Találatok a következő kifejezésre: Mik a a jászberényi (16 db)

Mit tudtok a jászberényi Terplán Zénó Szakközépiskoláról?

Most költözünk a városba, és középsulit keresünk. Tizedikes leszek. Eddig egy sima gimibe jártam. Az átlagom 4 körüli volt. Szeretnék valami pluszt (pl. közgázt) tanulni, bár ez annyira nem fontos. Milyen ez a suli? Milyenek a tanárok?

Legjobb válasz: Én most végeztem a Lehelben és csak ajánlani tudom neked. Szerintem a Terplán nem jó választás akkor inkább a Liska. De a legjobb akkor is a LEHEL:)

Én most végeztem a Lehelben és csak ajánlani tudom neked. Szerintem a Terplán nem jó választás akkor inkább a Liska. De a legjobb akkor is a LEHEL:)
Franc tudja, de szakközépben ritka nagy parasztok szoktak lenni, a jásznép alja az ilyen. Mért nem mész inkább a Lehelbe?
Másik kocsival elvontatni.
Hol robbant le, és mi a baja az autónak.Lehet tudunk segíteni.Autószerelõ vagyok.
Budapesten, pontosabban budafokon lakok.
Jaja megkér egy izmosabb autó sofõrjét hogy vontassa el. Meghívja kajálni vagy ha az illetõ elfogad pénzt akkor adni neki.


Mi a véleményetek a jászberényi Lehel Vezér Gimnáziumról?

Érdemes oda elmenni, vagy egyáltalán gimnáziumba, ha orvosira akarok menni? (Laboratóriumban szeretnék dolgozni) 14/L

Legjobb válasz: Az egy nem rossz suli

Az egy nem rossz suli
Esetleg valami suli Szolnokon(?)!
Azt hiszem van kolesza
Miért, oda jelentkeztél(?)
Környék legjobb sulija, a tanárok is jók Én csak ajánlani tudom Egyaránt jó 8osztályos meg a 4osztályos
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Oda szeretnék majd jelentkezni. Most 7.-es vagyok. Milyen nehéz bejutni? 100-ból hány pontot kell elérni a felvételin, hogy bejussak? Matek és magyar felvételi pontszámot külön-külön nézik, vagy egybe?
Én most végzetem ott, egyáltalán nem jó suli már , esik a színvonal nagyon, a mostani általános iskolás ballagók már nem akarnak oda menni.
én most kezdtem :D és naaagyon szeretem. szerintem érdemes ide jönni. tényleg még mindig a legjobb suli a környéken, a tanárok is jók és a közösség is. A felvételi meg az adott évtõl függ. nálunk a 70 pont jónak számított, mert nehéz volt. de van amikor ez elég kevés... A magyar és a matek egybe adódik + a jegyeid is sokat számítanak. Sok sikert majd :)
11- tõl választhatsz fakultációt, amivel késõbb tovább mehetsz és laboratóriumban dolgozhatsz (nõvérem is ezt az utat járja :D ) (elõzõ voltam)

Mikor lesz a Klapka György iskolának a nyílt napja Jászberényben?

El?re is nagyon szépen köszönöm a válaszokat !! :DD
Engem ide vettek fel.:)
Óh, akkor meséljetek kérlek! Én is ide szeretnék jelentkezni, csak a tanító szakra... Minden infó érdekel! Köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!