Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Szent János (9 db)

Csak az árat tudom megmondani azt sem biztosra....10 ezer.Én így tudom...

Mit lehet tudni a Szent János kórház szülészetéről? Aranyosak a kismamákkal? Megválaszthatom, hogy hogy szeretnék szülni?

Legjobb válasz: Szia! Én is ott fogok szülni, sok jót hallottam róla. A szülésznõk aranyosak. Ismerõs is szült ott, elégedett volt. A szülõszoba jól néz ki, most lett felújítva. Van kád, labda, tv, hifi...szóval elleszünk:) üdv 34 hetes kismama

Szia! Én is ott fogok szülni, sok jót hallottam róla. A szülésznõk aranyosak. Ismerõs is szült ott, elégedett volt. A szülõszoba jól néz ki, most lett felújítva. Van kád, labda, tv, hifi...szóval elleszünk:) üdv 34 hetes kismama
Én is ott fogok szülni, már megnéztem a szülészetet. A szobák nagyon szépek, nem is gondoltam volna, hogy ennyire. Mondták, hogy felújították, de nem hittem, hogy ilyen szépre. Ég és föld a különbség a többi osztályához képest.... Van amelyik szobában zuhanyzó is van, ahol meg nincs, ott "csak" csap van, és zuhanyzó 10m-re - nagyon tiszta, higiénikus.

Mik a tapasztalatok a Szent János Kórház szülészetéről?

Legjobb válasz: A honlapot egyszer már megnéztem,de semmi érdemlegeset nem találtam rajta,ezer éve nem volt frissítve. Viszont a Szt Jánost annál inkább.Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon jó orvosok vannak ott! A szülõszoba olyan,h paravánokkal vannak elválasztva a szülõ anyák,illetve vannak a fizetõs vendégeknek külön szobák.Én sajna hivatalosan nem szülhetek ott,de majd meglássuk,h baba hogyan dönt:)

A honlapot egyszer már megnéztem, de semmi érdemlegeset nem találtam rajta, ezer éve nem volt frissítve. Viszont a Szt Jánost annál inkább.Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon jó orvosok vannak ott! A szülõszoba olyan, h paravánokkal vannak elválasztva a szülõ anyák, illetve vannak a fizetõs vendégeknek külön szobák.Én sajna hivatalosan nem szülhetek ott, de majd meglássuk, h baba hogyan dönt:)
Szia Én 3 éve szültem ott és csak a legjobbakat tudom elmondani róla. Van 4 vagy 5 szülöágy amibõl 2 szétszedhetõ ill. állitható. Az egyik az egy külön szobában van (én ott szültem) nagyon barátságos. Az én szülésznöm nagyon rendes volt tudta h mikor hol maszirozza a hátam, végig velem volt. Amikor pedig már csak a kitolás volt hátra lekapcsolták a neonokat és csak éppen annyi fényt csináltak amire szükség volt. Nagyon jó volt, hogy nem vakított a szemembe az a sok lámpa. A csecsemõsök nem voltak a kedvenceim, de mivel õ már a 2. gyerekem volt nem igényeltem õket. De azért mindenkinek segítettek ha kérték.


Mik vannak
I don't want to live on this planet anymore.
Szerintem így próbálják elnyerni a fiatalok érdeklõdését... Sikertelenül.
Tök jó

Endokrinológia után Szent János Kórház Meddőségi központjában járok (járunk a férjemmel) Mik a tapasztalatok ebben a meddőségiben?

Endokrinológus által felírt gyógyszereket szedem(Merckformin,és Bromocriptin)a javaslatára diétázom,és napi rendszerességgel tornázom is(sikerült is lefaragnom magamról 14 kg-t,6 hónap alatt)Több vizsgálaton túl vagyok már,férjemmel minden ok,nálam a PCO-t diagnosztizálta az orvosom(mellette még diabéteszes is vagyok,igaz szövődmények nélkül),HSG eredményem pedig a jobb oldali petevezető elzáródását mutatta ki.Mindezek tudatában az endokrinológus tovább küldött a Budai Meddőségibe,ahol újabb kivizsgálások,javarészt hormon vizsgálatok következnek. Aki hasonló helyzetben van,és van tapasztalata akár a problémát illetően,akár a kórházzal kapcsolatban LEGYEN SZÍVES ÍRNI,milyen eredményeket,vagyis mennyire lehet eredményes ez az újabb kórházi kivizsgálás? Bár én azzal nyugtatom magam,hogy ettől jobb helyen nem lehetek,mert már jó pár év eredménytelenség van a hátunk mögött,szóval abszolút indokolt,hogy végre egy meddőségi központban vizsgálódjanak a problémámat illetően.

Legjobb válasz: jó intézmény, sikeres, de az orvosok nem a lewgkedvesebbek sjanos érzödik hogy Tb által finanszirozott. Nem magyaráznak sokat, futószalagon mennek a dolgok. Sokat kell várni, de az eredményeik jók és ha el tudsz vonatkoztatni a néha pokróc stilusuktól akkor ajánlom.

jó intézmény, sikeres, de az orvosok nem a lewgkedvesebbek sjanos érzödik hogy Tb által finanszirozott. Nem magyaráznak sokat, futószalagon mennek a dolgok. Sokat kell várni, de az eredményeik jók és ha el tudsz vonatkoztatni a néha pokróc stilusuktól akkor ajánlom.
A kérdező hozzászólása: Elsõ alkalommal, amikor az adatokat felvette egy orvos (a nevét sajnos nem tudom, elég idõs bácsika volt), nagyon aranyos, és kedves volt, amint a leleteim közt keresgettem, amit éppen kért, többször elmondta, hogy csak nyugodtan, nincs semmi sürgetõ tényezõ!Ezzel csak azt akartam mondani, hogy Õ éppen, akkor nagyon szimpatikus volt.Igaz ez nem túl sok tapasztalat, de a nõvérek, és a személyzet tagjai is nagyon kedvesek voltak.Kíváncsian várom a dolgok pozitív végkimenetelét :)
Sajnos igy van ahogy a 3-as irja. Elsõre mindenkinek kedvesek, de várják a pénzt, igaz olcsobb mint a fix áras Kaáli, de itt sme árt adni. (elsõ voltam)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen a válaszokat, egyébként ha lenne annyi pénzem, akkor magán klinikára mennék ahol az ember fenekét tisztára.... na mindegy!Némi bunkóságot azért képes vagyok lenyelni :) Remélem sikerrel járunk, és nem kell újra beszállnom a mókuskerékbe... Minden porcikámmal vágyom az anyaságra, nem rettent el a célom felõl semmi, mindent elviselek a szent cél érdekében!

Szent János kórházban petevezeték átjárhatóságin HSG voltatok? Mik a tapasztalatok? És mennyire fáj?

milyen eljárással csinálják ha már benne vagy a meddőségi programba?

Legjobb válasz: Nem abban a korhazban, de volt hsg-m. Egy 10-es skalan olyan 2-es a fajdalom. Nalam igy zajlott: bementem reggel ehgyomorra, a kezeloben feltettek a szondat, hordagyon letoltak a rontgenbe, ott atfekudtem az asztalra, jott a rontgen orvos, felnyomta az orvos a kontraszt anyagot, es azonnal latszott az eredmeny. Utana meg ott kivettek a szondat, hordagyon vissza az osztalyra, ott fekudtem ket orat, es johettem haza. Utana se fajdalom, se verzes nem volt. Betetet vigyel, en is tettem be, mert a kontraszt anyag visszafolyik. Ket dolgot erzel: amikor folteszik a szondat, az olyan egy par masodpercre, mint egy mensi gorcs. Amikor meg a kontraszt anyagot benyomja, az egy nagy melegseg es feszites, mintha egy lufit fujna bent.

Nem abban a korhazban, de volt hsg-m. Egy 10-es skalan olyan 2-es a fajdalom. Nalam igy zajlott: bementem reggel ehgyomorra, a kezeloben feltettek a szondat, hordagyon letoltak a rontgenbe, ott atfekudtem az asztalra, jott a rontgen orvos, felnyomta az orvos a kontraszt anyagot, es azonnal latszott az eredmeny. Utana meg ott kivettek a szondat, hordagyon vissza az osztalyra, ott fekudtem ket orat, es johettem haza. Utana se fajdalom, se verzes nem volt. Betetet vigyel, en is tettem be, mert a kontraszt anyag visszafolyik. Ket dolgot erzel: amikor folteszik a szondat, az olyan egy par masodpercre, mint egy mensi gorcs. Amikor meg a kontraszt anyagot benyomja, az egy nagy melegseg es feszites, mintha egy lufit fujna bent.
A kérdező hozzászólása: volt eltömödésed?azóta van babóka?
A bal el van zarodva, a jobb oldali nyitott, de az meg nagyon kanyargos, szoval majdnem, mintha nem lenne. :( Mi lombikoztunk. :) Nem akarom elkiabalni, de igen, 8 hete van. Remelem, marad is minden rendben vele. :) Egyebkent akinek csak egy picit van elzarodva, annak nagyobb erovel nyomjak a kontraszt anyagot, es meg tudjak nyitni. Nekem is probalta a balt ketszer is, de nem ment at, az teljesen zart. Szoval ne felj, hajra. :)
A kérdező hozzászólása: okés köszönöm:) akkor csak halkan gratulálok .nagyon szurkolok.
Halkan koszonom, jovo het kedden megyek ujra uh-ra. Drukkolok en is, remelem, minden rendben lesz. Akinek nincsenek elzarodva, vagy el voltak, de at tudtak loni a kontrasztanyaggal, azok a hsg-t koveto 2-3 honapon belul allapotosak lettek. Remeljuk, Nalad is igy lesz. :)
A kérdező hozzászólása: Remeljuk

Mi a véleményetek a Szent János kórházban praktizáló Dr. Pável Jánosról? Fontooos! Jöv. Héten műtik a nővérem és szeretnénk megtudni milyen orvos!

Legjobb válasz: Ne haragudj, de ez egy hülye kérdés. Nincs a világon egy olyan orvos sem, semmilyen területen akit mindenki szeret és dicshimnuszokat zeng róla mindenki, akit csak kezelt vagy gyógyított, ugyanakkor olyan doki sincs akit mindenki egyen hangúan utál és kontárnak tart. Most ráhagyatkoznál egy vadidegen ember írására aki azt ír ide amit csak akar, ugyanakkor lehet, hogy a fele sem igaz? Gondolom, hogy a tesód már találkozott ezzel az orvossal, hiszen valahogy lezsírozták a jövõ heti mûtétet. Ha akkor kialakult egy kis kölcsönös szimpátia, tudod olyan jó orvos-beteg kapcsolat, számára meggyõzõ volt és õ bízik benne akkor minden rendben és csak ez számít. Gyors gyógyulást a tesódnak!

Ne haragudj, de ez egy hülye kérdés. Nincs a világon egy olyan orvos sem, semmilyen területen akit mindenki szeret és dicshimnuszokat zeng róla mindenki, akit csak kezelt vagy gyógyított, ugyanakkor olyan doki sincs akit mindenki egyen hangúan utál és kontárnak tart. Most ráhagyatkoznál egy vadidegen ember írására aki azt ír ide amit csak akar, ugyanakkor lehet, hogy a fele sem igaz? Gondolom, hogy a tesód már találkozott ezzel az orvossal, hiszen valahogy lezsírozták a jövõ heti mûtétet. Ha akkor kialakult egy kis kölcsönös szimpátia, tudod olyan jó orvos-beteg kapcsolat, számára meggyõzõ volt és õ bízik benne akkor minden rendben és csak ez számít. Gyors gyógyulást a tesódnak!
A kérdező hozzászólása: hát amikor ezt írtam akkor még nem beszéltek és nagyon félt hiszen elég súlyos mûtéte lesz.Mostmár nincs vele semmi baja szerencsére, csak a mûtéttõl fél.:( köszönöm szépen!:)
a tudósaink nagy része ugye nem önszántából ment el a 20. sz közepe felé... szóval nem csak pénz kérdés
Elsõsorban a politikai berendezkedés miatt hagyták el az országot ezek a kiváló magyar emberek. Kénytelenek voltak elhagyni az országot, mert tehetségtelenségükben, tájokozatlanságukban, irigységükben felbõszült agresszorok tagadták magyarságukat. Nem a pénz, hanem a diktatúra, rasszizmus bírta õket távozásra. A történelem ismétli önmagát. A 20. század közepén a korrupt liberális és szocialista vezetést a válság hatására egy szélsõséges, diktatórikus, agresszív elit követte. Felerõsödtek a rasszista érzelmek, háttérbe szorult az individualizmus, a vezetés bármit megtehetett a nacionalizmus zászlaja alatt.
Valószínûlag ugyan az, mint most. Azokból sem tudunk ma már profitálni, akik maradtak (Bláthy Ottó, Kandó Kálmán, Eötvös Loránd, König Gyula, Bánki Donát stb.) Egyszerûen akkoriban Európa veszélyes volt (I. és II. VH., Szovjetek elõrenyomulása), ezért sokan jobbnak látták menekülni.
A kérdező hozzászólása: *Szent-Györgyi Albert


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!