszeri a többség sunyiban leskedõlik, mint az egyik, amelyik a szeme sarkából néha-néha felém pillantott. Amúgy ronda vagyok, szóval ne vegyétek biztosra, ha ilyen jeleket észleltek, lehet csak unják magukat vagy meg kell bámulni a ritka ronda srácokat és ezért teszik. :D
Tetchalottnak tetetik magukat, hogy észre ne vedd rajtuk.
semmi mind kettõ okj.
tartalmilag tudásilag elvileg semmikülönbség, de önéletrajzban máshogy mutat egy egyetemi fõiskolai okj, mint a pereputtomi szakközépiskolában szerzett okj..
A fõiskolai, egyetemi OKJ-k néhány kivétellel semmire se jók, a szakközepekben elõfordul használható is.
A kérdező hozzászólása: kb. ugyanazok a szakmák...úgyhogy kicsit hülyeség amit mondtál utolsó sztem..
Milyen szakmákról beszélsz? Mert ha az egyetemi FSZ képzésekrõl beszélsz, azok kivétel nélkül használhatatlanok, ráadásul egy részüket valójában szakközépiskolák csinálják, csak az egyetemek hirdetik meg. Használható szakmát viszont szinte csak a szakközepek tanítanak OKJ-s tanfolyam keretében.
Illetve még vannak a magáncégek, ezek meg jellemzõen papír gyárak, semmi több.

Mi történik vetéléskor? Úgy értem, mik a "jelei" ha vannak, annak, hogy elvetél valaki?

Legjobb válasz: Vérzés, erõs görcs. De a barnás pecsételés is jel lehet.

Vérzés, erõs görcs. De a barnás pecsételés is jel lehet.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm
Nekem kicsi barnás pecsételes volt, es erõsebb menstruacios görcs.
A kérdező hozzászólása: Barnás pecsét volt, hüvely fájdalom is és nagyon erõs görcs amitõl egész éjszaka nem tudtam aludni, aztán megjött a mensim. Az elején sokkal erõsebb volt, mint máskor és így a vége fele pedig sokkal enyhébb illetve sokkal elõbb kezdett elmúlni, ráasásul enyhén 'darabos'.
6hetes terhesen vetéltem el, semmi elõjele nem volt, egyik reggel elmentem pisilni, és elkezdtem vérezni, elmentem orvoshoz, délután már ömlött belõlem a vér, nagy darabokkal, ez kb 3 napig tartott. Annyira véreztem, hogy alig tudtam a wc-rõl felállni. Biztos, hogy terhes voltál?
A kérdező hozzászólása: igen terhes voltam...már voltam dokinál...elvetéltem, már nincs baba :'(

Mi a csillagjegyem, ha szeptember 23-án születtem? Van, aki mérlegnek, van aki szûznek gondolja?

Legjobb válasz: Szia! Mérleg. Szept.22 még szûz 23.a mérleg.

Szia! Mérleg. Szept.22 még szûz 23.a mérleg.
Nincs horoszkóp se csillagjegy a bolygók, csillagok nem tudnak irányítani ez ostobaság minden ember saját akarattal rendelkezik azt csinálsz amit akarsz ....
Az már eléggé Mérleg szerintem is.
szerintem egy pasi sem olyan hülye...
ha úgy tudom hogy utál engem, akkor mégis mi az értelme ha elmondom neki hogy tetszik nekem????? úgy õszintén..
azta. hogy tud valaki belezúgva maradni egy csajba, akirõl tudja, hogy utálja? itt merül fel bennem a kérdés, hogy a csajrõl kialakított képet szereti valaki? mert szerintem igen.
egy próbát megér...
Akkor már kicsit másképp mondanám, például: "Szép vagy, szép vagy, ha a testedhez egy más lélek tartozna, tán még tetszenél is."

Lányok/nők amikor ti elélveztek nektek is folyik ki valami? És annak mi a neve, ha igen és, hogy néz ki? Honnan tudja egy pasi, hogy orgazmusotok van?

Legjobb válasz: G pontos orgazmusnál folyik, igen. Nem tudom, van-e neve :) Színtelen és szagtalan, a köznyelv szerint "spriccelés". :)

G pontos orgazmusnál folyik, igen. Nem tudom, van-e neve :) Színtelen és szagtalan, a köznyelv szerint "spriccelés". :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom én... :) na mindegy, most lépek aludni! Ha van valami ötleted akkor írj nyugodtan ide, holnap válaszolok! Jó éjt!
Többször elment...Nem tudom, szerintem ezt nem lehet nem észrevenni egy lányon, ha valóban elmegy.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem tõle, hogy milyen voltam? Azt mondta jó volt, élvezte, elég leszek neki... jó de mondani mindet lehet. Mondtam neki csak õszintén mondja meg mert nekem ez fontos nagyon. És, ha negatív választ mond nem sértõdök meg. Azt mondta többször elment. Hát a fene tudja igazából. Higgyek-e neki...
Egy idõ után ezt ki fogod tapasztalni, mert meg fogod ismerni a partnered, a teste minden porcikáját és a jelzéseit is. De miért nem kérdezed meg tõle? :) Egyébként nem feltétlen "folyik valami", a G pontos orgazmus azért nem annyira gyakori...Ettõl még lehet orgazmusa, csak nem spriccelõs.Ha ilyet szeretnél, akkor ujjal a legkönnyebb elérni, a bejáratnál be és aztán felfele :) Aztán lehet hímtaggal is próbálkozni :) Azt persze érezheted, hogy nagyon nedves, de ez is változó ám.
A kérdező hozzászólása: Nektek nõknek nincs váladék amikor eldurrantok? Hát nem tudom volt érdekes arc kifejezése meg néha másik bolygon volt úgy vettem észre. És, ha színészkedett?
Nem ezen veheted észre... Az egyik válaszoló tökéletesen leírta, kéjtõl eltorzul az arca... megfeszül az egész teste, rászorít, lüktet...
A kérdező hozzászólása: Nem volt szaga neki! Akkor nem élvezett el? :(
Lehet szimpla fehér folyás. Ha szagtalan akkor valószínûleg semmi gond, ez egy védekezõ mechanizmus a nõi nemi szerv részérõl. Ha esetleg kellemetlen illatú vagy túl nagy mennyiségû, akkor lehet fertõzés is. A G pontos orgazmus során spriccelõ folyadék színtelen, átlátszó !
A kérdező hozzászólása: Az a fehér valami mi volt akkor? Meg a fütyim is az volt. Elélvezett a partnerem?
én abból veszem észre, hogy libabõrös lesz, legfõképp a feneke, a mellbimbója elõtte megpuhul, utána rögtön megkeményedik, tehát ha megpuhul, akkor tudom, hogy jó úton haladunk :) meg olyan arcot vág, amit soha máskor, azt az arckifejezést nem lehet megjátszani, kéjtõl eltorzult arca van, jó értelemben, és nagyon benedvesedik
Shevy, szerintem is ;)
A kérdező hozzászólása: Fehér valami volt vajon? Olyasmi színe volt mint a spermának.
az a legjobb kedves elsö... Meg mellette a hölgy reakciója :D
Ahogy Buboréklány írja. Azt meg garantáltan észreveszed, ha egy nõ elélvez a nyelveden...;)
megfeszült a hüvelye, rászorított a farkadra, voltak ritmusos összehúzódások? ezek is lehetnek jelek, hogy elélvezett

Mi a neve (ha van egyáltalán) annak a jelenségnek, amikor pl. egy kulcslyukon át nézünk be egy szobába. És látjuk az egész szobát, de aki bentről néz a kulcslyuk felé, az nem lát minket?

Legjobb válasz: Tulajdonképpen nem igaz, hogy nem lát, csak mivel viszonylag kis részletet foglalsz el az õ általa látott képbõl, így nem figyel rád. Deha pl fény szûrõdik be a kulcslyukon, és azt te eltakarod, akkor már rögtön észrevesz. Ez tulajdonképpen az agy korlátaiból fakad, mivel a látott kép hatalmas információmyennyiség, ezért az agy kénytelen elõszûrni feldolgozás elõtt, és gyakorlatban csak az általa érdekes, mozgó, vagy nagyon kirívó dolgokra fog figyelni.

Tulajdonképpen nem igaz, hogy nem lát, csak mivel viszonylag kis részletet foglalsz el az õ általa látott képbõl, így nem figyel rád. Deha pl fény szûrõdik be a kulcslyukon, és azt te eltakarod, akkor már rögtön észrevesz. Ez tulajdonképpen az agy korlátaiból fakad, mivel a látott kép hatalmas információmyennyiség, ezért az agy kénytelen elõszûrni feldolgozás elõtt, és gyakorlatban csak az általa érdekes, mozgó, vagy nagyon kirívó dolgokra fog figyelni.
#1 - Erre van szakszó - észlelési küszöb. Pl egy liter vízben nem veszed észre, ha van egy csipetnyi só, de ha már 3 csipetnyi van benne, azt igen. Ugyanígy a példádnál - ha a beszûrõdõ fény hirtelen sötét lesz, az elég nagy változás, így azt már észleli az ember. Pl sötét erdõben egy távoli gyertyalángot is simán észrevenni, míg nappal egy reflektor fényét se látnád meg. Amúgy azért látni be az egész szobát, mert lényegében a lyukon benézve nincs, ami kitakarja a látómezõdet. Pl ha távolról nézel át egy kulcslyukon, akkor máris csak annyit látsz a szobából, amennyi a kulcslyuk területe. Végülis a látótér \/ ilyen alakú

Mi a jele ha annak ha gond van a nyelőcsövemmel?

Kb. 1 évvel ezel?tt gyógyultam ki a bulémiából. (kb.2évig tartott). Tudom, hogy nagyon hülye voltam, már 1000x megbántam. Honnan tudhatom, hogy nem okoztam e magamnak súlyosabb maradandó károsodást? Néha érzem hogy kapar a torkom, de nem vészes és szerintem néha már be is beszélem magamnak. Orvos nélkül meg lehet állapítani hogy van e bajom? Nem szívesen beszélgetnék egy orvossal így utólag a bulémiámról, hisz én magamtól gyógyultam ki.

Legjobb válasz: Bocsánat, rossz kategóriába ment.

A kérdező hozzászólása: Bocsánat, rossz kategóriába ment.
én a helyedben elmennék orvoshoz, hidd el, nem ciki! A gyomorsav okozhatott károsodást esetleg a nyelõcsövedben, én a helyedben megnézetném. Lehet hogy ezzel egy nagyobb bajt elözöl meg! Remélem nincs gond! Szokott fájni egyébként a nyelõcsöved? Vagy mit érzel?
A kérdező hozzászólása: Olykor enyhén szúr ha nyelek, olyan mint amikor megfázáskor be van gyulladva a torkod, illetve annál kicsit gyengébb. De mivel ez rendszeres és nem vagyok beteg, így ezért jutott eszembe, hogy esetleg a korábbi hülyeségem levét szívom most... De valóban nem erõs a tünet, ezért írtam, hogy lehet csak beképzelem, mert annyiszor olvastam, hogy a hánytatástól ilyesmi problémák alakulhatnak ki a nyelõcsõben.
megint én vagyok. Ha rendszeresen szúr, én megmutatnám orvosnak. Biztos ami biztos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!