Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Tatabányai kórházról (1 db)

Mik a vélemények a Tatabányai kórházról?

Van valaki akinek eggyáltalán jó véleménye van a Tatabányai szülészetr?l?

Legjobb válasz: Az ellátásra gondolok..

A kérdező hozzászólása: Az ellátásra gondolok..
Szerintem jó hely, bár máshol még nem szültem. A elsõt még a régi korházban szültem, a másodikat márt itt az újban. Nem volt fogadott orvosom, és panaszom sem. Szerintem nem gáz. Igaz mindenki véleménye más. És az ember inkább panaszkodni szeret, hogy nekem ez , meg ez, volt a gondom, meg nem foglalkoztak velem. stb. Ezért az ember nem hallja meg azt hogy van akinek kellemes élménye van az embernek. Úgyhogy szerintem, ne aggódj, nyugodtan szülhetsz itt. Ha még egy babám lesz, (remélem, minél hamarabb) azt is itt szeretném szülni.
Szerintem sincs vele semmi gond! Nem hiszem, h. hátrányos lenne. Én is itt fogok szülni, miért mennék messzebbre, ha egyszer itt lakom. Az orvosok is ugyan úgy szakemberek, mint máshol!
A kérdező hozzászólása: Köszi.Jó azért néha pozitív élményeket is hallani, mert eddig akit kérdeztem, csak panaszkodott.Bár nekem is csak negatív tapasztalataim voltak ott, de az már több éve volt, ezért reméltem, már azóta eltelt jó pár év, és változtak a dolgok:)
Mindenhol vannak negatív és pozitív példák.Nem vészes, a szülésznõk is nagyon kedvesek-és ha eljön az idõ szerintem egyszerûbba közelebbit választani, mint autókázni akár egy órát is más kórházba.
Én is itt fogok szülni majd, bár még csak 19 hetesek vagyunk. Ma voltam 18 hetes UH és a Ferencz Zoltán dr. nem volt túl kedves hozzám. Nem nagyon válaszolt a kérdéseimre. Lehet, hogy a saját pácienseivel kedvesebb? Én a Pazár dr-hoz járok. Kellemes babavárást mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Én is Dr Pazárt választottam, róla csak jókat hallani, én direkt akkor megyek csak a kórházba uh-ra amikor ott õ van.Ezek pedig a szerdai napok.A másik végett ne keseregj, vele én is így jártam....anno....
Szülésznõnek a Varga Vikit tudom ajánlani, õ nagyon figyelmes, kedves! Tegnap véletlen a Ferencz dr-hoz kerültem és egész kedves volt! Lehet, hogy jó napja volt? Boldog babavárást mindenkinek! 37 hetes kismama

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nagyon erős köhögéstől elmehet a baba?

Hörghurutom van, nagyon mélyen lerakódva, nagyon erőlködni kell a köhögéssel, hogy feljöjjön. Barnázok is kicsit azóta (orvos Duphasont adott). Nem múlik a köhögés sem lándzsás utifűre, se Stodalra, se inhalálásra. Volt ilyen valakinek? 6+4 hetes vagyok.

11

Kedves kismamák, anyukák ti mennyit híztatok terhesség alatt? Van itt olyan kismama, aki 2014 január közepére, végére várja kisbabáját?

Én a 28. hetet taposom :), eddig kb. 6 kilót híztam. Január 21-re vagyok kiírva.

28

Ezek a babonák igazak?

Amelyik baba aktív a pocakban, az kint is mozgékony lesz, és amelyik nyugis az kint is jó baba lesz Aki kisfiút vár az meghizik és nagy pocakja van,a lányok vigyázznak a mama alakjára?

12

Meddig húzhatom még? Tapasztalatok?

Ma vagyok 35+5 hetes, a doki már 3030 grammra saccolta a babát, és mondta, hogy a külső méhszáj kicsit nyitottm a belső zárt. Néha nyilallást érzek a hüvelyemben, ill. enyhe görcsöket napi 2-3-szor. Doki szerint következtetni ebből sok mindenre nem lehet, ma is, és 3 hét múlva is indulhat a szülés. Attől függetlenül szeretnék tapasztalatokat hallani, húzhatom-e még? Igazából jó lenne, ha még egy hétig legalább maradna a baba. Köszi!

2

Az ultrahang árthat 5hetes terhesség alatt?

Két dokinál voltam az egyik folyamatosan ultrahangot magyarázza, viszont semmi vitamint nem irt fel(és még a pénzt is elvárja) a másik viszont kézzel megvizsgált és azt mondta semmiféle baj nincs a terhességgel teljesen normális, és ő nem erőltetné még v két hétig az ultrahangot ha nem muszáj. és kaptam vitamint is :) gőzöm sincs melyikhez menjek..

10

Apasági nyilatkozatot másik önkormányzat is kiállíthatja, vagy muszáj a lakhely szerintihez bemenni?

Elváltam és semmi kedvem,hogy ezen csámcsogjanak a faluban,mert ilyenek sajnos,gondoltam bemennék a városba,ami eger vagy gyöngyös lenne,ott szerintetek megcsinálnák az apasági nyilatkozatot.Köszi

3

Mélyen fekvő lepény okozott valakinek problémát?

Tegnap voltam uh (15hetes vagyok) és mondták hogy a hátsó falon mélyen tapad a lepény, multhét pénteken volt egy kis vérzésem de mondták hogy az a hüvelykapszulától is lehetett mert felsértett és a babánál nem látnak vérzésre utaló jelet. tegnap is volt egy minimális rózsaszín a papíron. az orvos pihenést 3*2 magnéziumot ajánlott és ha vérzés jelentkezne ismét bármilyen minimális is be fektet. Mivel nem tudta ő sem meg mondani hogy a babától vagy a kapszulától jön a vérzés inkább ovatosságra intett. Volt valaki hasonló helyzetben? Okozot neki problémát vagy a babánál? Félek hogy nehogy valami baj legyen a babával.

4

Tudom buta kérdés de egy nagyon durva hűléstől elvetélhetek?

vagy lehet bármi baja a babámnak?28 hetes vagyok

4

38/4 napos kismama vagyok hogyan tudnám elösegiteni hogy beinduljon a vajudás?

éles nyilalások lesugárzo görcsökvannak de rendszertelenek és a mészály zárva mivel tudok segiteni hogy rendszerezödjön?

6

Név kérdés? Jól döntök?

Akik sokat töprengtetek,variáltatok, hogy mi legyen a gyereketek neve...
A kicsi születése után nem bántátok meg,hogy azt választottátok végül,amit?

Furcsa kérdés tudom,de talán másnak is eszébe jutott már hasonló...

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!