Találatok a következő kifejezésre: Mik a a terhesség alatt szedett (5 db)

Van itt olyan anyuka akinek a terhessége alatt krónikus csalánkiütései voltak? Mit szedett? Hogy alakult a terhesség? Most hogy vagytok?

Legjobb válasz: Nekem a terhességem elõtt volt,hogy évekig MINDEN este kijött rajtam.3 orvos vizsgált meg,küldtek mindenfelé (nõgyógyászat,fogorvos,fül-orr-gége) és azt mondták semmi bajom nincsen.Aztán terhes lettem,és szinte teljesen elmúlt,9 hónap alatt csak párszor jött elõ.Azóta 15 hónapos a lányom és néha még azért elõjön.Neked mitõl van?Mit mondanak az orvosok? Ja, és zyrtecet szedtem egy ideig terhesség elõtt,de aztán abbahagytam.Utálok gyógyszert szedni.

Nekem a terhességem elõtt volt, hogy évekig MINDEN este kijött rajtam.3 orvos vizsgált meg, küldtek mindenfelé (nõgyógyászat, fogorvos, fül-orr-gége) és azt mondták semmi bajom nincsen.Aztán terhes lettem, és szinte teljesen elmúlt, 9 hónap alatt csak párszor jött elõ.Azóta 15 hónapos a lányom és néha még azért elõjön.Neked mitõl van?Mit mondanak az orvosok? Ja, és zyrtecet szedtem egy ideig terhesség elõtt, de aztán abbahagytam.Utálok gyógyszert szedni.
Nekem is hasonlóképpen volt, mint az elsõnek. Terhesség elõtt rengeteg, terhesség alatt nem, szülés után 7 hónappal egyszer az ügyeleten kötöttem ki (teljes testfelületen csalánkiütés, gyönyörû voltam), azóta megint semmi. Közben volt még egy terhességem, úgy tûnik (kopp-kopp), hogy én "kinõttem". Tulajdonképpen nekem se tudták megállapítani, hogy mitõl volt, egy-két minimális ételallergia derült ki, de ha célzottan azokat eszem, akkor sem jön elõ a csalánkiütés.

Szed valaki állandó gyógyszert a terhesség alatt? Főleg olyan érdekelne, aki terhesség előtt is már refluxra szedett pl. Lansone-t, mit mondott a doki? És szoptatás alatt is lehet szedni?

Legjobb válasz: Én Controloc-ot szedtem refluxra, de amikor kiderült, hogy terhes vagyok, abbahagytam. Az Ulcogantot (bevonó) továbbra is használom, ha nagyon ég a nyelõcsövem, ilyeneket általában lehet, tablettát csak akkor, ha a doki úgy ítéli, hogy több a haszna, mint a kockázata. Az asztmás beszívót és az orrsprayt allergiára ugyanúgy használom, mint elõtte. Mindenképp a dokidat kérdezd, õ dönti el, mit szedhetsz és mit nem! 30 hetes kismama

Én Controloc-ot szedtem refluxra, de amikor kiderült, hogy terhes vagyok, abbahagytam. Az Ulcogantot (bevonó) továbbra is használom, ha nagyon ég a nyelõcsövem, ilyeneket általában lehet, tablettát csak akkor, ha a doki úgy ítéli, hogy több a haszna, mint a kockázata. Az asztmás beszívót és az orrsprayt allergiára ugyanúgy használom, mint elõtte. Mindenképp a dokidat kérdezd, õ dönti el, mit szedhetsz és mit nem! 30 hetes kismama
Én is Controlocot szedtem terhesség elõtt. És terhesség alatt totál megszûnt minden tünetem, semmit nem szedtem. A baba végig csücsült, a feje szinte kiállt a gyomromnál, de sosem fájt! Szoptatás alatt annál inkább, de nem merek semmit szedni.
Én Viagrát szedtem amíg terhes voltam, ettõl lett szép és erõs a kisbabám. 28/F
A kérdező hozzászólása: 00:55-ös, ha neked gyereked lenne, de legalább normális párkapcsolatod, akkor nem itt szórakoznál ökörségeket írkálva. De még a tojáshéj a fenekeden van. És kívánom, hogy tényleg legyen szükséged a Viagrára!!!

Pajzsmirigy miatt szedett már valaki gyógyszert a terhessége alatt hogy ne vetéljen el? Ha igen, mit?

Legjobb válasz: Jelenleg nekem jó, soha nem volt sem alacsony sem magasabb, de a doki mégis azt mondta amint megtudom hogy terhes vagyok menjek vissza hozzá a pajzsmirigy szakrendelésre, mert el fogok vetélni ha nem kapok gyógyszert. Az anyukámnak és mamámnak viszont van pajzsmirigy problémája.

A kérdező hozzászólása: Jelenleg nekem jó, soha nem volt sem alacsony sem magasabb, de a doki mégis azt mondta amint megtudom hogy terhes vagyok menjek vissza hozzá a pajzsmirigy szakrendelésre, mert el fogok vetélni ha nem kapok gyógyszert. Az anyukámnak és mamámnak viszont van pajzsmirigy problémája.
Nekem egy nagyon minimális pajzsmirigy alulmûködésem van és L-Thiroxint szedek, napi fél szemet.Ezt javasolják terhesség alatt is, mert így csökken a vetélés esélye.
Nekem 7-es TSH-ra írtak Euthyrox 50-et. Ezt kell folyamatosan ellenõrizni, és állítgatni, ha babás leszek... Egyszer már voltam terhes, akkor nem szedtem ezt a gyógyszert, és elvetéltem... :(


36 hetes kismama vagyok. Ki milyen homeopátiás bogyót szedett a terhessége alatt? Hanyadik héttől lehet szedni? Mire vannak hatással?

Legjobb válasz: szia.én a caulophyllum ot szedtem a 36. héttõl heti 3*5 bogyót de van aki naponta 5 bogyót vesz be!ez egy gát lazító!nekem bevált.egy tégely kb.500ft.+ szedtem az arnicát a 37.héttõl azt már nem tudom hogy mennyit vettem abból be de azt szedtem a szülés után is mert nagyon jol gyógyult a vágásom tõle.már szülés után 2órával tudtam ülni rendesen úgy hogy nem fájt!ez is ugyan annyiba kerül!ja és vidd magaddal a bogyókat a szülöszobára is mert akkor már vehetsz be belöle fél óránként vagy óránként.én elfelejtettem bevinni és le is cseszett a szülésznõ hogy otthon felejtettem.remélem tudtam segíteni!!!!

szia.én a caulophyllum ot szedtem a 36. héttõl heti 3*5 bogyót de van aki naponta 5 bogyót vesz be!ez egy gát lazító!nekem bevált.egy tégely kb.500ft.+ szedtem az arnicát a 37.héttõl azt már nem tudom hogy mennyit vettem abból be de azt szedtem a szülés után is mert nagyon jol gyógyult a vágásom tõle.már szülés után 2órával tudtam ülni rendesen úgy hogy nem fájt!ez is ugyan annyiba kerül!ja és vidd magaddal a bogyókat a szülöszobára is mert akkor már vehetsz be belöle fél óránként vagy óránként.én elfelejtettem bevinni és le is cseszett a szülésznõ hogy otthon felejtettem.remélem tudtam segíteni!!!!
Arnica CH 9 1x5 golyó naponta Caulophillum CH5 1x5 golyó naponta Cimicifuga Ch5 3 naponta 5 golyó 36. héttõl szedtem Málnalevéltea napi 2x2dl ittam azt is a 36. héttõl. Szülés után egy hétig még kellett szednem az arnicat. Könnyû és gyors szülést kívánok. Utána jó babázást!

Mik a tapasztalatok a terhesség alatt szedett Losec savcsökkentőt?

Legjobb válasz: szia,én ugyan SAMARIN savlekötöt szedek,nem tudom az milyen amit te szedsz,de tudom,hogy a SAMARIN-t azt lehet inni.probáld ki:gyogynövényboltba meg patikába lehet venni,és a neten is utánanéztem,lehet terhesen is inni.20 hetes kismama.

szia, én ugyan SAMARIN savlekötöt szedek, nem tudom az milyen amit te szedsz, de tudom, hogy a SAMARIN-t azt lehet inni.probáld ki:gyogynövényboltba meg patikába lehet venni, és a neten is utánanéztem, lehet terhesen is inni.20 hetes kismama.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!