Találatok a következő kifejezésre: Mik a a dél-pesti (22 db)

Jövő héten szülök a Dél-Pestiben. Mit kell vinni a babának?

Legjobb válasz: Én is 3hét múlva :-) Védõnõm amit adott listát: (direkt a Dél-pestiét) azon a pelus van meg kis sapkák a babának,kistakaró :)

Én is 3hét múlva :-) Védõnõm amit adott listát: (direkt a Dél-pestiét) azon a pelus van meg kis sapkák a babának, kistakaró :)
Pelenka, popsitörlõ, takaró, textilpelus a buksija alá, kis sapi, popsi krém.Szeptemberben szültem ott császárral.
A kérdező hozzászólása: köszi. akkor sapka, takaró, textilpelus meg tisztába-tétel cuccain kívül más nem?

Ugy néz ki a Dél-Pestiben fogok szülni, mivel fogadott dokim nincs, így oda tartozom. Mit kell/ajánlatos bevinni magamnak és a babának? És mit adnak?

Legjobb válasz: Én nem tudom, hogy ott mit adnak, de mindenképpen ajánlatos a babának vinni mindent, ruhát, pelenkát, popsikrémet és törlõt, meg persze magadnak is mindent! Amúgy a védõnõtõl nem kaptál egy listát, hogy mit kell beszerezned? Attól az orvostól sem tudod megkérdezni, akihez kerületileg tartozol, hogy mit kell vinned?

Én nem tudom, hogy ott mit adnak, de mindenképpen ajánlatos a babának vinni mindent, ruhát, pelenkát, popsikrémet és törlõt, meg persze magadnak is mindent! Amúgy a védõnõtõl nem kaptál egy listát, hogy mit kell beszerezned? Attól az orvostól sem tudod megkérdezni, akihez kerületileg tartozol, hogy mit kell vinned?


A kórházba miket kell vinni a babának? Dél-pestibe (Jahn Ferenc) fogok szülni.

Legjobb válasz: Szia én is ott fogok szülni. a babának: -popsikrém -popsi törlõ -textil pelenka -pelenka -pléd -ruha amibe hazahozod -én viszek kis sapkát meg kesztyût -ez nem biztos,hogy kelleni fog: szoptatáshoz: mellszívó,cumisüveg

Szia én is ott fogok szülni. a babának: -popsikrém -popsi törlõ -textil pelenka -pelenka -pléd -ruha amibe hazahozod -én viszek kis sapkát meg kesztyût -ez nem biztos, hogy kelleni fog: szoptatáshoz: mellszívó, cumisüveg
nem engem zavarna!!!!!! az tök jó ha valakinek nincs gondja az etetéssel de én biztos kellemetlenül érezném magam ha az éjszaka közepén az én babám miatt kelne fel az egész osztály.itthon se lesz senki aki elviszi ez természetes, de más a saját otthonodban a saját közegedben. Ha meg nincs tejed akkor a nõvérek legalább adnak neki vizet vagy tápszert de én mit adjak neki.Sógornõm is úgy vitte be a babát a csecsemõsöknek, hogy valamit adjanak neki enni, mert õ nem vihetett be neki semmit.
amugy meg jobb ha felkészülsz a "kellemetlenségekre" otthon sem viszi el senki éjszakára h aludni tudj. de nem hibáztatlak, nem tudod milyen még, de hidd el ahogy meglátod a babádat, eszedbe sem jut leadni éjszakára, és utálni fogod h elviszik. a csecsemõsöknél tudod mi van? 10-20 gyerek egymás mellett, világosban ordit.hol ez kel, hol az. ha nem viszik be neked szopizni-és nem viszik mert arra nincs kapacitásuk a nõvéreknek, h 3 óránként hordják a babákat-akkor szépen tápszerezik, cukros vizezik na ez a kellemetlen, nem az h sir és nem tudsz aludni. de mint irtam, majd megérted ha meglesz :) könnyû szülést!!
kellemetlen? gondolom neked még nincs gyereked :) szent imrében mindenkivel ott a babája, sztem nincs olyan anyuka akinek kellemetlen ha a babája, vagy másé ott van, és netán sir. tudnak szopizni. ha ott tényleg elviszik, és tápszerezik mikor szoptatni is tudom, nem ott szülök az biztos. akkor inkább visszajárok a 11-be
És ha nem tud szopizni akkor egész este ott sír a többi mama és baba között? Azért az kellemetlen. Fõleg ha nem engednek tápszert se adni neki és azt egy kórház sem díjazza.
nekem mind2 gyerekem mellettem volt éjjel is, egy anya elsõ nyikkre felébred. ráadásul éjjel is szopiznak. ha ez tényleg igy van, más korházat keresek, mert amugy én is ott szülnék most..:(
Én máj. 23.
A kérdező hozzászólása: És te?
A kérdező hozzászólása: Elvileg május 3-ra vagyok kiírva, tehát már bármikor! :-)
mikor szülsz?
Utolsó vagyok Csak az a ruha kellett, amibe haza hoztam a babát!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Én is ott szültem tavaly augusztusban. Amik kellettek a babának: -textil pelus -popsikenõcs -popsitörlõ -pelenka -takaró Ruha nem kellett a babának. Én nem tudtam szoptatni a babámat, ezért utánam hozták a mellszívót, és senki nem szólt érte, sõt inkább segítettek is!
Nekem sógornõm szült ott novemberben és akkor is volt aki bevitte a mellszívót, húzták a szájukat de senki nem foglalkozott velük. Sógornõm gyereke nem szopott és állandóan sírt az éhségtõl mert egy nap csak egyszer kapott tápszert a többi víz volt.Egyébként én vegyes infókat kapok. Az hogy 11 után nincs ott nekem nem baj mert ha ne adj isten valami baj lenne vele akkor jobb ha a nõvérekkel van éjszakára egyébként meg egész nap veled van.
õ simán szült még mindig bent van én is mondtam h ezeket vigye ..vitte..és mikor meglátták odaadták a párjának h vigye haza :( nem bababarát :( éjjel nincs ott a gyerek veled.. :(
Hát engem meg nem érdekel, az én gyerekemet nem fogják éheztetni, ha nem fog szopizni. A gyümilé meg nekem kell mert attól tudok csak sajna wc-ni. Úgy tudom csak azokkal van szigor akik császárosak. Ha még is nagyon kötözködnének akkor szólok az orvosnak.
bnõm most szült mellszívót nem engednek be :( illetve rostos üditõt se..
Én is a Szent Imrében szültem eddig .Csoda egy kórház szerintem .:) Három gyermekem van , de most költözés miatt a Jahn Ferenc lenne ideálisabb .De igy elgondolkodtató .:)

Van köztetek olyan gyáli kismama aki a Dél-Pesti kórházban fog szülni vagy nemrég szült? Ha igen mik a tapasztalatok? Orvosok, szülésznők, stb?

Ha van olyan kismama aki szült már a Makai Zsolt nőgyógyásszal annak a válasza különösen érdekelne. Köszönöm annak aki időt szán rám :) 24+2hkm

Legjobb válasz: Én tavaly szültem ott,dr.Páczai Anita volt az orvosom.Maximálisan elégedett vagyok,nagyon rendes,kedves volt végig,ezenkívül sikerült a gátvédelem is. Alapítványi szobában voltam én is,amit tudok nagyon ajánlani:)Szülésznõ(nem fogadott,Nóra-vezetéknevére nem elkészem) szuper volt,csecsemõsök között van ilyen-olyan is.Összeségében nagyon kellemes emlék,másodikat is ott szeretném szülni. Boldog babavárást!

Én tavaly szültem ott, dr.Páczai Anita volt az orvosom.Maximálisan elégedett vagyok, nagyon rendes, kedves volt végig, ezenkívül sikerült a gátvédelem is. Alapítványi szobában voltam én is, amit tudok nagyon ajánlani:) Szülésznõ(nem fogadott, Nóra-vezetéknevére nem elkészem) szuper volt, csecsemõsök között van ilyen-olyan is.Összeségében nagyon kellemes emlék, másodikat is ott szeretném szülni. Boldog babavárást!
A bent tartózkodás csak tõled és a babádtól függ :) A 4 nap reális elsõ babánál. A ketteskével és velem minden oké volt, így a protokoll szerinti 72 órát kellett csak kihúznom a szülés után. Akkor lehet, hogy a hiba az én készülékemben van. Nekem eszem ágában sem volt a sokágyasba bemenni, egész nap a picimmel voltam, ha nagyon társaságra vágytam, akkor a fürdõszoba-társammal beszélgettünk. Arról nem is beszélve, hogy apa bent lehetett velünk, nem csak üvegajtón keresztül nézhette a babáját. Spec. nálunk mindkét gyereket elõször apa tette tisztába :) A látogatásért nem kell fizetni, csoportos.
Sajnos egyiket sem :( Az elsõnek nagyon kakis volt a magzatvíz, egybõl vitték a gyerekorvosok (apa ment vele), így már csak tisztán kaptam meg. Kicsit nézelõdtünk, aztán elvitték, mert mivel futószalagon szültek a nõk, ezért engem a két órás megfigyelés alatt a folyosón tároltak :) A másodikat egybõl magamhoz ölelgettem, de vele is front után szültem, szintén a belsõ folyosón tároltak engem... De õt két óra után se adták ki, mert még a melegítõben is lila volt, úgy fázott... Na, majd a harmadikkal minden oké lesz :D
A kérdező hozzászólása: Szia.Igen így azért egyszerûbb a dolog (segítséggel). Az mondjuk nekem is lesz bõven :D kicsit tartok is attól, hogy ne legyenek majd sértõdések a nagyszülõk részérõl. Remélem nem fognak nagyon beleszólni a dolgokba. A tanácsokat meghallgatom de én akarom eldönteni mi legyen a vége a dolgoknak. A párommal ezt meg is beszéltük és õ is így gondolja :) . Szerencsére õ is elég korán 5 óra fele itthon van és nagyon gyerek centrikus. Mivel én még elég fiatal vagyok tudtam volna még várni a babával, de õ nagyon szerette volna már :D De ez a jobbik eset, én se szerettem volna késõn szülni. Remélem ilyen is marad mint most. Bár más téren vannak némi gondok :) ) amit próbálok megérteni csak hát ilyenkor azt gondolom, hogy õ még is csak férfi nem úgy kéne gondolnia bizonyos dolgokra, mint nekem. De a félelmeit megértem. :D Csak ez a hideg ne lenne, ezt nagyon rosszul viselem :(
Az biztos, hogy ha nekem most be kéne járnom dolgozni, szerintem meg is halnék :) Az elsõ csemetémmel a pozitív teszt után kb. 2 héttel már otthon maradtam vesz. terhesség miatt. Nem egyszerû, de megoldható. Szerencsére van jó fej férjem, tök jó munkával, gyakorlatilag 4 körül már itthon van, igaz, hogy néha megy éjszakára is - pl. most is, de ezt meg megfizetik. Na, meg a nagyszülõk is segítenek ahol tudnak - pl. elviszik a csajokat hétvégére, hogy tudjak pihenni/takarítani/egy kicsit apával kettesben lenni... Nem panaszkodom. Most annyira nem jó, hogy betegek, de ez sem tart örökké. Alapvetõen pozitív a hozzáállásom a dolgokhoz, meg én terhesen még soha nem voltam beteg :)
A kérdező hozzászólása: Még dolgozom, de már nagyon lefáraszt (mivel itt van még meló után a házimunka is). Igazából úgy van megbeszélve itthon is meg a munkahelyemen is, hogy márciusig dolgozok, de már nagyon elegem van. Kereskedelemben dolgozom, igaz vezetõ beosztásban, de még így is fárasztó meg talán nem lenne gond, ha nem lenne 1-2 olyan kolléga akik az agyamra mennek. Így is néha elgondolkodom hogy nem megyek- e el hamar?. Most vagyok 24hkm, addigra leszek 29 h. hát nem tudom. De neked se lehet unalmas egy napod sem :D Nem félsz, hogy te is beteg leszel?
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm a biztatást remélem így lesz. Elõtejem az van, de azt mondják az semmit nem jelent. Majd meglátjuk, de ezt az alapítványi szobát azt hiszem megbeszélem párommal, bár hiába ha foglalt lesz. Elég sokan tartoznak abba a kórházba, gondolom sokan szülnek ott :D Mekkorák a gyerekek? Gondolom otthon vagy?.
A kérdező hozzászólása: Egyébként elárulod hány hetes vagy? Még nem is kérdeztem :D
A kérdező hozzászólása: Bocsi nem cicit picit :D
A kérdező hozzászólása: Ez is érdekes, mert még itt is olvastam olyan bejegyzéseket, hogy ebben a kórházban nem igen lehet EDAval szülni. Egyébként a szoptatással nem volt gond amiatt, hogy nem kaptad meg egybõl a cicit? komolyan attól félek a legjobban, hogy nem kapom meg és nem akar majd enni így tej sem lesz stb. Aztán majd egész nap csak sírni fog szegényke, mert éhes lesz. Úgy tudom ezen a téren nem valami segítõ készek ott a nõvérek.
Mindkettõ sima, hüvelyi szülés volt. Az elsõt EDA-val, a másodikat anélkül.
A kérdező hozzászólása: szülés után egybõl odaadtak neked (cicire tehetted)? Miután megvizsgálták stb. veled lehetett? Egyébként természetes úton szültél vagy császárral? Úgy tudom a császárosoknak a szülés után megfigyelõbe kell lenniük és nem kapják meg a babát az ott töltött idõ alatt.
A kérdező hozzászólása: tényleg köszi a válaszaidat, mert nagyon hasznosak, de még annyit hagy kérdezzek, hogy általában nem 4 napot kell bent tölteni? Van akit hazaengednek akár 2 nap után is? Az alapítványi szobán azért nem gondolkoztam sokat, mert azt halottam, hogy annyira rossz egyedül, hogy aki ott volt az is inkább átment a többi kismamához, bár apa szeretne bent lenni és látni a gyereket meg hát én azért félek, hogy kikkel kerülök egy szobába. hát nem tudom, de a szülõszoba látogatásnak biztos utána nézek. Egyébként az csoportokban van? kell érte fizetni?
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a választ. Igazából nagyon szívesen mennék szülõszoba látogatásra, de a kórház oldalán csak olyan programot láttam ami 2010-es. A te orvosod bent volt veled? Már úgy értem nem ment haza meg ilyenek? sok ilyet olvasok. Én elsõnek szülésznõt akartam fogadni, mert úgy tudom ebben a kórházban õk vezetik le a szülést és az orvos csak akkor megy be ha baj van. Viszont sok rosszat hallottam viszont a csecsemõnõvérekrõl állítólag, ha nincs orvosod nagyon bunkók és nem segítenek. az alapítványi szoba mennyi volt? Bocsi ha sok a kérdés, de elsõ baba.
császár után azért nem kapod meg a picit-csak egy pici idõre-mert nem mozoghatsz, nem tudod ellátni. 8-12-24 órát is kellhet feküdnöd mozdulatlanul, még a fejedet sem emelheted fel./ez sokmindentõl függ/ ezeket nem lehet kikerülni.

A Dél Pesti Jáhn Ferenc korházba mit kell bevinni magammal ha megyek szülni?

Legjobb válasz: Magadnak a szokásos felszerelést kórházi tartózkodásra (tisztálkodási szerek, papucs, törölközõ, evõeszköz...stb) Hálóinget többet, amely elõl gombos, hogy a tudjál szoptatni. Vastag betét (Tena Lady) A babának pelust egy pár darabot, rucit csak mikor jöttök haza, mert kórházi cuccban vannak. Cumit, ha gondolod. Mellszívót szerintem mindenképpen vigyél magaddal. Azt hiszem, hogy ennyi.

Magadnak a szokásos felszerelést kórházi tartózkodásra (tisztálkodási szerek, papucs, törölközõ, evõeszköz...stb) Hálóinget többet, amely elõl gombos, hogy a tudjál szoptatni. Vastag betét (Tena Lady) A babának pelust egy pár darabot, rucit csak mikor jöttök haza, mert kórházi cuccban vannak. Cumit, ha gondolod. Mellszívót szerintem mindenképpen vigyél magaddal. Azt hiszem, hogy ennyi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!

Szül valaki mostanában ( vagy nem rég) a dél - pesti Jahn Ferenc kórházban? Én szeptemberben fogok ott szülni, és milyen az ellátás, mit kell vinni, szülésznők milyenek, hány ágyas szobák vannak.

Ismeritek a kórházat? Milyen eszközön lehet vajúdni?

Legjobb válasz: Szia! én már 2x szültem itt és hamarosan ismét itt fogok :) a szülészettel én nagyon meg vagyok elégedve...a csecsemõsök is normálisak de azért akad 1-2 bunkóbb tipus de õk se vészesek.. van alapítványi szoba oda apuka is bemehet...általában 4-5 ágyas szobák vannak...a szülésznõk nagyon rendesek... ha van még kérdésed szivesen válaszolok :) írhatsz priviben is :)

Szia! én már 2x szültem itt és hamarosan ismét itt fogok :) a szülészettel én nagyon meg vagyok elégedve...a csecsemõsök is normálisak de azért akad 1-2 bunkóbb tipus de õk se vészesek.. van alapítványi szoba oda apuka is bemehet...általában 4-5 ágyas szobák vannak...a szülésznõk nagyon rendesek... ha van még kérdésed szivesen válaszolok :) írhatsz priviben is :)

Aki szült már a Dél-Pestiben annak szüléskor rátették a babát a hasára? És után hogy volt? A 2 órás megfigyelés alatt visszahozzák vagy mikor adják oda legközelebb a babát? És nem lehet rögtön születés után cicire tenni?

Legjobb válasz: Beszéld meg a szülésznõddel/dokiddal. Én ott szültem (császárral), és nagyon kedves volt mindenki, pedig nekem a mûtétet az ügyeletes orvos csinálta, szülésznõt fogadtam csak (Molnárné Nagy Nóra). Úgy volt, hogy nála fogok szülni, doki nélkül. Végül sajna muszáj volt a mûtét. Szóval szerintem megbeszélés kérdése, de eleve éjszaka nincs veled a baba. Reggel 7-kor hozzák, elviszik 8-kor. Visszahozzák 10-kor, és attól kezdve este 10-11 között viszik el valamikor éjszakára (hacsak nem egyágyasban vagy kétágyasban vagy, ahol mindketten azt kéritek, hogy ott legyen veletek nonstop a baba).

Beszéld meg a szülésznõddel/dokiddal. Én ott szültem (császárral), és nagyon kedves volt mindenki, pedig nekem a mûtétet az ügyeletes orvos csinálta, szülésznõt fogadtam csak (Molnárné Nagy Nóra). Úgy volt, hogy nála fogok szülni, doki nélkül. Végül sajna muszáj volt a mûtét. Szóval szerintem megbeszélés kérdése, de eleve éjszaka nincs veled a baba. Reggel 7-kor hozzák, elviszik 8-kor. Visszahozzák 10-kor, és attól kezdve este 10-11 között viszik el valamikor éjszakára (hacsak nem egyágyasban vagy kétágyasban vagy, ahol mindketten azt kéritek, hogy ott legyen veletek nonstop a baba).
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy hogy válaszoltál köszönöm szépen! Az igazság az hogy már van egy 11 hós fiam akit ott szültem de sajnos õt inkubátorba kellett tenni így nem tudom hogy ha nem került volna oda akkor hogy lett volna.Bízom benne most is természetes és gyors szülésem lesz de ezúttal nem viszik inkubátorba.Ezért nem megbántásként, de várnám azok válaszát, tapasztalatát is akik természetes úton szültek, hogy ha nincs semmi gond a babával akkor hogyan is mûködik ez a dolog. Mégegyszer köszi hogy írtál!!
szia!!!!!! én már 2x szültem legutóbb tavaly szeptemberben:) )))))mind a 2x rátették a babát a hasamra:) ))))) a 2 órás figyelás alatt engem kitoltak a rokonokhoz a babát meg a csecsemõ osztályra vitték....de miután levittek meg kaptam:) ))))nagyon szeretem ezt a korházat......3. babát is itt fogom szülni majd!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Ennek örülök!!!!!! Köszi hogy írtál!!!!!

Aki a Dél-pesti kórházban szült mostanában, meg tudja mondani, hogy mit kell vinni a babának? (ruha, kistakaró, pelenka stb. ) És mennyi időt töltenek velünk a babák, éjszakára elviszik vagy sem?

Legjobb válasz: Szia én picit több mint 2hónapja szültem ott. Ruhát bentre nem kell vinni,ott adnak a babákra angol pólyát. Ha mentek majd haza akkor kel csak ruha. Takarót pelenkát vigyél,textilt és eldobhatót is. Popsitörlõ is kell,krémek lesznek a csomagban amit bent kapsz majd. A babák reggeltõl estig az anyákkal vannak. De ha akarod beviheted a csecsemõsökhöz,ha például látogatód jön. Bár néha szívják a fogukat miatta. Ha jól emlékszem reggel 6kor van ébresztõ,utána hozzák a babákat. 10körül reggeli addig elviszik,megmérni õket. Utána vissza és este 11kor viszik el megint.

Szia én picit több mint 2hónapja szültem ott. Ruhát bentre nem kell vinni, ott adnak a babákra angol pólyát. Ha mentek majd haza akkor kel csak ruha. Takarót pelenkát vigyél, textilt és eldobhatót is. Popsitörlõ is kell, krémek lesznek a csomagban amit bent kapsz majd. A babák reggeltõl estig az anyákkal vannak. De ha akarod beviheted a csecsemõsökhöz, ha például látogatód jön. Bár néha szívják a fogukat miatta. Ha jól emlékszem reggel 6kor van ébresztõ, utána hozzák a babákat. 10körül reggeli addig elviszik, megmérni õket. Utána vissza és este 11kor viszik el megint.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a gyors választ, akkor még ezeket összepakolom a csomagba a babának, már csak 3hetem van hátra, vagy ki tudja :-))

Mi a véleményetek a gyermekágyon dolgozó nővérekről, ill. a csecsemős nővérekről a Dél-pesti kórházban?

Legjobb válasz: Ott szültem 1 éve. Nagyon-nagyon negatív véleménnyel voltam róla én és a szobatársaim is. Bunkók. Egy volt szimpi volt mindenkinek. Nulla segítõkészség volt bennük, csak üvölteni tudtak, mint egy parancsnok. Aztán meg nekem azért elég érdekes volt, hogy amikor 'leadtuk' a babát,szinte senki nem volt ott a csecsemõsöknél. Tehát gyakorlatilag bármikor bemehetett volna bárki és elvihetett volna egy csecsemõt. Tudom, hogy szinte már 'divat' szidni a Dél-Pesti kórházat, de mivel megtapasztaltam a dolgokat, hát azt mondom, hogy soha többet. A nõvérek is paraszt bunkók voltak, egytõl-egyig. A szülésznõ akinél szültem viszont nagyon szuper volt, pedig nem is adtam neki semmit.

Ott szültem 1 éve. Nagyon-nagyon negatív véleménnyel voltam róla én és a szobatársaim is. Bunkók. Egy volt szimpi volt mindenkinek. Nulla segítõkészség volt bennük, csak üvölteni tudtak, mint egy parancsnok. Aztán meg nekem azért elég érdekes volt, hogy amikor 'leadtuk' a babát, szinte senki nem volt ott a csecsemõsöknél. Tehát gyakorlatilag bármikor bemehetett volna bárki és elvihetett volna egy csecsemõt. Tudom, hogy szinte már 'divat' szidni a Dél-Pesti kórházat, de mivel megtapasztaltam a dolgokat, hát azt mondom, hogy soha többet. A nõvérek is paraszt bunkók voltak, egytõl-egyig. A szülésznõ akinél szültem viszont nagyon szuper volt, pedig nem is adtam neki semmit.
Én 2001-ben és 2006-ban szültem ott, és most nyár végén is ott fogok szülni.A szülésznõk mind egytõl egyig édes pofák, rutinosak, segítõkészek.Nekem fogadott szülésznõm volt, és lesz, orvos viszont az lesz aki épp ügyeletes. Valóban rengetegen szidják a dél pesti kórházat nem csak a szülészetet, az összes fekvõ osztályt.Nagyon de nagyon meg vagyok lepõdve, hogy miért!? Velem és a szobatársammal(2 ágyasban voltam)soha senki nem üvöltözött, segítettek, megmutattak mindent. Olyan tényleg volt, hogy vittem a babát az újszülöttre mert le akartam menni cappuccinot inni, és nem volt ott senki.Egy-kettõ valóban hárpia, de melyik kórházban nincsenek?Amíg velem rendesek voltak, miért is írnék rosszat róluk? Körbeérdeklõdtem, és higyjétek el, máshol még szörnyebb csecsemõsök, szülészetek vannak! A gyermekágyas nõvérek(szülésznõk, mert ugye forgás van az osztályok között)is normálisak voltak, volt egy állandó éjszakás idõs ápolónõ, aki végképp nagyon normális volt, élmény volt vele este a varrat lemosás:) ) Még TV-ztem is a nõvérszobában egy kávé társaságában mert nem tudtam aludni, és behívott dumcsizni.
Sziasztok.Én most szültem decemberbe a Dél pesti korházba és nem voltam megelégedve a csecsemõs nõvérekkel.Eggyátalán nem segitenek és még ráadásul bunkoskodnak és a kicsikkel ugy bánnak mint egy darab rongyal.Elsõ babám és a szobatársnõm tanitott meg pelenkázni meg a köldökcsonkot ellátni.De viszont a szülésznõk elõtt le a kalappal õk rendesek nagyon.A szülésznõk érnek ott a legtöbbet a korházba.üdv egy anyuka


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!