Találatok a következő kifejezésre: Mik a a veszprémi (55 db)

Mit tudtok a veszprémi szülészetről, milyen? És mit kell bevinni a babának sok kórházban nem adnak már pelust meg ilyesmit.

Legjobb válasz: Szia! A Babának: 4-5 textilpelus, sapka, kesztyû, törlõkendõ, 20 db eldobható pelus ( napi 3-at adnak ), kiszokni, kispléd, ha szeretnél cumi ( ezt nem nagyon szeretik, szóval, ha viszel, inkább ne lássák ). Hazaadáshoz: 1 body, 1 rugdalozó, 2 sapka ( vékony, kötõs ), 1 vékony kiskabát, 3 textilpelus, 3 eldobható pelus ( hazaadás napján a kórház már nem ad), pléd, hordozó. Nekem ezeket mondták a kórházban. 37 hetes veszprémi km

Szia! A Babának: 4-5 textilpelus, sapka, kesztyû, törlõkendõ, 20 db eldobható pelus ( napi 3-at adnak ), kiszokni, kispléd, ha szeretnél cumi ( ezt nem nagyon szeretik, szóval, ha viszel, inkább ne lássák ). Hazaadáshoz: 1 body, 1 rugdalozó, 2 sapka ( vékony, kötõs ), 1 vékony kiskabát, 3 textilpelus, 3 eldobható pelus ( hazaadás napján a kórház már nem ad), pléd, hordozó. Nekem ezeket mondták a kórházban. 37 hetes veszprémi km
A kérdező hozzászólása: Kösszönöm szépen a válaszokat.

Mikor lesznek a veszprémi férfi kézilabda válogatottnak vagy a férfi válogatottnak meccsei?

leginkább azok a dátumok érdekelnének, amik a nyári szünetben vannak és mo-on játsszák előre is köszönöm

Legjobb válasz: Ma! :D

Ma! :D
Na és ma a visszavágó! :) Hajrá Magyarok!
Sport1 18:15
Jaja. Kár hogy nem M.o lesz :/ Bár remélem lesz kint sok magyar szurkoló! :D


Ki mit tud a veszprémi egyetem fordító és tolmács mesterszakjáról, illetve a felvételiről? ( nehézség, kérdések stb. )

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne. Szerintem már én is tettel fel ilyen kérdést, de senki nem válaszolt:-(

Ez engem is érdekelne. Szerintem már én is tettel fel ilyen kérdést, de senki nem válaszolt:-(

Nagyon fontos! Mikor nyit a Veszprémi vár és mennyibe kerül a belépő?

Szép város?:) Sorry a kérdést,biztos szép,ide megyünk kirándulni:).Fogok kozületek valakivel találkozni??:DD

Legjobb válasz: A várat nem tudom , hogy mikor nyit,de Veszprém szép város... :) ha hétvégén jöttök, és benéztek az állatkertbe, akkor lehet, hogy velem találkoztok majd, mint diákmunkás :D

A várat nem tudom , hogy mikor nyit, de Veszprém szép város... :) ha hétvégén jöttök, és benéztek az állatkertbe, akkor lehet, hogy velem találkoztok majd, mint diákmunkás :D
A kérdező hozzászólása: Igen hétvégén megyünk az állatkertbe:)
Várba nincs belépõ, akármikor felmehetsz nem zárják be!Ha a tûztoronyba fel akarsz menni az más tészta. oda van pár száz forint belépõ.Szép fenntrõl a kilátás. Nagyon szép város, lehet találkozunk:D
A kérdező hozzászólása: Ngyon remélem:) Nem szeretnék úgy oda menni hogy nem ismerek senkit:Pp

B kategóriás jogosítványt szerzett valaki mostanában Veszprémbe? Milyen volt a vizsgabiztos (forgalmi vizsgán)? Mit tudtok a veszprémi vizsgabiztosokról, akik itt vizsgáztatnak Veszprémben (forgalmi vizsga)?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ez tök változó. Én városin kétszer buktam, aki elsõre meghúzott, az harmadikra átengedett. Rutinon fehérvári vizsgabiztost kaptam, õ nagyon rendes volt. :)

Szia! Szerintem ez tök változó. Én városin kétszer buktam, aki elsõre meghúzott, az harmadikra átengedett. Rutinon fehérvári vizsgabiztost kaptam, õ nagyon rendes volt. :)
A kérdező hozzászólása: És milyen hibáért húzott meg téged?
Elsõre, hogy a Jutas pusztai vasúti átjárónál nem néztem eléggé körbe (pedig de, csak nem tekertem ki a nyakam, másodszor pedig, hogy a Hotelnél lévõ nagy keresztezõdésben nem mûködtek a lámpák, és csúcsforgalomban lövésem sem volt, hogy mikor indulhatok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat!

Mit gondoltok a veszprémi Pannon Egyetemről?

Több mint valószín?, hogy a Veszprémbe nemzetközi tanulmányok szakra vesznek föl, hacsak a Szegedi Tudományegyetem nem csökkenti a nemzetközi tanulmányok szak felvételi pontjait ( 431). Nekem 422 pontom lesz valószín?leg a felvi.hu pontszámító kalkulátora szerint. Érdemes a kalkulátor által számított pontokra alapozni? vagy más módszer alapján számolja ki az Oktatási Hivatal? Mit gondoltok a Pannon Egyetemr?l? Er?s iskola, megéri oda járni? Kérlek válaszoljatok! Köszi :)

Legjobb válasz: A kalulátor módszerével számolnak õk is, ha mindent jól viszel be, elvileg ugyanannyi ön ki. A tavalyi pontokból nem érdemes kiindulnod, hiszen nem az alapján dõl el, hanem a jelentkezõk pontjai alapján. Amire én tavaly jelentkeztem (50 ponttal voltam az elõzõ évi határ felett), lecsúsztam 6 ponttal, annyit emelkedett. Gondolom, ha úgy jelölted meg, nagyjából képben vagy, Szegedhez viszonyítva a PE kevésbé jó. Viszont SZTE GTK-ja hallomás (mivel TTIK-s vagyok, de volt már velük dolgom), és egyéni vélemény alapján az egyetem leggyengébb kara. TTIK erõs, piacképes diplomát ad, de GTK-ra nem mennék.

A kalulátor módszerével számolnak õk is, ha mindent jól viszel be, elvileg ugyanannyi ön ki. A tavalyi pontokból nem érdemes kiindulnod, hiszen nem az alapján dõl el, hanem a jelentkezõk pontjai alapján. Amire én tavaly jelentkeztem (50 ponttal voltam az elõzõ évi határ felett), lecsúsztam 6 ponttal, annyit emelkedett. Gondolom, ha úgy jelölted meg, nagyjából képben vagy, Szegedhez viszonyítva a PE kevésbé jó. Viszont SZTE GTK-ja hallomás (mivel TTIK-s vagyok, de volt már velük dolgom), és egyéni vélemény alapján az egyetem leggyengébb kara. TTIK erõs, piacképes diplomát ad, de GTK-ra nem mennék.
A kérdező hozzászólása: TTIK-ra mennék, nemzetközire. s szóval azt mondod nem kellene az elõzõ év pontjaira alapoznom? úgy hallottam, hogy csökkenek vmennyit a pontszámok, mert a részpontszámokért kevesebb jár ( nyelvvizsga stb.). mit gondolsz van benne ráció? Összehasonlítás nélkül jónak tartod a Pannon Egyetemet? Aggályaim vannak, mert 422 pontom lesz kb, így bekerülhetek oda, de nagyon szeretnék Szegedre menni. :S Ha nem vesznek fel Szegedre, de Veszprémbe igen, megpróbálhatok pótjelentkezés útján Szegedre menni? Mindenhol államilag finanszírozottat jelöltem meg, gondolom már nem változtathatok a költségtérítés formáján. Ne haragudj, hogy el öntelek kérdéssel, de nagyon aggódok már most, pedig 1 hónap múlva derül ki, hogy hova vettek fel.

Mik a tapasztalatok a veszprémi kórház szülészetéről?

Legjobb válasz: teljesen mindegy hogy szülészet vagy más,veszprémi kórház és kész!!!=szar!!!ne menj oda ha teheted,mert kettõtökrõl van szó.nálam 3,mamánál 1,páromnál 1mûhibát követtek el.mindenzt 1 év alatt.ne haragudj ha most elilyesztettelek,de a ti érdeketekben tettem.

teljesen mindegy hogy szülészet vagy más, veszprémi kórház és kész!!!=szar!!!ne menj oda ha teheted, mert kettõtökrõl van szó.nálam 3, mamánál 1, páromnál 1mûhibát követtek el.mindenzt 1 év alatt.ne haragudj ha most elilyesztettelek, de a ti érdeketekben tettem.
én is itt szültem, fogadott orvos nélkül. û életem legszebb élménye volt, kedvesek voltak a szülésnõk, rendes a doki! minden OK volt!

Mik a tapasztalatok a veszprémi szülészetről?

Júliusra vagyok kiírva és nagyon parázok, hogy jó helyen legyek. Nincs választott orvosom, de ha jol tudom ott nem is lehet. Igaz? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: A veszprémi szülészeten lehet fogadni orvost, de csak négy közül lehet választani azthiszem. A szülésznõk nagyon aranyosak, kedvesek és segítõkészek! Csak egy-két orvos van aki nem annyira barátságos, de a többség kedves és odafigyel az emberre! Nem kell paráznod emiatt, jó helyen leszel! Én egy bõ hete szültem ott, és ilyen szempontból nem volt semmi gond! Minden jót!

A veszprémi szülészeten lehet fogadni orvost, de csak négy közül lehet választani azthiszem. A szülésznõk nagyon aranyosak, kedvesek és segítõkészek! Csak egy-két orvos van aki nem annyira barátságos, de a többség kedves és odafigyel az emberre! Nem kell paráznod emiatt, jó helyen leszel! Én egy bõ hete szültem ott, és ilyen szempontból nem volt semmi gond! Minden jót!
Hat en nem akarom elkeseriteni a kerdezöt de az en baratnöm kb 2 honapja egy teljesen egeszsegesen született babaval dekkolt ott ket hetet mert valaki hanyagsaga jovoltabol durva fertözes volt a csecsemöosztalyon meg meg azt is hozzatette hogy olyan mint egy vagohid es egy kereten orvost fogott ki (nem nevezem meg). a szülesznöket ö is dicserte. En ott születtem 23 eve es amikor bementünk meglatogatni anyukam mondta, hogy nem sok minden valtozott (orvosok a regiek meg nagyjabol a berendezes is) Nem akarlak elkeseriteni, biztos van akinek nagyon pozitiv emlekei vannak en ezt hallottam.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy irtatok! Nagyon jo lenne ha priviben elküldenéd annak az orvosnak a nevét, kiváncsi vagyok, bár van egy sejtésem!
Decemberben szültem Vpben a 2. babámat. Írj privit, ha gondolod és kérdezz nyugodtan. Nekem csak jó élményeim vannak. Amit a 2. ír, annak a dokinak a nevére én is kiváncsi lennék. Dokifogadás... csak 3 van, de felesleges... 100ezer a tarifa és az ügyeletes is ügyesen ellát. (csak egytõl menekülj) Dokiválasztás....
Szia! Légyszi írj újabb emailt, mert véletlenül kitöröltem és nem tudtam válaszolni:( Sajnos itt nem tudok neked privit írni.
Írtam emilt... megkaptad?
A kérdező hozzászólása: Irtál és meg is kaptam, válaszoltam :) Köszi!!

Szerintetek hol jobb szülni, a veszprémi vagy a székesfehérvári kórházban? Minnél több tapasztalatot szeretnék.

Legjobb válasz: Szia,én a veszprémi kórházban szültem,meg voltam elégedve mindennel! Pár éve eltörtem a kezem-nagyszüleimnél történt,akik Fehérvár mellett laknak-és oda vittek be,hát nem sok jó élményem van(mûtöttek)a kórházról,ill. a dolgozókról!Mondjuk az nem a szülészet volt, az tény!

Szia, én a veszprémi kórházban szültem, meg voltam elégedve mindennel! Pár éve eltörtem a kezem-nagyszüleimnél történt, akik Fehérvár mellett laknak-és oda vittek be, hát nem sok jó élményem van(mûtöttek)a kórházról, ill. a dolgozókról!Mondjuk az nem a szülészet volt, az tény!
Elsõ vagyok! Veszprémben nagyon kedvesek a csecsemõs nõvérek, mindenben segítettek!A szülésznõk is rendesek, 6 szülésznõt "fogyasztottam" a 18 órás vajúdás alatt! Végül császár lett, 2 doki volt benn(Kállay Miklós, Jósa Elemér).Kállay minden nap bejött, érdeklõdött(pedig pénzt nem kapott)! Az osztályos nõvérek közül egy nem volt szimpatikus, a többi kedves! Ezek az én tapasztalataim! Remélem segítettem a válaszommal! Szép estét, könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Azért érdekelt, mert én az elsõ babámat Veszprémben szültem, viszont most elköltözünk, és lehet, hogy Fehérvár közelebb lenne. Panaszom a szüléskor nekem sem volt, inkább a terhesgondozással nem voltam megelégedve.
Szia, nekem a terhesgondozással sem volt gondom! Talán érdeklõdj olyantól, aki Fehérváron szült! Elsõ és második válaszoló voltam


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!