Találatok a következő kifejezésre: Mik a a veszprémi kórház (11 db)

Mit tudtok a veszprémi szülészetről, milyen? És mit kell bevinni a babának sok kórházban nem adnak már pelust meg ilyesmit.

Legjobb válasz: Szia! A Babának: 4-5 textilpelus, sapka, kesztyû, törlõkendõ, 20 db eldobható pelus ( napi 3-at adnak ), kiszokni, kispléd, ha szeretnél cumi ( ezt nem nagyon szeretik, szóval, ha viszel, inkább ne lássák ). Hazaadáshoz: 1 body, 1 rugdalozó, 2 sapka ( vékony, kötõs ), 1 vékony kiskabát, 3 textilpelus, 3 eldobható pelus ( hazaadás napján a kórház már nem ad), pléd, hordozó. Nekem ezeket mondták a kórházban. 37 hetes veszprémi km

Szia! A Babának: 4-5 textilpelus, sapka, kesztyû, törlõkendõ, 20 db eldobható pelus ( napi 3-at adnak ), kiszokni, kispléd, ha szeretnél cumi ( ezt nem nagyon szeretik, szóval, ha viszel, inkább ne lássák ). Hazaadáshoz: 1 body, 1 rugdalozó, 2 sapka ( vékony, kötõs ), 1 vékony kiskabát, 3 textilpelus, 3 eldobható pelus ( hazaadás napján a kórház már nem ad), pléd, hordozó. Nekem ezeket mondták a kórházban. 37 hetes veszprémi km
A kérdező hozzászólása: Kösszönöm szépen a válaszokat.

A veszprémi kórházban fogok szülni. Mit vigyek magammal a babának és magamnak?

Legjobb válasz: Hasznos tanácsok kismamáknak Hiába lehet kiszámítani a szülés várható idõpontját, az esetek mindössze 10 %-ában érkezik a gyermek e szerint a dátum szerint. Megnyugtató, ha elõre összekészítenek egy táskába mindent, amit a kórházba hasznos behozni, nehogy az izgalmak közepette valami kimaradjon. Eddigi tapasztalataink szerint, az alábbiakat ajánljuk becsomagolni: * fontos a terhes kiskönyv, a korábbi leletek, * tisztálkodó szereket, * hálóingeket, köntöst, * külön papucsot a zuhanyzóba, * gyógyszertárban kapható speciális bugyit (TENA-bugyi vagy egyszer használatos papírbugyi) * néhány éjszakai és több csomag normál méretû betét * evõeszközt, kistányért, * jó nagy bögrét, * ha nincsenek összeházasodva: apasági nyilatkozat (ha van) * lehet hozni zenei kazettákat, CD-ket, fényképezõgépet /videokamerát, * pelenka a babának (egy napra 5 darabot kapnak az osztályon), * az újszülöttnek ruhát csak a hazamenetelkor kell hozni, de igény szerint már a szobákban is felöltöztethetik a hozott saját ruhákba * szénsavmentes ásványvíz, szõlõcukor * mobiltelefont használhatnak a papának: * legyen harapnivalója, itala * hogy kényelmesen érezze magát papucsot is hozhat, * fehér pólót, szabadidõnadrágot

Hasznos tanácsok kismamáknak Hiába lehet kiszámítani a szülés várható idõpontját, az esetek mindössze 10 %-ában érkezik a gyermek e szerint a dátum szerint. Megnyugtató, ha elõre összekészítenek egy táskába mindent, amit a kórházba hasznos behozni, nehogy az izgalmak közepette valami kimaradjon. Eddigi tapasztalataink szerint, az alábbiakat ajánljuk becsomagolni: * fontos a terhes kiskönyv, a korábbi leletek, * tisztálkodó szereket, * hálóingeket, köntöst, * külön papucsot a zuhanyzóba, * gyógyszertárban kapható speciális bugyit (TENA-bugyi vagy egyszer használatos papírbugyi) * néhány éjszakai és több csomag normál méretû betét * evõeszközt, kistányért, * jó nagy bögrét, * ha nincsenek összeházasodva: apasági nyilatkozat (ha van) * lehet hozni zenei kazettákat, CD-ket, fényképezõgépet /videokamerát, * pelenka a babának (egy napra 5 darabot kapnak az osztályon), * az újszülöttnek ruhát csak a hazamenetelkor kell hozni, de igény szerint már a szobákban is felöltöztethetik a hozott saját ruhákba * szénsavmentes ásványvíz, szõlõcukor * mobiltelefont használhatnak a papának: * legyen harapnivalója, itala * hogy kényelmesen érezze magát papucsot is hozhat, * fehér pólót, szabadidõnadrágot
A babának: Bodyk, rugdalódzók, kis sapi, pelenka, popsitörlõ... de tényleg kórházfüggõ, inkább kérdezd meg telefonon..
A kérdező hozzászólása: Azért voltam kíváncsi konkrétan a veszprémi kórházra, mert nem ez az elsõ szülésem, de korábban máshol szültem. Azt szerettem volna tudni, hogy itt hogy mennek a dolgok.
• Személyi igazolvány, TAJ kártya, lakcím kártya • Apa személyi száma • Házassági anyakönyvi kivonat • Terhes kiskönyv (benne elõkészítve a Streptococcus szûrés eredménye és a 38. heti UH lelet) • Terhességgel kapcsolatos összes lelet, ill. társbetegséggel kapcsolatos leletek, zárójelentések • Ásványvíz, szõlõcukor, csokoládé • Szendvics: a szülés elején a szülõnõnek és a vajúdás alatt a papának • A szülés utáni napokra napi 2-3 liter folyadék (szûrt gyümölcslé, szoptatós tea stb.) • Köntös • Hálóingek /lehetõleg elöl gombos, könnyebb a szoptatás / • Papucs, zuhanyzó papucs • Együttszülés esetén a hozzátartozónak is ajánlott a papucs viselése a szülõszobán • Törölközõk igény szerint • Szoptatós melltartó + betétek / igény szerint melltörlõ kendõ/ • Tena bugyi vagy olcsó nagyobb bugyik • Betétek, különbözõ méretben /ajánlott: 4-5db nagy, többi közepes méretben/ • Fogkefe, fogkrém, tusfürdõ/szappan, igény szerint testápoló, arckrém • Kanál, villa, kés, kistányér, pohár, bögre • Szalvéta, papírtörlõ, WC papír, papírzsebkendõ • Algopyrin • Aranyeres panaszok esetén: Az addig használt krém, kúp (Pl. Aurobin) • Vérszegénység esén a terhesség alatt szedett vaskészítmény • Fényképezõgép, töltõ • Igény szerint kamera és tartozékai • Telefon, töltõ Újszülöttnek: • Textil pelenka 3-4db • Eldobható nadrágpelenka napi 2-3db, nedves törlõkendõ • Cumisüveg /jelölve vagy névvel ellátott/(nem mindenhol örülnek neki) • Igény szerint body és rugdalódzó, takaró • Újszülött zokni vagy kesztyû, sapka

A veszprémi kórházban mikor van nőgyógyászati rendelés?

Legjobb válasz: Ha ott nincs, hozzánk is jöhetsz. Ha érdekel a címem írj ;-)

Ha ott nincs, hozzánk is jöhetsz. Ha érdekel a címem írj ;-)


A veszprémi kórházban milyen a szülészet? Mit kell feltétlenül vinnem a szülére? (iratokon kivül) Milyen a felszereltsége?

Legjobb válasz: Szia!Mi tegnap jöttünk haza a kisfiammal!Én nagyon meg vagyok velük elégedve!Mind a szülésznõkkel,mind a csecsemõsökkel.Adnak pelust a babának,napi négyet,ami bõven elég,reggel 6 órától-21 óráig veled lehet a babád,mindent elmagyaráznak,és segítõkészek.Minden képen vigyél be jó vastag betétet,és bimbóvédõt,mellszívót.Babának mindent biztosítanak,én vittembe neki cumit,hogy ne legyen nyûgös.Nagyon szép szülést,és boldog babázást kivnok neked!Üdv Zsuzsa 5 napos baba mamája.

Szia!Mi tegnap jöttünk haza a kisfiammal!Én nagyon meg vagyok velük elégedve!Mind a szülésznõkkel, mind a csecsemõsökkel.Adnak pelust a babának, napi négyet, ami bõven elég, reggel 6 órától-21 óráig veled lehet a babád, mindent elmagyaráznak, és segítõkészek.Minden képen vigyél be jó vastag betétet, és bimbóvédõt, mellszívót.Babának mindent biztosítanak, én vittembe neki cumit, hogy ne legyen nyûgös.Nagyon szép szülést, és boldog babázást kivnok neked!Üdv Zsuzsa 5 napos baba mamája.
Szia! Én is nagyon meg voltam elégedve! A csecsemõsök szuper aranyosak! Popsitörlõt vigyél, nekem az kimaradt... De a pelus elég, és amúgy adnak mindent a baba ellátásához. Magadnak fontos a vastag betét, és ajánlom a gyógyszertári egyszer használatos bugyit is. Mellszívót bent is lehet venni a csecsemõsöknél, 3000 Ft és nagyon jó, én ott vettem és bevált. A kórházi hálóingek szörnyen vacakok, de egyébként a felszereltséggel nincs gond. Nekem nem volt gondom. Sok sikert és jó egészséget. 5 hetes baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm most már nem parázok annyira.Sok sikert és jó egészséget kivánok nektek és a piciiteknek.

Mit kell vinni a babának a veszprémi kórházba?

Pelus,popsitörl?,kiskeszty?? Mi még? Sapi esetleg?

Legjobb válasz: Szia. Én javaslom a pelust mindenképp,és a popsi törlõt is. Pelusból napi 4 kaptunk,popsitörlõ nem. Kesztyût is vihetsz be,a sapit nem tudom,Én nem vittem. Ha meg jöttök ki a kórházból párod vigyen ruhát amit te elõtte össze készítesz.

Szia. Én javaslom a pelust mindenképp, és a popsi törlõt is. Pelusból napi 4 kaptunk, popsitörlõ nem. Kesztyût is vihetsz be, a sapit nem tudom, Én nem vittem. Ha meg jöttök ki a kórházból párod vigyen ruhát amit te elõtte össze készítesz.
Szia! Vigyél textil pelust is, 3-4 darabot!!! Bár nem tudom milyen idõ van a kórházban, de én egy vékonyabb kistakarót is viszek. Mikorra vagy kiíírva?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.November 17-re vagyok kiírva, de sztem október végén megszülök. :)
2. vagyok... Én november 29-re vagyok kiíírva, de szerintem nemsokára szülök. A 8. héttõl nyitva vagyok, második baba, és az elsõt sokat emelgetem :S Kisfiú vagy kislány lesz? Mibõl gondolod, hogy elõbb megszülsz?
A kérdező hozzászólása: Nekem elsõ baba, de én is nyitva vagyok a 22.héttõl.Mostanában elkezdtem megint sokat keményedni, amúgy nem tudom mibõl gondolom, ez olyan megérzés, nem tudom elmagyarázni.Amúgy kislány lesz.Még az is lehet hogy találkozunk. :)

Mik a tapasztalatok a veszprémi kórház szülészetéről?

Legjobb válasz: teljesen mindegy hogy szülészet vagy más,veszprémi kórház és kész!!!=szar!!!ne menj oda ha teheted,mert kettõtökrõl van szó.nálam 3,mamánál 1,páromnál 1mûhibát követtek el.mindenzt 1 év alatt.ne haragudj ha most elilyesztettelek,de a ti érdeketekben tettem.

teljesen mindegy hogy szülészet vagy más, veszprémi kórház és kész!!!=szar!!!ne menj oda ha teheted, mert kettõtökrõl van szó.nálam 3, mamánál 1, páromnál 1mûhibát követtek el.mindenzt 1 év alatt.ne haragudj ha most elilyesztettelek, de a ti érdeketekben tettem.
én is itt szültem, fogadott orvos nélkül. û életem legszebb élménye volt, kedvesek voltak a szülésnõk, rendes a doki! minden OK volt!

Szerintetek hol jobb szülni, a veszprémi vagy a székesfehérvári kórházban? Minnél több tapasztalatot szeretnék.

Legjobb válasz: Szia,én a veszprémi kórházban szültem,meg voltam elégedve mindennel! Pár éve eltörtem a kezem-nagyszüleimnél történt,akik Fehérvár mellett laknak-és oda vittek be,hát nem sok jó élményem van(mûtöttek)a kórházról,ill. a dolgozókról!Mondjuk az nem a szülészet volt, az tény!

Szia, én a veszprémi kórházban szültem, meg voltam elégedve mindennel! Pár éve eltörtem a kezem-nagyszüleimnél történt, akik Fehérvár mellett laknak-és oda vittek be, hát nem sok jó élményem van(mûtöttek)a kórházról, ill. a dolgozókról!Mondjuk az nem a szülészet volt, az tény!
Elsõ vagyok! Veszprémben nagyon kedvesek a csecsemõs nõvérek, mindenben segítettek!A szülésznõk is rendesek, 6 szülésznõt "fogyasztottam" a 18 órás vajúdás alatt! Végül császár lett, 2 doki volt benn(Kállay Miklós, Jósa Elemér).Kállay minden nap bejött, érdeklõdött(pedig pénzt nem kapott)! Az osztályos nõvérek közül egy nem volt szimpatikus, a többi kedves! Ezek az én tapasztalataim! Remélem segítettem a válaszommal! Szép estét, könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Azért érdekelt, mert én az elsõ babámat Veszprémben szültem, viszont most elköltözünk, és lehet, hogy Fehérvár közelebb lenne. Panaszom a szüléskor nekem sem volt, inkább a terhesgondozással nem voltam megelégedve.
Szia, nekem a terhesgondozással sem volt gondom! Talán érdeklõdj olyantól, aki Fehérváron szült! Elsõ és második válaszoló voltam

Mi a veszprémi kórház telefonszáma?

uh-hoz kéne id?pontot kérnem.

Legjobb válasz: ( 88 ) 556 000

( 88 ) 556 000

Veszprémi korházba mit kell bevinni a kismamának. Majd a kisbabának?

Legjobb válasz: Szia! Mikor fogsz szülni? Én 09.28-ra vagyok kiírva. Az NST-ben ki van írva mit kell vinni. Melegítõ, poló, hálóing, v.pizsi, tiszt.felszerelés, evõeszköz,pohár,tel.töltõ és a szokásos dolgok. Én külön pakoltam a szüléshez a vajúdóba és a gyerekágyra - megköszönték, mert a nagy táskákat nem tudták hova tenni. Jó babavárást!

Szia! Mikor fogsz szülni? Én 09.28-ra vagyok kiírva. Az NST-ben ki van írva mit kell vinni. Melegítõ, poló, hálóing, v.pizsi, tiszt.felszerelés, evõeszköz, pohár, tel.töltõ és a szokásos dolgok. Én külön pakoltam a szüléshez a vajúdóba és a gyerekágyra - megköszönték, mert a nagy táskákat nem tudták hova tenni. Jó babavárást!
Veszprémi vagy? Mikor fogsz szülni vagy szültél már?

Veszprémi kórház szülészetének felújítása mikor készül el? Milyen lesz? Tényleg lesz a szobákhoz zuhanyzó és wc?

Legjobb válasz: Múlt héten az ultrahangon azt mondta a doki, hogy a csecsemõsosztály nov végére készen lesz.. Két ágyasak lesznek, de többet nem tudok. A szülõszobákat viszont csak tavasszal kezdik el felújítani..

Múlt héten az ultrahangon azt mondta a doki, hogy a csecsemõsosztály nov végére készen lesz.. Két ágyasak lesznek, de többet nem tudok. A szülõszobákat viszont csak tavasszal kezdik el felújítani..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Ideje volt már egy kis felújításnak. És hol lesz a szülõszoba, ha azt tavasszal kezdik újítani?
Na ez egy jó kérdés..:-) Ezt nem tudom, h oldják meg..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!