Találatok a következő kifejezésre: Mik a a dél-pesti Jahn (8 db)

A Dél Pesti Jáhn Ferenc korházba mit kell bevinni magammal ha megyek szülni?

Legjobb válasz: Magadnak a szokásos felszerelést kórházi tartózkodásra (tisztálkodási szerek, papucs, törölközõ, evõeszköz...stb) Hálóinget többet, amely elõl gombos, hogy a tudjál szoptatni. Vastag betét (Tena Lady) A babának pelust egy pár darabot, rucit csak mikor jöttök haza, mert kórházi cuccban vannak. Cumit, ha gondolod. Mellszívót szerintem mindenképpen vigyél magaddal. Azt hiszem, hogy ennyi.

Magadnak a szokásos felszerelést kórházi tartózkodásra (tisztálkodási szerek, papucs, törölközõ, evõeszköz...stb) Hálóinget többet, amely elõl gombos, hogy a tudjál szoptatni. Vastag betét (Tena Lady) A babának pelust egy pár darabot, rucit csak mikor jöttök haza, mert kórházi cuccban vannak. Cumit, ha gondolod. Mellszívót szerintem mindenképpen vigyél magaddal. Azt hiszem, hogy ennyi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!

Szül valaki mostanában ( vagy nem rég) a dél - pesti Jahn Ferenc kórházban? Én szeptemberben fogok ott szülni, és milyen az ellátás, mit kell vinni, szülésznők milyenek, hány ágyas szobák vannak.

Ismeritek a kórházat? Milyen eszközön lehet vajúdni?

Legjobb válasz: Szia! én már 2x szültem itt és hamarosan ismét itt fogok :) a szülészettel én nagyon meg vagyok elégedve...a csecsemõsök is normálisak de azért akad 1-2 bunkóbb tipus de õk se vészesek.. van alapítványi szoba oda apuka is bemehet...általában 4-5 ágyas szobák vannak...a szülésznõk nagyon rendesek... ha van még kérdésed szivesen válaszolok :) írhatsz priviben is :)

Szia! én már 2x szültem itt és hamarosan ismét itt fogok :) a szülészettel én nagyon meg vagyok elégedve...a csecsemõsök is normálisak de azért akad 1-2 bunkóbb tipus de õk se vészesek.. van alapítványi szoba oda apuka is bemehet...általában 4-5 ágyas szobák vannak...a szülésznõk nagyon rendesek... ha van még kérdésed szivesen válaszolok :) írhatsz priviben is :)

A kórházba miket kell vinni a babának? Dél-pestibe (Jahn Ferenc) fogok szülni.

Legjobb válasz: Szia én is ott fogok szülni. a babának: -popsikrém -popsi törlõ -textil pelenka -pelenka -pléd -ruha amibe hazahozod -én viszek kis sapkát meg kesztyût -ez nem biztos,hogy kelleni fog: szoptatáshoz: mellszívó,cumisüveg

Szia én is ott fogok szülni. a babának: -popsikrém -popsi törlõ -textil pelenka -pelenka -pléd -ruha amibe hazahozod -én viszek kis sapkát meg kesztyût -ez nem biztos, hogy kelleni fog: szoptatáshoz: mellszívó, cumisüveg
nem engem zavarna!!!!!! az tök jó ha valakinek nincs gondja az etetéssel de én biztos kellemetlenül érezném magam ha az éjszaka közepén az én babám miatt kelne fel az egész osztály.itthon se lesz senki aki elviszi ez természetes, de más a saját otthonodban a saját közegedben. Ha meg nincs tejed akkor a nõvérek legalább adnak neki vizet vagy tápszert de én mit adjak neki.Sógornõm is úgy vitte be a babát a csecsemõsöknek, hogy valamit adjanak neki enni, mert õ nem vihetett be neki semmit.
amugy meg jobb ha felkészülsz a "kellemetlenségekre" otthon sem viszi el senki éjszakára h aludni tudj. de nem hibáztatlak, nem tudod milyen még, de hidd el ahogy meglátod a babádat, eszedbe sem jut leadni éjszakára, és utálni fogod h elviszik. a csecsemõsöknél tudod mi van? 10-20 gyerek egymás mellett, világosban ordit.hol ez kel, hol az. ha nem viszik be neked szopizni-és nem viszik mert arra nincs kapacitásuk a nõvéreknek, h 3 óránként hordják a babákat-akkor szépen tápszerezik, cukros vizezik na ez a kellemetlen, nem az h sir és nem tudsz aludni. de mint irtam, majd megérted ha meglesz :) könnyû szülést!!
kellemetlen? gondolom neked még nincs gyereked :) szent imrében mindenkivel ott a babája, sztem nincs olyan anyuka akinek kellemetlen ha a babája, vagy másé ott van, és netán sir. tudnak szopizni. ha ott tényleg elviszik, és tápszerezik mikor szoptatni is tudom, nem ott szülök az biztos. akkor inkább visszajárok a 11-be
És ha nem tud szopizni akkor egész este ott sír a többi mama és baba között? Azért az kellemetlen. Fõleg ha nem engednek tápszert se adni neki és azt egy kórház sem díjazza.
nekem mind2 gyerekem mellettem volt éjjel is, egy anya elsõ nyikkre felébred. ráadásul éjjel is szopiznak. ha ez tényleg igy van, más korházat keresek, mert amugy én is ott szülnék most..:(
Én máj. 23.
A kérdező hozzászólása: És te?
A kérdező hozzászólása: Elvileg május 3-ra vagyok kiírva, tehát már bármikor! :-)
mikor szülsz?
Utolsó vagyok Csak az a ruha kellett, amibe haza hoztam a babát!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Én is ott szültem tavaly augusztusban. Amik kellettek a babának: -textil pelus -popsikenõcs -popsitörlõ -pelenka -takaró Ruha nem kellett a babának. Én nem tudtam szoptatni a babámat, ezért utánam hozták a mellszívót, és senki nem szólt érte, sõt inkább segítettek is!
Nekem sógornõm szült ott novemberben és akkor is volt aki bevitte a mellszívót, húzták a szájukat de senki nem foglalkozott velük. Sógornõm gyereke nem szopott és állandóan sírt az éhségtõl mert egy nap csak egyszer kapott tápszert a többi víz volt.Egyébként én vegyes infókat kapok. Az hogy 11 után nincs ott nekem nem baj mert ha ne adj isten valami baj lenne vele akkor jobb ha a nõvérekkel van éjszakára egyébként meg egész nap veled van.
õ simán szült még mindig bent van én is mondtam h ezeket vigye ..vitte..és mikor meglátták odaadták a párjának h vigye haza :( nem bababarát :( éjjel nincs ott a gyerek veled.. :(
Hát engem meg nem érdekel, az én gyerekemet nem fogják éheztetni, ha nem fog szopizni. A gyümilé meg nekem kell mert attól tudok csak sajna wc-ni. Úgy tudom csak azokkal van szigor akik császárosak. Ha még is nagyon kötözködnének akkor szólok az orvosnak.
bnõm most szült mellszívót nem engednek be :( illetve rostos üditõt se..
Én is a Szent Imrében szültem eddig .Csoda egy kórház szerintem .:) Három gyermekem van , de most költözés miatt a Jahn Ferenc lenne ideálisabb .De igy elgondolkodtató .:)


Mik a tapasztalatok a dél-pesti (Jahn Ferenc) kórházról?

Ott fogok szülni, de kívülr?l nagyon nem szimpi. Hallottam jót is, rosszat is. Ha van tapasztalatotok, szívesen olvasnék róla! El?re is köszi.

Legjobb válasz: Szerintem szörnyû. Bár nem szültem ott, de a XXIII. kerületben lakom, és egy párszor már megjártam azt a kórházat. Én csak dél-tepsinek hívom! :) Piszkos, mocskos, fejletlen kórház. De ez csak az én véleményem.

Szerintem szörnyû. Bár nem szültem ott, de a XXIII. kerületben lakom, és egy párszor már megjártam azt a kórházat. Én csak dél-tepsinek hívom! :) Piszkos, mocskos, fejletlen kórház. De ez csak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: Én is így látom, de a nõvérke is a terhesgondozáson, meg két ismerõsöm, aki ott szült, azt mondta, hogy a szobák szépek és elég jó a team is.
Én ott szültem. A szülészettel nem volt semmi problémán. 2 db "szép" szoba van az egyik KIKA-s a másik IKEA-s. Nem lehet foglalni, ha szabad szülhetsz ott. A többi "szülõszoba" függönnyel elválasztott szülõágyak. A gyerekágyról nem tudok jót mondani. Készülj fel, hogy csak magadra számíthatsz. Nálam pl zokon vették, ha kérdeztem. Ez mondjuk a csecsemõsõkre jellemztõ. A nõvérkék normálisak voltak. Hamar eltelik az a kb 4 nap!
Én nem mertem oda menni, én is oda tartoznék.Az egyik barátnõm majdnem meghallt ott mikor terhesként bekerült , infúziót adtak neki és le..ták, majd mikor a vére kezdett visszafelé folyni a párja vette észre és vette kia csövet neki.Ölbe vitte el és nagy veszekedéssel.majdnem per lett belõle.A lányt átvitte máshová.Szval mikor ezt elmesélték nekem és, hogy méga khnak állt feljebb én azt mondtam sose mennék oda.Én csak rosszat hallottam róla , itt is mindenki dél tepsinek hívja.Ha félsz tõle fogadj dokit és szülj máshol, sztem ennyit megér a nyugodttságotok és, hogy jó élmény maradjon a szülés és az azt követõ pár nap.36hetes kismama
Az hogy koszosnak tûnik nem a szemályzeten mulik....régi...ez van sajnos.Semmi pénz nincs ujitásokra....Én tanuloként voltam ott pár napot de nem lenne semmi bajom ha ott kéne szülnöm.Rendesek az ápolók is meg a dokik is.Pár ismerõsöm már szült ott és semmi rosszat nem mondtak...

Jahn Ferenc dél-pesti kórházba mit kell vinni a babának?

Ruhák, pelusok, popsitörl?, popsikrém, stb? Mit készítsek össze neki egy csomagba?

Legjobb válasz: Nincs szülésznõd vagy orvosod, akitõl megkérdezhetnéd? 1,5 éve nem kellett babaruha, csak hazajövõs. Kellett: -pelenka, -popsitörlõ, -popsikrém, -mellszívó. Mikor fogsz szülni?

Nincs szülésznõd vagy orvosod, akitõl megkérdezhetnéd? 1, 5 éve nem kellett babaruha, csak hazajövõs. Kellett: -pelenka, -popsitörlõ, -popsikrém, -mellszívó. Mikor fogsz szülni?
Popsikrém, pelus, textilpelus egy pár darab, popsitörlõ, köldökcsonk ápolásához jó a hintõpor, fülpucoló pálcika, és tiszta alkohol. Ruhát nem vihettünk, de mivel egész nap ott voltak velünk a babák abban a borzasztó kényelmetlen angolpólyás micsodában, és kisingben (állandóan a gyerek nyakában volt a rucija), ezért utólag én már bánom, hogy nem vittem magammal mégis. Simán ráadhattam volna, és este, mikor elviszik tõlem, visszaadhattam volna rá a kórházi cuccokat. Sokkal könnyebb lett volna a dolgom, az tuti. Így csak hazajövõs ruha volt nálam, egy pici sapka (a folyosón nagy a huzat, és csak ott tudod megmutatni majd a picurt a családnak az üvegen keresztül), és pici kesztyû - óriási körmökkel született, nem engedték levágni, de állandóan összekarmolta magát. Esetleg vigyél magaddal egy kisollót, semmi baja nem lesz, ha levágod neki te magad. Vittem magammal mellszívót, bimbóvédõt, mellkenõcsöt. Ja, és jól tettem, hogy vittem egy cumisüveget is, mert tápszer pótlást kellett kapnia, és az ottani üveg + a nyakára húzható sárga színû cumi azzal az óriási lyukkal valami õrület volt. Abban odaadták a tápit, én meg átöntöttem a saját cumisüvegünkbe, és abból adtam kisfiamnak a tápszert. Ha valami eszembe jut, még írok.
Februárban szültem, ruha nem kell babának , majd csak az amiben hazahozod.Pelenka, popsitörlõ.Textil pelust ne felejtsd el 1-2 db elég, minden mást kaptam.
A kérdező hozzászólása: 28-ra vagyok kiírva, de tuti mostanság fog érkezni a bébi, rengeteg jóslóm van. Második babám lesz, kislány. Akkor ezek szerint amit írtatok , nem változott semmit a kórház. :-)

Mi a véleményetek? Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház ról?

Aug 15 re vagyok ki írva !

Legjobb válasz: A testvérem volt barátnõje dolgozott ott, õ ugyanis nõvér de azt nem tudom melyik osztályon, de nem volt túl jó véleménnyel róla.Koszos, gusztustalan, az orvosok sem jók.A szülészetet nem tudom!

A testvérem volt barátnõje dolgozott ott, õ ugyanis nõvér de azt nem tudom melyik osztályon, de nem volt túl jó véleménnyel róla.Koszos, gusztustalan, az orvosok sem jók.A szülészetet nem tudom!
A kérdező hozzászólása: Hát jajj vegyes érzések , nem is értem hogy egy egészség ügyi intézetre nem figyelnek oda . Az enyém pici fiú ráadásul elsõ :) Boldog babo várást :D
Szia, áprilisban szültem ott... nem volt dokim. Szerencsére könnyû szülés volt, a szülésznõ semmi extra... nem bunkó. Az osztályon semmi különös, én mindenkivel elvoltam. Ha valami konkrét kérdésed lenne, írd...hátha tudok segíteni :)
Júniusban szültem ott, teljesen meg voltam elégedve mindennel, és mindenkivel. A csecsemõsök, orvosok nagyon aranyosak, kedvesek, és bármi kérdésed van, és kedvesen közelítesz hozzájuk, nagyon szívesen segítenek. Nyugodj meg, minden rendben van ott, és tényleg kérdezz bátran, ha szeretnél tudni valamit.
Én a második gyermekemet februárban szültem a Dél-Pestiben. Én csak pozitívat tudok mondani mind az orvosokról (legalábbis akikkel a 9 hónap alatt dolgom volt), mind a szülészetrõl és a gyermekágyról. Tiszta szobák, rendes nõvérek, segítõkészek. Nekem császármetszéssel született a kicsi lány. Aznap éjszaka az õrzõben voltam, hajnalban meg kellett fürdeni, reggel mentem le a gyermekágyra. A babákat reggel hozták, este vitték. A látogatók (a férj is) nem jöhetnek be a szobákba, a babát kizárólag ablakon keresztül nézhetik. Ez pozitív dolog, mert legalább nem hoznak be semmilyen betegséget. Én 3 nap múlva otthon voltam a kislányommal, mert vele és velem is minden rendben volt. Ne izgulj, nagyon jó a kórház, és egész Magyarországon ez az egyetlen olyan kórház, ahol a szülésznõk annyira képzettek, hogy egyedül, orvos nélkül le tudnak vezetni egy normál szülést!!!
A kérdező hozzászólása: Hát várom már nagyon hogy meglegyen a picur , de annyira hozzászoktam hogy a párommal össze bújva alszunk el hogy borzasztóan fog ez hiányozni. Már csak azért mert ha rokonoknál aludtam volna este hívtam a páromat h vigyen haza . Ilyen téren borzasztó vagyok .
A kérdező hozzászólása: Igen szeretem ha én kedves vagyok valakivel akkor úgy viszonyulnak hozzám , ahogy én úgy õk is. Én még soha nem feküdtem kórházban , mien bent lenni ?
Nem tudom, hogy melyik kórházban hogyan mûködik, de ott úgy van, hogy ha reggel 8 elõtt megszülsz, akkor 1 naposnak számít a baba, ha utána, akkor 0 naposnak. Legkorábban a baba 72 órás korában engednek el, ha nincs vele semmi gond. Értem ezalatt, hogy elkezd hízni, van széklete, nem sárgul be stb. Példa: pénteken 10-kor császároztak, kedden engedtek ki. Akit elõttem császároztak 8-kor õ már hétfõn hazamehetett, mert a születése napján 1 naposnak számított a babája.
Szia! Elsõ babámmal vákuumoztak, a másodiknál császároztak. Mindkét alkalommal 5 napot voltunk bent. Másképp éltem meg a két szülést, de alapvetõen nem volt problémám.
A kérdező hozzászólása: És minden rendben ment nálatok a szülésnél? hány napot voltatok bent ?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az utolsó válaszok kicsit meg nyugtattak ment a zöld kéz :)
Szia! 2006-ban és 2009-ben szültem ott. 2006-hoz képest nagyon sokat változtak a körülmények szerencsére pozitív irányba. Összességében nekem nem volt vele problémám. Jövõ januárban is ott tervezek szülni.
1. vagyok nem tudom ez már vagy 3 éve volt és ez sem a szülészet!Kellemes babavárást!Fiú vagy lány?
Én augusztus 18ra vagyok kiírva és én is ott fogok szülni. Én azt hallottam, hogy a szülészet teljesen normális nincs baj vele. Állítólag nem rég fel is újjították. Nem hiszem, hogy olyan szörnyû. Boldog babavárást:) 34 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen meg nyugodtam :)

Van aki Dr. Makai Zsolt nőgyógyásznál szült nem olyan régen? (Jahn Ferenc Dél-Pesti) Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szia. Köszi a választ, bár ez most egy kicsit letaglózott, mert én hozzá járok magánrendelésre terhesgondozásra és úgy voltunk a párommal, hogy felkérjük a szülésre is, mivel megbízhatónak tartjuk és nagyon rendes meg figyelmes. Eddig csak jót hallottam róla és erre nem számítottam. A kérdést azért is tettem fel mert nem sokat olvastam még róla pedig úgy tudom elég sokan szülnek nála :( Én igazából a császártól félek és azért szeretném ha lenne orvosom, mert nem akarom, hogy ha van valami baj akkor egy idegen orvos aki esetleg 2 napja ügyeleteben van lásson el. Egyébként minden érdekelne :) Soha nem volt nõ nõgyógyászom, milyen? Az orvosokról meg szülésznõkrõl csak jót hallottam még de a nõvérekrõl akik a csecsemõosztályon vannak csak rosszat :( Úgy tudom nem valami segítõkészek (szoptatásban stb.) Egyébként nekem elsõ baba. Nem tudod, hogy a szülõszoba látogatást hol lehet megérdeklõdni?

A kérdező hozzászólása: Szia. Köszi a választ, bár ez most egy kicsit letaglózott, mert én hozzá járok magánrendelésre terhesgondozásra és úgy voltunk a párommal, hogy felkérjük a szülésre is, mivel megbízhatónak tartjuk és nagyon rendes meg figyelmes. Eddig csak jót hallottam róla és erre nem számítottam. A kérdést azért is tettem fel mert nem sokat olvastam még róla pedig úgy tudom elég sokan szülnek nála :( Én igazából a császártól félek és azért szeretném ha lenne orvosom, mert nem akarom, hogy ha van valami baj akkor egy idegen orvos aki esetleg 2 napja ügyeleteben van lásson el. Egyébként minden érdekelne :) Soha nem volt nõ nõgyógyászom, milyen? Az orvosokról meg szülésznõkrõl csak jót hallottam még de a nõvérekrõl akik a csecsemõosztályon vannak csak rosszat :( Úgy tudom nem valami segítõkészek (szoptatásban stb.) Egyébként nekem elsõ baba. Nem tudod, hogy a szülõszoba látogatást hol lehet megérdeklõdni?
A kérdező hozzászólása: A telefonszámot megköszönném, mert szeretném megnézni, hogy hol fog lezajlani az egész :) Akkor gondolom te is voltál szülõszoba látogatáson? Felhívtad õket és megbeszéltetek egy idõpontot és körbevezettek?
Szia! Szülõszoba látogatással kapcsolatban keresd Horváth Lajosné (talán Marika???) kispesti vezetõ védõnõt: 290-2151 30/605-1601


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!