Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Yasminelle fogamzásgátlóról (3 db)

Mi a véleményetek a yasminelle és a jangee fogamzásgátlóról?

Most kaptam egy új gyógyszert ami a jangee. Yasminellével kezdtem, ebb?l 3 levéllel szedtem be, viszont elég drága ezért írattunk egy másikat ami ugye a Jangee. Azt mondták a gyógyszertárban, hogy ugyan az mint a Yasminelle, csak olcsóbb, a szedését is folytathatom mintha mi sem történt volna. Elolvastam a betegtájékoztatót is, tényleg ugyan annyi a hormontartalma ugyan úgy egyfázisú mégis félek, hogy hízlalna, vagy akár mi. Mi a véleményetek? Van különbség vagy nem kell félnem a váltástól? Gondolom az els? két hétben v egy hónapban védekezni is kell újra mással is a gyógyszer mellett.

Legjobb válasz: Valószínûleg hasonló hatással lesz rád, mint a Yasminelle. Mondjuk a segédanyagok lehetnek eltérõek...de nem hiszem, hogy jelentõs különbséget fogsz tapasztalni. A védelemnek meg kellene maradnia, hisz ugyanolyan a hormontartalma (a szervezetednek teljesen olyan, mintha még mindig a Yasminellet szednéd). De ha aggódsz, akkor egy hétig használjatok kiegészítõ védekezést. Ha meg "hizlal" (bár a tabi nem hizlal, hanem csak az étvágyat növeli), akkor ne várd meg, míg felszalad 10 kg, hanem ha elkezdesz kerekedni, menj vissza az orvoshoz.

Valószínûleg hasonló hatással lesz rád, mint a Yasminelle. Mondjuk a segédanyagok lehetnek eltérõek...de nem hiszem, hogy jelentõs különbséget fogsz tapasztalni. A védelemnek meg kellene maradnia, hisz ugyanolyan a hormontartalma (a szervezetednek teljesen olyan, mintha még mindig a Yasminellet szednéd). De ha aggódsz, akkor egy hétig használjatok kiegészítõ védekezést. Ha meg "hizlal" (bár a tabi nem hizlal, hanem csak az étvágyat növeli), akkor ne várd meg, míg felszalad 10 kg, hanem ha elkezdesz kerekedni, menj vissza az orvoshoz.
Én Jangeet szedek és egy dekát sem híztam tõle, az étvágyam se nõtt.
A kérdező hozzászólása: köszi a komitkat :) így már biztosabb vagyok benne :)

Mi a véleményetek a yasminelle fogamzásgátlóról?

Én a problémás b?römre kértem a dokitól fogamzásgátlót, és ezt irta fel. Segit?

Legjobb válasz: Én ennek a "nagytesóját" szedtem, a Yadine-t hosszú ideig. A bõröm sajnos nemigen lett tõle szebb, de ettõl eltekintve tökéletesen meg voltam vele elégedve. Hátha neked segít!

Én ennek a "nagytesóját" szedtem, a Yadine-t hosszú ideig. A bõröm sajnos nemigen lett tõle szebb, de ettõl eltekintve tökéletesen meg voltam vele elégedve. Hátha neked segít!

Mik a tapasztalat a Yasminelle fogamzásgátlóról? Tényleg jót tesz a bőrnek? Milyen "változásokat" lehet észrevenni az arcbőrön? Beállítja tényleg a menstruációs ciklust?

Legjobb válasz: én például nagyon szeretem:),nagyon megvok vele elégedve:)!hát nekem az arcbõrömön nem nagyon volt változás (bár mondjuk nekem már nincsenek pattanásaim).de a ciklust természetesen beállítja:)!

én például nagyon szeretem:) , nagyon megvok vele elégedve:) !hát nekem az arcbõrömön nem nagyon volt változás (bár mondjuk nekem már nincsenek pattanásaim).de a ciklust természetesen beállítja:) !
Minden fg. beállítja a ciklust.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!