Találatok a következő kifejezésre: Mik a a veszprémi kórház szülészetéről (1 db)

Mik a tapasztalatok a veszprémi kórház szülészetéről?

Legjobb válasz: teljesen mindegy hogy szülészet vagy más,veszprémi kórház és kész!!!=szar!!!ne menj oda ha teheted,mert kettõtökrõl van szó.nálam 3,mamánál 1,páromnál 1mûhibát követtek el.mindenzt 1 év alatt.ne haragudj ha most elilyesztettelek,de a ti érdeketekben tettem.

teljesen mindegy hogy szülészet vagy más, veszprémi kórház és kész!!!=szar!!!ne menj oda ha teheted, mert kettõtökrõl van szó.nálam 3, mamánál 1, páromnál 1mûhibát követtek el.mindenzt 1 év alatt.ne haragudj ha most elilyesztettelek, de a ti érdeketekben tettem.
én is itt szültem, fogadott orvos nélkül. û életem legszebb élménye volt, kedvesek voltak a szülésnõk, rendes a doki! minden OK volt!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi kell a babának a fehérvári kórházba?

2

A debreceni szülészeti klinikáról mi a véleményetek? Milyen a tisztaság, kórtermek stb?

4

Kb.18 évvel ezelőtt szült Magyarországon a legfiatalabb lány kb.12 évesen, egy borsodi kis faluban. Ki volt, mi lett vele, hol lehet ennek utánanézni?

4

úgy hallottam h akinek nagy a pocija azt tágítja alul a dolgokat, tehát könnybben szül a kismama? Igaz lehet?

nekem kicsi pocim van....

13

A Gyulai kórházba rendesek a szülészek és az orvosok, érdemes ott szűlni?

1

Székesfehérvári szülészetre kell hálóing, amiben szülök, vagy adnak? Babának tényleg kell ruhákat vinni, amiben a kórházban lesz?

2

Anyukák Ti is éreztek "irigységet", ha valaki az ismerőseitek közül megszül?

2 kislányom van , még picik ( 2 éves, és fél éves) , mégis, most hogy egy közeli ismerősöm megszült irigység félét érzek, de jó értelemben! - mikor hívott, hogy indulnak szűlni teljesen izgatott lettem, azt éreztem én is át akarom még ezt érezni! Pedig még olyan picúrkák a lányzók , mégis így érzem... azóta is sokat gondolok rájuk, hogy milyen szép időszak előtt állnak ( minden nehézségével persze). Volt - van valaki még így?

15

Mit kell bevinni újszülött babának a kórházba?

4

Kik szültek Dombóváron Dr. Zelcsényi Lászlónál? Tapasztalatok?

0

Császár után sima szülés menete? Tapasztalatok? Hegek?

Tudom sok az ehhez hasonló kérdés.Nekem az első babám császáros volt toxémia miatt.Most vagyok 32 hetes a másodikkal,és nagy valószínűséggel újra császáros lesz.Az az igazság,hogy én ezt szeretném inkább,mint normál szülést mert félek hegszétválástól és attól,hogy habár epidurállal császároznának,de utána altatni kéne hegek ellenőrzése végett.Ha már a babás hármasban óra elfelejthető részünkről,ha lehet a férjemmel szeretnék utána kettesben lenni,de ez altatással semmibe vész.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!