Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Pécsi Szülészeti Klinikáról (5 db)

Mik a tapasztalatok a Pécsi Szülészeti Klinikáról?

Én a Megyei Kórházról csupa jót hallottam, míg a klinikáról sajnos az ellentettjét. Sokat segítenétek, köszönöm.

Legjobb válasz: Szia. Én meg pont a Megyeirõl kérdeztem, de nem nagyon adtak választ. A Klinikáról viszont írt egyvalaki - és Rácz dokival kapcs. csupa jót tapasztalt. Mást nem tudok. Sok sikert:)

Szia. Én meg pont a Megyeirõl kérdeztem, de nem nagyon adtak választ. A Klinikáról viszont írt egyvalaki - és Rácz dokival kapcs. csupa jót tapasztalt. Mást nem tudok. Sok sikert:)

Mik a vélemények, tapasztalatok a pécsi szülészeti klinikáról?

Dokik, szülésznők (fogadni kell őket?) nővérek? Ellátás, mit vigyek be pelus ruha a babának? Az elsőt a megyeiben szültem azért érdekelne, hogy itt mi a helyzet.

Legjobb válasz: Nem kell fogadni, ahogy érzed. Babának vigyél pelenkát,textil pelust, magadnak hálóingeket,törülközõt, tisztálkodási eszközüket, fehérnemût... mire vagy pontosan kíváncsi? Én 7 hónapja szültem ott, császárral. Fogadott orvosom volt, túlhordással indítottak.

Nem kell fogadni, ahogy érzed. Babának vigyél pelenkát, textil pelust, magadnak hálóingeket, törülközõt, tisztálkodási eszközüket, fehérnemût... mire vagy pontosan kíváncsi? Én 7 hónapja szültem ott, császárral. Fogadott orvosom volt, túlhordással indítottak.
Ja és itt is volt már néhány kérdés a pécsi klinikáról, olvasd el és ha kíváncsi vagy kérdezz, válaszolok.
Szia! 1 hónapja szültem ott. Összességében pozitív tapasztalataim vannak. A klinika normálisan néz ki, nem lepukkant, tiszták a fürdõk. Én egy napot voltam a terhespatológián, egyet az intenzíven, és a többit a gyerekágyas osztályon töltöttem. A nõvérek és dokik mindenhol maximálisan kedvesek és segítõkészek voltak. Egyedül a csecsemõs nõvérek és gyerekorvosokkal volt problémám, õk elég undokok voltak és nem nagyon tájékoztattak semmirõl. Nekem fogadott dokim volt, szülésznõt nem fogadtam, ennek ellenére egy nagyon-nagyon aranyos szülésznõt fogtam ki. Mondjuk sok idõt nem töltött velem, mert császárom volt. Pelenkát, popsitörlõt és textilpelust vigyél magaddal. Ruhát nem muszáj vinni a babának, ott adnak. De öltöztetheted saját ruhába is, csak akkor szólj a csecsemõsöknek, hogy saját ruha van rajta, hogy ne keverjék el. Ha érdekel még valami, nyugodtan kérdezz.
20 hónapja szültem, egészen pozitív tapasztalataim vannak. Tiszta, rendezett, nem lepattant. A doki és a szülésznõ is fogadott volt, de több dokival is találkoztam, mivel 2 hetet a terhespatológián töltöttem. Mindenki rendes volt és szakmailag felkészült. Semmi negatívumot nem tudok írni. Kiv. hogy az EDA nem használt. :)
4. vagyok. Az étel nem volt finom, így otthonit hoztak be nekem. A csecsemõsök is sokat segítettek.

Mik a tapasztalatok a pécsi szülészeti klinikáról, babás szobákról, érdemes-e vinni mellszívó készüléket?

Az ápolók segít?készek szoptatáskor?

Legjobb válasz: Én 6 éve szültem ott,nemtudom azóta mi változott,mindenesetre nekem nagyon tetszett a babás mamás rendszer,jó hogy akkor mentem a babámért amikor akartam,és velem is aludhatott.sajna már máshol lakom és itt más a rendszer,én két hét múlva szülök egyébként,ha lehetõségem volna visszamennék oda.fejõgép nem kell,vannak fejõszobák,több fejõgéppel,bármikor használhatod.minden jót neked.

Én 6 éve szültem ott, nemtudom azóta mi változott, mindenesetre nekem nagyon tetszett a babás mamás rendszer, jó hogy akkor mentem a babámért amikor akartam, és velem is aludhatott.sajna már máshol lakom és itt más a rendszer, én két hét múlva szülök egyébként, ha lehetõségem volna visszamennék oda.fejõgép nem kell, vannak fejõszobák, több fejõgéppel, bármikor használhatod.minden jót neked.


Mi a véleményetek a pécsi szülészeti klinikáról? Kinek milyen tapasztalata volt szülésnél?

Legjobb válasz: A testvérem ott halt meg 3 naposan. Se az orvos, se a nõvérek nem vették észre, hogy elfogyott az oxigén az inkubátorban.

A testvérem ott halt meg 3 naposan. Se az orvos, se a nõvérek nem vették észre, hogy elfogyott az oxigén az inkubátorban.
A kérdező hozzászólása: Részvétem!Ez nem semmi!Akkor azt hiszem kezdhetek félni, mert már a 35.hétben vagyok és oda kell mennem:(
Ne haragudj, nem akartalak megrémiszteni. Ez az eset sok-sok éve történt.
En is ott fogok szulni, es nem szeretem azt a helyet.Nekem a megyei jobban tetszett. En 32hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Nekem is jobban tetszett a megyei, mert sok ismerõsöm szült ott.A szülészeti klinikáról, pedig hallottam jót és rosszat is és nem tudom melyiket higyjem el.Mert múlt héten bekerültem az ügyeletre magzatvíz szivárgás gyanújával és kb.2 ember volt velemnormális a többi nem igazán.....:/
Off: a megyeiben már nem lehet szülni?
Ott mar nem :(
Én azt gondolom, hogy az elsõ válaszoló esete kivételes. Szerintem nincs olyan kórház, ahol nem történt még haláleset! Kedves kérdezõ: mik a tapasztalataid? Milyen volt a szülés?

Mi a tapasztalatotok a Pécsi Szülészeti Klinikáról?

Legjobb válasz: Én ott szültem tavaly februárban. Összességében nagyon elégedett voltam a klinikával. A terhespatológián is megfordultam, nagyon kedves volt mindenki. A gyerekágyas osztályon is tündérek a nõvérek, de tényleg, minden kívánságomat lesték, és soha egy pillanatra sem éreztették velem, hogy a terhükre lennék, ellentétben sok más kórház nõvéreivel. A gyerekágyas osztály nagyon szép, otthonos, egyáltalán nincs kórház hangulata. A csecsemõs nõvérek egy részérõl már nem mondható el mindez, nem túl segítõkészek. Ha konkrét dolgokra vagy kíváncsi, nyugodtan kérdezz még.

Én ott szültem tavaly februárban. Összességében nagyon elégedett voltam a klinikával. A terhespatológián is megfordultam, nagyon kedves volt mindenki. A gyerekágyas osztályon is tündérek a nõvérek, de tényleg, minden kívánságomat lesték, és soha egy pillanatra sem éreztették velem, hogy a terhükre lennék, ellentétben sok más kórház nõvéreivel. A gyerekágyas osztály nagyon szép, otthonos, egyáltalán nincs kórház hangulata. A csecsemõs nõvérek egy részérõl már nem mondható el mindez, nem túl segítõkészek. Ha konkrét dolgokra vagy kíváncsi, nyugodtan kérdezz még.
Szép, otthonos??? Te milyen szobában voltál és tuti Pécsen??? A 6ágyas és a folyosó végén fürdõ/wc minden volt csak nem otthonos... Azt sem nevezném kívánságlesésnek, amikor én cseréltem a saját ágynemûmet. Pedig nem voltak elvárásaim, túléltem azt a 3 napot, most is erre játszom. :) Szóval szerintem se nem otthonos, se nem kedvesek különösebben, a csecsemõsök nagyon nem. (bár velük kifejezetten szerencsém volt 2 napon is, szóval emberfüggõ...) Pár hét és újra élvezhetem a vendégszeretetet. :)
Hát ez érdekes. Nem lehet, hogy te még a régi Megyei Kórházi szülészetrõl beszélsz? Én egy kétágyas-fürdõszobás kórteremben voltam, és igen, szerintem a többi magyar kórházhoz képest kifejezetten normálisan néz ki az osztály. Tõlem naponta kétszer megkérdezték, hogy szeretném-e, ha kicserélnék az ágynemût.
A kérdező hozzászólása: Én is pár héten belül meg fogom látogatni a klinikát, mert most vagyok 36+2 napos......de multkor mikor ügyeletre kerültem akkaor csak a patologián voltak velem normálisak máshol nem......de akkor majd kiderül hamarosan.Köszi azért a válaszokat
A klinikáról beszélek. Ha saját fürdõs volt a szobád, nem láttad a többit - ahogy én sem, és az állapotokat sem. :) Van saját dokim, professzor - de ha nincs hely nem tud kétágyast intézni... Remélem most szerencsém lesz és hasonlóak lesznek a tapasztalataim, mint neked! :) Kérdezõ: én ma vagyok 36+2 ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!