Találatok a következő kifejezésre: Mik a a szegedi (159 db)

Mi véleménye a Szegedi vizsgabiztosok vizsgáztatási moráljáról?

Gondolok itt,arra , hogy azt nézik , hogy a tanuló tényleg tud vezetni vagy hogy kitoljanak vele azonnal. Lehet említeni autós iskolát , ki hol tanul is mi a véleménye róla.

Legjobb válasz: Én most fogok át iratkozni másik megyében mert teljesen megbizonyosodtam abban , hogy a szegedi vizsgabiztosok 90% roh.adékokból áll. Fõleg ha még az oktatód is egy fas.z és spanok a VB-el akkor tök min1 hogy vezetsz.... Mindenkinek azt mondom , hogy ha teheti ne vizsgázzon szegedi VB-k társaságában mert a legkorruptabb disznók.

A kérdező hozzászólása: Én most fogok át iratkozni másik megyében mert teljesen megbizonyosodtam abban , hogy a szegedi vizsgabiztosok 90% roh.adékokból áll. Fõleg ha még az oktatód is egy fas.z és spanok a VB-el akkor tök min1 hogy vezetsz.... Mindenkinek azt mondom , hogy ha teheti ne vizsgázzon szegedi VB-k társaságában mert a legkorruptabb disznók.
A kérdező hozzászólása: -n
Melyik sulinál vagy és ki az oktatód?
fõleg az oktatótól függ, én igaz vásárhelyi vagyok, de itt is szegediek vizsgáztatnak, és mivel voltam olyan szerencsés, hogy 5 forgalmi vizsgám volt..(nem röhög XD), ezért ismerem is mindet, elnézni nem fog hibát egyik sem, a 4. bukásomból talán a 4. volt egy kicsit mondvacsinált..de a másik 3 jogos volt, utolsónál oktatót váltottam, és teljes nyugodtsággal, hiba nélkül levizsgáztam(bár 5.re már ez elvárható volt xD)
Nekem meggyõzõdésem, hogy az a kevés gyakorlati óra nem elég ahhoz, hogy biztosan levizsgázhasson valaki. A több óra több pénz lenne. A vizsga egy lutri. Vagy összejön egy hülye forgalmi helyzet, ami még rutinos sofõrnek is lecke lenne, vagy sikerül megúszni minden nehézség nélkül. Azt tudomásul kell venni, hogy azt buktatok meg akit akarok. Én senkit sem szeretnék megbuktatni, de aki az alapvetõ dolgokkal nincs tisztába, és egy záróvonal nem jelent neki semmit az nem mehet át.Aki átment, az ez után kezdi tanulni a vezetést. A rendszer rossz, és nem az oktató és a vizsgabiztos.
A kérdező hozzászólása: "Azt buktatok meg akit akarok" Ez a legnagyobb baj veletek szerettek kibaxni az emberekkel. Azért kíváncsi lennék , hogy hányszor követsz el hibát a forgalomba 1 hónap alatt. Bezzeg ha felhozza a per kérdését az ember már behúzott farokkal kussoltok... Természetesen vannak kivételes rendes VB-k , de a Szegediek a legundorítóbbak. nevet nem tudok mondani de tényleg oda ne menjen senki !!!

Mi ez a szegedi kígyóvészhelyzet? Tényleg az van? Vagy csak riogatás? Le merjünk menni?

2-án mennénk, és a belvárosban aludnánk, te ahogy olvastam ott is rengeteg kígyót fogtak el, amik bemásztak a ázba meg stb.. Itt GYK-n volt róla szó.

Legjobb válasz: Anyám borogass...

Anyám borogass...
Kígyók?? Ne már, én meg úgy tudtam , hogy veszett majmok szöktek meg egy cirkuszból, és a városba kóborolnak! Ha még ez a kígyós dolog is igaz, inkább ne menjetek!
Ennyi idiótát. Én azt hallottam, hogy az Aradi téren Velociraptorok gyilkolnak! Nehogy odamenj, #2 jól mondja!!!


Ki mit tud a szegedi kajak kenu világkupáról?

milyen eredmények várhatóak??
Olyan szak, hogy nappali szak, nincs.Nappali tagozat van.
A kérdező hozzászólása: igen, tudom, csak rosszul írtam. Tisztában vagyok vele, mert most is egyetemre járok. Bakizni nem bûn:)
Tömegközlekedésre bérletet és jegyzettámogatást, ami évente 14 ezer forint körüli összeg. Az orvosisokon kívül azt hiszem mindenki két összegben kapja meg, az orvosisok egyben. Ezt a diákra rakják rá és jegyzetboltokban lehet levásárolni. Szoctámra pályázni kell. Tanulmányi ösztöndíjat meg az eredményed után kaphatsz 2. félévtõl kezdve. Én elsõ félévben még kaptam karácsonyi zsebpénzt is:D
A kérdező hozzászólása: Karácsonyi zsebpénz:) nanemááááár:D És azt nem tudod véletlen, hogy ez egyéni tanrendeseknek is jár e? Te amúgy milyen szakon vagy, vagy voltál?
Már úgy tudom nincs karácsonyi pénz. Legalábbis tavaly az elsõsök nem kaptak:D Nekünk még volt, mert állítólag amiért nem kaptunk ösztöndíjat elsõ félévben (mert akkor ugye még nem lehetett), azért egy bizonyos összeget szétosztottak. De azt sem tudom, hogy ez csak a mi karunkon volt így, vagy az egész egyetemen. Szóval szerintem ebben már ne reménykedj inkább:) Amúgy ált. orvosira járok.
A kérdező hozzászólása: És azt nem tudod, hogy ezek a juttatások minden nappalisnak járnak, vagy csak a nappalis államisoknak? Mert én költségtérítéses vagyok...
Csak államisoknak.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Én semmit.
A minap kaptam egy kedvesen mosolygó lánytól egy, a Photo Copy nyitási akciójáról értesítést adó kis cetlit. Ezen kívül mást nem tudok róla, szóval csak annyi, hogy a kártya december 15-ig váltható be, 15%-os akciót ad mindenre, s maga az üzle a Nem Egri Borozó-val szemben helyezkedik el.

Mit tudtok a szegedi fogászatról?

Szeretnék fogszabályzót, és szeged lenne a legközelebb a városomhoz. Szegeden szépen dolgoznak? Érdemes lenne átjárnom oda?

Mi az a Szegedi bibliakommentár? Mit tudtok róla?

Legjobb válasz: Egzegézis http://mek.niif.hu/00100/00188/html/index.htm

Szerintem ökumenikus, eleddig nem láttam kifejezetten egyik felekezet irányába elfogultnak sem. Nézdd meg a SZIT és a Káldi Biblia magyarázó jegyzeteit: http://www.kereszteny.hu/biblia/showtrans.php?reftrans=1 http://kaldibiblia.netii.net
Egyértelmûen katolikus kommentársorozat. (Látszik megfogalmazásában, szóhasználatában, a katolikus bibliafordítást idézi és idéz a deuterokanonikus iratokból is, vannak utalások zsinati határozatokra, és a szerzõk is szerzetesek.) Különben jól használható, de ha kommentárt használva kell készülnöd, érdemes mást is elolvasni. Bár magyarul kevés a jó kommentár. Pl.: Biblia Ma sorozat a Harmat Kiadótól vagy Jubileumi Kommentár, Kálvin Kiadó
A kérdező hozzászólása: Ez valami "régen íródott dolog" vagy ma is használatban van? És kik használják? Katolikusok, reformátusok?
Nem régebbe iródott, tulajdonképpen a legmodernebb. Angolból forditották, de csak az Újszövetség kommentárjai jelentek meg- eddig. Ha megjelenik magyarul az Ószövetség kommentárja is , akkor lehet megmondani, hogy katolikus vagy protestáns. Ugyanis, ha tartalmazza az ún. deuterokanonikus könyveket- amelyeket a protestánsok nem fogadnak el sugalmazottnak - akkor katolikus. Ha nem, akkor protestáns.

Mi ennek a szegedi zenekarnak a neve?

http://szin.org/sites/default/files/szin_web_nagykep_belga.j..

Mit gondoltok a szegedi biomérnöki szakról? Megéri oda menni?

Legjobb válasz: Vagy inkább úgy kérdezem, hogy nagyon szívatósak a tanárok?

A kérdező hozzászólása: Vagy inkább úgy kérdezem, hogy nagyon szívatósak a tanárok?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!