Találatok a következő kifejezésre: Mik a a hennás (3 db)

Mi ez a hennás sampon?

Egyik ismer?sünkt?l kaptunk egy csomó hennás sampont! Minden féle hajszínre! Semmit nem mondott el róla csak azt hogy 2x kell vele hajat mosni,magyar leírás meg nincs rajta. Ez igazából mit takar hogy kicsit olyan mint ha hajfesték lenne attól hogy hennás? Valaki esetleg,aki hallott már err?l, tudna nekem segíteni?

Legjobb válasz: Amilyen színû a henna benne,olyan színûre festi a hajadat.Kb 10-15 napig marad olyan színû a haj.

Amilyen színû a henna benne, olyan színûre festi a hajadat.Kb 10-15 napig marad olyan színû a haj.
A henna természetes festék, tehát a természetes hajszínedet tudod vele még szebbé, ragyogóbbá tenni. Olyan lényegében, mint a hajszínezõk, csak a hatása rövidebb ideig tart, s -mint már mondtam - természetes anyagokat tartalmaz:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!! :)

Mik a tapasztalatok a hennás hajfestékről?

Én ma használok el?ször ilyet (eddig csak rendes festéket vettem), de nagyon nem szeretném, hogy valami fura színe legyen a hajamnak...

Legjobb válasz: Nagyon szép színe lesz a hajadnak, viszont három-négy hajmosás alatt teljesen kikopik a festék. Ha tartós festést szeretnél, mindenképpen jobb a hagyományos festék, a henna max. különleges alkalmakra jó...

Nagyon szép színe lesz a hajadnak, viszont három-négy hajmosás alatt teljesen kikopik a festék. Ha tartós festést szeretnél, mindenképpen jobb a hagyományos festék, a henna max. különleges alkalmakra jó...
A natúr henna hajfesték, tehát nem a hennás(azaz csak henna tartalmú) nagyon sokáig megmarad a hajon. A színe fokozatosan halványodik és nem lesz csúnya lenövés mint a normál hajfestésnél. Ha hajat festesz csak natúr hennát használj, mivel ami csak tartalmaz hennát az nem sokkal jobb mint a sima hajfestékek.

Miért van szinte az összes hajfestékre ráírva, h hennás hajfestés után nem szabad használni? És miben más a henna?

Legjobb válasz: A hagyomásnyos, vegyszeres festékekkel reakcióba lép a henna festékanyaga, és a haj ZÖLD lesz... Olyan zöld kb, mint a hennapép. A henna egyébként egy ázsiai gyógynövény, vörösen színez, citromlével, feketeteával(kell szegfûszeget is tenni a teához), kávéval kell összekeverni a hennaport (ami a növény leveleinek õrleménye) hozzá eukaliptuszolaj és egy teljesen temészetes, semennyire sem károsító (sõt, nagyon jót tesz a hajnak) vörös festéket kapunk :)

A hagyomásnyos, vegyszeres festékekkel reakcióba lép a henna festékanyaga, és a haj ZÖLD lesz... Olyan zöld kb, mint a hennapép. A henna egyébként egy ázsiai gyógynövény, vörösen színez, citromlével, feketeteával(kell szegfûszeget is tenni a teához), kávéval kell összekeverni a hennaport (ami a növény leveleinek õrleménye) hozzá eukaliptuszolaj és egy teljesen temészetes, semennyire sem károsító (sõt, nagyon jót tesz a hajnak) vörös festéket kapunk :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
ha én zöld hajat akarok?!?!:D
Igen, reakcióba lép a két anyag, viszont nekem a fodrászom azt mondta, hogy a haj akár le is törhet tõle teljesen. Hennázással óvatosan, én is próbáltam már, és szerintem nem bénáztam el semmit, mert mindent úgy csináltam, ahogy a leírásban volt. Ennek ellenére a vörös szín helyett egy gyönyörû, sárgás-zöldes árnyalatot kaptam... :/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!