Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Tatabányai kórházról (1 db)

Mik a vélemények a Tatabányai kórházról?

Van valaki akinek eggyáltalán jó véleménye van a Tatabányai szülészetr?l?

Legjobb válasz: Az ellátásra gondolok..

A kérdező hozzászólása: Az ellátásra gondolok..
Szerintem jó hely, bár máshol még nem szültem. A elsõt még a régi korházban szültem, a másodikat márt itt az újban. Nem volt fogadott orvosom, és panaszom sem. Szerintem nem gáz. Igaz mindenki véleménye más. És az ember inkább panaszkodni szeret, hogy nekem ez , meg ez, volt a gondom, meg nem foglalkoztak velem. stb. Ezért az ember nem hallja meg azt hogy van akinek kellemes élménye van az embernek. Úgyhogy szerintem, ne aggódj, nyugodtan szülhetsz itt. Ha még egy babám lesz, (remélem, minél hamarabb) azt is itt szeretném szülni.
Szerintem sincs vele semmi gond! Nem hiszem, h. hátrányos lenne. Én is itt fogok szülni, miért mennék messzebbre, ha egyszer itt lakom. Az orvosok is ugyan úgy szakemberek, mint máshol!
A kérdező hozzászólása: Köszi.Jó azért néha pozitív élményeket is hallani, mert eddig akit kérdeztem, csak panaszkodott.Bár nekem is csak negatív tapasztalataim voltak ott, de az már több éve volt, ezért reméltem, már azóta eltelt jó pár év, és változtak a dolgok:)
Mindenhol vannak negatív és pozitív példák.Nem vészes, a szülésznõk is nagyon kedvesek-és ha eljön az idõ szerintem egyszerûbba közelebbit választani, mint autókázni akár egy órát is más kórházba.
Én is itt fogok szülni majd, bár még csak 19 hetesek vagyunk. Ma voltam 18 hetes UH és a Ferencz Zoltán dr. nem volt túl kedves hozzám. Nem nagyon válaszolt a kérdéseimre. Lehet, hogy a saját pácienseivel kedvesebb? Én a Pazár dr-hoz járok. Kellemes babavárást mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Én is Dr Pazárt választottam, róla csak jókat hallani, én direkt akkor megyek csak a kórházba uh-ra amikor ott õ van.Ezek pedig a szerdai napok.A másik végett ne keseregj, vele én is így jártam....anno....
Szülésznõnek a Varga Vikit tudom ajánlani, õ nagyon figyelmes, kedves! Tegnap véletlen a Ferencz dr-hoz kerültem és egész kedves volt! Lehet, hogy jó napja volt? Boldog babavárást mindenkinek! 37 hetes kismama

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez normális érzés ebben a 34. héten?

Szombat óta mintha "ki akarnék szakadni" alul, nem is tudom, olyan furcsa érzés, mintha puncin rúgtak volna vagy nem tudom.
Pénteken voltam a dokimnál 2000 a méhszájérték.

3

Mit jelent ez? Endometrium vastagsága: 16mm benne 4mm-es echodenz terület.

1

Van itt jászberényi kismama?

Hanyadik hètben jàrsz? Dolgozol mèg? Hanyadik gyerköc? Lenne kedvetek megosztani a mindennapi dolgokat, beszèlgetni babavàràsról stb.?

4

Ti mit ettetek cukorterhelés után?

Nekem pénteken lesz a cukorterhelésem és a dokim azt mondta, hogyha meglesznek az eredmények és minden rendben, akkor aznap próbáljak meg szénhidrátban szegény ételeket enni. Nálatok volt ilyen?

11

Hogyan tereljük el a gondolatainkat?

Ma délután programozott császárom lesz.Nagyon izgulunk én is,férjem is,de már semmi nem köt le...2. baba pedig

6

Mekkora volt a babátok 36 hetes terhesen?

5

Aki 32-34. héten volt 4D-n mesélne?

Mennyit sikerült látni a babából?Nem bántátok meg,hogy később mentetek és nem mondjuk 20-25.hét környékén?Minden tapasztalat érdekelne:)
Köszönöm:)

4

Mi van azzal a kismamával, akinek tnap szivárgott a vize?

Nem találom azt a kérdést :( Irta, h volt dokinál is, és azt mondta, h még az éjjel vagy a mai nap folyamàn találkoznak a szülőszobán.

1

Ilyenkor a baba sem kap levegőt?

Felfújtam egy matracot és utána gondolkoztam hogy lehet ez most nem volt jó ötlet. Ugye ilyentől nem lehet oxigénhiányos a babám?
27hkm

10

Gyereket szeretnénk a Párommal de kicsit be vagyok parázva. Olyanok járnak a fejembe, hogy jó anya lennék-e, egészséges lesz-e, megtudunk e birkózni a feladattal? Normális hogy ilyenek járnak a fejembe?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!