Találatok a következő kifejezésre: Mik a a wellstar (5 db)

Mire jó a wellstar alga por/kapszula?

Az édesanyámnak be vannak gyulladva a vénái, müteni kellene, az mellett szívidege van, magas vérnyomásom, aki ajállta azt mondta neki hogy ha ezt fogja szedni, akkor teljesen elmúlik minden baja, és nem lesz szüksége gyógyszerekre tőbbé, mi ebben az igazság? Mindenféle válaszokat várok, jót és rosszat egyaránt.

Legjobb válasz: Lehet hogy átverés az egész?

A kérdező hozzászólása: Lehet hogy átverés az egész?
Én ma kezdek bele. Elég szkeptikusan állok az ilyesmikhez, de egy dolog, a forever livinges aloe nagyon bevált, ezért mindegyiknek adok egy esélyt!:) Ha ez elfogy a kyanit fogom kipróbálni. De hát mindegyikrõl csodákat regélnek... tudja a manó... Sajnálom, hogy valóban ma kezdem, így nem tudok tapasztalatokról írni, de ígérem, amint lesz bármi, írok! Ha akarod az aloe-s tapasztalatomat leírom.
A kérdező hozzászólása: Kõszi a választ, igen õrülnék ha elmondanád az aloés tapasztalatodat.

Mik azok az algás termékek amiket a Wellstar árul?

Legjobb válasz: http://www.wellstar-products.com/yourfuture/products.php?lg=hu

Az elsõ vagyok.Elég érdekes, hogy adtam egy használható választ, és valami bunkó meg lepontoz.Szerintem nem is hallott még róla az ilyen.
Rá se ránts! Én akármikor írok egy igazán részletes, pontos választ, azonnal lemegy legalább 85% -ig.
szia. A kérdésedre hogy választ kapj, nézd meg a weboldalam. http://www.wellstar-csodaalga.lapunk.hu

Mik a tapasztalatok a wellstar termékekkel kapcsolatban? Milyen az anyagi oldal?

(egyetemet szeretnek vegezni,kivancsi vagyok ebbol tudnam e feezni vagy legalabbis megkonnyitene e a sporolasom???)

Legjobb válasz: Kedves Fiatal! Az MLM rendszereknek (a hivatalosaknak) általában nagyon jó a marketingtervük, és jó pénzt lehet vele keresni. A Wellstar cég is azok közé tartozik, akik jól megfizetik a teljesítményt (csak teljesítmény után fizetnek az MLM cégek). Ha érdekel komolyan a dolog szívesen tájékoztatlak részletesebben is. Ha nem lakunk messze egymástól, vagy van arra utam akkor személyesen is megbeszélhetjük. üdv

Kedves Fiatal! Az MLM rendszereknek (a hivatalosaknak) általában nagyon jó a marketingtervük, és jó pénzt lehet vele keresni. A Wellstar cég is azok közé tartozik, akik jól megfizetik a teljesítményt (csak teljesítmény után fizetnek az MLM cégek). Ha érdekel komolyan a dolog szívesen tájékoztatlak részletesebben is. Ha nem lakunk messze egymástól, vagy van arra utam akkor személyesen is megbeszélhetjük. üdv


Mi a különbség a wellstar greengold lunar\solar és a greengold pure között?

Rákos / myeloma multiplex/ édesanyámnak szeretnék adni ilyet, viszont fontos a költséghatékonyság is.Örülnék ha termékhez hozzáért? tanácsadó vagy tapasztalt felhasználó válaszolna. köszönöm

Legjobb válasz: szia, én nem értek hozzá, de most rákerestem a neten. Találtam egy oldalt (talán ismered, talán nem), ahol receptek is vannak, termékismertetõ stb.: http://www.spirulina-alga.net/recipes.htm?a=legyuraeletednek..

szia, én nem értek hozzá, de most rákerestem a neten. Találtam egy oldalt (talán ismered, talán nem), ahol receptek is vannak, termékismertetõ stb.: http://www.spirulina-alga.net/recipes.htm?a=legyuraeletednek..
az elõzõ hozzászólásomból lemaradt, hogy jobbulást kívánok ismeretlenül is anyukádnak.
A kérdező hozzászólása: Igazan kedves köszönöm... de tapasztalatra van szükségem a neten én is olvasgattam. üdv


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!