Találatok a következő kifejezésre: Mik a a szegedi Dr (7 db)

Szegedi és Zalaegerszegi anyukák! Mi a véleményetek Dr. Vajda György szülész-nõgyógyászról?

Minden érdekel! Pozitív-negatív jellemzés is jöhet!

Legjobb válasz: Én elég sokat voltam kórházban, uh láttam ezt-azt...személy szerint jó véleménnyel vagyok róla, szimpatikus...de sokan mondják róla, hogy szeret mûteni, de nem mindig úgy alakul, ahogy szeretné...de nem találsz olyan orvost ugye, aki hibátlan.

Én elég sokat voltam kórházban, uh láttam ezt-azt...személy szerint jó véleménnyel vagyok róla, szimpatikus...de sokan mondják róla, hogy szeret mûteni, de nem mindig úgy alakul, ahogy szeretné...de nem találsz olyan orvost ugye, aki hibátlan.
A kérdező hozzászólása: Esetleg tarifát tudtok írni? Babavárás elõtt vagyunk, kétszarvú a méhem. Mindenképpen olyan orvost keresek aki mûteni meg ultrahangozni is profin tud!
Nekem is az, ha gondolod írj privit. 1-es

Dr. Pál Zoltán szegedi szülész-nőgyógyászról mi a vélemény?

Még mindig olyan jó orvos mint volt? A magánrendelésen kívül is kedves? Nagyon el kellene már egy rendes nőgyógyász, mert eddig csak negatív tapasztalatok vannak! Köszönöm előre is a válaszokat!

A szegedi idegsebészeten Dr. Barzó Pál profeszorról mit tudtok?

Saját tapasztlatok érdekelnének, nem önéletrajzi adatok.

Legjobb válasz: Csak jót tudok róla mondani,Apumat Õ mûtötte nyaki gerincsérvvel,nagyon jól sikerült,bár ennek már jó pár éve. Akkor nagyon szimpatikus volt.

Csak jót tudok róla mondani, Apumat Õ mûtötte nyaki gerincsérvvel, nagyon jól sikerült, bár ennek már jó pár éve. Akkor nagyon szimpatikus volt.
Szia, voltál esetleg azóta nála?


Szegedi Anyukák! Dr. Kovács Ildikó (Csongrádi sgt. ) gyerekorvosról mik a vélemények tapasztalatok?

Legjobb válasz: Õszintén???Õ a háziorvosunk,de ha beteg a Pöttöm,akkor a miniklinik-be viszem.Miért?Nem ismerte fel a tejérzékenységet,mindenre virusos torokgyulladást mond és augmentint meg zynatot ir fel.Én háziorvosnak nem jó szivvel ajánlom,én is gondolkodom hogy átkérem a betegkártyát Blazsovszky doktornõhöz,Õ viszont profi.

Õszintén???Õ a háziorvosunk, de ha beteg a Pöttöm, akkor a miniklinik-be viszem.Miért?Nem ismerte fel a tejérzékenységet, mindenre virusos torokgyulladást mond és augmentint meg zynatot ir fel.Én háziorvosnak nem jó szivvel ajánlom, én is gondolkodom hogy átkérem a betegkártyát Blazsovszky doktornõhöz, Õ viszont profi.
A kérdező hozzászólása: Köszi az õszinte választ! Pont ilyenre voltam kíváncsi. Még vacillálunk. A Balázsovszky doktornõ hol rendel?
A kérdező hozzászólása: Bocsi! Blazsovszky
Kossuth Lajos sgt-on a Miniklinik-ben, ha oda adod le a baba taj kártyáját, akkor nem kell fizetned semmiért, én ha maszek alapon viszem el, akkor 3000.- egy vizsgálat, de ott több gyerekorvos is rendel, Te választasz.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, aranyos vagy! Utánanézünk. Jó babázást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!