Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Szent János Kórház szülészetéről (2 db)

Mit lehet tudni a Szent János kórház szülészetéről? Aranyosak a kismamákkal? Megválaszthatom, hogy hogy szeretnék szülni?

Legjobb válasz: Szia! Én is ott fogok szülni, sok jót hallottam róla. A szülésznõk aranyosak. Ismerõs is szült ott, elégedett volt. A szülõszoba jól néz ki, most lett felújítva. Van kád, labda, tv, hifi...szóval elleszünk:) üdv 34 hetes kismama

Szia! Én is ott fogok szülni, sok jót hallottam róla. A szülésznõk aranyosak. Ismerõs is szült ott, elégedett volt. A szülõszoba jól néz ki, most lett felújítva. Van kád, labda, tv, hifi...szóval elleszünk:) üdv 34 hetes kismama
Én is ott fogok szülni, már megnéztem a szülészetet. A szobák nagyon szépek, nem is gondoltam volna, hogy ennyire. Mondták, hogy felújították, de nem hittem, hogy ilyen szépre. Ég és föld a különbség a többi osztályához képest.... Van amelyik szobában zuhanyzó is van, ahol meg nincs, ott "csak" csap van, és zuhanyzó 10m-re - nagyon tiszta, higiénikus.

Mik a tapasztalatok a Szent János Kórház szülészetéről?

Legjobb válasz: A honlapot egyszer már megnéztem,de semmi érdemlegeset nem találtam rajta,ezer éve nem volt frissítve. Viszont a Szt Jánost annál inkább.Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon jó orvosok vannak ott! A szülõszoba olyan,h paravánokkal vannak elválasztva a szülõ anyák,illetve vannak a fizetõs vendégeknek külön szobák.Én sajna hivatalosan nem szülhetek ott,de majd meglássuk,h baba hogyan dönt:)

A honlapot egyszer már megnéztem, de semmi érdemlegeset nem találtam rajta, ezer éve nem volt frissítve. Viszont a Szt Jánost annál inkább.Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon jó orvosok vannak ott! A szülõszoba olyan, h paravánokkal vannak elválasztva a szülõ anyák, illetve vannak a fizetõs vendégeknek külön szobák.Én sajna hivatalosan nem szülhetek ott, de majd meglássuk, h baba hogyan dönt:)
Szia Én 3 éve szültem ott és csak a legjobbakat tudom elmondani róla. Van 4 vagy 5 szülöágy amibõl 2 szétszedhetõ ill. állitható. Az egyik az egy külön szobában van (én ott szültem) nagyon barátságos. Az én szülésznöm nagyon rendes volt tudta h mikor hol maszirozza a hátam, végig velem volt. Amikor pedig már csak a kitolás volt hátra lekapcsolták a neonokat és csak éppen annyi fényt csináltak amire szükség volt. Nagyon jó volt, hogy nem vakított a szemembe az a sok lámpa. A csecsemõsök nem voltak a kedvenceim, de mivel õ már a 2. gyerekem volt nem igényeltem õket. De azért mindenkinek segítettek ha kérték.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!