Találatok a következő kifejezésre: Mik a a debreceni (420 db)

Debreceni Gimnáziumot vagy Szakközépiskolát keresek! Ti hova jártok? Mi a véleményetek? Debrecenben melyikbe suliba jártok?

Legjobb válasz: mit szeretnél érettségit szakmát ? A kereskedelmi pl jó suli mondjuk én az Irinyibe és a Könnyûipariba jártam

mit szeretnél érettségit szakmát ? A kereskedelmi pl jó suli mondjuk én az Irinyibe és a Könnyûipariba jártam
Tágos vagyok mar második éve, csak ajánlani tudom de csak akkor ha jók a képességeid, mivel erõs iskola Ha erõs sulit akarsz akkor tág kossuth fazekas Ha középerõs/átlagostól szeretnél akkor csokonai vagy ady Szerintem ha gimnáziumon gondolkozol akkor ezek közül válassz:)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Inkább gimnáziumba mennék. Az Irinyit és a könnyûiparit nem nagyon szeretném. :) Mi a véleményetek pl: Dienes, Csokonai-ról? Nem ismerem a sulikat Debrecenben :/
A kérdező hozzászólása: 4-es átlagom van. A felvételikre pedig nagyon készülök:D Angol és Német/Francia nyelvek érdekelnek. A 4 évfolyamos általános tantervvel és az 5 évfolyamos angollal is ugyanúgy érdekel :D

Nyíregyházi Főiskola tanító szakáról mi a véleményetek? Debreceni tanítóképzőről?

Milyen nehéz pl. az alkalmassági? Mennyire kemény a matek és az ének?

Legjobb válasz: Szerintem a Debreceni egyetemen jobb a tanítóképzõ! Nyíregyházi fõiskola minden szakáról csak rosszat hallottam!

Szerintem a Debreceni egyetemen jobb a tanítóképzõ! Nyíregyházi fõiskola minden szakáról csak rosszat hallottam!
Elsõ vagyok! Akinek nem jó hangja van az nem megy át az alkalmasságin! Általában az éneken szoktak elcsúszni, mert a többin sok mindenki átmegy!
A Debreceni 1000x jobb, a Nyíregyházi Fõiskoláról én is csak rossz dolgokat hallottam, az a fõsuli nem ér egy kalap sz**t se! :)
A debreceni srác az én vagyok.
Bocicsoki még van, de ritkán.
A debreceni srác most dönget 2 TTK-s luvnyát..azt üzeni, hogy köszöni, jól van :DD


Mi a véleményed debrecenben a kikötő nevű szórakozóhelyről?

milyen a hely, milyen emberek járnak oda, vélemény. köszönöm.

Legjobb válasz: Én amíg Debrecenben tanultam rendszeresen jártam a Kikötõbe. Nagyon szerettem a helyet. Jó a hangulata, jók az árak, a kiszolgálás is remek. Kicsit pici a hely, s néha elég nagy a tumultus és a füst, de ettõl csak még jobb a hangulat. Olyan igazi egyetemistáknak való kocsma. Kicsit rocker hangulatú a hely, de nagyon jó arcok járnak oda. Vagy legalábbis még 2-3 éve, mikor odajártam ilyen volt. Szóval csak ajánlani tudom!

Én amíg Debrecenben tanultam rendszeresen jártam a Kikötõbe. Nagyon szerettem a helyet. Jó a hangulata, jók az árak, a kiszolgálás is remek. Kicsit pici a hely, s néha elég nagy a tumultus és a füst, de ettõl csak még jobb a hangulat. Olyan igazi egyetemistáknak való kocsma. Kicsit rocker hangulatú a hely, de nagyon jó arcok járnak oda. Vagy legalábbis még 2-3 éve, mikor odajártam ilyen volt. Szóval csak ajánlani tudom!

Mit gondoltok a debreceni Fazekas Mihály gimnáziumról? Van kollégiuma?

Legjobb válasz: Oda járok matek szakra. Nagyon jó erõs képzés folyik. Az ország legjobb 10 középiskolájában benne volt idén, Debrecenben megelõzi tanulmányi eredményekben/versenyekben a TÁG-ot és a Kossuth-ot is. Szerintem mindenképpen gyere ide ha módodban áll az igazgató történelmet tanít nagyon laza. Ha A,C vagy E osztályba jössz akkor kiemelten fognak kezelni, mert ott vannak a legeredményesebbek, viszont a többi osztály is keményen tanulja csak tõlük nem várnak annyit. Ha valami konkrét iskolán belüli dologra vagy kíváncsi arra is szívesen válaszolok. Sajnos nincs kollégiuma :(

Oda járok matek szakra. Nagyon jó erõs képzés folyik. Az ország legjobb 10 középiskolájában benne volt idén, Debrecenben megelõzi tanulmányi eredményekben/versenyekben a TÁG-ot és a Kossuth-ot is. Szerintem mindenképpen gyere ide ha módodban áll az igazgató történelmet tanít nagyon laza. Ha A, C vagy E osztályba jössz akkor kiemelten fognak kezelni, mert ott vannak a legeredményesebbek, viszont a többi osztály is keményen tanulja csak tõlük nem várnak annyit. Ha valami konkrét iskolán belüli dologra vagy kíváncsi arra is szívesen válaszolok. Sajnos nincs kollégiuma :(
Milyen szakra szeretnél járni? :) Én D-s vagyok (angol-német-infó), és nem bántam meg, hogy idejöttem. Max. annyiban, hogy rengeteg a fiú, de csak itt a D-ben, meg az A-soknál, a többi osztályban nem. Mivel én 5 évfolyamosba járok, 0.-ban szinte semmit nem kellett tanulni, mert csak angol, német, infó, matek, magyar meg a készségtárgyak voltak. A többi tagozatról nem tudok nyilatkozni. :) Saját kollégiuma nincs, de attól még lehetsz kolis, elég közel vannak a sulihoz.
A kérdező hozzászólása: Spanyolt szeretnék tanulni és azért szerettem volna ezt az iskolát megcélozni :) De sajnos nincs kollégiuma amint láttam az elsõ válaszban. Bejárni pedig nem tudnék minden reggel(legalább 1 óra lenne az út):( Pedig annak örülnék a legjobban ha ebbe az iskolába járhatnék . Köszönöm az információkat :)
A kérdező hozzászólása: Nem figyeltem a második válaszban is volt szó a kollégiumról. Lehet érdeklõdöm majd kollégium ügyben :)

Mit gondoltok a debreceni Tóth Árpád Gimnázium NYEK-ről?

Szeptembertől 8.-os leszek és a Tóth Árpád Gimnáziumot akarom megjelölni elsőként. NYEK-haladó angolra gondoltam. Szerintetek???? Bármi jöhet róla. A suliról is tanárokról is stb

Legjobb válasz: Én nem haladó angolra járok, de most nyekes vagyok, nagyon erõs és kemény, de megéri. ;)

Én nem haladó angolra járok, de most nyekes vagyok, nagyon erõs és kemény, de megéri. ;)

Mit gondoltok a debreceni Vojth KFT. -ről? Tényleg csak 50 ezer forintot ad?

Most akarom beadni az önéletrajzomat, úgy hallottam szegr?l-végr?l, hogy hiába magas a bruttó bér(535/óra), mint segédmunkás, a kártyára csak 50 ezer ft körüli összeg megy és 8 órát dolgoznak, 3 m?szakban.Ez igaz lenne?Kérem csak az írjon, akinek már van tapasztalata.

Mit gondoltok a debreceni Tóth Árpád Gimnáziumról?

irjatok le mindent,amit fontosnak találtok

Mi lett a Debreceni Szilveszteri (? ) Gála Magyarország - Dánia meccs végeredménye?

7-2-ig láttam a dánoknak. Kár, hogy elaludtam rajta, szilveszterkor meg nem is tudtam, hogy volt ilyen.

Legjobb válasz: 21-21

21-21
A kérdező hozzászólása: Köszi, éjjel elkaptam megint hálisten és végig néztem. Szerintem ez egy nagyon jó kezdeményezés volt és vicces is :)

Mit gondoltok a debreceni Kossuth utcai Internet Cafe-rol?

Milyen ott a légkör? Esetleg dolgozott e ott már valaki? Mit kell ott csinálni? Vagy ugy általában mit kell csinálni egy Internet Cafe-ban dolgozonak?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!