Találatok a következő kifejezésre: Mik a a pécsi megyei kórházról (2 db)

Mi a tapasztalat a pécsi Baranya Megyei Kórházról szülés esetén? Érdemes-e szülésznőt választani? Bejöhet-e velem esetleg dúla?

Legjobb válasz: Szia! Látom nem válaszoltak erre a kérdésre még, hát igazából én sem a megyeiben szültem, de Pécsen az Édesanyák útját nagyon tudom ajánlani. Ott szültem 2 hónapja és csak jót mondhatok. Nekem anyukám volt bent, egy valakit bevihetsz magaddal. Nem is volt fogadott orvosom, és mégis a legjobb ellátást kaptam az ügyeletes orvostól (Dr. Rácz Sándor), nagyon jó munkát végzett és nagyon kedves volt mindenki. Igazán profik. A gyerekágyas osztály pedig nagyon modern módon van felszerelve és jól is néz ki, minden kórteremben külön fürdõszoba van, ami nagyon kulturált, az egész nagyon jó.

Szia! Látom nem válaszoltak erre a kérdésre még, hát igazából én sem a megyeiben szültem, de Pécsen az Édesanyák útját nagyon tudom ajánlani. Ott szültem 2 hónapja és csak jót mondhatok. Nekem anyukám volt bent, egy valakit bevihetsz magaddal. Nem is volt fogadott orvosom, és mégis a legjobb ellátást kaptam az ügyeletes orvostól (Dr. Rácz Sándor), nagyon jó munkát végzett és nagyon kedves volt mindenki. Igazán profik. A gyerekágyas osztály pedig nagyon modern módon van felszerelve és jól is néz ki, minden kórteremben külön fürdõszoba van, ami nagyon kulturált, az egész nagyon jó.
A kérdező hozzászólása: Én igazából a Megyeirõl szerettem volna többet tudni.

Mik a tapasztalatok a pécsi megyei kórházról és az ott dolgozó dokikról?

Legjobb válasz: Hát nem tud senki sem a pécsi Megyeirõl információt adni? Nincs vki aki ott szült? Vagy oda járt dokihoz?

A kérdező hozzászólása: Hát nem tud senki sem a pécsi Megyeirõl információt adni? Nincs vki aki ott szült? Vagy oda járt dokihoz?
Szia! A pécsi megyeirõl sok jót hallottam, bár én a klinikán fogok szülni. Bódis prof., aki a megyei fõnöke volt, most a klinikán van. Õ híres arról, hogy támogatja az alternatív szülési módokat, ha jól tudom a megyeiben van alternatív szülõszoba is. A klinika viszont arról híres, hogy a nehezebb, komplikáltabb estekre szakosodtak. Remélem tudtam valamit segíteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!