Találatok a következő kifejezésre: Mik a a push (29 db)

Mi az a "Push-to-talk"? És mit takar a "Prediktív szövegbevitel"?

Prediktív, szövegbevitel, Push-to-talk, Push, talk,

Legjobb válasz: Prediktív szövegbevitelrõl itt olvashatsz bõvebben: http://nyelvesztelen.blog.hu/2008/12/01/prediktiv_szovegbevi.. és http://nds2.nokia.com/tutorials/support/global/phones/2300/h.. A "push to talk" pedig azt jelenti, hogy a beszédhez nyomva kell tartanod egy gombot. Mint a walkie talkie, gomb benyom, és beszélsz. Számítógép esetén is be kell nyomni a megadott billentyût, hogy a program érzékelje, amit mondasz. Ha nem nyomod a gombot, nem veszi amit mondasz.

Prediktív szövegbevitelrõl itt olvashatsz bõvebben: http://nyelvesztelen.blog.hu/2008/12/01/prediktiv_szovegbevi.. és http://nds2.nokia.com/tutorials/support/global/phones/2300/h.. A "push to talk" pedig azt jelenti, hogy a beszédhez nyomva kell tartanod egy gombot. Mint a walkie talkie, gomb benyom, és beszélsz. Számítógép esetén is be kell nyomni a megadott billentyût, hogy a program érzékelje, amit mondasz. Ha nem nyomod a gombot, nem veszi amit mondasz.
A Push to talk üzemmódban hasonlóan mûködik a telefonod mint egy walkietalkie ( rádióadóvevõ ). Pl az ismerõseid rendelkeznek ilyen telefonokkal, beregisztrálnak a mobil szolgáltató által adott push-to-talk APN-en keresztül egy szerverre és ha te beleszólsz a telefonba akkor a többiek is hallják. Az egész adatforgalom alapú, tehát GPRS, EDGE -en megy. Amikor ezt kitalálták akkor még nem volt 3G, nem tudom, hogy 3Gén mûködik e. Igazából abban sem vagyok biztos, hogy Magyarországon kínálnak e ilyen szolgáltatást az operátorok napjainkban, mivel akár az Android marketen is találsz olyan alkalmazást ami ezt megvalósítja.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

Mire jó a push up melltartó?

Vagyis minden érdekelne róla.15 éves vagyok ,pont jó a testalkatom,de kicsik a melleim:))

Legjobb válasz: meg azért egy sima push up mégsem kitömött zoknis melltartó. egy elég vékony szivacsréteg van benne, olyat válassz, ami szépen áll és kényelmes, jól fogod érezni magad benne. átlátszó ruhához azért kell a melltartó... a melleid persze még nõhetnek, ahogy az elõzõ hozzászóló írta. de ilyen korban már el lehet kezdeni melltartót vásárolni. valószínû A vagy B kosaras fog kelleni, ha nyüzüge, nagyon vékony vagy, 70 vagy 75-ös fog kelleni (csak hogy tudd, mit vigyél a próbafülkébe) próbánál mozogj benne, emelgesd a karod stb hogy kényelmes-e, nem csúszik-e el, és ne szorítson alul, mert az egész nap bizony fojtogató érzés... tipp: egy melltartóhoz vegyél 4-5 hozzá illõ bugyit, ha otthon nincs, mert a melltartót nem cseréli naponta az ember, mint a bugyit. hasznos ha van egy fehér vagy testszínû, meg egy sötétebb, fekete, sötétkék stb. ha vékony, áttetszõ felsõid vannak, olyat vegyél aminek sima a felülete nem csupa csipke, mert az pólón keresztül rücskös lesz :) bár a mai divat szerint lehet teljesen eltérõ is a felsõ meg az alsó rész. 30N

meg azért egy sima push up mégsem kitömött zoknis melltartó. egy elég vékony szivacsréteg van benne, olyat válassz, ami szépen áll és kényelmes, jól fogod érezni magad benne. átlátszó ruhához azért kell a melltartó... a melleid persze még nõhetnek, ahogy az elõzõ hozzászóló írta. de ilyen korban már el lehet kezdeni melltartót vásárolni. valószínû A vagy B kosaras fog kelleni, ha nyüzüge, nagyon vékony vagy, 70 vagy 75-ös fog kelleni (csak hogy tudd, mit vigyél a próbafülkébe) próbánál mozogj benne, emelgesd a karod stb hogy kényelmes-e, nem csúszik-e el, és ne szorítson alul, mert az egész nap bizony fojtogató érzés... tipp: egy melltartóhoz vegyél 4-5 hozzá illõ bugyit, ha otthon nincs, mert a melltartót nem cseréli naponta az ember, mint a bugyit. hasznos ha van egy fehér vagy testszínû, meg egy sötétebb, fekete, sötétkék stb. ha vékony, áttetszõ felsõid vannak, olyat vegyél aminek sima a felülete nem csupa csipke, mert az pólón keresztül rücskös lesz :) bár a mai divat szerint lehet teljesen eltérõ is a felsõ meg az alsó rész. 30N
hát merevízõ drót és szivacs van benne, és felnyomja a cickóidat :-) nézd meg a new yorkkerben, h&m-ben, nagyon szépek vannak és sokszor van leárazás. amúgy ott a legolcsóbbak. van olyan ami ilyen csepp alakú, van olyan amelyik oldalt nem nyom fel csak alulról, fel kell próbálni mindenképp, hogy melyik áll jobban.
Pénzt keres vele a gyártó meg a kereskedõ. 15 évesen ne aggaszd magad ilyesmin, még nõhet, és sokkal többet ér neked, ha megtanulod jól érezni magad a testedben (akkor is, ha még nem érted).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Ha eszembe jut még valami akkor megkérdem... Jaj igen és egézséges ilet hordani, mert valahol azt olvastam , hogy egyáltalán nem jó!?Igaz ez?:)
Érdemes melltartót hordani, mivel megtartja és nem fog megereszkedni (olyan hamar) a melled, mint melltartó nélkül. Ez a nem egészséges dolog szerintem abban az esetben van, ha nem megfelelõ méretû melltartót hordasz. Ha nagyon szoros akkor pl a vérkeringésnek sem tesz jót. Olyat hordj, ami teljesen kényelmes, és rendesen megtartja a melled. Vásárláskor hajolj benne elõre, mozgasd a karod stb hogy teszteld a tartását.

Mi az a push up?

Legjobb válasz: Szó szerinti jelentése felnyom. Pl melltartókban szokott lenni olyan kis trükkös anyag, ami fel- és összenyomja a ciciket, hogy látványilag tetzetõs legyen. Szép dekoltázst csinál.

Szó szerinti jelentése felnyom. Pl melltartókban szokott lenni olyan kis trükkös anyag, ami fel- és összenyomja a ciciket, hogy látványilag tetzetõs legyen. Szép dekoltázst csinál.


Mit jelent a push email?

Legjobb válasz: Köszi

A kérdező hozzászólása: Köszi
ráadásul gyakorlatilag azonnal jelez a telefonod hogy emailt kaptál, míg pullnál ge ybizonyo sidõközönként frissit, ezt te állíthatod be, de ha pl fél órára állatod, akkor lehet 29 percel késõbb kapod meg az emailt miinth azt feladták. persze ááátlagfelhasználónál ez nem biztos h méárvadó, de azért jó dolog sztem

Mi az a push up -os meltartó? Xd:$

Legjobb válasz: Nagyobbnak látszik tõle a mell. Sok modellnek is ezért látszik nagyobbnak a melle.

Nagyobbnak látszik tõle a mell. Sok modellnek is ezért látszik nagyobbnak a melle.
Plusz betét van az efféle melltartókban, van ami kivehetõ. Fontos hogy a melled alatt legyen a szivacs, nem pedig rajta, így éri el a push-up, azaz feltoló hatását.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

FIÚK, mit gondoltok a PUSH-UP melltartóról?

nekem (még) nagyon kicsi mellem van, de persze ha push-up melltartót hordanék, kb 3-szor nagyobbnak tűnne.. De sokat hallottam arról, hogy a fiúknak, férfiakank óriási csalódást okoz..

Legjobb válasz: Nos, a fiúk többsége csak és kizárólag melltartóban fogja látni a melleidet-optimális esetben.Az a néhány pedig a ki lesz szerencsés a tényleges állapotot szemügyre venni, annak pedig hidd el nem az lesz a lényeg.:))) Naná, hogy vedd fel!

Nos, a fiúk többsége csak és kizárólag melltartóban fogja látni a melleidet-optimális esetben.Az a néhány pedig a ki lesz szerencsés a tényleges állapotot szemügyre venni, annak pedig hidd el nem az lesz a lényeg.:) )) Naná, hogy vedd fel!
hord nyugodtan.
ja csalódást okoz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :) )
Én is így gondolom ahogy elõttem írták. Neked önbizalmat ad, hogy nagyobb benne a melled. Ha egy pasinak a melled miatt kellesz az már rég rossz. A barátod nyilván nem ez fogja érdekelni ha odáig juttok hogy lásson melltartó nélkül.
Utolsónál a pont, 100%-ig így gondolom én is:-)
Igen, csalódást okoz nekik, neked viszont önbvizalmat ad, hogy nagyobb a melled.
olyan, mint a chipses zacskó...
én hordok barátom tudja mekkora, ígyis úgyis :P
Én hordok mert nagyon szep dekoltazst csinal . De nincs miatta lelkiismeret furdallàsom mert am se kell szegyenkeznem...21L
Hordd bátran, már hozzá vagyunk szokva ezekhez a dolgokhoz.
A kérdező hozzászólása: igen, tényleg önbizalmat ad.. akkor most hordjak vagy ne?.. nem mintha ezt nektek kéne eldönteni.. lányok, ti hordtok?
Én egy évig talán minden nap rosszul éreztem magamat amiatt, hogy kicsi a mellem, és push-up melltartót hordok. De mielõtt nem hordtam is ez volt a bajom. Utólag úgy sajnálom, hogy ennyit idegeskedtem ezen, mert tényleg nem számít. Igazából azóta érzem magam jobban, mióta nyáron egyik nagy mellû barátnõmnek panaszkodtam erre, és ahelyett hogy neheztelt volna azt mondta: És? Ez a te magánügyed, senkinek semmi köze hozzá, hogy milyen melltartót hordasz, vagy mekkora a melled. Bocsi, nem vagyok fiú, de tényleg ez, hogy mekkora a melled vagy milyen melltartót hordasz olyan apróság... :)

Mit jelent a telefonokon a Push to talk funkcio?

Jol sejtem hogy valami walkie-tokie szeruseg?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Push_to_talk

walkie talkie...igen
Nyomd és beszélj a pontos fordítása, elvileg hálózat nélkül lehet két telefonnal beszédkapcsolatot létrehozni, ha mind a kettõ tudja ezt a funkciót és be is van rajta kapcsolva, és össze van a két készülék párosítva. De úgy tudom ezt az üzemmódot a szolgáltatók tiltják a készüléken.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat! A wikin en is megtalaltam de nem ertettem belole semmit :) .
A kérdező hozzászólása: Nem push and talk hanem push to talk...ugyhogy a pontos forditas nyomd a beszedhez, vagy nyomd hogy beszelj. Koszi a valaszt!

A push up melltartok jol gondolom mivel felnyomjak a melleket jobban akadalyozzak azt hogy meglogjanak?

Legjobb válasz: "Meglógni" garantáltan nem fognak melltartó nélkül sem, mert oda vannak növe hozzád :) Az meg, hogy milyen melltartót használsz (mármint ha megfelelö a mérete), teljesen mindegy, a lényeg, hogy tartson. A push up-os nem tart többet vagy jobban, mint bármelyik másik, csak optikailag van különbség.

"Meglógni" garantáltan nem fognak melltartó nélkül sem, mert oda vannak növe hozzád :) Az meg, hogy milyen melltartót használsz (mármint ha megfelelö a mérete), teljesen mindegy, a lényeg, hogy tartson. A push up-os nem tart többet vagy jobban, mint bármelyik másik, csak optikailag van különbség.
1 vallaszolo, a kerdezonek nem esett le a poen xD Kerdezo: nm, ez nm befolyasolja, nm lehet tudni , hogy azert lognak mert valaki surun melltartoba van, es van akinek azert mert nm hord melltartot. Nagy mellnel meg termeszetes dolog, hogy megereszkedik
pont az ellenkezõje. Annál inkább lógni fognak.
A kérdező hozzászólása: http://hdishop.hu/triumph-meret-tablazat
A kérdező hozzászólása: Hát nekem nagyon nagy és 75 E kosaras a mellem és nagyon húz. Ézt nem is értem neked 96tal hogy lehet kicsi. 75 b az olyan 90 cm.
Bocs, de az az orvos jobb, ha visszaadja a diplomáját - AZT semmi sem indokolja, hogy bárki is melltartóban aludjon, a mell lógására nem hat, csak rosszul alszik töle az illetö. Mellesleg a 75 cm mell alatti méret, 98 mellböség NEM nagy, ez 75 B/C méret, ami átlagos vagy annál inkább kisebb. (Nekem 75 és 96 a két méret -75/B melltartó -, mindenkinek az a véleménye, hogy elég kis melleim vannak.)
Push up inkább a vizuális hatást javítja
-.-
A kérdező hozzászólása: Nekem rheuma orvosnõ azt mondta hogy mindig hordjak mert nagy a súlya. Nah hát kinek higgyen az ember. Azt is mondta abban aludjak ahhbraban
Felváltva kell melltartót hordani és anélkül lenni. Ha túl sokat vagy melltartó nélkül megnyúlnak a szalagok és lógni fog ha túl sokat hordasz melltartót akkor meg az van amit az elõzõ írt. Az meg hogy milyen melltartót hordasz már részletkérdés.
Mert ha állandóan melltartó fogja a melled akkor a tartó szalagok elernyednek és megereszkednek, ha meg nem hordasz melltartót, akkor a gravitáció fogja elintézni a dolgot. A mértékletességen van a hangsúly itt is.
A kérdező hozzászólása: Se miért az ellkezõje miért lóg meg jobban pushupban? Mi a miértje? Mt nem látom a logikáját ha fel van nyomva akkor elméletileg nem hat rá a gravitáció nem?vagy ez miért nincs így?
A kérdező hozzászólása: De nekem melltarto nélkül nagyon húz lefele úgy érzem.75 mell alatt és 98 a mell szóval elég súlyos. És legtöbbször sportmelcsit hordok ezért azok jol tartják. Aztan van sok merevitos de ugy erzem azok nem tartanak úgy.és most sikerült vennem pushupokat de félek mi lesz ha nem tart eléggé. Mikor felveszem ugy erzem nagyon jol tart mert felnyomja a melleket. Viszont a drótok knyelmetlenek benne gondoltam azt kivenném.de mi van ha mégse tart annyira? Nagyon félek a lógástól mert sajnos tesomnak durván lóg már. Pedig anyámnak mem így nem tudom mitõl függ de õ nem nagyon hordott régebben anya meg mindig hord.
Én a push up melltartót csalásnak tartom. Az a jó melltartó, ami picit emel, de szinte nem is érzel viselés alatt (nem ráncigálód, mert túl laza, nagy, nem vág be a húsodba, mert kicsi. El lehet cseszni a méretet, ha nem boldogulsz, kérd ki a hozzáértõ eladó (itt nem a hangosan rágógumit rágcsáló, bamba tekintetû, morcos eladócsajokra gondolok) tanácsát. Ha viszont nagy a mellméreted, tényleg nem értem, mi szükséges push up melltartóra? Szerintem hosszú távon torzítja a mellet (ez az én heppem: még plusz anyag van benne, a cici nem a mértani középen áll, hanem egész nap alápolcolva, fúj).

Mik a tapasztalatok a push Up betétröl?

Néztem a netem ezeket a betéteket és jokat irnak rola megemeli a mellet stb.. kiváncsi lennék rá igaz e és látványos e.. én kis mel? vagyok ezért szeretném ha beválna..

Legjobb válasz: A push up-os melltartóra gondolsz??? Én már 6éve olyan hordok, igaz nekem nagy a mellem, de nincs rossz tapasztalatom.

A push up-os melltartóra gondolsz??? Én már 6éve olyan hordok, igaz nekem nagy a mellem, de nincs rossz tapasztalatom.
A kérdező hozzászólása: SZia ! Nem a push up melltartóra hanem külön ien betétröl is hallotam amit melltartóba kell rakni ha jol tom vagy nemtom. http://www.teszvesz.hu/item357323871_push_up_betet.html ezen az oldalon van amire éngondoltam!A válaszod köszsönöm_:)
Ha a melltartóba való betétrõl van szó, akkor el tudom mondani, hogy azzal növeli a mellnagyságot, hogy alulról megnyomja. Nagyobb mellûeknek is jó, mert formát ad a cicinek. Szóval, mindenképpen jó.

Mi a különbség a szivacsos és a push up melltartó között?

Legjobb válasz: A szivacsod melltartóban csak annyi szivacs van, hogy megtartsa a melltartó formáját, ez sokszor kivehetõ is, egy fél cm vastag kis lapocska általában. A push-up kitölti a melltartó felét kb, ezért feltolja a mellet, hogy nagyobbnak tûnjön.

A szivacsod melltartóban csak annyi szivacs van, hogy megtartsa a melltartó formáját, ez sokszor kivehetõ is, egy fél cm vastag kis lapocska általában. A push-up kitölti a melltartó felét kb, ezért feltolja a mellet, hogy nagyobbnak tûnjön.
A szivacsos melltartóban van egy kis szivacs (vagy belevarrva, vagy kivehetõ), hogy ne látsszon át. Ez nem feltétlenül nyomja fel a melleket, így nem tûnnek nagyobbnak. A push-up melltartókban is van szivacs, de ez sokkal nagyobb, általában a kosár alján van. Ezek a melltartók "becsapósak", mert sokkal nagyobbnak tûnik a mell. Egyrészt a nagy szivacs kitölti a melltartó felét, másrészt szorítják, és felnyomják a melleket.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!