Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Seven (7 db)

A Darkest Hour nevű zenekarnak a Hidden Hands of a Sadist Nation albumán a hatodik számnak mi a címe? Seven day life vagy Seven day lie?

szövege alapján én az utóbbira tippelek, de mintkét változatot láttam már sok helyen, úgyhogy nem vagyok benne biztos

Legjobb válasz: Seven Day Lie am jó zenét hallgatsz :)

Seven Day Lie am jó zenét hallgatsz :)
igen seven day lie és jó az ízlésed :D Darkest Hour 4EVER!!!!!!
Egyik kedvenc zenekarom?:D

Mickael Gordon Thomson, mit takar a SEVEN felirat a bal karjára tetoválva?

(úgy véltem trademark de rájöttem, hogy nem jól gondoltam) 1973-as születésű rockzenész, gitáros, korábbi zenetanár, néha a hangszerén is találsz ilyen feliratot, ha nem a HATE :) éppen... Köszi!

Legjobb válasz: :( Szégyen, hogy eddig nem jöttem rá, de sikerült, azért köszi!

A kérdező hozzászólása: :( Szégyen, hogy eddig nem jöttem rá, de sikerült, azért köszi!

Mi a véleményetek a B Seven-ről? (klub)

Beengednek oda ha nem vagyok 18 éves (16 vagyok) de 3 18 éven felüli is lenne ott?


Mik a tapasztalatok a Seven masszázsövvel kapcsolatban, amit a wsteleshopban reklámoznak?

Tényleg olyan jó, v nem éri meg?

Legjobb válasz: Nekem vivamaxom van végül is a kettõ ugyanazon az elven mûködik talán ez strapabíróbbnak tûnik/a neten megnézheted/Szerintem egész hatásos rendesen legyûri a centiket.Én combon fenéken, hason és csípõn használom.Három hónap alatt 1 ruhaméret.Naponta használom,minden leírt testrészen 10-10 percig,kivéve a hason ott 20 percig. Persze kocka has meg duzzadó mellizom nem lesz tõle szerintem mint a a reklámban,de a fenekemrõl eltüntek a ronda narancsbõrös gödröcskék/na jó kráterek:-)) /Egy jó tanács ruhán keresztül használd,mert nekem a puszta bõrön 1-2-helyen kimart a bõrömbõl meg jól belilultam.Mióta vékony ruhán keresztül használom ilyen gond nincs.Én tudom ajánlani jó szívvel és sok sikert.!

Nekem vivamaxom van végül is a kettõ ugyanazon az elven mûködik talán ez strapabíróbbnak tûnik/a neten megnézheted/Szerintem egész hatásos rendesen legyûri a centiket.Én combon fenéken, hason és csípõn használom.Három hónap alatt 1 ruhaméret.Naponta használom, minden leírt testrészen 10-10 percig, kivéve a hason ott 20 percig. Persze kocka has meg duzzadó mellizom nem lesz tõle szerintem mint a a reklámban, de a fenekemrõl eltüntek a ronda narancsbõrös gödröcskék/na jó kráterek:-)) /Egy jó tanács ruhán keresztül használd, mert nekem a puszta bõrön 1-2-helyen kimart a bõrömbõl meg jól belilultam.Mióta vékony ruhán keresztül használom ilyen gond nincs.Én tudom ajánlani jó szívvel és sok sikert.!
indítsd újra te szerencsétlen
A kérdező hozzászólása: Nem csak a témát, de az ikonok még mindig ugyanolyanok!Mi a francért?
Újratelepítetted a Windowst, és minden ugyanolyan!?
A kérdező hozzászólása: Sikerült, csak az ikonok még mindig ugyanolyanok, meg a kezdés is, nem tudjátok hogy kéne azokat is eltüntetni?
Linket nem fog engedni, de pl. ott a Torrent Eval. A Google meg fogja találni.
A kérdező hozzászólása: Ha megkérhetlek adsz egy linket, én nem nagyon értek ehhez, és megköszönném!
Mi sem egyszerûbb ennél, tölts le egyet! Nézz szét a nagyobb torrentoldalakon, vagy a DirtyWindowson (utóbbihoz regisztráció szükséges).
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs XP telepítõs lemezem, most akkor mit tegyek?
Van XP -s telepítõlemezed? Tedd be a gép indulásakor, és válaszd a Javítás lehetõséget. (Csakhogy segítsek, elõttem is ezt mondták.)
A kérdező hozzászólása: Köszi, igazán rendes vagy!
Nem vállalom. Sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: Nálam nem nagy valami volt, mentettem, és most uninstaloltam, de nem találok egyéb ilyen mappát errõl a témáról, csak az a baj, hogy még mindig itt van...., nem tudnád egyszerûbben elmagyarázni?
Most jutott eszembe: még az XP telepítõ lemezérõl bebootolva megcsináltathatod vele a javítást, az nem olyan nagy cucc, és meg fogja oldani. Az újratelepítés csak a legvégsõ esetben szükséges. Mentést csinált az old XP-s fájlokról? Remélem nem vetted ki a pipát telepítéskor..
Akkor becoptad. Egy idõben én is használtam ezeket a Niwradsoft-os cuccokat, csak az a baj velük hogy elõbb utóbb bezavar valamelyik dll-je. Ugyanis úgy mûködik hogy az XP dll-jeit írja fölül, de azt meg csak bebootolás elõtt tudja megtenni. Ha el tudod indítani akár a kezelõjét, akár az uninstallját, akkor próbálkozz. Vissza kellene vele íratni az eredeti XP-s dll-eket(többek között). Ha nem sikerül, akkor így marad, és imádkozol, hogy ne akadjon össze más progival. Ha nem megy és becarik, akkor XP újratelepítés, ha nincs rendszermentésed. Esetleg rendszervisszaállítással is próbálkozhatsz, csinált egyet mielõtt telepítetted volna. Lehet 2 újraindítás is kell neki, bár azon õszintén csodálkoznék. Én amúgy kimentettem az alap témákat mindbõl, ezeket használom az xp csicsásítására, ikonok meg rendszerfájlok így maradnak a régiek.
A kérdező hozzászólása: Nem történt semmi!
A kérdező hozzászólása: Már megtettem!-.-
Egyszerû; az a téma megfektette szegény kis rendszered. Húzd újra, az a legegyszerûbb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!