Találatok a következő kifejezésre: Mik a a pécsi megyei (18 db)

Dr Labossa Gusztáv mikor rendel a pécsi Megyei Kórházban, és milyen számon lehet bejelentkezni hozzá? A magánrendelésén mennyi a tarifa?

Legjobb válasz: Szia! 72 533 133 és mondd hogy a nõgyógyászati recepciót kéred. ott kapsz idõpontot hozzá. legjobb ha reggel 7óra , 7 óra 30 fele próbálkozol, mert utána nagyon nehéz elérni a kórházat. eddig csütörtökönként rendelt a Megyeiben, de most már szerdánként szakrendel. a magánrendelõi tarifáját nem tudom, csak azt, hogy a Rákóczi úton van a magánrendelõje(az én dokim is ott rendel).

Szia! 72 533 133 és mondd hogy a nõgyógyászati recepciót kéred. ott kapsz idõpontot hozzá. legjobb ha reggel 7óra , 7 óra 30 fele próbálkozol, mert utána nagyon nehéz elérni a kórházat. eddig csütörtökönként rendelt a Megyeiben, de most már szerdánként szakrendel. a magánrendelõi tarifáját nem tudom, csak azt, hogy a Rákóczi úton van a magánrendelõje(az én dokim is ott rendel).
Szia! Én szeptemberben voltam nála, akkor 5000 Ft-ot kért.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget! Szép napot nektek!
A kérdező hozzászólása: A Rákóczi úton pontosan hol van a magánrendelõje? Én Tímár utca 24-et is olvastam, meg azt is hogy a Lépcsõháznál. Most melyik? Kérlek segítsetek, holnap mennék hozzá. :-)
Szia 5 ezer a tarifa ha terhes gondozásra mész, ha nõgyógyászati vizsgálatra az 6ezer. A Lépcsõház étterem tudod hol van? az mellett van a magán rendelõje. ha írsz privibe meg adom a mobil számát is.
Magán rendelése 5000 Ft. Sem terhesgondozásra, sem szülésre nem fog elvállalni! Hugomnak az orvosa a Borsay Péter aki beteg lett, ezért megkérte a barátnõjét aki a csecsemõosztályon dolgozik hogy elvállalja-e a Labossa? Egyértelmû NEM volt a válasz. Azt modta annyi a betege hogy nem lát ki belõlük. Ez 2 hete volt. Magánrendelésen terhesgondozásra elvállal de minden egyes alkalom 5000 Ft. Azért próbáld meg, sok szerencsét. Ha nem sikerül ajánlom a Várvizi Zoltánt. Nagyon jó orvos. Õ szülész-nõgyógyász, sebész, sportorvos... Nála szültem és a következõt is nála fogom, nem mennék máshoz...tudom ha valami gond lesz akkor jó kezekben leszek mert jól mût. Amúgy apukám legjobb barátja.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Tegnap voltam nála, nagyon kedves és barátságos volt! Mégegyszer köszönöm a válaszaitokat!

A pécsi Megyei Kórház szülészete átköltözik az Édesanyák útjára. Ki mit tud erről?

A véd?n?m mondta, hogy mire szülni fogok (januárban) addigra már 100% hogy összevonják a 2 szülészetet. Tudja valaki mi okból és egyáltalán mikorra tervezik? (Érdekelne hogy a vége felé NST, POSE vizsgálatra majd hová kell mennem, mert a 2 intézmény eddig teljesen eltér? tervvel csinálta ezeket a vizsgálatokat.)

Legjobb válasz: Én nem hallottam errõl, fura... A megyeit nemrég csinálták meg, bár most az édesanyák útját is felújították... Én baromira nem örülnék, ha az édesanyákba kéne befeküdnöm a sörszagba...meg amúgy is igen kiesik mindetõl... De hát ki tudja a magyar egészségügy...

Én nem hallottam errõl, fura... A megyeit nemrég csinálták meg, bár most az édesanyák útját is felújították... Én baromira nem örülnék, ha az édesanyákba kéne befeküdnöm a sörszagba...meg amúgy is igen kiesik mindetõl... De hát ki tudja a magyar egészségügy...
Én hallottam róla, hogy össze vonják, mégpedig azért, mert az Édesanyák útján van koraszülött osztály és intenzív, ami a Megyeiben nincs.Ez szerintem elég nyomós ok, na meg kit érdekel, hogy kiesik mindentõl, nem hiszem, hogy ki-be mászkálnának 2 fájás között a kismamák!? Szerintem a családtagok ezt meg tudják oldani. Voltunk szülõszoba látogatáson és nagyon kellemes, barátságos a klinika és egyáltalán nincs sörszag. Az év végére tervezik az össze vonást! 36 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én a kisfiamat 2007-ben az Édesanyák útján szültem, akkor még a régi a szülõszobák voltak! Hát olyan volt mintha valami vágóhídon lennék... Az ágyakat csak paravánok választották el egymástól, a berendezés legalább annyi idõs volt mint a dédnagymamám, valami borzalom volt. A gyerekágyas osztállyal meg voltam elégedve, és így hogy a szülõszobák is újak szívesen megyek oda második babámmal is! Mindenkinek boldog babavárást kívánok, és természetesen a végére könnyû szülést! :)
Szia! Én tavaly novemberben szültem az Édesanyák útján, és nagyon szépek a szülõszobák! Amiben én voltam abban volt egy sarok kád is és ha gondolod akkor abban is lehet vajúdni!Mondjuk és az ágyat választottam!:) Nagyon rendesek ott a nõvérkék is és a dokik is!Én ügyeletesnél szültem, mert a dokim pont elõtte nap rendelt és így nem jöhetett be, de meg voltam vele elégedve! a csecsemõs osztály is jó, és ott is mindenki "normális"!! Mondjuk nem szeretik a kényes kismamákat, anyukákat!!Az NST-t és a POSE-t is ott csinálják, ahol az ultrahangot is! Boldog babavárást és egészséget kívánok neked, és a picibabádnak is!! 8hós kislány anyukája!!

Mikor és hol rendel Lendvai doktor a pécsi Megyei Kórházban?

Legjobb válasz: Én a Dr Domány -hoz járok,de a megyei földszintjén láttam a legsarokban az ajtón a Lendvai nevét..talán elkellene menned és a betegkartonozóba bejelentkezni hozzá, vagy érdeklõdni, mert ha nem hozzá tartozol,akor valószínû magánrendelésre kell menni.

Én a Dr Domány -hoz járok, de a megyei földszintjén láttam a legsarokban az ajtón a Lendvai nevét..talán elkellene menned és a betegkartonozóba bejelentkezni hozzá, vagy érdeklõdni, mert ha nem hozzá tartozol, akor valószínû magánrendelésre kell menni.


Mit lehet tudni Dr. Hartmann Tamásról a pécsi Megyei Kórházban?

Nekem most ?t ajánlották (épp orvost váltok a Klinikáról mennék át, és nem szeretnék megint pórul járni). Ha tudtok róla valamit, kérlek írjátok meg. Nagyon köszönöm.

Legjobb válasz: Én csak jót hallottam róla!!De miért mész át a Megyeibe? Én a klinikára járok és szerintem nagyon jó!Ott Várnagy Ákoshoz és nagyon meg vagyok elégedve vele...fiatal doki és a klinikán is van magánrendelése/édesanyák útja/!Minden jót neked és a babának!!

Én csak jót hallottam róla!!De miért mész át a Megyeibe? Én a klinikára járok és szerintem nagyon jó!Ott Várnagy Ákoshoz és nagyon meg vagyok elégedve vele...fiatal doki és a klinikán is van magánrendelése/édesanyák útja/!Minden jót neked és a babának!!
Szia. Köszönöm szépen hogy megirtad . Megkérdezhetem hogy ki volt a dokid? Hisz oly régen volt már...
A kérdező hozzászólása: Tulajdonképpen engem is. Feküdtem is bent egy rövid ideig, rettenetes élmény volt, szó szerint. Csalódtam az ottani orvosomban, akiben addig maximálisan megbíztam. Nem állt ott mellettem, amikor szükségem lett volna rá. Nem világosítottak fel, hogy milyen kezelést kapok, miért van rá szükség, és hiába tiltakoztam ellene, akkor is megtették, pedig még értek is valamennyire hozzá. A kórházi viszonyok is borzasztóak voltak (régi szülõszoba volt még akkor, és ott feküdtem mellette pár méterre, a "személyzet" is "kitett magáért"). Nem bántam meg, hogy átmentem a Megyeibe egy másik dokihoz. Azóta van, egy gyönyörû 11 hónapos kislányom, akit végig kihordtam, minden gond nélkül; a klinikán meg azzal ijesztgettek, hogy lehet, hogy meg kell szülnöm a babát 26 hetesen. Pancserek voltak szerintem. Én ezért mentem át.
Szia. Miért mentél át a megyeibe én a klinikára járok de fontolgatom hogy átmenjek? Engem félrekezeltek. Téged?
Lalkiismeretes, humoros, segítõkész profi szülész-nõgyógyász szakorvos és emellett egyáltalán nem pénzéhes!Boldog vagyok, hogy a páciense leheek!
Egy igazi , õszinte korrekt doki! Ajánlom mindenki figyelmében, hisz jól ismerem! Nem azért mert közeli rokonom!! Lesly
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszadónak külön köszi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az elsõ válaszolónak üzenem, hogy komoly okom van átmenni máshoz, sajnos kicsit mélyebb betekintést nyerhettem a klinikára, és nagyon nem tetszett, ahogy viselkedtek. Mégegyszer köszönöm mindenkinek.
17 hetes terhes vagyok; pont ma találkoztam vele a kórházban... :) Becsületes, nyugodtan lehet tõle kérdezni... nekem jó a véleményem róla. Tény, hogy humoros, érteni kell, de nekem bejön! Nyugodtan fordulhatsz hozzá!
Én 2002-ben jártam hozzá, imádtam. Nekem nagyon bevált. Fiatal, ehhez mérten vicces, érteni kell a humorát.Velem nagyon rendes, becsületes kedves volt. Ügyeleten is voltam nála, iszonyat rendes volt! De hallottam olyat is, hogy hangulatember, és néha csúnyán is tud viselkedni, de én ezzel az oldalával nem találkoztam. Én ajánlom.-)
Szeptemberben õ mûtött, mûtét után amikor találkoztunk a váróteremben õ jött oda hozzám, hogy õ volt az orvosom és érdeklõdött felõlem, hogy minden rendben van-e (a mûtétkor elõbb el lettem altatva, minthogy õ odaérkezett, szóval én nem tudtam ki mûtött, csak a leletek alapján). Nekem ez nagyon pozitív volt. Az elõzõ hozzászólóra reagálva, nem változott szerintem negatív irányba.
Szia! 99-ben, amikor szültem Õ volt az ügyeletes szülészorvos. Anno nagyn lelkes, rendes, kedves, ügyes volt! Azóta sajnos nem hallottam róla, de kétlem, hogy rossz irányba változott volna. :)
Csupa pozitívumot tudok mondani róla. Ugyan nem szültem még, de biztos, hogy Õt fogom választani! Ugyan nagyon nehéz az orvosoknak: heti ügyelet, magánrendelések a többi napon klinika... szóval nagyon sokat dolgozik. Ennek ellenére nagyon megbízható, lehet rá számítani! Nagyon kedves, humoros! Nemrég operált, fogta és simogatta a kezem a mûtõben, mielõtt bemosakodott volna... Nagyon jó ember!

Dr. Lendvai Viktor a pécsi Megyei Kórházban rendel. Mik a tapasztalatok róla?

Annyi orvosnál jártam, és rengeteget csalódtam. Õt ajánlanátok?

Legjobb válasz: Most voltam bent 4 napot visszatartáson..olyan rendes volt minden doki,hogy csak na! Le a kalappal. Nem tudom, hogy melyik a Lendvai, biztosan jó doki..én a DR. Dományhoz járok aki ott a fõorvos és nagyon szigorú a többi dokihoz, ami tök jó, mert így minden ottani orvos arra törekszik, hogy jó legyen.. Szerintem mehetsz bármelyikhez aki a megyeiben rendel.. üdv 32 hetes!

Most voltam bent 4 napot visszatartáson..olyan rendes volt minden doki, hogy csak na! Le a kalappal. Nem tudom, hogy melyik a Lendvai, biztosan jó doki..én a DR. Dományhoz járok aki ott a fõorvos és nagyon szigorú a többi dokihoz, ami tök jó, mert így minden ottani orvos arra törekszik, hogy jó legyen.. Szerintem mehetsz bármelyikhez aki a megyeiben rendel.. üdv 32 hetes!
Kedves Kérdezõ! Dr Lendvai Viktor már Gyõrben praktizál, de én is csak jót tudok róla mondani!!! Május 6-án nála szültem a kisfiam, és ha õ nincs akkor a fiam meghal! Elakadt a szülõcsatornában és mire a többi orvos odaért segíteni már a világra segítette Bálintot. Olyan gyorsan jöttek a dokik segíteni hogy kénytelen volt maga elvégezni egyedül a vákumot mert már csak 59 volt a szívhangja a manónak. Én azóta is hozzá járok és amíg csak lehet hozzá fogok menni vizsgálatra! Minden jót! Ivett

Mi a tapasztalat a pécsi Baranya Megyei Kórházról szülés esetén? Érdemes-e szülésznőt választani? Bejöhet-e velem esetleg dúla?

Legjobb válasz: Szia! Látom nem válaszoltak erre a kérdésre még, hát igazából én sem a megyeiben szültem, de Pécsen az Édesanyák útját nagyon tudom ajánlani. Ott szültem 2 hónapja és csak jót mondhatok. Nekem anyukám volt bent, egy valakit bevihetsz magaddal. Nem is volt fogadott orvosom, és mégis a legjobb ellátást kaptam az ügyeletes orvostól (Dr. Rácz Sándor), nagyon jó munkát végzett és nagyon kedves volt mindenki. Igazán profik. A gyerekágyas osztály pedig nagyon modern módon van felszerelve és jól is néz ki, minden kórteremben külön fürdõszoba van, ami nagyon kulturált, az egész nagyon jó.

Szia! Látom nem válaszoltak erre a kérdésre még, hát igazából én sem a megyeiben szültem, de Pécsen az Édesanyák útját nagyon tudom ajánlani. Ott szültem 2 hónapja és csak jót mondhatok. Nekem anyukám volt bent, egy valakit bevihetsz magaddal. Nem is volt fogadott orvosom, és mégis a legjobb ellátást kaptam az ügyeletes orvostól (Dr. Rácz Sándor), nagyon jó munkát végzett és nagyon kedves volt mindenki. Igazán profik. A gyerekágyas osztály pedig nagyon modern módon van felszerelve és jól is néz ki, minden kórteremben külön fürdõszoba van, ami nagyon kulturált, az egész nagyon jó.
A kérdező hozzászólása: Én igazából a Megyeirõl szerettem volna többet tudni.

Nyolcadik után Pécsre megyek továbbtanulni a Pécsi Kereskedelmi, Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskolába. Szerintetek jó az a suli? És milyen a kollégiuma illetve mi a kollégium neve?

Válaszaitokat elõre is köszönöm.

Legjobb válasz: igen jó, suli.:) én is oda járok és imádom :D nem valami 5* de tûrhetõ :) van kolesz amúgy, kertvárosba

igen jó, suli.:) én is oda járok és imádom :D nem valami 5* de tûrhetõ :) van kolesz amúgy, kertvárosba
A kérdező hozzászólása: #1-ea.Az nem én voltam de azért köszi a válaszod. #2-es nagyon örülök, hogy van kolesz.Írhatok privátban?
írj nyugodtan :)
Engem is érdekelne a kolesz. Milyen?

Mik a tapasztalatok a pécsi megyei kórházról és az ott dolgozó dokikról?

Legjobb válasz: Hát nem tud senki sem a pécsi Megyeirõl információt adni? Nincs vki aki ott szült? Vagy oda járt dokihoz?

A kérdező hozzászólása: Hát nem tud senki sem a pécsi Megyeirõl információt adni? Nincs vki aki ott szült? Vagy oda járt dokihoz?
Szia! A pécsi megyeirõl sok jót hallottam, bár én a klinikán fogok szülni. Bódis prof., aki a megyei fõnöke volt, most a klinikán van. Õ híres arról, hogy támogatja az alternatív szülési módokat, ha jól tudom a megyeiben van alternatív szülõszoba is. A klinika viszont arról híres, hogy a nehezebb, komplikáltabb estekre szakosodtak. Remélem tudtam valamit segíteni.

Valaki írta itt a múlt héten, hogy Pécsen megy ma Dr. Várnagy Ákoshoz. Nem találom a kérdését. Én írtam is rá, mert mi holnap megyünk Dr. V. Á-hoz. Légyszíves írj, hogy mi volt?

Remélem, minden jól sikerült a dokinál, én is izgulok.

Legjobb válasz: Ha válaszoltál rá, akkor a menü pontban a megválaszoltjaid-ban meg tudod nézni.

Ha válaszoltál rá, akkor a menü pontban a megválaszoltjaid-ban meg tudod nézni.
A kérdező hozzászólása: tényleg! de lökött vagyok? :-) köszi
:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!