Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Yadine fogamzásgátlóról (2 db)

Mi a véleményetek/tapasztalatotok a Yadine fogamzásgátlóról?

Érdekelne, hogy ki az aki hízott t?le, mennyit, vagy milyen más káros hatást érzékeltetek ill., hogy meg vagytok-e vele elégedve?

Legjobb válasz: Barátnõm használja. Nagyon vékony lány és nem hízott tõle, valamint semmi mellékhatása nincs nála.

Barátnõm használja. Nagyon vékony lány és nem hízott tõle, valamint semmi mellékhatása nincs nála.
Szintén bnõm használja, nem hízott és semmi rossz mellékhatás.
A kérdező hozzászólása: Köszi :-)

Mik a tapasztalatok a Yadine fogamzásgátlóról?

Új gyógyszert szedek! Yadíne! Edig Femodent szedtem de nem vált be, most ezt írta fel nekem az Orvosom...

Legjobb válasz: Ez a fogamzásgátló nagyon jó, kevés hormontartalmú. Az ára is ezt bizonyítja! Ez biztos, hogy beválik majd.

Ez a fogamzásgátló nagyon jó, kevés hormontartalmú. Az ára is ezt bizonyítja! Ez biztos, hogy beválik majd.
A barátnõm Yadine szedése mellett lett terhes, úgy hogy közben megvolt a havija, a negyedik hónapban vettük észre, 1 hónapos procedúra után és 70ezer forintot befizettünk mire sikerült elvenni a gyereket.injekcióval meghalasztották és megszülte halva. szerinted mi a véleményünk a yadine-ról?
Én ezt szedtem 3 évig mielõtt kismama lettem. Abbahagytam és rá 9 hónapra lettem terhes. Semmi panaszom nem volt a szedése alatt, nem is híztam. Ha befejezzük a szopizást akkor is ezt szeretném újból elkezdeni.
Szerintem a terhesség bármilyen fogamzásgátló mellett megtörténhet. Például antibiotikumot szed valaki, ami gyengíti a fogamzásgátló hatását, de nem tud róla, nem minden orvos közli ezt amikor felírják!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!