Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Trinordiol (3 db)

Mik a tapasztalatok a Trinordiol fogamzásgátló tablettával kapcsolatban?

Legjobb válasz: Van még trinoldiol??? Én azt szedtem még anno 5 éve. Nem hiztam ,nem hánytam tõle, nem lettem terhes mellette, és olcsó. Amikor leraktam , 3 hónapra rá terhes lettem.

Van még trinoldiol??? Én azt szedtem még anno 5 éve. Nem hiztam , nem hánytam tõle, nem lettem terhes mellette, és olcsó. Amikor leraktam , 3 hónapra rá terhes lettem.
Én azt szedtem egy évig. 5 kilót híztam és le kellett cserélnem mert folyásom volt tõle.
A kérdező hozzászólása: Én ezt szedem már 8 hónapja, nem híztam tõle és nem volt folyásom sem. Igaz, hogy már régi gyógyszer, de sok mindenkinek bevált, ismerõseim közül is sokan ezt szedik, illetve a Tri-vel kezdõdõ tablettákat. Rendszeres szedés mellett nem lettél terhes?
Nem lettem tõle terhes. Tényleg jó gyógyszer csak nekem nem vált be.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ:-)

Mik a tapasztalatok a Trinordiol tablettáról?

Legjobb válasz: jó,nekem nõtt a cickóm tõle,bár amugy is egy picit felszedtem(elõtte kórosan sovány voltam). Bár ugy tudom,megszüntetik a mo.i gyogyszertárakban való forgalmazását.

jó, nekem nõtt a cickóm tõle, bár amugy is egy picit felszedtem(elõtte kórosan sovány voltam). Bár ugy tudom, megszüntetik a mo.i gyogyszertárakban való forgalmazását.
Szia! Én is ezt szedem, már több mint 2 éve. Semmi mellékhatása nem volt nálam. Nem lett nagyobb a mellem :( de nem is hiztam meg. sz'al nekem bevált, és az ára is kedvezõ. 3 havi ~2000 Ft.
Szia! Én is szedtem egy évig, de én híztam tõle, és hormonzavarom is lett. Úgy tudom beszüntetik a forgalmazását!
Sziasztok! Én 2 hónap alatt felszedtem közel 10 kilót mikor elkezdtem szedni a Trinoldiolt, úgy hogy egyéb körülmények nem változtak az életvitelemben. Diétával + mozgással izzadva nagy nehezen leadtam 2-3 kilót. Most abbahagyom, kiváncsi vagyok az eredményre.

A 4. levél fogamzásgátlómat szedem. (Trinordiol) Eddig minden rendben volt. Mikor abba hagytam a 4. nap mindig megjött. Most azonban már az 5. napnál vagyok és semmi. A köztes időszakban nem védekeztünk. Lehet ebből valami baj? Nagyon félek.

Legjobb válasz: Szia! Én is ezt a gyógyszert szedtem évekig, és nagyon megbízható. Szerintem nem kell félned nem lehetsz terhes, de biztos ami biztos, csinálj egy tesztet.

Szia! Én is ezt a gyógyszert szedtem évekig, és nagyon megbízható. Szerintem nem kell félned nem lehetsz terhes, de biztos ami biztos, csinálj egy tesztet.
Terhes biztos nem vagy!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, már megoldódott a probléma

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!