Találatok a következő kifejezésre: Mik a a kistarcsai kórházról (3 db)

Mi a véleményetek a kistarcsai Flór Ferenc kórházról, pontosabban a fej-nyak sebészetről?

Legjobb válasz: Mint közkórház,tisztelet a kivételnek tojnak rá a nõvérek mindenkire,ha nem látják õket,csak a magatehetetlen betegek észlelik ,a saját bõrükön.Fürdetés nincs,kaja vacak,de ez köztudott.Ez általánosságban dívik,és nem csak Kistarcsán.Aztán az orvosok ,ha elszúrnak valami kezelést,hát majd ráfogják állapotromlásra,pedig a félrekezelések tudatlanságra vallanak.Ezek tények sajnos.Hiányzik a folyamatos továbbképzés talán,pontosabban autotréning.Talán a honvéd kórházról hallani jóbbat.

Mint közkórház, tisztelet a kivételnek tojnak rá a nõvérek mindenkire, ha nem látják õket, csak a magatehetetlen betegek észlelik , a saját bõrükön.Fürdetés nincs, kaja vacak, de ez köztudott.Ez általánosságban dívik, és nem csak Kistarcsán.Aztán az orvosok , ha elszúrnak valami kezelést, hát majd ráfogják állapotromlásra, pedig a félrekezelések tudatlanságra vallanak.Ezek tények sajnos.Hiányzik a folyamatos továbbképzés talán, pontosabban autotréning.Talán a honvéd kórházról hallani jóbbat.

Mi a véleményetek a kistarcsai Flór Ferenc Kórházról?

Sziasztok

Legjobb válasz: Tavaly szültem ott. Nagyon pozitiv élményeim vannak :) Igy van, sztem csak akkor szülhetsz ott, ha fogadsz orvost, tudok is ajánlani :) Ha gondolod írj privit, szivesen segítek ha tudok:)

Tavaly szültem ott. Nagyon pozitiv élményeim vannak :) Igy van, sztem csak akkor szülhetsz ott, ha fogadsz orvost, tudok is ajánlani :) Ha gondolod írj privit, szivesen segítek ha tudok:)
Nem tudom , hogy aktuális-e még a kérdés de én 2013 október végén szültem ott. Mi nem oda tartozunk , nem volt sem fogadott orvosom sem pedig szülésznõm, és mégis oda jártam vizsgálatokra és ott is szültem(több ismerõsöm is). Szóval nem kell feltétlenül fogadott orvos, akkor sem ha nem oda tartozol. Viszont az fontos hogy szülés napján a kórházba jutàst magadnak kell megoldanod családtag segìtségével, mert hiába mondod a mentõsnek hogy hova vigyen , akkor is a területileg illetékes kórházba fog vinni.
Nem tudom , hogy aktuális-e még a kérdés de én 2013 október végén szültem ott. Mi nem oda tartozunk , nem volt sem fogadott orvosom sem pedig szülésznõm, és mégis oda jártam vizsgálatokra és ott is szültem(több ismerõsöm is). Szóval nem kell feltétlenül fogadott orvos, akkor sem ha nem oda tartozol. Viszont az fontos hogy szülés napján a kórházba jutàst magadnak kell megoldanod családtag segìtségével, mert hiába mondod a mentõsnek hogy hova vigyen , akkor is a területileg illetékes kórházba fog vinni. Remélem segítettem... Könnyû szülést!!!
Utolsó vagyok... Ja és csak jót tudok mondani az ottani orvosokról , szülésznõkrõl legközelebb is csak itt szülnék az biztos. Maximálisan kedves volt velem mindenki, egy pillanatig nem éreztem azt hogy orvost kellett volna fogadnom. Nekem külön pozitívum hogy felszívódó varratot használnak, és a baba végig veled van. Bármi kérdésed van, írj nyugodtan...

Mik a tapasztalatok a kistarcsai kórházról?

Sziasztok!Nemtudom eld?lt -e már hogy szabad orvosválasztás lesz-e v,nem, de mivel én kistarcsához tartozom, és 20 hetes terhesen jelenleg lógok a leveg?ben mert a régi dokim nem vállalt be, szertenék valami infót hallani a Kórházról.

Legjobb válasz: Szia. Nagyon jó kórház itt többen is szültek ott. Van egy doki, majd leírom a nevét még ma. A szülészetet felújították. Én sajna nem ott szültem, de meg is bántam. Még ma jelentkezem.

Szia. Nagyon jó kórház itt többen is szültek ott. Van egy doki, majd leírom a nevét még ma. A szülészetet felújították. Én sajna nem ott szültem, de meg is bántam. Még ma jelentkezem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!