Találatok a következő kifejezésre: Mik a a baby-plusz (3 db)

Azért egy öblítõ teljesen más, de nem fogom megmagyarázni, hogy miért.
De gondolom te sem veszel meg egy olyan törlõkendõt, amit más már felbontott.
Képes lennél felbontani és ha nem tetszik otthagyni? Na az ilyenek miatt van minden százszor becsomagolva.
Szo szerint azt akartam irni, mint az elso - gaz vagy..
Te írtad, hogy "gáz", hogy hajnalban írtam. Miért írsz ki kérdéseket, ha nem akarod, hogy olvassák/válaszoljanak rá? Kérdezd meg bármelyik gyerekorvost, védõnõt, hogy ajánlja-e, hogy illatosított kozmetikumokkal kenegesd az újszülöttedet...
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem voltam kíváncsi arra, hogy miért osztod az észt hajnalba! Ezt nem tudom honnan vetted? Sõt jobb lett volna ha a kérdést sem olvasod! Ráadásul te sem lettél szimpibb.
Amúgy kedves kérdezõ, most sem lettél szimpatikusabb. Bocsánat, hogy 5.42-kor merészeltem válaszolni a kérdésedre, nem tudom ezzel mi a probléma. A babám felsírt, visszaaltattam, és én meg utána egy darabig nem tudtam elaludni, így leültem netezni, ha már ennyire kiváncsi vagy, hogy mit kerestem itt hajnalban. De pl. írhattam volna külföldrõl is, ahol más idõzóna van. Na mindegy, ez már nagyon off.
Újszülöttnek fõleg nem illat alapján kéne választani. Vagyis de, illatmenteset, tartósítószermenteset és lehetõleg minél kevesebb vegyszert tartalmazót kell használni. A Pampers Sensitive például ilyen. Illatos kozmetikumokat fél év alatti babánál el kellene felejteni.
A kérdező hozzászólása: Szerintem sokkal gázabb 5:42-kor a neten észt osztani, mint megszagolni egy törlõkendõt a boltban :-D Ezenkívül milyen szempont alapján válasszak törlõkendõt, ha egyszer még 5 hét múlva születik a babám? De tényleg írd meg mert kíváncsi vagyok! Biztos fél év múlva már kívülrõl fogom tudni az összes illatát, anyagát stb. de most ez van. Összetevõk alapján néztem, semmi különbség a johnsons, pampers, gabi meg a hasonlók közt amik illatosítottak. Ja és köszi! Akkor softot veszek! Amúgy is a nivea szimpibb mint a többi.
Huh, tényleg nagyon gáz vagy kérdezõ. Egyébként nálunk lehet kapni sima, egyes csomagolásban, sõt, van belõle ilyen pici, 20 darabos verzió is. Lehet, hogy azért, mert nálunk eszébe nem jutna senkinek felbontani a boltban? Amúgy szerintem soft-nak van jobb illata. (bár azért az is elég gáz, hogy babakozmetikumot kizárólag illat alapján választasz)
A kérdező hozzászólása: :-)
A kérdező hozzászólása: Ja és nem azért van százszor becsomagolva mert megszagolják, hanem mert csak dupla csomagban kapható! Minden dupla-tripla meg quatro kendõ csomagban van...
A kérdező hozzászólása: Igen képes lennék! Úgy csináltok mintha ti még soha semmit nem szagoltatok volna meg egy boltban. Ugyanmár! Se öblítõt, se tusfürdõt semmit nem vennék meg úgy mielõtt nem szagolom meg. Semmi baja nincs tõle egy visszazárható törlõkendõnek.
A kérdező hozzászólása: Igen, azt írtam, hogy gáz, hogy hajnalban osztod az észt, de arra nem voltam kíváncsi, hogy miért! Ezt a gáz szöveget is te kezdted! A kérdést pedig azért írtam ki, mert azt gondoltam, hogy egy ilyen egyszerû dologra biztos tudnak válaszolni a tapasztalt anyukák, de sajnos nem. Csak kötekedni. Erre már végképp nem akartam kitérni, de az általad említett pampers sensitive (volt ilyen 15 db-os a Felicitas csomagban) saját magamon próbáltam, de rettentõen csíp. Azért mert nincs benne illat még nem azt jelenti, hogy más nem oda való anyagot nem tartalmaz.

Akinek a babája Human baby fit plusz kapott mikor váltottak 2-esre és milyen fajtát kaptak?

tápszer

Legjobb válasz: Abból nincs kettes. Ez adható 3 éves korig.

Abból nincs kettes. Ez adható 3 éves korig.
Lányom 10 hónapos múlt és még mindig ezt eszi. Jól lakik vele, szereti, ezért nem váltunk. Nem szükséges váltani, akár egészen 3 éves korig adható.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!