Találatok a következő kifejezésre: Mik a a humana (55 db)

Mik a vélemények HUMANA START tápszerről?

Legjobb válasz: A Humana tápszerek nagyon jók. Az én lányom nagyon ínyenc, de a Humana tápszert megeszi.

A Humana tápszerek nagyon jók. Az én lányom nagyon ínyenc, de a Humana tápszert megeszi.

Mit gondoltok a Humana start tápszerről?

Csak azért kérdezem, mert már több félét is kipróbáltunk, és most ezt ajánlották.

Mi van a Humana Baby Fitt 1, tápszerrel? Miért hívták vissza a gyártók? Az tény, hogy borzasztóan habzott. Remélem nem lesz baja a babámnak.

Legjobb válasz: Én úgy tudom (anyukám gyógyszerész) azért mert nem oldódott fel rendesen, csomós maradt. Nem lesz semmi baja.

Én úgy tudom (anyukám gyógyszerész) azért mert nem oldódott fel rendesen, csomós maradt. Nem lesz semmi baja.
A kérdező hozzászólása: Nekem is valami ilyesmit mondtak, de én csak azt vettem észre hogy annyira habzik mintha mosogatószer lenne. Anyukám meg is jegyezte, hogy "mi ez a habzós mocsok?"
"OFF" Nemtudom azt nem probaltuk, de az összes humana eleg pocsek szerintem, persze biztos van akinek ez valt be, az en kislanyom kihanyta szo szerint az nem bukas volt...Milupara valtottunk, persze van aki azt szidja nekem bejött.
A kérdező hozzászólása: Mi Milupáról váltottunk Humanára, mert csak ez volt ízesített. Csak ezt hajlandó megenni.
1.vagyok. Én milupát használok de szerintem az is nagyon habzik.
Mi is Milupások vagyunk, de AR tápszeresek és sajnos nagyon habos, de ez nem véletlenül. Másik babám Humanát is kapott, de attól meg nem tudott kakilni.
Sziasztok! A párom felhívta a magyarországi gyártót még januárban, hogy a 3 hónapos babánk nem akarja megenni, mert nagyon habzik és nem jött át az 1-es aventes etetõcumin, ki kellett cserélnünk 2-re. Én a múlt hónapban írtam nekik emailt is. Az írták, hogy a banán granulátum változott benne, amúgy semmi gond vele, de írjam meg a tápszer ellenõrzõ kódját, majd utánajárnak a panaszomnak. Jelenleg már a második dobozzal vettünk úgy, hogy nem az újfajta formájú volt. Így az etetõcumit is vissza kellett cserélnem a mérõkanállal együtt.Remélem visszaállnak a régebbi tápszer gyártására, mert nem szívesen váltanék tápszert.
A kérdező hozzászólása: Köszy a válaszokat!!!


Mit jelent a humana almás alappépen az SL jelölés?

azt olvastam itt a gyakori kérdések között hogy az SL jelölés az azt jelenti hogy szója alapú?! örültem hogy találtam olyan pépet a 15 hónapos fiamnak ami nem tejalapú mert tejallergiás, s?t a szóját sem bírja! az összetev?k között nem szerepel a szója! most akkor mi van?

Legjobb válasz: Igen, azt jelenti hogy szója alapu. Ezt olvastam az egyik cikkben, hogy ha szója érzékeny is a baba meg tejérzékeny is akkor a hypoalergen Aptamil H. A. és Pregomin -t ajánlják. De azért kérdezz rá gyógyszertárban.

Igen, azt jelenti hogy szója alapu. Ezt olvastam az egyik cikkben, hogy ha szója érzékeny is a baba meg tejérzékeny is akkor a hypoalergen Aptamil H. A. és Pregomin -t ajánlják. De azért kérdezz rá gyógyszertárban.
A kérdező hozzászólása: köszi! de ez nem tápszer hanem pép...akkor is? és nem értem, hogy akkor miért nem írják oda az összetevõk közé..
A Milupa Pregomin is szójaalapú tudtommal.

Humana 1es tápszerrõl mi a véleményetek?

Milumil HA startról váltanánk.

Legjobb válasz:
Szia! Mi jelenleg humana1 illetve humana 1 plusz tápszert használunk. Elötte próbáltuk a millumil HA illetve a millumil laktózmenteset is, illetve a Beba sensitive tápszert. Ezektõl vagy hasmenése volt a babának vagy iszonyatosan fájt a hasa...(a legrosszabb a sóska színû vizes hasmenés volt) Nekünk a Humana 1 bevált. A Humana 1 plusz annyiból jobb, hogy az probiotikumos, így hasfájós babáknak kifejezetten jó. Igaz nincs minden patikában, Szentendrén 5 patikából 1 ben szerzik csak be, de nekem megérte az utánajárást. Illetve ami még mellette szólhat,m hogy a millumil receptre is 2100-2300ft a humana 550-580ft 1 doboz. (bár ez se számított volna, megvettem volna a drágábbat is bármibõl, csak ne fájjon a baba hasa, szerintem ezzel mindenki így van) Nekünk a humana bevált, egy próbát megér, majd meglátjátok. Ti miért váltanátok most?

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia! Mi jelenleg humana1 illetve humana 1 plusz tápszert használunk. Elötte próbáltuk a millumil HA illetve a millumil laktózmenteset is, illetve a Beba sensitive tápszert. Ezektõl vagy hasmenése volt a babának vagy iszonyatosan fájt a hasa...(a legrosszabb a sóska színû vizes hasmenés volt) Nekünk a Humana 1 bevált. A Humana 1 plusz annyiból jobb, hogy az probiotikumos, így hasfájós babáknak kifejezetten jó. Igaz nincs minden patikában, Szentendrén 5 patikából 1 ben szerzik csak be, de nekem megérte az utánajárást. Illetve ami még mellette szólhat, m hogy a millumil receptre is 2100-2300ft a humana 550-580ft 1 doboz. (bár ez se számított volna, megvettem volna a drágábbat is bármibõl, csak ne fájjon a baba hasa, szerintem ezzel mindenki így van) Nekünk a humana bevált, egy próbát megér, majd meglátjátok. Ti miért váltanátok most?
A kérdező hozzászólása: Mi elsõsorban most az ára miatt, mert 5 hetesen éppen elég egy doboz egy hétre, úgy hogy már csak reggel ès este tud szopizni. 130at eszik egy kajára. 5 hetesen ehetné egyébként a humanat már? Holnap megyünk dokihoz, majd megemlítem neki.
Mi 2 hetes kora óta azt adjuk neki. A kórházban alapból azt adtak neki (humana-t) 5 hetesen te hányszor eteted egy nap? még 3óránként felkel enni?
A kérdező hozzászólása: 3-4 óránként eszik 130at. Magától kel, nem szoktam kelteni, este alszik 21-hajnal 1ig, akkor eszik megint, de utána reggel 5nél nem bírja tovább kaja nélkül. Akkor ezek szerint a kórházban sem HA tápszert kapnak? Mert az elsõ 4 napban csak tápszert kapott(12 napot voltunk bent).

Milyen tápszer a humana sl és humana ha 1? Mit jelent az sl? Milyen az ízük?

Legjobb válasz: HUMANA SL szójaalapú, HUMANA HA hipoallergén http://www.vitalitas.hu/konyvek/bab/babetr8.htm

HUMANA SL szójaalapú, HUMANA HA hipoallergén http://www.vitalitas.hu/konyvek/bab/babetr8.htm
Az én babám Humana HA 1-et kap pótlásnak, borzalmas az íze, ha nekem kéne meginni, biztos visszajönne, de õ szereti. Õk még nem ismerik az ízeket, ezért fogadják el. A HA-s (hipoallergén) tápszereknek rosszabb az ízük, mint a simának.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat! :)
sziasztok! lenne egy kérdésem: én a Humana tejmentes almapépet adom a kisfiamnak, mert tejallergiás viszont szója is. Most akkor hogy is van ez? mert az összetevõk között nem szerepel a szója? biztos hogy az SL szóját jelöl?
elsõ vagyok Aki írta hogy SL az szója. a belinket cikkben ez volt: "A következõ szójaalapú termékek kaphatók Németországban: Lactoprin, Multival plus, Humana SL, Milupa SOM. Magyarországon a tehéntejérzékeny betegek számára a Milupa SOM és a Milupa SOM gyümölcspép áll rendelkezésre." Szóval nekünk is van Humana tejmentes almapépünk itthon, azon is van SL, de tényleg nincs rajta, hogy szója lenne benne, pont tegnap néztem. Bocsi, már én sem értem mit jelent az SL. Tudja valaki?
"Amit a dobozon lát SL felirat az nem erre a termékre vonatkozik, az SL pépük reklámja , amit mi nem forgalmazunk Magyarországon. A német gyártó csak a tejmentes almapép /grízpép dobozát használja fel arra, hogy másik terméküket ajánlja a fogyasztóknak, ez pedig a szójás tejpép aminek a jelölése SL . Az az igazág, hogy amennyiben elérné a havi 10.000 dobozszámot a tejmentes almapépünk forgalma, úgy lehetne magyar dobozunk, azon nem lenne ez a német reklám, mely megtévesztõ. Önnek csak a magyar szöveget és a dobozon lévõ összetevõket kell néznie, az vonatkozik a termékre . ( A Humana tejmentes almapép és a Humana tejmentes grízpép termékeink kimondottan tejallergiás gyermekek részére készültek. )" Nem ahgyott nyugodni a dolog és írtam emailt a Humana-nak elõzõ
A kérdező hozzászólása: Aham...értem....hát eléggé szarul csinálják, mert nagyon megtévsztõ! Nagyon köszönöm hogy leírtad! :)
:) ez tök jóó! én is írtam nekik és ugyanezt a levelet küldték nekem is:) a 13:56-os vagyok

Mi a különbség a tápszerek között? Pl:HUMANA BABY-FIT 1, HUMANA 1, BEBA H. A. START AKTIV, BEBA H. A. , HUMANA SL, honnan tudom melyik jó a babámnak? Nem ártok vele ha én választok? Az ízük egyforma?

Legjobb válasz: szia! szerintem legyen ha, de inkább írasd fel a dokitokkal, legalább olcsóbb. mi a humana ha 1 lc pufát esszük. azért írom, hogy mi, mert én megiszom, amit meghagy a kisfiam. :) lehet leszólnak majd érte, de inkább, mint kiönteni. Ártani nem hinném, hogy ártasz, a ha-val semmiképp. az ugye hipoallergén. csak az életkorának megfelelõ kell mindenképp, mert ugye a 3-as nem jó pl. 3 hós babának. az ízük hasonló, de nem egyforma, a ha kesernyésebb, és lehet, hogy nem fogja szeretni a babád egyiket másikat. remélem segítettem!

szia! szerintem legyen ha, de inkább írasd fel a dokitokkal, legalább olcsóbb. mi a humana ha 1 lc pufát esszük. azért írom, hogy mi, mert én megiszom, amit meghagy a kisfiam. :) lehet leszólnak majd érte, de inkább, mint kiönteni. Ártani nem hinném, hogy ártasz, a ha-val semmiképp. az ugye hipoallergén. csak az életkorának megfelelõ kell mindenképp, mert ugye a 3-as nem jó pl. 3 hós babának. az ízük hasonló, de nem egyforma, a ha kesernyésebb, és lehet, hogy nem fogja szeretni a babád egyiket másikat. remélem segítettem!
A Bebárol tudok nyiltakozni a lányom azt ette/itta. A Beba h.a. start aktiv=hipoallergén, a beba h.a. az pedig nem.Az elsõt kb 3-4 hónapos koráig ette hogy ne legyen allergiás rá, a másodikat pedig utána 8-9 hónapos koráig.
Még 1: az ize sztem borzasztó, de a lányomnak izlett:) Viszont tényleg irasd fel a dokival mert ugy olcsóbb.Ha nem vagy biztos benne akkor kérdezd meg a védõnõt, vagy a dokit hogy õ melyiket ajánlja.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :)

Mik a tapasztalataitok a Humana HA 1 tápszerről?

Milumil HA Start-al kezdtünk,de az nem vált be. Csak estére kap,mert addigra nem elég már a tejem.

Legjobb válasz: Mi is Milumil HA starttal kezdtük, nem vált be, ahogy a Humana HA 1 sem, maradtunk a Humana baby fit-nél, ami banános. Lányom nagyon szerette. És ettõl az egytõl nem bukott.

Mi is Milumil HA starttal kezdtük, nem vált be, ahogy a Humana HA 1 sem, maradtunk a Humana baby fit-nél, ami banános. Lányom nagyon szerette. És ettõl az egytõl nem bukott.
Nekünk elõször Humana HA Start Plus volt, aztán HA 1 Plus. Szerette a fiam. Semmi gond nem volt vele. Mennyi idõs a babád?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat =) 2 hónapos a kislányom. Remélem ez bejön, nem is tudtam, hogy van banános is! Az biztos ízlene neki =)

Mi a véleményetek a Humana Baby Fit 1-es tápszerről?

Legjobb válasz: Kisfiamnak ezt próbáltuk a Humana HA1 LC-Pufa után adni, mert annak nem tetszett az íze, nem akarta meginni. Ezt elfogadta, viszont mivel banános, meg is fogta a pocakját rendesen, így ismét váltanunk kellett. De ízre finom egyébként.

Kisfiamnak ezt próbáltuk a Humana HA1 LC-Pufa után adni, mert annak nem tetszett az íze, nem akarta meginni. Ezt elfogadta, viszont mivel banános, meg is fogta a pocakját rendesen, így ismét váltanunk kellett. De ízre finom egyébként.
Nekünk nincs gond vele. A lányom 3hónapos korától, 1éves koráig ezt itta. Eleinte refluxos volt. A HA tápszereket nem volt hajlandó megenni.

Mi tortenhett? Mas jart igy a HUMANAVAL? Miert hannya ki?

11 hos lesz a babam vasarnap.Most vasarnap kezdte az egeszet.delutan kapott mint midig tapszert de utanna egy par percre ki is hanyta az egeszet de utanna nem volt semmi baja mar.Akkor el mult neki mar masnap reggel megint kapott tejet de semmi baja nem volt tole ,de a tegnap este megint kihanyta es ma reggel is kihanyta (pedig nagyon szereti a tejet) ma voltunk a gyerekorvosnal es o nem mondott semmit hogy mi leht a baja csak annyit mondott hogy ne adjunk tobbett neki tapszert foleg humanat hanem tehentejet(de term.nem fogok neki adni tehen tejet.) De felunk hogy ha nem adunk neki egy honapon keresztul tapszert elszokik tole es nem fog inni tobbett.Mi ugy gondoltuk hogy egy hetig nem adjuk neki es utanna kiprobaljuk a Millupatol a tapszert,Mi lehet a baja milyen orvosok vannak ez nemigaz annyira aggodunk.Mastol semmi baja csak a tejtol.de eddig miert nem volt akkor baja miert 11 honap utan(elo perctol tapszert is kap eloszor TOEPFERT es 7 hos kora ota HUMANAT.kap mert csak azt itta meg.)

Legjobb válasz: lehet, h hirtelen eszi meg, és felkeveri a gyomrát, v ilyesmi. esetleg próbáljatok neki másikat adni, v vmilyen gyümiset, asszem banánosa van a humanának is.

lehet, h hirtelen eszi meg, és felkeveri a gyomrát, v ilyesmi. esetleg próbáljatok neki másikat adni, v vmilyen gyümiset, asszem banánosa van a humanának is.
A kérdező hozzászólása: Minden fele gyumolcsoset(bananost es almast) simat, ejszakait is adtunk mar neki.Eddig is ugyan igy itta.
A kérdező hozzászólása: De azert koszike.
A kérdező hozzászólása: Ht ma voltunk egy masik gyerek dokinal es kiderult hogy gyomor gyulladast kapott.kapott infuziot hogy erosodjon vissza na meg persze ma nem evett semmitt sott 38 fokos laza is volt.de szerencsere teat azt issza.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!