Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Péterfyben (24 db)

Mi a véleményetek Péterfy Bori & Love Band zenéjéről?

szeretitek a ?ket vagy ha meghalljátok inkább kikapcsoljátok a rádiót? :)

Legjobb válasz: szeretjük õket, menõ .

szeretjük õket, menõ .
nekem õk is abba katba tartoznak amit elõször meghallgatva aztmondtam na mi ez a... és meghallgattam 1re többször, most meg már fan vagyok szinte:D szóval idõ kell h be lehessen fogadni , el kell mélyülni benne és akkor szuper...
Én csak a Katapultot szeretem, emlékeztet vkire..
Én nagyon szeretem õket:) Mind a szövege, mind a zenéje megfog.
Nagyon szeretem õket!!!!:)
utálom..mind a nõt, mind a hangját, mind a zenéjét, és mind a stílust, amit képvisel.ezt megelõzendõ nem hallgatok petõfi rádiót. ..nélküle is teljes az életem, õt nyugodt szívvel meghagyom a mostanában nagyon menõ 'húdemûvészésaltervagyok'-társaságnak. lehet lepontozni. :) .
Szerintem a zene nem nagy szám, meg a csaj se tud énekelni, de a szövegein néha elgondolkozom....mert már kicsit unalmas az "I Need You, I Love You, I Want You"....
Fuh én nem szeretem...
szar az egész, utálom
Nem jön be.
Hát egen, ez van a hirtleen "felkapott zwnékkel" De szerintem azenekar nyújt vmi eredetit, a mai unalmas semmit mondó, üres szövegû popzenék mellett egy kis gyöngy pl. csifó, lola, megások nagy része stb.. szeretem az olyan zenét ami hangulatos, az impresszióü zenében:) mert pl ilyen a katapult a csobogás és még 1-2 számuk, számomra mondjuka vámpír meg a labamba ami kicsit semmit mondó tartalmilag, de akadnak költõien megfogalmazott szövegek és a zene is különleges, több féle hangszer, effektek, szóval egy szóval kreativ és 1ik szám sem oylan mint a többi, mind kicsit más:)
Én csak az elmúlt hetekben találtam rá a zenéjére, és elõször nem tetszett, de mostmár igazi fan vagyok, ott leszek idén a SZIN-en is, csak miatta!! :)

Mit Gondoltok a Péterfy Bori zenekarának zenéjéről? (én az alábbit)

Hát egen, ez van a hirtleen "felkapott zwnékkel"

Legjobb válasz: Fõként azért poén, hogy az illetõ beleköt a helyesírásodba, mert õ meg képes leírni azt, hogy "mesztelen"...

Fõként azért poén, hogy az illetõ beleköt a helyesírásodba, mert õ meg képes leírni azt, hogy "mesztelen"...
Nekem nagyon tetszik.Péterfy borinak nagyon jó hangja van.Bár a klippekben nekem nem tetszik, hogy péterfy Bori milyen sokat mesztelenkedik.A kedvnecem az Ópium és a modern dizájn. (az abszolútot B-vel írjuk nem p-vel)
Nekem nem tetszik, az egész valahogy mûnek hat. Egyszerûen idegesít.
A kérdező hozzászólása: bocs, h össze-vissza írtam, de már este van és fáradt vagyok, (délutános-jópár túlórás estbe nyúló pultos meló után:D:) )
AZért azt ne mndjátok már, hogy ez nincs felkapva... X( Ez még mindig elég erõteljesen popzene.
Mintha az én szavaimat írtad volna le :) Erre kéne büszkének lennünk, és nem pedig ezeket az SP meg Barbe szarokat futtatnunk.
Imádom! (: Ópium a kedvenc. (:
A kérdező hozzászólása: xD igaz:P
A kérdező hozzászólása: :S basszus mindig ezek ahelyesírási szarok:S akadjon már mindenki le errõl, nem publicisztikai oldal ez:) és ugy gondolom ez nem volt 1 hatalmas nagy hiba:) am köszönöm a válaszokat:)
Lehet, hogy kreatívabb az átlag popcsapatoknál, de nekem személy szerint még mindig elég unalmasak a zenei megoldásaik.
A kérdező hozzászólása: a labamba nekem sem jöün be, bár általában soha nem jönnek be a zenekarok "sláger" dalai/ meg a vámpír sem igazán:) én inkább: Csobogás, Délelõttök a kádba, Katapult, Szembogár(a 2. lemezrõl)Bûvös vadász After hours:) ezek az apszulút kedvencek:)
annyira nem ismerem, a labamba idegesít, viszont most is Ópiumot hallgatok, amit imádok tõlük:) Amúgy szeretem az altert. Kispál, Quimby meg az ilyenek a jó zenék:) és íííígy van, lolát meg csifót nem is lehet szeretni.
de inkább alternatív rock.:)

Mi a véleményetek Péterfy Boriról?

Legjobb válasz: Jó a hangja, és egy tök átlag nõ, aki a legjobbat igyekszik kihozni magából.

Jó a hangja, és egy tök átlag nõ, aki a legjobbat igyekszik kihozni magából.
Kifejezetten taszít a zenéje.
Többször kijelentette, hogy rosszul érzi magát Magyarországon. Kívánom neki, távozzon végleg máshová.
A hangja tényleg nem rossz, de a zenéi nem az én világom, arról meg hogy milyen ember, fogalmam sincs.
Nekem egy két száma tetszik, de maga Bori egyáltalán nem szimpatikus


Hogy zajlik szülés után a Péterfyben? Velem lehet a baba és mikor mennyi időt?

Legjobb válasz: Szia, Én még nagyon messze vagyok a szüléstõl, de tudom /én ott fogok szülni/, hogy a péterfyben vannak alapítványi szobák ahol veled lehet végig a baba, hogyha nincsen semmiféle komplikáció.Ezek lehetnek 1 vagy 2 ágyas szobák, ki mit választ.Természetesen ezért külön kell fizetni, de ha jól tudom akkor az 1 ágyas szoba napi 6000 ft környékén van.Ezeket az infókat lehet, hogy csak személyesen kapod majd meg, addig is itt az oldala a korháznak. http://www.peterfyszuleszet.hu/ Talán segít valamit. Üdv 15 hetes kismama

Szia, Én még nagyon messze vagyok a szüléstõl, de tudom /én ott fogok szülni/, hogy a péterfyben vannak alapítványi szobák ahol veled lehet végig a baba, hogyha nincsen semmiféle komplikáció.Ezek lehetnek 1 vagy 2 ágyas szobák, ki mit választ.Természetesen ezért külön kell fizetni, de ha jól tudom akkor az 1 ágyas szoba napi 6000 ft környékén van.Ezeket az infókat lehet, hogy csak személyesen kapod majd meg, addig is itt az oldala a korháznak. http://www.peterfyszuleszet.hu/ Talán segít valamit. Üdv 15 hetes kismama
Szia! A szülés napján nem kapod meg a babát, hogy pihenni tudj, de utána a hátralévõ 3 napban melletted van egy bevásárlókocsi formájú kis ágyban. ha alapítványi szobát kérsz, akkor egyedül vagy. Én simában voltam, ketten voltunk. Éjszakára is melletted hagyják a babát. Ha kéred akkor alhat benn a csecsemõ részlegen, nem csinálnak gondot. Én egyszer adtam be éjszakára, de egyébként végig veled van a kicsi. Megmutatják mit kell csinálni, hogy kell pelenkázni és a köldökcsonkot kezelni. Ha bármi más kérdésed van segítenek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm sokat segitettetek és nyugodtabb vagyok
Ez engem is érdekelne én is ott fogok szülni.
Én 2X szültem ott, igaz fogadott dokinál, nem tudom, ez változtat e valamit, mert úgy tudom, hogy amúgy is alapból EDA pártiak. Nyilván abban, hogy melyik orvos hogy adja be, van különbség. Az enyég 2-bõl 2-szer olyan jól bökött, hogy a szülés nekem olyan élmény maradt, hogy így akármikor újra csinálnám. Konkrétan 0 fájdalmat éreztem. Mondjuk az elsõ szülésnél már egybefüggõek voltak a fájások, akkor mondtam, hogy akkor jöhet, de a doki is mondta, hogy utolsó lehetõség, mert utána már nem adják be, ekkor voltam 3-4 ujjnyi tágulás között. Szinte egybõl elmúlt a fájdalom, és még hatott egy kicsit a kitolásra is, de pont annyira, hogy ne fájjon nagyon, de érezzem, mikor kell nyomni. A másodiknál nem voltak rendzseresek a fájásaim, sõt, nem is nagyon voltak, de burokrepesztés után szinte egybõl majdnem 4 ujjnyi lett a méhszájam, uh. a doki megint mondta, hogy akkor most vagy soha. A minimális fájásokat is megszüntette, pedig oxit is kaptam hogy rendszeresek legyenek, nem lettek, cserébe szinte azonnal toló fájásaim lettek, uh. csak egy adag ment le, utána nem is adtak többet. Ezért másodjára a kitolási szakasz is intenzívebb, de bírható volt, plusz amúgy is gyors szülésem volt. Szóval, azt, hogy ki mikor kapja, tágulásfüggõ is, hogy mennyire hatásos, az a dokin múlik. Sokan félreszúrnak, és mondjuk csak az egyik feled zsibbad le, vagy egyáltalán nem. Nekem mindkétszer szerencsém volt. Kitoláshoz nem adnak már.
A kérdező hozzászólása: Nekem is fogadott orvosom es szulesznom van. Kianal fogok szulni, eddig csak jo tapasztalatokat olvastam rola. Remelem minden rendben lesz, es koszi a valaszod!
Én is Kiánál fogok szülni, de majd csak májusban, nagyon régi betege vagyok. Barátnõm mindkét gyerekét nála szülte plusz az õ sógornõje is. Mindketten maximálisan elégedettek voltak vele. Én több mint 10 éve járok hozzá, laparral mûtött vagy 4 éve, a legjobb dokinak tartom, akinél valaha megfordultam. Jó kezekben leszel. Én pont holnap akarok vele beszélni az EDÁ-ról meg úgy általában a szülésrõl.

Afp eredményért a péterfybe mikor lehet menni?

Délelöt vagy délután? Péntekre van meg az eredmény de nem tudom sehol megnézni.

Legjobb válasz: amiko teeee

amiko teeee

Mit érdemes tudni (akár jó, akár rossz) a Péterfy kórház szülészetéről?

Legjobb válasz: Nekem ismerõseim szültek ott nemrég és mindketten nagyo meg volatk elégedve vele..) 25 hetes kismami

Nekem ismerõseim szültek ott nemrég és mindketten nagyo meg volatk elégedve vele..) 25 hetes kismami

Dr. Bárdos Péterről (Péterfy kórház) mi a véleményetek?

Jár valaki hozzá? Esetleg Czifra Ildikó szülészn?r?l vélemény? (szintén Péterfy kórház)

Legjobb válasz: Szia! Én Bárdoshoz a Gólyafészek 4d rendelõben voltam 2x, ma megyek megint,Én Tûzkõ Nándorhoz járok,õ küld hozzá.nekem olyan semmilyen, de inkább nem szimpatikus. Tûzkõ szülésznõje Czifra Ildikó, nekem elõször kicsit hideg,távolságtartó volt,de mivel egész várandósság alatt hozzájuk járok,késõbb már kedves,aranyos volt,én meg is fogadom õt szüléshez.Vért pl. rendkívül ügyesen vesz le,sosem lilultam be :) ha aktuális lesz még,februárban leírom a szülési tapasztalataimat.

Szia! Én Bárdoshoz a Gólyafészek 4d rendelõben voltam 2x, ma megyek megint, Én Tûzkõ Nándorhoz járok, õ küld hozzá.nekem olyan semmilyen, de inkább nem szimpatikus. Tûzkõ szülésznõje Czifra Ildikó, nekem elõször kicsit hideg, távolságtartó volt, de mivel egész várandósság alatt hozzájuk járok, késõbb már kedves, aranyos volt, én meg is fogadom õt szüléshez.Vért pl. rendkívül ügyesen vesz le, sosem lilultam be :) ha aktuális lesz még, februárban leírom a szülési tapasztalataimat.
Én egyszer találkoztam vele, érzéketlenül viselkedett, jól beparáztatott, pedig a babám végül egészségesen született, csak kisebb volt az átlagnál. Én biztos nem mennék hozzá, nekem abszolút antipatikus volt. Szakmailag nem tudom, milyen, de emberileg... A szülésznõt nem ismerem. Ha jól emlékszem, Kunné Palotai Évánál szültem, rendkívül aranyos nõ. Nem fogadtam fel, Õ volt az ügyeletes, de ha még egyszer ott szülnék, biztos felkérném!

Szült a Péterfy Sándor utcai korházban Dr. Kiarash Bahremahnd-nál valaki? Ha valaki szült már nála mi a véleménye róla?

Nekem volt már egy vetélésem és akkor ö kezelt engem, se elötte se utána nem találkoztam még ilyen rendes orvassal,szeretném nála megszülni a babámat!

Legjobb válasz: Szia! 4 hónapja szültem nála, írj privit, hogy mit szeretnél tudni :) Õ a legjobb választás!!!!!!

Szia! 4 hónapja szültem nála, írj privit, hogy mit szeretnél tudni :) Õ a legjobb választás!!!!!!

Mit lehet tudni a Péterfy szülészetén praktizáló Dr. Bolesza Emőkéről vagy Dr. Móricz Katalinról, esetleg Dr. Bokor Attiláról?

Nekem az a mániám, hogy n? szülészorvosnál szeretnék szülni, ha egy mód van rá, ne férfi legyen....

Legjobb válasz: Sajnálom, nekem a szülés alatt csak ott praktizáló orvosokkal volt kapcsolatom, de õk nagyon jó szakemberek voltak és még õk is - pedig volt ott választott orvosom - jöttek naponta és kérdezték mi újság és hogy vagyunk. Sajnos a nõi orvosokat nem ismerem.

Sajnálom, nekem a szülés alatt csak ott praktizáló orvosokkal volt kapcsolatom, de õk nagyon jó szakemberek voltak és még õk is - pedig volt ott választott orvosom - jöttek naponta és kérdezték mi újság és hogy vagyunk. Sajnos a nõi orvosokat nem ismerem.
Dr. Móricz Katalin nekem elég ellenszenves volt. Bementem a kórházba, mert úgy éreztem folyik a magzatvíz. Õ vizsgált meg, és közölte, hogy minek jöttem be , mert nem nyitott a méhszáj és nem hinné hogy a magzatvíz volt. Biztos bepisiltem Mondta õ. Kedves mi?
Bolesza inkább onkológus.Õ volt egy darabig a nõgyógyászom, de annyira paraszt volt, hogy másik orvost kellett keresnem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!