Találatok a következő kifejezésre: Mik a akkor ha saját (85 db)

Mire számítsak akkor ha bekapcsolta a saját kezûleg összerakott gépem és fûstölt egy kicsit de ugy már huztam is ki szóval 1mp re kapott áramot?

Bedugtam hogy hallám mûködike és mikor bekapcsoltam fûstölni kezdett, de ugy már huztam ki h ne kapjon áramot. Mire számítsak?

Legjobb válasz: Az alkatrészek többsége füsttel mûködik és ha az kijön belõle akkor már nem mûködik.

Az alkatrészek többsége füsttel mûködik és ha az kijön belõle akkor már nem mûködik.
ha füstölt akk az már rég rossz :/
lehet proci, hdd, akármi
A füst jót nem jelent, mint fent leírták a füst kb bármi lehetett, javaslom bízd szervizre a továbbiakat.
valami tuti h elszállt
valamit rosszul kötöttél be... tipikus hiba, mikor CPU -t rakják be rossz irányba. (igen van akinek sikerül a nyilak ellenére is)

Mit tehetek akkor ha olyannal zaklatnak, fenyegetnek és olyanokat írnak hogy az már a saját életemet is veszélyezteti?

Fenyegetnek, egyfolytában hívnak és zaklatnak. Sõt még simán meg is ölne ha lehetõsége adódna rá :(

Legjobb válasz: Feljelentés, távoltartási végzés?

Feljelentés, távoltartási végzés?
miért? mivel fenyeget?

Paypal-os számlafeltöltéssel kapcsolatban kérdeznék, névnek mi van akkor ha egy barátom próbált pénzt feltölteni a saját számlámra, ez esetben a név nem egyezik nem is érkezett meg a pénz a számlámra, hol van?

Legjobb válasz: Az szerintem mindegy, hogy honnan jön az utalás a paypal számládra, mivel az utalás egy bizonyos Unicredit számlára megy, ezen belül meg téged Transfer ID azonosít, így tudja a rendszer, hogy melyik számlára kell tenni a beérkezett utalást. Kérdés, hogy most valamit elrontottatok, és más kapta meg a pénzt, vagy sikertelen a tranzakció, akkor van rá esély, hogy hibás tranzakcióként elkönyvelve visszautalják. Másik eshetõség amit a linken is írnak, hogy 3-4 nap az átfutási idõ. Én amúgy nem szoktam feltölteni a Paypal számlámat, mert vásárláskor úgyis levonódik a hozzá rendelt bankkártyáról, számláról a pénz, akkor minek töltsem fel :-)

Az szerintem mindegy, hogy honnan jön az utalás a paypal számládra, mivel az utalás egy bizonyos Unicredit számlára megy, ezen belül meg téged Transfer ID azonosít, így tudja a rendszer, hogy melyik számlára kell tenni a beérkezett utalást. Kérdés, hogy most valamit elrontottatok, és más kapta meg a pénzt, vagy sikertelen a tranzakció, akkor van rá esély, hogy hibás tranzakcióként elkönyvelve visszautalják. Másik eshetõség amit a linken is írnak, hogy 3-4 nap az átfutási idõ. Én amúgy nem szoktam feltölteni a Paypal számlámat, mert vásárláskor úgyis levonódik a hozzá rendelt bankkártyáról, számláról a pénz, akkor minek töltsem fel :-)
Azért töltsd fel, mert ha egyszer megszerzem a jelszavad akkor azzal a vacak kis kóddal leveszem az összes pénze!

Mi történik akkor, ha veszek egy autót, de nem íratom át a saját nevemre?

Közúton használva nem lesz. Kérdésem arra irányul hogy ez esetben kénysszeríthetnek valamilyen büntetés kifizetésére?

Legjobb válasz: Konkrétan igen, megbüntetnek.

Konkrétan igen, megbüntetnek.
Hiába nem veszed a nevedre, az eladó bejelenti hogy eladta neked, és a késõbbiekben nem fizetett biztosítást ki kell fizetned a biztosító által kiszabott büntetéssel együtt. Mellesleg ha nem íratod át 15 napon belül akkor kivonják a forgalomból, utána meg viheted mûszakira ha használni szeretnéd.
A kérdező hozzászólása: Egy fiktív adásvételi nem teszi meg? Olyan nevére írjuk aki elválalja, vagy esetleg egy külföldi személy nevére?
Nem kell feltétlenül kivonatni véglegesen. Ideiglenesen kivonják fél évre pár darab ezresért, csak mindig hosszabbítani kell az ideiglenes kivonást.
A kérdező hozzászólása: Ja csak a gyökér tulaj ebbe nem akart belemenni
Öcsi! Nem a tulaj gyökér, hogy nem megy bele, semmi érdeke nem fûzõdik hozzá, hogy egy a saját nevén levõ autót ideiglenesen kivonjon aztán te meg használd. Ha meg valami bajt csinálsz vele õt keresik. Ok okozati összefüggések: Forgalomból kivont és lejárt mûszakis autót nem lehet átírni -> a vásárlást követõen az eladó beviszi az okmányirodába az adásvételit, és lekerül a nevérõl az autó -> ha a vevõ nem viszi be az okmányirodába a papírt úgy az okmányiroda kényszerítetten kivonja a forgalomból a jármûvet -> mivel a forgalomból kivonás illeték köteles, ezért azt az okmányiroda rajtad behajta. Érdemesebb olyan autót keresned, amit külföldön okmányok nélkül árulnak, azzal nincs további teendõd.
Ha tudnám ki vagy, csak úgy hobbiból most feljelentenélek. Vanank törvények, amiket be kell tartani. És vannak hülyegyerekek, mint te, akik ezt nem képesek befogadni abba a hihetetlen ostoba fejükbe. Autó kell, játszósnak, de a felelõsség legyen bárki másé: kimésza fostalicskáddal az erdõszélre jaszkarizni, valami kanyar nem adja ki, megborusz, megtöröd, kigyullad, leég a fél erdõ. Te fogod kifizetni az általad okozott sokmilliós kárt? Rögzített kormánnyal utána kötni téged, és téglával a gázpedálon szabadon engedni, aztán ameddig tart a tank: futás, kb ez kéne...
Nem a tulaj a gyökér, csak te akarod más f*szával verni a csalánt, bumburnyák! Pont azért van ez így kitalálva, amit az elõzõ írt. Valakinek mindig vállalnia kell a felelõsséget, ha baj történt. Ezért nincs lehetõség csak a papírjaitól meszabadítani az autót. Gondolj bele, lopni is járhatnál vele. Aztán ha gáz van, otthagyod a kocsit, és elfutsz. Nem derülne ki soha semmi. De ha valaki nevén ott van az autó, azt már meg lehet kérdezni, hogy kinek adta oda, mikor használta, stb.
A kérdező hozzászólása: A bumburnyák kifejezés azért erõs de köszönöm :) Nem, nem vagyok olyan színû hogy lopni járjak :) És már megoldódott a gond... egy kevés ismerettség kell hozzá, a magyar állam pedig egész nyugodtan elhúzhat a francba, hogy a roncs autókat is át kell íratni. Mellesleg nyugodtan jelents fel egy idióta internetes oldalon tett hozzászólásom miatt, írsz üzit megadom a nevem és a címem :)
A kérdező hozzászólása: Azt meg még mindig nem értem, hogy hogyan járjak lopni egy olyan autóval aminek nem hogy szélvédõje nincs, de a tetõ kb rá van hajtogatva az elsõ ülésekre... Ez kb 2 heti munka hogy akárhova menjen. Tudod az én apukàm nem tudott annyi pénzt alàm lapátolni hogy megvegyem a vadiúj BMW-t ezért kell beérni a faluvégi lerakott járgányokkal. Persze aki egy homasita tuning puntoban tengeti a napjait az ezt nem nagyon érti
A kérdező hozzászólása: A rögzített kormányos téglás mutatvány pedig nem lesz hosszú életû mert 30as fogyasztás melkett nem megyek messzire ;) Az ilyen nagyképû emberek nyakába kéne a vontatókötél, utànna a padlógàz.... Igen most bumburnyák voltam ;)
Folytasd csak, jó nézni. Az önértékelésem a helyén van, és az ilyen habzó szájú kisf*szok mint te nem érdekelnek. Valahogy elmókoltad, hogy ne kelljen átiratni? És? Legyél büszke magadra, apuka szeme fénye. Próbálsz kihátrálni a hülyeségedbõl az újabb hozzászólásaiddal, nem fog menni. Remélem nem fogod megúszni, és mindent meg kell fizetned, amit most elcsaltál.
A kérdező hozzászólása: Vennék papír nélkül ha lenne. A bontósok nem tudom hogy elválalják e a bontási igazolást
Az lemeradt, ha találsz egy bontóst, aki fiktíven igazolja a bontást.
Nem kell bontani, 200évig is az udvarodon állhat, csak nem viheted ki közútra, csak trailerrel.
A kérdező hozzászólása: De csak akkor büntetnének meg ha a nevemre akarnám venni az autót és akkor is a késés miatt nem??
A kérdező hozzászólása: Vagy hogy zajlik ez az egész? Meegírjuk az adásvételit, nem viszem be az okmányirodába, és akkor küldenek majd 15 nap után egy büntetési csekket a címemre?
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném KÖZÚTON használni. Biztosítást se szeretnék rá kötni, csak hobbi célra kell.
jobban jársz ha átiratod, mert ha nem teszed meg: -az eladó leadja az adásvételit -nem iratod át, az okmányiroda átírja a nevedre -küld egy büntetést, + egy csekket az átíratásról... tehát, ha át íratod egyszer fizetsz, ha nem akkor is átírják a nevedre azt ki kell fizetned de kapsz még mellé + egy büntetést, + még a forgalomból is kivonják...
az okmányiroda kivonatja a forgalomból, újra kell vinned mûszakiztatni, azután ott lesz az átírási költség és a büntetés 15 napos van az átírást elintézni és ez attól teljesen független, hogy használod-e közúton vagy a garázsban áll és naponta leülsz vele szembe, hogy gyönyörködhess benne ha megvetted, át kell íratni bármire is használod
A kérdező hozzászólása: De engem nem érdekel ha kivonják, csak arra vagyok kíváncsi hogy indítanak e valami komolyabb eljárást? Soha nem akarom bevinni az adásvételit hogy átírják, tehát 16 nap múlva sem
Ekkora értetlen legyen valaki. Aki eladja az autót annak 5 napon belül be kell jelenteni az eladást. Ha te nem viszed be az adásvételit õ akkor is beviszi, mivel csak így mentesül a következõ évi teljesítményadó alól. Ez után ha tetszik, ha nem megbüntetnek, kifizeted az átírást, a büntetést. Ezt az okmányiroda simán behajtatja, ha tetszik, ha nem. Erre még számold rá, hogy a mabisz is jutalmazni fogja ezt a mutatványodat, amelynek mértéke átlag autónál 330-440 között mozog naponta.
Ha nem akarod átiratni, akkor üzembentartói szerzõdést kell kötni, de a biztosítási díj, és egyéb kötelezõ befizetéseket fizetni kell. Nem éri meg, ha csak hobbi célra kell. Jobban jársz, ha a tulajjal kivonatod a forgalomból, aztán megveszedtõle úgy, vagy átiratod és utánna kivonod a forgalomból. Olyan nincs amit szeretnél.
A kérdező hozzászólása: Ezzel az a gond, hogy ha kivonják bontani is kell.. Akkor az a legjobb megoldàs talán, hogy olyan nevén lesz az adásvételi, akit nem érdekek ha megbüntetik...... Amúgy kész vicc hogy egy 80e forintos autóra fizessek 60e-t hogy átírják
Ha nem akarod közúton használni akkor neked a legolcsóbb, ha egy forgalomból véglegesen kivont autót veszel! Ott már nincs ennyi papírmunka és szöszmösz. Cserébe soha többet nem lehet közúton használni, csak tréleren szállítható.
A kérdező hozzászólása: Én nem csaltam semmit, az én nevem egyetlen papíron sincs megemlítve :) Látszik hogy ki a bunkó

Mi van akkor ha nem a saját fogamzásgátlómat szedtem be?

19 éves vagyok még soha nem szedtem fogamzásgátlót, de szeretnék csak nagyon sokat kell várni mire id?pontot kapok, ezért volt itthon egy bontatlan doboz ami nem nekem volt felírva, de szedtem be bel?le. Ebb?l lehet baj?

Legjobb válasz: Nem valoszinû h lesz bajod töle, de azért menj dokihoz, mert kell vérvétel meg stb h tudjak szedhetsz e egyáltalán gyógyszert.

Nem valoszinû h lesz bajod töle, de azért menj dokihoz, mert kell vérvétel meg stb h tudjak szedhetsz e egyáltalán gyógyszert.
Hát annyi bajod lehet, hogy egyáltalán nem hat.
terhes lesz a gyógyszer tulajdonosa miattad.
A kérdező hozzászólása: Nem lesz terhes mert ez egy bontatlan doboz volt édesanyámnak még pluszban van neki, nem errõl van szó, csak most érdekel, hogy attól lehet-e valami bajom, hogy nem személyszerint nekem volt felírva.. Köszi második, tervezem, hogy megyek, de ezek az orvosok "nagyon be vannak táblázva" :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
Mit takar, hogy "szedtem be belõle"? Már az is egetrengetõ baromság volt, hogy vizsgálat nélkül elkezdtél szedni bármilyen fog.gátlót, ha meg nem szedted be a 21-et, csak néhányat, még csodálatosabb. Védeni biztos nem véd. A szervezeted hormonháztartását a lehetõ legjobban megkavartad. Ha hajlamod van rá, trombózist kaphatsz, és belehalhatsz. Hadd ne folytassam... Ha eddig kibírtad fo.gátló nélkül, ez a pár hét mit számít? Én nem értem, a nõk nem féltik magukat? Nekem vérvizsgálat nélkül eszembe nem jutna elkezdeni szedni, sõt betegtájékoztató elolvasása nélkül egy sima fejfájáscsillapítót nem veszek be...
A kérdező hozzászólása: Még mindig szedem.
Akkor most már szedd be végig. És imádkozz, hogy a vérvizsgálat jó eredményt mutasson.. illetve hogy ugyanezt a bogyót írja fel az orvos.

Mit mondanál akkor, ha egy ilyen cipőben jönne be az órára egy egyetemi matek gyakorlatvezető? Én a saját szememmel láttam :D

http://www.garagestore.hu/ferfi/cipok/supra_footwear/2636_so.. Amúgy meg alapból ilyen deszkás féle az arc...Én nem is tudom, hogy mit mondjak, de laza egy fazon és elég penge a tárgyból

Legjobb válasz: Nem csak okos de stílusos is:)

Nem csak okos de stílusos is:)
eléggé meleg ebben az idõben. Egyébként nem érdekelne, mit vesz fel, ez egy jó cipõ amúgy.
Szerintem fiatalos!:)
Nem mindegy mit hord???
Nekem szimpatikus lenne egyéb infók róla? :D Név telefonszám email lakcím?? :D
A kérdező hozzászólása: Nem is az, teljesen mindegy, mit hord :D Csak így "kicsit" meglepett. Bejön az órára, pakk egy Supra (meg még vagy x másik márka), pakk és televágja a táblát mondjuk integrálokkal XD
hát akkor kemény mint a kõ az biztos... de ezt egy módon tudhatjuk meg legjobban :P
4-es, mert egy nõ nem ember, ugye, te sötét mucsai gyökér?
Akkor nem erre figyelek, hanem flashelek egy nagyot
A helyzet szituációtól függ. Úgy értem, ha mindkét partner számára ideálisak a körülmények, akkor tök mindegy mivel izgatják a férfi nemiszervet.Csak ehhez ki kell kapcsolni az egyéb dolgokat, legalább is 40 felett nálam. 42/F
"másik ember" ??? HA férfiakat kérdezel és EMBEREKRÕL beszélsz-és nem nõkrõl-akkor te b*uzi vagy!
Szerintem nagyobb erekció érhetõ el. mivel maga a szexuális vágy a nõ látványa fûti az embert. De persze jól kell csinálnia!

Mi van akkor, ha valaki ápolási segély mellett feketén dolgozik a saját udvarán lévő műhelyben?

Elvittem hozzá az autómat egy szimpla olajcserére, de kiderült, hogy csak az olajsz?r?t cserélte le, de az olajat nem. Megfogni nem tudom, mert számlát ugye nem adott. Milyen hivatalos helyen lehetne bejelentést tenni ellene? Anonimként szeretném ezt megtenni.Nem én vagyok az els? akit így átvert.

Legjobb válasz: tehát nem azért akarod felnyomni,mert az erkölcsi érzéked sérti amit csinál (hiszen te is hozzá vitted a kocsid,akkor még nem volt a morál sehol), hanem bosszuból. Gratulálok.

tehát nem azért akarod felnyomni, mert az erkölcsi érzéked sérti amit csinál (hiszen te is hozzá vitted a kocsid, akkor még nem volt a morál sehol), hanem bosszuból. Gratulálok.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Ez rám nézve igen építõ jellegû volt, de nem a az önismereti oldalon vagyunk. A kérdésre szeretnék választ kapni.
a kérdésre nem tudok válaszolni, ha tudnék ilyen lehetõségrõl akkor sem mondanám meg, mert szerintem megérdemled és aljas undorító ember vagy.
A kérdező hozzászólása: Ha tudtál volna válaszolni a kérdésemre, akkor sem tudtál volna jobban hízelegni, mint most. Köszönöm. Ezt értékelem benned :)

Lányok! Mit csinálnátok akkor, ha a párotokat a saját házatokban és ágyatokban kapnátok rajta, hogy félrekurjant egy másik nővel?

A csajt is megrugdosnátok vagy csak a pasitokat? Repülnének a tányérok? Azonnal kihajítanátok a lakásból?

Legjobb válasz: Még arra sem hagynék nekik idõt, hogy felöltözzenek, pucéran dobnám ki mindkettõt az utcára. Aztán remélném, hogy viszontlátnám valamelyik videómegosztón, ahogy meztelenül paráznak az utcán:D

Még arra sem hagynék nekik idõt, hogy felöltözzenek, pucéran dobnám ki mindkettõt az utcára. Aztán remélném, hogy viszontlátnám valamelyik videómegosztón, ahogy meztelenül paráznak az utcán:D
azt mondanám a páromnak: mi történt veled? nem gondoltam, hogy ilyen ostoba vagy, hogy idehozod a nõdet.
Nagyon kiborulnék, valószínûleg iszonyatosan megtépném a nõt, a páromat pedig elküldeném a búsba...
mind a kettõt megtépném és meztelenül dobnám ki õket a lakásból. kivéve, ha a lány nem tudta, hogy létezem, mert akkor nem az õ hibája
Ismerem a páromat. Pár perc alatt megmagyarázná, hogy " Julis, te vagy? De akkor ki a fene fekszik alattam?" Vagy "Most akkor nekem hiszel, vagy a szemednek". Esetleg "Az összes sütit megetted, mi mással tudtam volna megkínálni?"
Azonnal kifordulnék a lakásból. Na persze csak azután, hogy a pasinak feltûnt, hogy ott vagyok.
a nõ az élve nem.menne el az tuti.. egy haja szala nem maradna.. a hahanal fogva huznam ki az utcara.. a parom is kapna.. röpülne a váza.. stb..
Fõleg, hogy viccekbõl lopta az egészet
13:59:Ez nagyon nagy, amiket írtál:DDD
hát ha nálad ezt ki lehet magyarázni jó hülye lehetsz :D
Én mindkettõt kidobnám a lakásból. És menne utána a srác összes cucca.
A ruhájukat kihajigálnám az ablakon, és bezárnám õket a szobába. Egyébként meg szóhoz sem jutnék hirtelen, fel sem fognám rögtön, amit látok.
Szép higgatan mondanám hogy most mennyetek a p*csaba Mindeszt NYUGOTTAN ...( mert igy érett nõ ként viselkedsz)
6-os, nem tudná a lány? Miért nálatok csak a párod holmija van a házban? Ha én felmegyek valakihez, aki azt mondja, hogy egyedülálló, észreveszem, ha nem az. Nagyon ostobának kell lenni, hogy ne vegye észre valaki, még ha el is pakolt a pasi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!