Találatok a következő kifejezésre: Mik a a nyolcadik (26 db)

Nemsokára ballagok a nyolcadikba. Apa beindult az ajándék miatt. Mit kéne kérnem?

Tisztában vagyok az anyagi helyzettel, és tényleg nincs semmi amit kérnék. Van mobilom meg egy örökölt laptopom is!

Legjobb válasz: Nagyon jó, hogy így gondolkodsz!! Ritka a te korodban. :) Hogy ne bántsd meg apukádat, mindenképp kérj valami apróságot, pl. mivel lány vagy, nem tudom sminkeled-e magad, de kérhetsz egy jobb szempillaspirált, vagy egy táskát, abból sosem elég.

Nagyon jó, hogy így gondolkodsz!! Ritka a te korodban. :) Hogy ne bántsd meg apukádat, mindenképp kérj valami apróságot, pl. mivel lány vagy, nem tudom sminkeled-e magad, de kérhetsz egy jobb szempillaspirált, vagy egy táskát, abból sosem elég.
Szia! Szerintem sem kéne semmit kérned! A szüleidnek nem hiszem, hogy ajándékkal kéne bizonyítaniuk a szeretetüket! Szerintem kérd meg õket, hogy tölrsetek együtt egy napo! Vagy menjetek el ebédelni!
Én valami kis kiruccanást kérnék, valami közeli helyre. Sétálgatnánk, megnéznénk a helyi nevezetességeket, beülhetnénk valami cukrászdába is, ilyesmik :) Persze csinálnék egy halom képet amit elõhívatnék és beletenném a fotóalbumba és ez így maradandó emlék maradhatna. Persze lenne még ötletem, de az nem biztos, hogy neked is jó ötlet lenne :D Én se kértem semmit ballagásomra, elmentünk egy étterembe vacsizni, mindenki azt evett-ivott amit akart, aztán sétáltunk egyet a parton és ennyi. Most az, hogy valaki elvégzi a 8 általánost nem hiszem, hogy túl nagy teljesítmény lenne, nyílván fontos dolog az életünkben az, hogy elballagunk, de szerintem ehhez nem kell lakodalmi ebédet rendezni meg ajándékokkal halmozni. Majd a diplomaosztón :D
A kérdező hozzászólása: ez is nagyon jó ötlet, köszi. Azt hiszem ez lesz
Nem utazásra gondoltam, hanem mondjuk állatkert, strand, esetleg egy nap balaton, ilyesmi. ezek nem olyan drágák, nem tudom merrefelé laktok.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok ékszeres típus, de a gyûrû ötlet tetszik. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi de nem sminkelek, de az utazás jó ötlet csak az is pénz. Így is apáék álma, hogy görög országba utazzunk (majd nyáron), ezért nem szeretnék utazást kérni mert egy görög út már a benzin miatt is drága.
én ékszert kértem (3000 Ft-os ezüst karika gyûrû volt mert nem vagyunk eleresztve), és a mai napig szép maradandó emlék. Szerintem ezt kérhetsz tõle, nem kerül sokba és igazi apás ajándék. Ráadásul ha meg is van mindened, egy gyûrû még biztosan elfér az ujjadon :)
Kérd azt hogy menjetek el együtt valahova ahova szeretnél, ez szép emlék lenne
En nem kaptam semmit anyuektol, pedig akkor sok mindent szerettem volna. En a helyedben valami ekszert kernek, mert az maradando emlek.

Mikor van a Bál Vagy (szalagavató)? Mert nem tudom gimiben nyolcadikba? Nem toom!

Legjobb válasz: 12. évfolyamban november végétõl decemberig szokott lenni általában.

12. évfolyamban november végétõl decemberig szokott lenni általában.
A kérdező hozzászólása: Jajj de drága vagy! :) köszönöm hogy megmondtad.
Tanárfüggõ...
tanárfüggõ, de ha jót akarsz magadnak mindet olvasd el, mert el kéne, csak nincs rá idõ! De Illiász, odüsszeia, tartuffe, rómeó és júlia, néha az aenis.

Nyolcadikban mik a kötelező versek?

vers,nyolcadik,kötelez?
attól függ kinek kell tanácsot adni. ha fiúnak, akkor max egy boxkesztyût. ha lánynak, akkor ne sétáljon éjjel egyedül, de legalább vigyen magával egy gázspray-t, vagy dezodort, vagy hajlakkot.
Egy megbízható rendõrosztagot. Vagy golyószórót.
2 skinhead-et:D
A soolingeni bugylibickámat!
Gy.Ferenc, budapesti lakost... aztán elfutnék.
Balázs Palinál nincs jobb fegyver.
Pár kopaszt csákánnyal a kezében.
Én is cigit vinnék asszem :) Minek stresszelni? Tesók nem bántanak :) (Értékeljetek leeee..)
Cigit.
õrület, hogy milyen emberek vannak!máig is harcoló német alakulat...gratulákok, ész az úgy látszik bõven jutott.ez egy kényes dolog, hozzá nem értõ emberek ne feszegessék a témát... azért ennek a kerületnek is különbözõ részei vannak. én bárhová megyek, egy gázspray mindig nálam van, mióta egyszer megtámadtak, pedig nem is a "nyóckerben" voltam, hanem a harmadikban...
Egy máig is harcoló német alakulatot?
Barnito krémmel bekenném magam elötte, nehogy kitünjek:) ) Amugy viccen kivül. Sétàltam màr öäjjel a nyolcadik kerületbe. Semmit nem vittem magammal. Nem történt semmi. Legközelebb vinnék a vàllamon egy nagy magnot, hangos muzsika szoval:) ))))9
Csak egy cigányt vinnék, de õ legyen legalább 150 kiló. Majd õ hozza, aki/ami kell még.
A térképbe belecsomagolnék 1 viperát, a zseblámpa izzóját kicsrélném 50mW-os lézerre (belevilágítani a haramia szemébe), meg valami lövõ szerkezetet.

Holnap kémia témazáró. Nyolcadik osztályba járok. Ez a második témazáró, a hidrogén, kén, oxigén. Stb. Nem tudom, mi lesz a dolgozatban?

Legjobb válasz: És mit szeretnél? én mondjam meg, hogy mi lesz benne? Te csak jobban tudod, ha egyszer iskolába meg, meg remélhetõleg a kémiaórákon is ott voltál.

És mit szeretnél? én mondjam meg, hogy mi lesz benne? Te csak jobban tudod, ha egyszer iskolába meg, meg remélhetõleg a kémiaórákon is ott voltál.
* iskolába jársz
gondolom hogy ezeknek a vegyületeknek mik a vegyjelei, összetételek...jellemzõk tulajdonságok iylesmi nem? az lesz a dolgozatban ezekrõl, amiket tanultatok róla :)
énis 8.os vagyok és ugyanebbõl írok holnap. hajráá:DDDdd
Tanuld meg a könyvet, nézd meg a feladatokat, amiket órán csináltatok, akkor biztos menni fog:)
A kérdező hozzászólása: neked is sikert ;) csak azt nem mondtam h a tanárom nem csinál semmit...vázlat, gyakorlás a fasorba sem :(

Mi a címe a Star Wars hetedik, nyolcadik és kilencedik részének?

Legjobb válasz: Szerintem csak 6 van nem? :D Vagy könyvben?

Szerintem csak 6 van nem? :D Vagy könyvben?
csak hatodikig van, legalábbis a film, az a címe, hogy a jedi visszatér
A kérdező hozzászólása: Van, csak eredetileg nincsen szamozva, de alapbol nem tudom a cimet, jobb otletem nem volt.
Filmen nem volt, bár nekem is rémlik valahonnan egy olyan legenda hogy 9 részt terveztek. Ellenben az elsõ Star Wars könyveket, a zahnféle A Birodalom örökösei-Sötét erõk ébredése-Az utolsó parancs trilógiát reklámozták 7-8-9. rész gyanánt.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, erre gondoltam
Van már egy hetedik film is, de az animációs és nem Star Wars 7 (a címe)

Még csak most kezdődött a nyolcadik osztály, de már minden felől azt hallom, hogy én mit kérek majd ballagási ajándéknak. Egyáltalán kérnem kellene valamit?

Sokan már el?re kitalálták, szül?kkel egyeztettek, ilyesmi, de én eddig azt sem tudtam, hogy ilyenkor ajándékokat kapnak/kérhetnek a gyerekek... egyáltalán kellene? Még semmin nem gondolkoztam, és rettent? korán is van hozzá, de kérdezgetik t?lem, és én nem tudok egyebet mondani, minthogy nem gondoltam erre. Meg... szokás ez egyáltalán? Ha valamit akarnak nekem adni a szüleim, akkor megkérdezik t?lem, ahogy eddig is... de igazán azt sem tudom, hogy mire van szükségem. Az ékszerek, zenelejátszók, smink nem köt le, mert nem az én világom. Nálatok, nyolcadikosok, vagy mostani kilencedikesek, ez hogy volt/lesz? O.O

Legjobb válasz: Ilyenkor az összes rokon összegyûlik, és általában tõlük pénzt kap a gyerek. Persze van, mikor egy-egy rokon meglepetésnek megvesz valami idétlen és teljesen haszontalan cuccot, de ahhoz jó képet kell vágni... A szülõktõl meg változó. Én pl. akkor egy kb. 7 ezer Ft-os mp4-et kaptam. De volt olyan osztálytársam aki, bár nem volt gazdagabb nálam, õ laptopot kapott. Szóval itt az érték az családonként változik. De valami kis ajándékot legalább mindig adnak ilyenkor.

Ilyenkor az összes rokon összegyûlik, és általában tõlük pénzt kap a gyerek. Persze van, mikor egy-egy rokon meglepetésnek megvesz valami idétlen és teljesen haszontalan cuccot, de ahhoz jó képet kell vágni... A szülõktõl meg változó. Én pl. akkor egy kb. 7 ezer Ft-os mp4-et kaptam. De volt olyan osztálytársam aki, bár nem volt gazdagabb nálam, õ laptopot kapott. Szóval itt az érték az családonként változik. De valami kis ajándékot legalább mindig adnak ilyenkor.
Én már most berendelném a Sziget hetijegyet :D kár , hogy 9.es vagyok.. :)
Egyszerû: $ $ $ és még több $ Abból veszel azt amit akarsz.
Nem is értem, hogy miért kell megajándékozni valakit, azért, mert elvégezte a kötelezõ nyolc osztályt? Ez már valami dicsõség?!
Most, hogy mondod /8. vagyok én is/ nekem se jutott eszembe sõt az se, hogy mit kérjek, de gondolom hogy majd pénzt kérek..
Szerintem ne kérj semmi extrát. Majd az új környezet hatására 9ben úgyis kell majd egy csomó cucc.
Az én idõmben 90-es években mi kristálypoharakat, porcelánvázákat, teáskészletet, ilyesmiket kaptunk. Akkor is örûltem nekik, mert jól mutattak a polcomon. És most, hogy használom õket fõleg. 32 éves anyuka
Én elõször ezen az oldalon olvastam, hogy ilyenkor ajándékot szoktak adni. Hát egy laptop jó lenne, de még jobban örülnék, ha pénzt adnának, mert szeretnék félretenni késõbbre. :) ) Hát, ah nem kapnék semmit max, azért lennék csalódott, mert a legjobb barátnõm tuti valami nagyot kap, és szégyellném azt mondani majd neki, hogy nem kaptam semmit, vagy valami kicsi dolgot. :S
Háát.. Én kisgimibe mentem, és akkor kaptam egy laptopot...
A kérdező hozzászólása: Gondolkoztam még egyébként: régen megtetszett már néhány különlegesebb ruhadarab, de ehhez van mérve az áruk is, és ahhoz, hogy egy kész öltözetem legyen, szerintem 30-50 ezer forint kéne, és a szüleim szemében nem hiszem, hogy értelmes lenne ennyi pénzt kiadni pár ruhára... de álmodozni szabad, nem? Ha darabonként is, de talán egyszer összejön :3
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat :) A rajzolás, írás, könyvek érdekelnek, a pénz nem igazán játszik nálam szerepet, mondjuk jó az, ha van, mert néha jó egy-egy ajándékot venni belõle barátoknak, családtagoknak. Majd még gondolkozom rajta, de addig még ezer minden lesz, amire megkaphatom, amire vágyom: karácsony, születésnapom. Sok-sok könyv van, ami érdekel, másra nem igazán vágyom :D
Nem tudom, én nem kértem semmit, igazából eszembe se jutott. Csak virágot kaptam a ballagásomra, de nem is hiányzott más, szerintem általánosban még nem kéne nagyon ez az ajándékozás, majd középiskolában. Nem hiányzott semmim, volt mindenem. Szerintem ha megkérdezik a szüleid, akkor gondolkozz: pl. kérhetsz pénzt, könyvet, ruhát, stb, , vagy mondhatod, hogy nem kell nagyon semmi, elég valami kedves emlék, vagy meglepetés. :) 15/L
Kérjél pénzt és nyiss bankszámlát. Úgy lesz késõbb még több pénzed.
énis 8.os vagyok és nekem se jutott semmi eszembe eddig de most eszembe jutott: fotóalbumot/fotókönyvet.megkéred a szüleidet/barátaidat/crokonokat, hogy csináljanak képekel a családról, esetleg rólad is amint a barátaiddal vagy, osztálytársaidat, hogy emlékezz rájuk, tanáéraidat, mindenkit. ez az ötlet nekem nagyon tetszik most. örülök ha segíthettem=)
mindkettõ egyformán számít.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi a választ:)
Mind a kettõ számít. De 8. félévkor ne add fel a tanulást, mert amit 8. második félévben vettek, azt kérdezik a középsuliban is, ill. a beiratkozáson elkérik a bizonyítványodat, és nem mutat jól, ha például félévkor 4, 00 az átlagod, év végén meg szín kettes. :D
A kérdező hozzászólása: köszi a választ:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!