Találatok a következő kifejezésre: Mik a a békéscsabai (27 db)

Nem hallottam még róla semmit
Biztos jó suli

Mit tudni a békéscsabai 4d uh-osokról?

Békéscsabára szeretnék majd 4D-re menni, tapasztalatokat szeretnék kérni róla, aki már volt. Milyen volt, mennyibe kerül, milyenek az orvosok, mennyire adnak részletes leletet, stb? Köszönöm

Legjobb válasz: Szia! Én is békés megyei kismama vagyok.Ha jól tudom, 12.000 ft. ott is.Én Gyulára megyek majd Imadhoz.Ott 12.000 ft, benne van 4 kép, és egy 1/2 órás, 3/4 órás dvd felvétel. Ha Csabára akarsz menni, jóval elõtte kérj idõpontot.Kb egy hónappal elõtte már egyeztess idõpontot. Remélem valamennyit tudtam segíteni. 20 hetes kismama

Szia! Én is békés megyei kismama vagyok.Ha jól tudom, 12.000 ft. ott is.Én Gyulára megyek majd Imadhoz.Ott 12.000 ft, benne van 4 kép, és egy 1/2 órás, 3/4 órás dvd felvétel. Ha Csabára akarsz menni, jóval elõtte kérj idõpontot.Kb egy hónappal elõtte már egyeztess idõpontot. Remélem valamennyit tudtam segíteni. 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi! És Gyulán hol van ez? A kórháznál?
Én Békéscsabán voltam dr. Rónánál. Nagyon elégedetten távoztunk. Mindenre kiterjedõ vizsgálat, jó minõségû dvd, 4 fénykép, elegendõ idõ, türelmes orvos. Viszont egy kicsit szûkszvú (alapból ilyen, nem direkt) de ha kérdezed vagy kérésed van, nagyon készséges. Országosan elismert orvos, az ultrahangozás a szakterülete, én csak ajánlani tudom õt.
Szia!A buszpályaudvarnál van.Aol van az órás, abba a lépcsõházba.Ki is van írva a lépcsõháznál
Dr. Róna 10.000 ft-ba kerül. 2-3 héttel azelõtt elég bejelentkezni. Rendes orvos.

Békéscsabai szájsebészetről mik a tapasztalatok?

holnap reggel mennem kell és nagyon félek,sosem voltam még

Legjobb válasz: szia! csabai vagyok én is mit tapasztaltál? elmondanád? jobbulást neked!

szia! csabai vagyok én is mit tapasztaltál? elmondanád? jobbulást neked!
A kérdező hozzászólása: letört fogamat húzták, de nem volt semmi gond, kicsit a környezet furcsa bent, de nem volt vészes:) a doki kedves volt:) szóval nem volt olyan rossz, bár azért nem mennék vissza:)
nem kellett befeküdni? azt hallottam, hogy kismûtétnek számít, és egy éjszakát bent kell tölteni vagy csak akkor, hogy ha felvágják, és összevarrják? jobbulást! és köszi, hogy írtál
A kérdező hozzászólása: nem kellett befeküdni, érzéstelenítéssel, mindennel 15 perc se volt, szerintem ha fel is vágják akkor sem kell bent maradni
köszi még egyszer :)


Békéscsabai Központi Szakképzõ Iskola és Kollégiumról mi a véleményetek?

Pontosabban a gyulai úton lévõ székhelyérõl, ahol a felnõttképzés folyik.
Fizetni fájdalomcsillapításért szülészeten? Miért kellene?
Szia. 3 fiamat szültem Békéscsabán, egyiknél sem adtak fájdalomcsillapítót, és nem is ajánlották fel. Pedig mindhárom fiamnál fogadott doki volt. Szerintem nincs ilyenre lehetõség. Barátnõimtõl sem hallottam.
Ha nem ajánlják fel akkor kérni kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat

Tényleg bezár a békéscsabai Tesco? Ha igen mikor?

Legjobb válasz: hát én nem hallottam róla

hát én nem hallottam róla
Holnap)Ma kiárusítás minden occó..ezeötszá:DD
amikor ünnep van általában igen:D amugy nem
Minden állami ünnepen általában 23 órakor, december 24-én 14-kor, és december 31-én 18-kor. Tehát a kérdésedre a válasz: tényleg.

Kinek mi a véleménye Dr. Boros Zoltán békéscsabai szülész-nőgyógyászról? Ha valakinek esetleg nem jó a véleménye róla, akkor kit tudna ajánlani helyette?

Legjobb válasz: Én is bèkèscsabai vagyok. Hát dr. Boros Zoltánról nem tudok vèlemènyt mondani. Én dr. Ombódi Róbertnèl szülök mindenigaz 1-2 héten belül. Idáig nagyon meg vagyok vele elègedve. Türelmes, jó szakember. 5000 a magánrendelèse. Csak ajánlani tudom. Te mikor fogsz szülni? Lány vagy fiú baba lesz? Remèlem tudtam segítenj 1 picit.

Én is bèkèscsabai vagyok. Hát dr. Boros Zoltánról nem tudok vèlemènyt mondani. Én dr. Ombódi Róbertnèl szülök mindenigaz 1-2 héten belül. Idáig nagyon meg vagyok vele elègedve. Türelmes, jó szakember. 5000 a magánrendelèse. Csak ajánlani tudom. Te mikor fogsz szülni? Lány vagy fiú baba lesz? Remèlem tudtam segítenj 1 picit.
A kérdező hozzászólása: Szia! Még nem mutatkozott be a kisbabám. Ha minden igaz július elején jön a baba. És már lassan szeretnék dokit választani, de nem tudom, hogy kit. Olyan doki kéne, aki kedves, nem túl pénzéhes, és persze jó szakember. Nem tudom, hogy kb. a 22-24 hét körül nem-e késõ dokit választani? Amúgy Ombódi dokit is dicsérték nekem.
A kérdező hozzászólása: Az elõbb elfelejtettem írni, hogy minden jót kívánok a szüléshez és a babázáshoz neked! :)
Szerintem nem késõ választani akkor. Mondjuk én elejétõl fogva nála vagyok. Sokan mennek hozzá mindig, minden alkalommal megnézi a babát, méhszájat, az összes leletet, amit kaptam, poénkodik. Szóval jó doki.
Én másfél hónapja szültem Boros doktornál. Csak pozitívat tudok mondani róla. A terhességem elejétõl fogva (és amúgy is már évek óta) hozzá jártam. Szerintem nem pénzéhes, jó párszor kevesebbet kért, mint a vizitdíja. A szülésnél is minden oké volt. Hajnalban szültem. A szülésznõ felhívta és 5 percen belül ott volt. Végig velem volt, miután beért. Utána is minden nap meglátogatott. Szóval én nyugodt szívvel ajánlom neked. Egyébként én a 32 héten kértem fel, de szerintem sejtette õ, hisz hozzá jártam amúgy is.

A békéscsabai Anikó szalonról mi a véleményetek?

Onnan fogjuk kölcsönözni szalagavatóra a ruhánkat és kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye a ruhaszalonról :)

Legjobb válasz: Szép ruhák vannak,jövõre én is oda megyek...:DD 17/L

Szép ruhák vannak, jövõre én is oda megyek...:DD 17/L
A kérdező hozzászólása: Szerdán voltunk ruhát próbálni és nagyon kedvesek voltak és gyönyörû ruháik vannak :)
Naugye..:) )
Nem rossz, de van egy másik szalon Gyulán, az örökkön örökké, a piac utcájában. Olyan ruhát kapok 18 000-ért ami még senkin nem volt, kaptam ajándékba egy fejdíszt is és nagyon-nagyon szép ruháik vannak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!