Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Szent István (54 db)

Mi a bőnyi Szent István Király Általános Iskola honlapjának címe? ! Nagyon Sűrgős!

Legjobb válasz: Lehet, hogy nincs honlapjuk (?) Az a legegyszerûbb, ha egy emailben õket magukat kérdezed meg ezen a címen: [email protected]

Lehet, hogy nincs honlapjuk (?) Az a legegyszerûbb, ha egy emailben õket magukat kérdezed meg ezen a címen: [email protected]
A kérdező hozzászólása: Köszi... :-)
tudom hogy késõn de azét itt van: http://www.sztistvanbony.hu/
DE amúgy beírod a keresõbe hogy: Szent István Király Általános Iskola Bõny és rögtön kihozza :)

Mi az elerhetosege Dr Siklos Pal foorvosnak? A doktor ur a Szent Istvan korhazban dolgozik, Budapesten, es surgosen beszelnem kene vele, de nem tudom, hogyan.

Legjobb válasz: Szent István Kórház Telefon: 06-1-455-5700 Dr. Siklós Pál osztályának Tel. száma: 06-1-456-7681 E-mail: istvankorhaz (kukac) istvankorhaz.hu az osztály telefonszámán, (ha a fõorvos úr, engedélyezte) megkaphatod a közvetlen elérhetõségét.

Szent István Kórház Telefon: 06-1-455-5700 Dr. Siklós Pál osztályának Tel. száma: 06-1-456-7681 E-mail: istvankorhaz (kukac) istvankorhaz.hu az osztály telefonszámán, (ha a fõorvos úr, engedélyezte) megkaphatod a közvetlen elérhetõségét.


Ti mit gondoltok, ha lesz idén augusztus 20-án Budapesten tüzijáték (LEGYEN), mennyi pénzt kéne az államnak a Szent István napi látványosságra szánni?

Ki szerint mennyi pénzt lenne jó az államnak rászánni a 20-i tüzijátékra?

Legjobb válasz: 200 millio ! :D abbol egy igencsak szep tuzijatekot lehetne latni !

200 millio ! :D abbol egy igencsak szep tuzijatekot lehetne latni !
Az ünnep és a tûzijáték szerencsére a megtérülõ kiadások közé tartozik, hiszen a turisták sokkal többet költenek ebben az idõszakban Budapesten.

Van itt olyan anyuka aki 2008. 09.28-án szült a Szent István kórházban Bp-én? Hogy vagytok? Miket tud már babátok?

Legjobb válasz: nehéz így megtalálni az egynapon egy korházban született babákat. nem lehetetlen, de nekem nem jött össze. sok szerencsét.

nehéz így megtalálni az egynapon egy korházban született babákat. nem lehetetlen, de nekem nem jött össze. sok szerencsét.
ÉN 2008. 11.04. én szültem Máv kórházban. Fiúcskát : Baján
Szia! Én sem az vagyok, akit keresel. A gyermekeink között 1 nap van. Üdv!
Ha jól értelmezem a kérdést nem egy valakit keresel hanem csak pusztán érdeklõdsz, hogy kinek mit tud a babája 13 hónaposan. Az én fiam 2008.08.28-án született a Szent István kórházban :) csupán 1 hónappal hamarabb. Õ már 11 hónapos kora óta jár, már pár hete mászik fel a bútorokra(értsd, hogy a székre, ülõgarnitúrára..) ha valamit csinálok õ is részt akar venni benne(takarítás, fõzés, mosás, hajtogatás...). Sokat beszél(van amit már lehet is érteni) szeret rendezkedni a lakásban, állandóan pakol tesz-vesz. Szóval nagyon tevékeny kisfiú. Ha valamit szeretne addig mutogatja és magyarázza amíg meg nem értjük :) szóval kitartó. Hisztizik keményen ha valami nem úgy sikerül ahogy eltervezte... A Te babád miket tud?? Ja és még a hogy vagytok kérdésre :) most várjuk a tesót(14 hetes kismama vagyok) szóval már mondjuk a kisfiúnknak, hogy lesz kistestvére.:) ) És Te, hogy vagy??:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszokat!!!Hát igazából gondoltam, hogy nehéz igy megtalálni embereket, de azért gondoltam hátha sikerül. Az utolsó válaszolónak:Igen álltalánosságba tettem fel a kérdést, hátha valaki azért megírja mit tud a babája ennyi idõsen, ezért köszi , hogy írtál!Gratulálok a kistesóhoz is!Az én kisfiam is kb. ezeket tudja amiket leírtál, õ most próbál felmászni az ágyra, székre .Pakolászik, a szivaccsal törölgeti a csempét fürdés közben.Stb. Te megvoltál elégedve a kórházzal?Ugyanott fogsz szülni?Ha gondolod írhatsz privit is!

A Szent István kórházba mit kell vinni a babának? Angolpólya még használatos vagy inkább rugdalózót? Hány db-t érdemes bevinni?

Legjobb válasz: Én az elsõ két gyermekemet az Istvánba szültem.Akkor adtak mindent,de amikor kértem másikat mert piszkos lett,vagy el volt szakadva,akkor igen csak kimutatták nemtetszésüket.Én azt ajánlom vigyél magaddal mindent,még pelenkát is!!!A harmadik gyermekemet Kistarcsán szültem augusztusban,én neki pl mindent vittem.Mindenbõl 4 napra elegendõt!!Számolj úgy,hogy többször kakil,lebüfizheti...Inkább legyen,mint hogy ne tudj mit ráadni a picire!Mikor szülsz?

Én az elsõ két gyermekemet az Istvánba szültem.Akkor adtak mindent, de amikor kértem másikat mert piszkos lett, vagy el volt szakadva, akkor igen csak kimutatták nemtetszésüket.Én azt ajánlom vigyél magaddal mindent, még pelenkát is!!!A harmadik gyermekemet Kistarcsán szültem augusztusban, én neki pl mindent vittem.Mindenbõl 4 napra elegendõt!!Számolj úgy, hogy többször kakil, lebüfizheti...Inkább legyen, mint hogy ne tudj mit ráadni a picire!Mikor szülsz?
A kérdező hozzászólása: Április végén szülök. hallottam, hogy kell mindent vinni, de a napi szükséges db számmal nem vagyok tisztában. De majd akkor viszek bõven... :-)
Én már 2x szültem az Istvánban, és idén nyár végén megint ott fogok.Mindent vigyél.Takaró, kis sapka, kifogó(törölközõ)textil pelenka(a baba feje alá), pelenka(már csak 2-3 db-ot adnak/nap).Meleg van bent, én úgy vittem, hogy hosszú ujjú body+ujjatlan rugi, illetve ujjatlan vagy rövid ujjú body+ hosszú ujjú rugi.Én a pólyákat, hálózsákokat nem szeretem, így nem is vettem.Már a szülés megindulásakor oda kell adni egy garnitúra ruhát, mert egybõl abba öltöztetik.Én simán szültem, 3 nap múlva mentünk haza, én mindenbõl 4-4 darabot vittem(persze takaróból, kifogóból, sapiból 1-1-et).Ám otthon ki volt készítve még 2-2 darab(ruha-garnitúra), ha kell, a férjemnek ne kelljen keresgélnie.A hazamenõs ruháját a hordozóba készítettem, így amikor jött a értünk a férjem, akkor hozta be.A szennyeseket meg folyamatosan küldtem haza.Minden jót!
Pontosabban kedd este született, és péntek reggel már mentünk is haza, nem is volt 3 nap.
Elsõ válaszolónak:mikor szültél ott?Én a kisebbiket 2008-ban szültem, de már akkor is mindent nekünk kellett vinni, a barátnõm 2006-ban szült, de Õ is vitt mindent.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Kedves 5õs!Én a fiamat 1997ben, a lányomat 2006ban szültem.Emlékszem, hogy minden volt nálam, de adtak mindent.Igaz sokszor volt szakadt a ruha de amikor a fõorvos úr szólt a nõvérnek rögtön adtak másikat, igaz szájhúzogatás kíséretében.
Az 5. vagyok.A barátnõm év végén szült-2006-ban-de nem is említette, hogy adtak "kincstári" ruhát.Lehet addigra változtak a dolgok...mondjuk elég sokat, mert most meg már pelust is alig adnak.Tudom tudom, nincs pénz.Minden jót Nektek.

A Szent István Gimnáziumban mikor lesznek a szóbeliről eredmények?

Tudom, hogy nincs kint a honlapon, így olyanokhoz fordulnék, akik előző években jelentkeztek oda, hogy kb. mikor tudták meg az ideiglenes felvételi rangsort?

Legjobb válasz: Hello! Rákérdezek ma az ismerõsömnél. Melyik osztály? Spec.mat?

Hello! Rákérdezek ma az ismerõsömnél. Melyik osztály? Spec.mat?
az ideiglenes rangsornál tudod meg:)
Marc 13 korul lesz kint az eredmeny


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!