Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Szt (43 db)

Mi a F-SZT csináljak már magammal?

Eddig 18 melóhelyem volt, lassan már idegbajt kapok az emberektől, a főnököktől, mindenkitől. Ezalatt az idő alatt totál antiszoccá váltam, minden ember olyan rohadt egyforma. Először mind csak puhatolózik, hülye tiszteletköröket lefutva, "belekényszerítve" bizonyos társadalmi szerepekbe (amit a hátam közepére se kívánok nem azért járok oda óránként párszáz forintért) Aztán vagy ez megy dögunalomig ismételve, vagy megkezdődik valamiféle nyilt, vagy burkolt rivalizálás érdekből vagy pusztán szórakozásból. A 18 melóhelyen ahol eddig átlag eltöltöttem 6-8 hónapot aztán már sokszor én nem bírtam tovább a mindennapos ismétlődést, soha egyetlen értékes emberrel nem találkoztam akinek számítanék. Unok már mindíg én adni, egész életemben csak elvettek tőlem. Oylan minden melóhelyem mint egy börtön, szrt se fizetnek, és cska munkaidő végét várja az ember. Kihívást találni benne? Nem, odáig még nem süllyedtem, nincs ami motiváljon egy munkahelyen, egyszerűen egy munka sem érdekel, ezekre egy majom is képes, ha betanulta.. És mi motiváljon abban, hogy én megoldom, más meg a kisujját se mozdítja, csak hazaviszi a hasznot (pl munkáltató). Szal dióhéjban 2 dolog ismétlődik minden helyen, vagy megutálom, vagy belefásulok szinte pár hónap alatt. Kiút ebből az egészből? Nem majd... Nem ha.. MOST! Hogyan csináljam?

Legjobb válasz: Ja, persze :D Mert ez úgy megy :D

Ja, persze :D Mert ez úgy megy :D
Olyan nincs, hogy senkinek nem kell megfelelni. Sajnos... Akkor csak egy utad lehet, költözz ki egy tanyára és próbálj meg a "földbõl" megélni. Vagy...Tibetbe buddhistának. Komolyan...
Létesítsél magadnak egy céget vagy vállalkozást. Te leszel a fõnök és azt csinálsz amit akarsz és szeretsz.
Kiváncsi lennék a kérdezõ és a 12-es válaszoló korára.
A kérdező hozzászólása: Én 30 vagyok.
Nem mindegy ki hány éves? Mindenki annyi, amennyinek érzi magát. Lehet, hogy késõbb máshogy látom majd a dolgokat, de ez csak feltételes mód: MOST így látom. és nem érdekel ki mit gondol rólam. Sajna ezek vannak:-)
17-es! Azért gondolom, ha feleséged és gyermekeid volnának akkor nem így gondolkodnál. Egyébként amit leírtál teljesen igaz, csak neked nincs igazad, hogy így gondolog. Szerinted a többi szakma vagy münkakör megfelelne az igényednek. Mindenütt találnál problémát és van is. Azért vagyunk emberek, hogy eltudjuk fogadni és tudjunk velük élni.
Egy õszinte gondolatom van az elõttem szólónak, ha feleségem lenne leszbi volnék.
Elõzõ vagyok: Amúgy bírom az embereket, hogy mindenféle hülyeségen fel tudják húzni magukat, csak ezért is érdemes beírni:-) NEM az ÉN válaszom a lényeg és a téma, hanem a kérdezõ KÉRDÉSE!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mit nézzek magamba, nem így indultam neki én sem, de a 4. 5. csalódás után, már rakódtak rám a dolgok, nameg a tapasztalatok. Mostanában a melóhelyekkel már úgy vagyok, hogy ha muszáj megjátszom magam de ha nincs mibõl hasznot húzni és nagyon kihasználnak, lelécelek, nem éri meg igéretekre egyre többet teljesíteni. Igéretekkel megtele a padlás . Plusz addig vagyok rugalmas amíg muszáj, de ahogy tudom úgy húzom ki magam a "szivességek" alól, és senkitõl sem nyelem le a bunkóságot mégha fõnök se Inkább képeztem erre tartalékot, így nem probléma gyomorbatérdelni senkit se, ha úgy alakul, csakmert felettes, és jaj a melóm.
12. hozzászóló! Gondolod Te, hogy azt szeretnéd. Tudnak ám ott is okosakat mondani, az elsõ nap után azt mondanád, hogy mész a büdös fejeket szagolni. Egyébként nagyon rosszul fogod fel ezt a fodrászosdit. Lazábban kellene venni. Azt kellene szemelõtt tartani, hogy neked ezért fizetnek és ezt kell csinálni. Nem kell nyalni az embereket, csak partnernek tekinteni õket. Szerintem nagyon fiatal vagy még, késõbb majd máshogy látod a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Hát nem gondoltam volna, hogy van még valaki aki hasonlóan gondolkodik mint én:D
Hé kérdezõ, bírlak téged!:-) Hasonló helyzetben vagyok én is:) Fodrász a szakmám, de nem csinálom, elegem van az emberekkel való mûjópofizásból, a seggnyalásból, a megfelelésbõl, ugráltatnak, ezt csináld, azt csináld a hajammal, mégiscsak göndörítsd be, ja várj nem jó, mégiscsak vasald ki, vagy inkább mossuk meg, és szárítsd ki, vagy fekete a hajuk, és platinaszõkét akarnak, azt hiszik vazze az idióta emberek, hogy egyik percrõl a másikra sikerül, aztán mikor megmondod neki az elején, hogy narancssárga lesz a feje, és ki kell bírnia pár napot, amíg teljesen le tudjuk szedni a színt, akkor húzza a pofáját....Ja, meg állandóan a haj, még a p**ba is haj van, a gatyámon még a seggemen is festékfolt, büdös a gumikesztyû, mar a festék, büdös, szívod a sok káros gázt, gõzt, állandóan késnek a vendégek, csúszol, azt hiszik, hogy õk az atyaúristenek, mégcsak nem is szólnak, és nekik mindent szabad..büdös fejszaguk van, korpásak, nyáron izzadnak, undorító, volt olyan is, hogy rendesen öklendeztem a fejszagtól.azt hittem könnyebb szakma. Amit még imádok: Csak minimálisat vágj a hajamból, ne tûnjön rövidebbnek, de a tört végeket vágd le! Meg melírozd be a hajam, de ne látszódjon, hogy csíkos. Na kérdem én: Nem egy idióta p*csa az ilyen? Most komolyan... Megõrülök!! Én mondjuk szívesen ellennék egy irodában, valami tinglitangli munkával, hétfõtõl péntekig 8 órában, mondjuk 8tól 16 óráig:-)Ott nem érdekelne, hogy irányítanak, mert valakinek csak kell irányítani, de azt szívesen csinálnám:-) Ha tudsz ilyet szólj!.-)) Igazad van mindenben:-)
A kérdező hozzászólása: Eddig is azt csináltam. DE MEGUNTAM!
Tudsz ám ábrándozni rendesen! Bele kellene vágnod magad a munka világába és dolgozni.
A kérdező hozzászólása: Dehogy szeretnék, voltam már az is, nem is egy helyen. Bár ha jól megfizetnének, és nem a bszogatás menne a rendszeresített "meetingeken", hogy ezt is add el meg azt is, amikor nyilván érthetõ, hogy nem lehet akármilyen szart eladni bármennyiért, akkor csinálnám szivesen. 7 napból heti 3 mat. Kb 150 nettórét :D Nade ilyen sincs ugyebár. Legjobb lenne hitelezni, csak az is ki van sajátítva. Nem alapíthat bárki csak úgy egy bankot, vagy hitelcéget.
"Pl: akik Kávé meg kólaautomatákat üzemeltetnek, vagy hirdetõplakátokat adnak ki bérbe.. " tehát értékesítõ szeretnél lenni? Mert õk azok. És nekik a hivatásuk, hogy megfeleljenek az ügyfeleiknek.
Szerintem oda nem süllyedni kell, hogy kihívást és motivációt tudj találni a hétköznapokban, hanem inkább emelkedni. Találd ki, hogy mihez lenne kedved, és tanulj ki valami szakmát. Vagy gyere ki külföldre. Nincs kolbászból a kerítés, de ha melózol, megfizetnek.
Nos, akkor úgy látszik, a számodra nincs megoldás.
A kérdező hozzászólása: Nincs pénzem rá, másrészt akkor is a fogyasztók seggét kell kinyalni, vagy lenyoma konkurencia, mert az jobban nyalja. Vállalkozni, iylen körülmények mellett?
Nekem van egy ötletem: méhészkedj. Apukám anno hobbiként kezdte, néhány kaptárral. Most van neki vagy 150, ami tavaly 4 milliót hozott neki. De nagyon sok vele a munka, szóval nem az van, hogy a méhek csak úgy bezümmögik. Persze kell kezdõtõke, amibõl megveszed az alapfelszerelést, az elsõ néhány kaptárat és méhet. De utána, ha beletanultál, akkor szaporíthatod õket, és foghatsz is be. Drága minden, amit kitermelnek: a méz, a propolisz, a virágpor. Kell hozzá hely, ha családi házban vagy vidéken élsz, mi sem könnyebb. Ha városban, akkor lehet egy kis telket is vásárolnod kell. Ügyes gyereknek mondod magad, készíthetsz majd te is kaptárt, kézi pörgetõt. Persze, munka az van vele, nagyon sok, de senki sem dirigálna, és ha ügyes vagy, jó megélhetés (persze ez némileg idõjárásfüggõ, de mi még soha nem zártunk veszteséges évet). Hajrá!

Tee bírnál beszélgetni (barátkozni), egy olyan emberrel, aki így beszél hozzád"mi a f*szt dumálsz", "mi a f*sz bajod van" stb?

ilyen mondatok nap mint nap elhangzanak az én osztályomba de ezek simán beszélgetnem tovább mintha azt kérdezte volna az illet? h "tessék" vagy "mond még1x léci nem hallottam".. és még pár mondat és jön a jellegzetes "hahaha", de amin ezek tudnak nevetni olyan (a legjobb szó rá szerintem) NEMJÓ ,rossz hallgatni nyilván vannak más osztálytársaim is, próbálok velük barátkozni ,de az el?bbi típusúak többen vannak:S 17F

Legjobb válasz: Mi a f*sz bajod van velük?? :D Jó, viccet félretéve: elég gáz. De kénytelen vagy elfogadni, nem azt mondom, hogy viselkedj te is így, de mivel egy közösség vagytok, próbálj meg alkalmazkodni. Nem lelki társat kell keresni, csak elfogadni egymást, kommunikálni. Folytasd te is szemrebbenés nélkül, és társaságot intelligensebbek körében keress.

Mi a f*sz bajod van velük?? :D Jó, viccet félretéve: elég gáz. De kénytelen vagy elfogadni, nem azt mondom, hogy viselkedj te is így, de mivel egy közösség vagytok, próbálj meg alkalmazkodni. Nem lelki társat kell keresni, csak elfogadni egymást, kommunikálni. Folytasd te is szemrebbenés nélkül, és társaságot intelligensebbek körében keress.
Én nem. Vagy bezséljünk normálisan, vagy sehogyan se. 17/F
Nem. Kifejezetten hátszõrálltó az ilyesfajta kultúrálatlan beszéd. Jó, én is szoktam, de csak mértékkel, nem minden mondatom az hogy "Mivan b*zdmeg??" meg hogy "Mi a f*sz bajod van?!". Egy ideig elmegy... aztán idegesítõ. Ettõl senki nem lesz menõbb, senkinek nem nõ a szemében az illetõ. Akik folyamatosan ezt hangoztatják, eléggé sovány a szókincsük.
Szerintem ha valaki így kérdésben használ trágár kifejezést, akkor nagyon bunkó és sértõ... mintha lenézne vagy hülyének tartana, nem is tudom... :S Bevallom, én is használok trágár szavakat, de csak a barátaim körében, akiket ez nem zavar...

Most mi a fa. Szt csináljak? :D

tegnap el?tt fent voltam haveromnál és nagyon éhes lettem. hozott is nekem lekvárt. igen ám csakhogy én meg közbe barát n?mmel beszéltem skype-on. haverom ilyen megromlott begombásodott lekvárt hozott be O.o penészes volt az egész. majdnem rákentem kenyérre és észrevettem. véletlenül leöntöttem a laptop klaviatúráját azzal a sza..al, mi közbe megakartam mutatni b-n?mnek(nagyon kíváncsi volt min nevetek :D)....xDDDDD azóta beragadnak a gombok... pls segítsetek!!!hogy tisztítsam ki. köszi

Legjobb válasz: Kapd ki a billentyûzetet, te segg, ahelyett, hogy ide irkálnál.

Kapd ki a billentyûzetet, te segg, ahelyett, hogy ide irkálnál.
A kérdező hozzászólása: ok. akk segíts hogy, hogy szedjem ki(:köszi
szopjá le :D
A kérdező hozzászólása: örülök neked b..zd meg XD szop..ál le te :D aztán csak ügyesen(:
hátul csavarozd ki a bill-t aztán tisztísd meg a gombokat, vagy új billentyûzet, ja nem jó mert laptop hát ez ügybe akkor nem vágom a témát... :D
laptopra ezért kell vigyázni, nem lehet csak úgy ki-be kapdosni a dolgokat belõle. Ez vagy szervíz, vagy új laptop.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat(: de egyik se. uj fajta laptop gyors kilehet kapni gombokat. egy kis fogkefe meg kevéske víz és kitisztítottam fa..án vele:D már nem ragadnak szal minden jo(:

Pár kérdés az Eurovíziós Df. -lal kapcsolatban: AZERBAJDZSÁN MI A F*SZT KERES OTT?

Tudtommal Azerbajdzsán semmilyen értelmezésben nem tartozik Európába. Mi a rákot keresnek ezek ott egy euórpai versenyen? Amúgy meg csak nekem t?nt fel, hogy a legszarabbak kerültek az élvonalba? Németország pl. mit keresett ott? Elképeszt?en béna produkcióval lépett fel. És Bosznia-Hercegovinát sem értem, hogy azzal a népdal-kutymásszal mit keresett az élvonalban. Miért szavazott mindenki rá?? Ezerszer jobbak is voltak ezeknél, ezt a Wolf Kati iránti elfogultságomat félretéve mondom! Az egyetlen, aminek az élvonalbeli szerepe indokoltnak t?nik számomra, az Svédország. Ja és valahogy az is felt?nt, hogy az egymással határos országok és az egy nyelvet beszél? országok egymásra szavaztak. Csak én furcsállom ezeket?

Legjobb válasz: "Tudtommal Azerbajdzsán semmilyen értelmezésben nem tartozik Európába." Akkor rosszul tudod. Európa határa valahol a Kaukázus déli vonulataiban van. Tehát Grúzia, Örményország és Azerbajdzsán még bõven Európa. Sápítozz inkább Izrael miatt!

"Tudtommal Azerbajdzsán semmilyen értelmezésben nem tartozik Európába." Akkor rosszul tudod. Európa határa valahol a Kaukázus déli vonulataiban van. Tehát Grúzia, Örményország és Azerbajdzsán még bõven Európa. Sápítozz inkább Izrael miatt!
Az ENSZ szerint Ázsia, az EU szerint Európa. Magas lappal nyertem :D 00:47-nek: Nem azt mondtam, hogy mindenki, hanem, hogy a legtöbb és naná, hogy Németo. a nagyok között van, eredetileg ez a lényege ezeknek a versenyeknek (az Eurovizíós mellett régebben volt ugye a Játék Határok Nélkül is, amiben viszont nagyon sikeresek voltunk), hogy összekovácsolja a világháború után megtört és feldarabolt Németországot és végülis egész Európát. A legmeglepõbb a mai adásban számomra a francia 2 pt volt, amit kaptunk. Azt a legkevésbé sem vártam :) Az is gáz, hogy a finneket nem becsüljük meg, pedig egyike a kevés országoknak (Lengyelországgal karöltve), ahol biztosan szívesen látnak.
"Azt, hogy Azerbajzsdán, Grúzia meg pl Izrael (bár most nem jutott be, de minden évben ott van) miért van ott, azt nem tudni. " Azerbajdzsán és Grúzia Európához tartozik. Izrael pedig azért mert senki sem meri egybe rakni õket az arab országokkal (sportversenyeken meg egyebeken). És a bevándorlók java része úgyis európai zsidó. Akkor meg... De betudhatod a háttérben a zsidó nagytõkét is, ha nagyon üldözési mániád van.
Nem, ez így van, ezek az országok minden évben ugyanoda adják a legtöbb szavazatot, hiába az 50%os szakmai zsûri. Azt, hogy Azerbajzsdán, Grúzia meg pl Izrael (bár most nem jutott be, de minden évben ott van) miért van ott, azt nem tudni. Magyarország soha nem fog tudni olyan produkcióval elõállni, ami gyõz, mert a magyarokat a legtöbb nép (valljuk be) utálja.
A kérdező hozzászólása: "Mi a francról beszélsz? Arról a párezer négyzetkilométeres kis csücsökrõl a Balkánon egész Kis-Ázsia ellenében? " Természetesen nem arról a kis csücsökrõl beszélek. Arra gondolok, hogy Törökország a tengeren mint félsziget benyúlik Európába. A görög szigetek és To. között van pár száz kilométer különbség. Ugyanolyan vitatott a hovatartozása, mint Oroszorsozágé. Politikailag, történelmében mindig is részt vett az európai életben. Én azt mondom, sajátos helyzete miatt tekinthetõ Európa részének. Azerbajdzsánnál mindenképp jobban.
"Arra gondolok, hogy Törökország a tengeren mint félsziget benyúlik Európába." Nem tudom, ki tanított téged földrajzra, de én az illetõnek érettségit sem adnék. Európa határa délkeleten a Földközi-tenger, az Égei-tenger, a Boszporusz, a Márvány-tenger, a Dardanellák, a Fekete-tenger és a Kaukázus. Ami attól keletre, illetve délre van, az vagy Afrika, vagy Ázsia. Nincs olyan, hogy "a tengeren benyúlik Európába". Európa egy kontinens. A kontinens pedig egy "földdarab" (nagyon leegyszerûsítve). Mi a fenének kevered ide a tengert? "Ugyanolyan vitatott a hovatartozása, mint Oroszorsozágé." Mint mondtam, ha mindent Európához veszel, aminek egy van területe Európában, akkor oda tartozik. Ha csak azt, akkor nem, de akkor Oroszország sem. Viszont ha a Kaukázust még Európának veszed, akkor Azerbajdzsán oda tartozik, mert egész területe a Kaukázusban, tehát Európában van. "Politikailag, történelmében mindig is részt vett az európai életben." Egyiptom is. Mégsem Európa. Az USA is. Mégsem Európa. Amúgy pedig Európa alapvetõen keresztény (kulturálisan, nem a hitéletet tekintve), Törökország pedig muzulmán. Európában polgári jogrend és liberalizmus van, Törökország alig nõtt ki a sarija jogrendjébõl és még mindig elég erõsen jelen van az iszlamizmus. Akár tetszik, akár nem, kurrens politikáját tekintve nagyon nem Európa. "Én azt mondom, sajátos helyzete miatt tekinthetõ Európa részének. Azerbajdzsánnál mindenképp jobban." Azerbajdzsán a '90-es évek eleje elõtt igazából nem is létezett. A Szovjetunió, elõtte pedig az Orosz Birodalom része volt évszázadokon keresztül. Úgyhogy ha Oroszországot Európának tekinted, akkor kultúrális, történelmi és politikai tekintetben Azerbajdzsánt is annak kell, hogy tekintsd. Törökországot is, szó se róla, de ez a fent említetteken nem változtat. A napi azeri politika egyáltalán nem európai, ez igaz. De a török sem igazán. Az orosz is csak súrolja a határt, 1991 elõtt pedig nagyon nem volt az soha.
"Azerbajdzsán a '90-es évek eleje elõtt igazából nem is létezett. A Szovjetunió, elõtte pedig az Orosz Birodalom része volt évszázadokon keresztül. Úgyhogy ha Oroszországot Európának tekinted, akkor kultúrális, történelmi és politikai tekintetben Azerbajdzsánt is annak kell, hogy tekintsd. Törökországot is, szó se róla, de ez a fent említetteken nem változtat. A napi azeri politika egyáltalán nem európai, ez igaz. De a török sem igazán. Az orosz is csak súrolja a határt, 1991 elõtt pedig nagyon nem volt az soha." Ezek szerint akkor 150 évig Mo. is Ázsia volt, mert az Oszmán birodalomhoz tartozott. Nem országhatárokban kell gondolkozni, sem politikai rendszerben (mert akkor Fehéroroszország sem Európa, pedig az), hanem kultúrában. Az kaukázusi országok kultúrája félig orosz, félig arab, és egyik se nagyon vethetõ össze a Nyugat-Európai kultúrával. De igazából ez se nagy gond, Ázsiában is ég és föld a távol és a közel keleti kultúra, mégis megférnek egy kontinensen. Másik meg, hogy az Eurovíziós produkciók nagy része úgy is csak popszám, ami nem igazán köthetõ semelyik országhoz, mert az egy globális kultúra (Nem, az USA-hoz sem, az USA-nak is van saját kultúrája és az nem ez)
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj, de sokáig fogsz még lovagolni Törökországon? Nekem félig Európa, mert legalább van európai része, (Ciprus egy része is Törökország egyébként, az meg az Európához tartozó Égei-tengeren van) Azerbajdzsán meg Ázsia, nem érdekelnek a csûrt-csavart kiskapukat keresõ értelmezések, 1000 emberbõl 1000 azt fogja neked mondani, hogy Azerbajdzsán Ázsia. Semmi európai nincs benne. Ott van (akkor legyen neked igazad) az Ázsiához tartozó Törökország, ami elválasztja Eu.-tól, kozrefogják az arab államok. Tudom, hogy ott van Oroszország, mielõtt ebbe is belekötsz, írtam, hogy annak is vitatott a helyzete. Kérlek fejezzük be ezt az értelmetlen vitát, semmi kedvem jogi, politikai határokon vitatkozni. Nekem Azerbajdzsán Ázsia, köze nincs az Európai-félszigethez, és ha még 100 kommentet írsz errõl, akkor se fogsz meggyõzni se te, se senki más. De a kedvedért ha egyszer arra vetõdöm, megkérdezek az utcán 100 embert, hogy õk melyik kontinenshez tartozónak vallják magukat. És Törökország meg Izrael sem érdekel. Akkor legyen Ázsia mind a kettõ. Még csak egy dologra reagálnék: "Az USA is. Mégsem Európa. " Fõleg, hogy 1776-ban alapították. Én az ókorra, középkorra gondoltam.
"Az kaukázusi országok kultúrája félig orosz, félig arab, és egyik se nagyon vethetõ össze a Nyugat-Európai kultúrával." Ez tény. De akkor, ezek szerint, már Oroszország sem Európa. Akkor õk mint keresnek az Eurovízión? "Ciprus egy része is Törökország egyébként, az meg az Európához tartozó Égei-tengeren van" Nézz már rá egy térképre! Ki tanított neked földrajzot? Ez kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy Magyarország Szibériában van. "Azerbajdzsán meg Ázsia, nem érdekelnek a csûrt-csavart kiskapukat keresõ értelmezések, 1000 emberbõl 1000 azt fogja neked mondani, hogy Azerbajdzsán Ázsia. Semmi európai nincs benne." Oroszországban van? Akkor õk mint keresnek az Eurovízión? "kozrefogják az arab államok." Grúzia mióta arab? Örményország mióta arab? Irán mióta arab? Tanulj földrajzot, mielõtt marhaságokat beszélsz! "Kérlek fejezzük be ezt az értelmetlen vitát, semmi kedvem jogi, politikai határokon vitatkozni." Pedig a kérdésedre ez a válasz. Ha nem fogadod el, az már a te bajod. Azerbajdzsán földrajzilag Európa, és az ilyen rendezvényeken kb. csak ezt nézik. "Nekem Azerbajdzsán Ázsia, köze nincs az Európai-félszigethez" De nem te rendezed a versenyt. Akkor nekem meg a Brit-szigetek Óceánia. Kb. ennyi a realitása. "és ha még 100 kommentet írsz errõl, akkor se fogsz meggyõzni se te, se senki más." Akkor mi a francért tetted fel a kérdést? Hogy megveregessük a vállad, hogy igen, igazad van, mocsok, magyargyûlölõ ez a világ és minden azért van, hogy velünk kitoljanak? "Fõleg, hogy 1776-ban alapították. Én az ókorra, középkorra gondoltam." Mint említettem, Azerbajdzsán a '90-es évek eleje óta létezik. Az óta több köze van Európához, mint Ázsiához. Tehát, ha Törökországra igazak az érveid, akkor Azerbajdzsánra is.
Az utolso 10 evben az Eurovizio mar cirkusznak is sz.r.
Na, kicsit utánanéztem a témának. Szerkezetföldtanilag a Kaukázust már valóban nem sorolják Európához. A keleti határ az Ural keleti és a Kaukázus északi pereme. Na de ez még a természetföldrajzban is csak egy álláspont és az Eurovíziós Dalfesztivál nem arra épül, hogy mit mond ki a természetföldrajz. Ott inkább társadalomföldrajzi, de méginkább politikai választóvonalakat néznek, amit tekintve viszont a kaukázusi országok inkább Európához tartoznak.
A kérdező hozzászólása: ""Ciprus egy része is Törökország egyébként, az meg az Európához tartozó Égei-tengeren van" Nézz már rá egy térképre! Ki tanított neked földrajzot? Ez kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy Magyarország Szibériában van. Miért? Ciprus egy része Törökországhoz tartozik. Nézz térképeket, én se tudok neked mást mondani, ha nekem nem hiszel. "Azerbajdzsán meg Ázsia, nem érdekelnek a csûrt-csavart kiskapukat keresõ értelmezések, 1000 emberbõl 1000 azt fogja neked mondani, hogy Azerbajdzsán Ázsia. Semmi európai nincs benne." "Oroszországban van?" VAN!
"Miért? Ciprus egy része Törökországhoz tartozik" Ha már azt se veszed észre, mi a probléma, ott már tényleg komoly bajok vannak. Nem azzal van a problémám, hogy egy része Törökországhoz tartozik, hanem hogy szerinted az Égei-tengeren van. ""Oroszországban van?" VAN!" Csak ugyanannyi, mint Azerbajdzsánban. Tehát marhára következetlen vagy.
Azerbajdzsán az is-is . Hivatalos megnevezése ebbõl a szempontból : Európai állam Ázsiába nyúló összefüggõ területtel. Tehát Azerbajdzsán egyik (kisebb) része Európa a többi Ázsia. De nem ez határozza meg hogy ki vehet részt hanem az Európai Mûsorsugárzók Uniója (angol rövidítése : EBU). És ebbe beletartoznak a Kaukázusi országok is.(Azerbajdzsán, Örményország, Grúzia). Az EBU-ba egy rakat olyan ország is beletartozik amelyek semmilyen értelemben nem sorolhatók Európához, pl : Marokkó (Marokkó is szerepelt egyszer a dalfesztiválon) Algéria, Tunézia, Líbia, Jordánia stb. http://hu.wikipedia.org/wiki/EBU Amúgy az Eurovíziós Dalfesztivál egy politikai harc már régóta.
"Kérlek ne röhögtess, hogy a fél lábbal Európában álló Törökországot nem tekinted Európának, Azerbajdzsánt meg igen!" Fél lábbal? Mi a francról beszélsz? Arról a párezer négyzetkilométeres kis csücsökrõl a Balkánon egész Kis-Ázsia ellenében? Ezt ugye te sem gondolod komolyan. Amúgy egy szóval sem mondtam, hogy nem tekintem Európának. Elõbb azt kéne definiálni, hogy mi Európa. HA szigorúan földrajzi értelemben vesszük és mindent oda veszünk, aminek egy talpalatnyi földje is van az Európai kontinensen, akkor oda tartozik. Viszont akkor Azerbajdzsán, Grúzia és Örményország is. Ha történelmi tekintetben vesszük, akkor híd Európa és Ázsia között, akárcsak Azerbajdzsán, Grúzia és Örményország. Ha viszont társadalmi és politikai értelemben nézzük, akkor az említett négy országból egyik sem tartozik Európához. Sõt, még Oroszország is neccesen. De, már megbocsáss, te marha következetlen vagy. Törökország területének kevesebb mint 10%-a tartozik Európához, akárhogy is nézzük. (Földrajzi értelemben.) Azerbajdzsán, Grúzia és Örményország pedig (ha nem vagyunk szörszálhasogatók akkor) teljes egészében az európai kontinensen van. Akkor hogy is van ez?
A kérdező hozzászólása: "Az a Törökország, aminek alig pár százaléknyi területe van az európai kontinensen? " Kérlek ne röhögtess, hogy a fél lábbal Európában álló Törökországot nem tekinted Európának, Azerbajdzsánt meg igen!
Azért még nyerhetünk, mert utálnak minket. A gond az, hogy máshol direkt versenyt írnak ki arra, hogy ki képviselhesse az országot és ezért a közönség által legjobbnak ítélt megy. Nálunk meg a hasára csap valaki, így megy a döntés. Németország azért volt a döntõben, mert a tavalyi gyõztes ország automatikusan döntõbe kerül. Plusz a négynagy (vmi ilyesmi a neve) ez nem tudom melyik országokat takarja (gondolok Egyesült Királyság, Németo., Franciao. stb.) õk is automatikusan döntõsök. Egyébként Magyarországra sok határon túli magyar szavaz plusz a finnek is mindig, tehát nem igaz, hogy mindenki utál minket.
00:46: http://unstats.un.org/unsd/methods/m49/m49regin.htm#asia "Western Asia" kategóriát ajánlom figyelmedbe
Hát én pont az ellentettjét látom, hogy a környezõ országok szavaznak egymásra... Legalábbis magyarország nem kapott a szlovénektõl, a szlovákoktól, az ukránoktól, a horvátoktól, a szerbektõl, az osztrákoktól kaptunk kettõt meg a románoktól, ha jól emlékszem... A finnektõl kaptunk 12 pontot... Ez magyarország... Csak õk nem kapnak a környezõktõl, a többi az megkapja. Amúgy grúzia, azerbajdzsán, örményország még európához tartozik, a foci EB-ben is benne vannak :)
Kedves, 00:54! Ne csak azt nézd, ami téged igazol! http://europa.eu/abc/european_countries/others/index_hu.htm
nem tudom egyébként mit van mindenki így kiakadva, várható volt hogy nem nyerünk de ott kéne kezdeni hogy akik mindig ránk (finnek), most is nagyon szépen, tõlünk nem kaptak vissza 1 büdös pontot sem itt van a gond... nem a szomszédos országokkal
szavaznak*
A kérdező hozzászólása: Nos az, hogy Azerbajdzsán Európa lenne, nekem egyszerûen baromságnak tûnik. Oké, elhiszem, hogy van ilyen értelmezés, de 100%-osan elentmond az iskolai földrajz-tanulmányaimnak. Számomra az utolsó európai ország kelet felé haladva (Oroszországon kívül természetesen) Törökország (habár az is Kis-Ázsia). Számomra egy csalódás ez az egész verseny. Alapból, hogy az 5 "nagy" ország mindig döntõbe kerül, akármilyen szarral állnak elõ (nem csoda, hogy nem erõltetik meg magukat), de ezen is elhûltem, hogy olyan béna produkciók, mint Bosznia és fõlet, mint a német, ilyen elõkelõ helyen végeztünk. És akárki akármit mond, Wolf Kati nagyon színvonalasan teljesített, magasan az élmezõnyben kellett volna végeznünk.
Elõzõhöz hozzá tenném még, hogy szerintem még jó is volt a finn dal. Habár én soha egy fillért nem költenék ilyenekre.
"Nos az, hogy Azerbajdzsán Európa lenne, nekem egyszerûen baromságnak tûnik. Oké, elhiszem, hogy van ilyen értelmezés, de 100%-osan elentmond az iskolai földrajz-tanulmányaimnak." A földrajztudomány szerint Európa határa a Kaukázus. Azerbajdzsán a Kaukázusban van. Tehát még ha úgy húzzuk meg a határt, hogy a kaukázusi országok már nincsenek benne, akkor is nagyon közel van hozzá. "Számomra az utolsó európai ország kelet felé haladva (Oroszországon kívül természetesen) Törökország (habár az is Kis-Ázsia). " Az a Törökország, aminek alig pár százaléknyi területe van az európai kontinensen? "de ezen is elhûltem, hogy olyan béna produkciók, mint Bosznia és fõlet, mint a német, ilyen elõkelõ helyen végeztünk." Ízlések és pofonok. Attól, hogy neked sérti a füledet, másnak még tetszhet. Én is utálom a nyálas romantikus tinipop zenéket, mégis nagy a piacuk.
Nincs szabályban az hogy csak Európai ország indulhat!!! az van szabályban hogy az EBU-hoz kell tartoznia az országnak (ez ilyen tévés hülyeség, ezért indulhat például Izrael is...)
Mit piszkált meg ?
A kérdező hozzászólása: PL.: A jogszabálynak megfelel-e a hitel eljárása. A pénzügyi Szervezetnél az ügynök a pénzügyi intézmény javára, nevében, felelõsségére és kockázatára volt-e jogosult tevékenységet folytatni.
Nem mindegy, hogy lízing-e. Kinek a tulajdona az autó? Törzskönyv kinek a kezében van? Visszakérted-e már? Vételi jog lejárt-e már? Általában 5 évre kötik ki. Budapest Autó, vagy Merkantil Bank hitel? Általános jó tanácsot nehéz adni. De az elsõ tennivaló az szokott lenni, hogy visszakérik a törzskönyvet, ha lejárt a bank vételi joga. Ha a vételi jog 5 éven túli meghosszabbítását is kikötötte a bank, akkor azt a törvény megkerülésével tette. Nyíregyházán Zomborszky Fehér Zsolt foglalkozik devizahitelekkel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.

Mivel lehet helyettesíteni a műf*szt. Saját, házikészítésűt szeretnék de miből?

Legjobb válasz: Miért nem szeretnél egy valódít? Nem lenne sokkal jobb?

Miért nem szeretnél egy valódít? Nem lenne sokkal jobb?
Hajsütõvas, csak lehetõség szerint ne legyen forró.
csavarhúzónyél. Csak olyat vegyél ami teljesen mûanyag és sima a felszíne, ne gumírozottat és rücsköset, az lehet h túl durva volna. De minél vastagabb jöhet és még szára is van aminél irányítsd ;) Masztizz jókat!
Hajkefe nyele.
Nagy orgazmusokat kivánok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ja és a korom saját dolgom. Köszönöm és az utolsó kommentelõé: köszi ez még jobb .:) Köszönöm szépen
Fogsz 1 szempillaspirált tetszés szerinti vastagságút betekered zoknival, vagy ruhazsebkendõvel, olyan vastag f*szt csinálsz amilyent akarsz.
Uborkával, banánnal, dezodorral, de volt már aki kolbásszal vagy seprûnyéllel csinálta. Én mégis az eredeti hús-vér [email protected] ajállom. Mennyi idõs vagy?
dezodor:DDD bevált:DD
A kérdező hozzászólása: De... na de mibõl lehet?
Én dezodorral és fésû nyelével szoktam.. :) 15/l

Szt. István Gimnázium Bp. Mik a tapasztalatok?

Milyenek az órák, a tanárok, stb? Nyolcadikos vagyok, és nagyon szeretnék oda járni.

Legjobb válasz: Én ide járok, és szeretem :)

Én ide járok, és szeretem :)
A kérdező hozzászólása: Melyik tagozatra? :)
de szó szerint héjnáná vagy csak úgy dúdolod? :D
Nem láttam a mûsort, de a leírás alapján nekem ez a szám ugrik be. Nagy kedvenc, sokáig én sem tudtam a címét. http://www.youtube.com/watch?v=BY2OFztWiuY
A kérdező hozzászólása: Szószerinnt ez. de sajnos egyik szám se az de azért köszio :(
http://www.google.hu/search?q=hey+nanana&aq=0&oq=hey+na&suge.. Mégegy link! :D Tekerj lejjebb, itt mások vannak! :-D
Még ezekre keress rá:D Hey na na nah Hey na na na lyrics Na na na nah hey hey hey goodbye Na na na nah hey hey hey goodbye song
Rihanna az a Hey na nah, what's my name?

Érdemes-e szülésznőt fogadni a budapesti Szt Imre kórházban? Mire érdemes odafigyelni?

Ott fogok szülni és nem tudom milyen a kórház.Tud e valaki segíteni esetleg szülészn? ügyben,meg ,hogy kb mennyibe kerül fogadni és érdemes e egyáltalán..és mikor kell fogadni ha akarok..???Köszönöm a válaszokat.Egy 18hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!