Találatok a következő kifejezésre: Mik a a békéscsabai Dr (4 db)

Kinek mi a véleménye Dr. Boros Zoltán békéscsabai szülész-nőgyógyászról? Ha valakinek esetleg nem jó a véleménye róla, akkor kit tudna ajánlani helyette?

Legjobb válasz: Én is bèkèscsabai vagyok. Hát dr. Boros Zoltánról nem tudok vèlemènyt mondani. Én dr. Ombódi Róbertnèl szülök mindenigaz 1-2 héten belül. Idáig nagyon meg vagyok vele elègedve. Türelmes, jó szakember. 5000 a magánrendelèse. Csak ajánlani tudom. Te mikor fogsz szülni? Lány vagy fiú baba lesz? Remèlem tudtam segítenj 1 picit.

Én is bèkèscsabai vagyok. Hát dr. Boros Zoltánról nem tudok vèlemènyt mondani. Én dr. Ombódi Róbertnèl szülök mindenigaz 1-2 héten belül. Idáig nagyon meg vagyok vele elègedve. Türelmes, jó szakember. 5000 a magánrendelèse. Csak ajánlani tudom. Te mikor fogsz szülni? Lány vagy fiú baba lesz? Remèlem tudtam segítenj 1 picit.
A kérdező hozzászólása: Szia! Még nem mutatkozott be a kisbabám. Ha minden igaz július elején jön a baba. És már lassan szeretnék dokit választani, de nem tudom, hogy kit. Olyan doki kéne, aki kedves, nem túl pénzéhes, és persze jó szakember. Nem tudom, hogy kb. a 22-24 hét körül nem-e késõ dokit választani? Amúgy Ombódi dokit is dicsérték nekem.
A kérdező hozzászólása: Az elõbb elfelejtettem írni, hogy minden jót kívánok a szüléshez és a babázáshoz neked! :)
Szerintem nem késõ választani akkor. Mondjuk én elejétõl fogva nála vagyok. Sokan mennek hozzá mindig, minden alkalommal megnézi a babát, méhszájat, az összes leletet, amit kaptam, poénkodik. Szóval jó doki.
Én másfél hónapja szültem Boros doktornál. Csak pozitívat tudok mondani róla. A terhességem elejétõl fogva (és amúgy is már évek óta) hozzá jártam. Szerintem nem pénzéhes, jó párszor kevesebbet kért, mint a vizitdíja. A szülésnél is minden oké volt. Hajnalban szültem. A szülésznõ felhívta és 5 percen belül ott volt. Végig velem volt, miután beért. Utána is minden nap meglátogatott. Szóval én nyugodt szívvel ajánlom neked. Egyébként én a 32 héten kértem fel, de szerintem sejtette õ, hisz hozzá jártam amúgy is.

Dr. Maczó Norbert békéscsabai nőgyógyász hol tartja a magánrendelését? Mi a véleményetek róla?

Válaszaitokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Három ismerõsöm is Maczó doktornál szült és eddig mindenki meg volt vele elégedve. Mi is õt választottuk. Békéscsabán a magánrendelése ott van ahol a védõnõk vannak, a kórház háta mögötti kupolás épületben. Szerdán és pénteken rendel. Remélem segítettem. Üdv: 28 hetes kismama

Szia! Három ismerõsöm is Maczó doktornál szült és eddig mindenki meg volt vele elégedve. Mi is õt választottuk. Békéscsabán a magánrendelése ott van ahol a védõnõk vannak, a kórház háta mögötti kupolás épületben. Szerdán és pénteken rendel. Remélem segítettem. Üdv: 28 hetes kismama
Pontosan úgy van ahogy az utolsó írja:-) Én is hozzá járok, teljesen megvagyok vele elégedve.Kedves, minden kérdésemre válaszol, nem paráztat össze-vissza és nem a pénzre hajt.
Szia! Nem tudom, hogy hol tartja a rendelését, de ha felhívod a kórházat, akkor lehet, hogy megmondják, vagy õt kapcsolják és akkor tudsz vele beszélni. Tapasztalatom még nincs, sajnos, de azt hallottam róla, hogy jó orvos. Sokan dicsérik. Én rákszûrésen voltam nála és velem rendes volt.
Szia! Megint én vagyok! Ezt találtam neked! http://www.magyarcegjegyzek.hu/ceg/dr_maczo_norbert_egyeni_v.. De ha Google-ba beírod a nevét akkor találsz róla cikkeket. Itt is írd be a keresõbe!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! :)
Sziasztok! Maczó dr. magánrendelésén van hüvelyi ultrahang?
Szia! Maczó doktorúr magánrendelésén van hüvelyi ultrahang. Pontosabban 1/2 éve biztosan volt, gondolom ez mára sem változott. :)

Dr Orosz István Békéscsabai Szülész-Nögyògyászròl mi a véleményetek?

Ha van itt valaki aki jàrt màr hozzà, ìrja meg legyenszives a vèlemènyèt, meg ha tudja hogy hàny èves akkor azt is!

Legjobb válasz: Szia! Én Ombódi Róbert doktorurat ajánlom, nagyon kedves és figyelmes orvos és nagyon jól végzi a dolgát. Nála a magánrendelés 5.000. Ft és minden alkalommal készíthetünk képet a picurról, páromat is beengedi még a hüvelyi uh.-ra is. Õ kb. 37-40 éves lehet. Én nála fogok szülni az biztos! :-)

Szia! Én Ombódi Róbert doktorurat ajánlom, nagyon kedves és figyelmes orvos és nagyon jól végzi a dolgát. Nála a magánrendelés 5.000. Ft és minden alkalommal készíthetünk képet a picurról, páromat is beengedi még a hüvelyi uh.-ra is. Õ kb. 37-40 éves lehet. Én nála fogok szülni az biztos! :-)
Szia! Én nem hozzájárok, de vizsgált már. Szerintem van nála jobb, s rosszabb is. Olyan 40-45 év körüli, fiatalos, nagyon magas, sportos, jóképû. Végül is csak jókat hallottam róla, nagynéném nála szült. 28+6 hkm
A kérdező hozzászólása: Szia! És mennyiért vállal szülést? Vagy mennyi a magánrendelése?
Szia! Azt sajnos nem tudom. De abból kiindulva, hogy Rónánál és Maczónál is azt hiszem 6000 Ft egy vizsgálat, szerintem nála is akörül van. Bátran hívd fel a bejelentkezõs számát és kérdezd meg.


Mik a tapasztalatok a békéscsabai Dr. Rhéti Pál kórházról?

Legjobb válasz: Szia. Én október 17-én szültem ott a kisfiamat. Nem volt fogadott dokim, Tóth fõórvos volt ügyeletben. Semmi gond nem volt szülésnél, és nagyon hozzáértõk voltak, no meg rendesek is. Apás szülés volt, kedvesek voltak a párommal is. Fél 9-re toltak vissza a kórterembe, s 9-kor már hozták szopizni a babám. Hajnal fél 5 kor van az elsõ szopi, aztán 3 óránként este 10-ig. A csecsemõsök is nagyon rendesek. A zuhanyzók, wc-k kicsit lepukkantak, de viszonylag tiszták. A wc-re én mindig tettem papírt. A kaja kicsit gyenge... Szóval nekem nem volt vele bajom.

Szia. Én október 17-én szültem ott a kisfiamat. Nem volt fogadott dokim, Tóth fõórvos volt ügyeletben. Semmi gond nem volt szülésnél, és nagyon hozzáértõk voltak, no meg rendesek is. Apás szülés volt, kedvesek voltak a párommal is. Fél 9-re toltak vissza a kórterembe, s 9-kor már hozták szopizni a babám. Hajnal fél 5 kor van az elsõ szopi, aztán 3 óránként este 10-ig. A csecsemõsök is nagyon rendesek. A zuhanyzók, wc-k kicsit lepukkantak, de viszonylag tiszták. A wc-re én mindig tettem papírt. A kaja kicsit gyenge... Szóval nekem nem volt vele bajom.
én nem feküdtem be..csak vizsgálaton voltam. De nem hónapok múlvára kaptam idõpontott és ha 10re adták, 10-fél11kor be is hívtak. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!