Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Triodena nevű (2 db)

Mik a vélemények a Triodena nevű fogamzásgátlóról?

Legjobb válasz: Én azt szedtem 1 évig. Teljesen jól bevált nekem. Szinte órára pontosan jött meg a menstruációm, nem híztam tõle, nem görcsöltem. Nem azért nem szedem már, mert magával a Triodenával volt bajom, hanem inkább úgy döntöttem, nem veszek magamhoz hormont, ha nem muszáj... :)

Én azt szedtem 1 évig. Teljesen jól bevált nekem. Szinte órára pontosan jött meg a menstruációm, nem híztam tõle, nem görcsöltem. Nem azért nem szedem már, mert magával a Triodenával volt bajom, hanem inkább úgy döntöttem, nem veszek magamhoz hormont, ha nem muszáj... :)
Már több éve szedem, azóta híztam de lehet nem kizárólag ettõl, más problémám nem volt vele.
Az hozta ki a trombózist 19 évesen- Kihozta volna más hormonális fogamzásgátló is, de pont ez volt az... APC rezisztencia vérvizsgálatot kell kibalhézni az orvostól, írja csak ki szépen, és akkor kiderül, hogy van-e trombózishajlamod, mert ha van, akkor nem bírod a tablettát - azt kell hazudni, hoyg volt a családban trombózis, akkor kiírják! basszus egyébként sajnálják, pedig azért nem mindegy! A trombózis tudjátok mivel jár, életveszéllyel és egy hónap TELJES fektetéssel! Ne akarjátok átélni csak mert sajnálják elõre szûrni a nõket! Aki szedi már évek óta, annak valószínûleg már nem lesz, nyugi. A 2., 3. levélnél szokott kijönni, és ha idõben észreveszik, lábon is kihordhatod...

Mik a tapasztalok a Triodena nevű fogamzásgátlónál?

Legjobb válasz: Én pár éve szedem, kicsit híztam, de nem gondolom hogy feltétlenül ettõl.

Én pár éve szedem, kicsit híztam, de nem gondolom hogy feltétlenül ettõl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!