Találatok a következő kifejezésre: Mik a a One Step (28 db)

Kinek mikor lett pozitív a one step (10-es) teszt? Vagy másik fajta érzékeny teszt?

Legjobb válasz: Nekem nem one step, hanem a fasttest.hu-ról rendeltem, nekem nem várt elõtt 4 nappal lett pozi!!! 10+3hkm.

Nekem nem one step, hanem a fasttest.hu-ról rendeltem, nekem nem várt elõtt 4 nappal lett pozi!!! 10+3hkm.
2/10 Ne add fel! Amit az elõzõ hozzászóló írt, az tényleg jó tanács. Mi is így voltunk. Nem jött össze, és a férjem mondta, hogy ne görcsöljek rá mert így nem lesz jó vége! És tényleg amikor nem figyeltünk arra, hogy a "jó"idõpontban legyünk együtt-sõt biztos voltam benne, hogy abban a hónapban nem lesz baba, mert a jó(nak hitt) idõben nem tudtunk együtt lenni-akkor lett pozitív a tesztem. Már tudom miért! Kitartást, és drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon aranyos vagy!Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
nem szabad feladni. Bár én is mikor elértem erre a pontra már, h elegem van, és miért nem sikerül, ha olyan nagyon akarjuk?? Elhatároztam, h ok, nem fog érdekelni egyáltalán innentõl kezdve. Próbáltam hozzáállni úgy, h férjemmel addigis elleszünk. Ahogy az agyam "átváltott" erre, rá 1 hónappal sikerült! :) Úgyhogy hajrá!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy és gratulálok!Sajnos nekem olyan lett, mint az elsõ, de tegnap meg is jött!Kicsit belefáradtam már oly régóta próbálkozunk!
http://kepfeltoltes.hu/view/110913/SAM_1062_www.kepfeltoltes.. Ez volt a tesztem, csak az egyik lett reggeli elsõbõl csinálva!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!Sajnos nekem mindig szellemcsíkos lesz!Úgy látszik ez egy ilyen teszt!
Nekem nincs túl jó véleményem a one steprõl. Nekem egy sima DM-es 25-ös teszt elõbb lett pozitív, mint a 10-es one step.
Nekem a kislányomat nemvárt elõtt 2 nappal mutatta halványan a one step. Most nekem is fastest.hu-s van. Kedves válaszadó, aki írtad, hogy a tied nemvárt elõtt 4 nappal lett a tied +, van görbéd, és be tudnád linkelni a képet a tesztedrõl, ha megvan még? Érdekelne, hogy kb. hány mm-re kell kijönnie a másik csíknak a kontroll csíktól. Látok valami nagyon-nagyon halványat, talán, de inkább csak sejtem, hogy ott kéne lennie talán egy csíknak, és bebeszélem. Hátha reggel már fogok látni valamit.
Nekem One Stepel lett a nemvárt után 4. nappal erõsen duplacsíkos. (május 1.én még megjött, május 15.-én fogant a baba) :)
Nekem nem várt után 4.napon lett nagyon halvány pozitív, de nem középidõben volt a peteérésem, hanem 5-6 nappal késõbb.
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is!Mind a ketten adtok egy kis erõt, hogy végre sikerülhessen!

Milyen a One step ovulációs tesztcsík? Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: én szeretm. tök egyértelmû

én szeretm. tök egyértelmû
Igen, az csak a helye. Tesztelj újra pár nap múlva.


Lehet én nem értem a One Step féle tesztet, de nem tudom eldönteni mit jelent?

Ha jól láttam másnak is van hasonló gondja, lehet a teszt hibája de mintha a bemélyedés mellett balra lenne egy rózsaszín vonal. Vagy csak beképzelem már?:)

Legjobb válasz: Szerintem is negatív, a csík nem jó helyen van, inkább ez csak illeszkedési csík, vagy még az is lehet, hogy elcsúszott a reagens helye, de mindenesetre így nem mondanám pozitívnak. Majd ismételd meg másik fajtával is.

Szerintem is negatív, a csík nem jó helyen van, inkább ez csak illeszkedési csík, vagy még az is lehet, hogy elcsúszott a reagens helye, de mindenesetre így nem mondanám pozitívnak. Majd ismételd meg másik fajtával is.
szerintem is negatív, mert ott van az illesztés és amiatt látható a csík, de ha megnézed a használati utasítást, akkor közelebb kellene lennie a két csíknek egymáshoz. Én is ilyet használok, ha ez pozitív lenne, akkor én is terhes lennék, de sajnos tudom, hogy nem vagyok és szerintem sajnos te sem vagy az.
hát szerintem meg negatív. a terhes csíknak közelebb kellene lennie a controll csíkhoz. ott a helye, nem itt. meg ez nagyon vékony csíkocska. de élesebb képbõl jobban lehetne látni mi a helyzet.
Ez szerintem pozitiv!:) gratulalok!
gratulálok mert szerintem pozitív üdv 31 hkm
pozitív!A csík az csík, még ha halvány akkor is kimutatta a hcg nevû hormont.az enyém is ilyen volt. 36 hetes km
Gratulálok!!! Ez egy szép +
Szerintem is az mert a barát nõmnek is csináltuk és hasonlóan nézett ki . És kiderült hogy 5 hetes terhes , és 26.án megy Ab-re (abortusz)

A One Step teszt milyen érzékenységű? Mik a tapaszatalatok ezzel a teszttel kapcsolatban?

Legjobb válasz: Nekem hétfõn nem jött meg, kedden már poz volt.. Azóta 30 hetesek vagyunk..

Nekem hétfõn nem jött meg, kedden már poz volt.. Azóta 30 hetesek vagyunk..
Szerintem is magbízható, jó teszt, de várd meg, h kimaradjon a mensi.
Szia. Csati elõttem szólókhoz, mondjuk annyit hozzáfûznék, hogy amikor terhes voltam, akkor csináltam egy tesztet One Step-pel, mensi kimaradás után 5 nappal, ami totál nega lett, gyorsan elküldtem a férjem Gabriel-ért, és ugyanabból a vizeletbõl a Gabrielen csak úgy virított a 2 csík.Én azt hallottam, hogy a Gabriel és a Clearblue a legjobb.Lizy
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Azt hiszem hogy megpróbálok még várni egy-két napot.
Szia. Teszteltél már vele? Mennyi van még a nem vártig? Én mára nem várom, és pénteken negatív volt! Így én is várok és holnap vagy utána próbálkozom. Írj ha teszteltél hogy mi újság! Szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: Szia! Ezzel nem teszteltem, szombaton egy corax.szal de nem volt jó a teszt vagy nem tudom. NEm tudom mikor kell megjönni mert össze vissza van a miss ab óta. De írok ha megpróbáltam.:) Addig van remény. Neked is drukkolok.

Mikor érdemes leghamarabb terhességi tesztet végezni és milyet? Jóstesztelés beválik? One step 10es érzékenységű tesztről mi a véleményetek?

25napos a ciklusom,hányadik napon csináljam a tesztet?

Legjobb válasz: Jóstesztelés nekem nem vált be, mikor nem voltam terhes, akkor terhességre utalt, mikor meg terhes voltam, akkor nem. One Step 10-es teszt nálam szintén nem vált be, 14 nappal ovuláció után lett nagyon halványan pozitív (facelle 25-ös tesztcsík pedig már 10 nappal ovu után halvány pozitív volt), másoktól is hasonlókat hallottam róla. Ha 25 napos a ciklusod, 25.napon már csinálhatod (de ne a one steppel...). Azt nem tudod, mikor volt ovulációd?

Jóstesztelés nekem nem vált be, mikor nem voltam terhes, akkor terhességre utalt, mikor meg terhes voltam, akkor nem. One Step 10-es teszt nálam szintén nem vált be, 14 nappal ovuláció után lett nagyon halványan pozitív (facelle 25-ös tesztcsík pedig már 10 nappal ovu után halvány pozitív volt), másoktól is hasonlókat hallottam róla. Ha 25 napos a ciklusod, 25.napon már csinálhatod (de ne a one steppel...). Azt nem tudod, mikor volt ovulációd?
A kérdező hozzászólása: A 12.napon volt.

One step tesztről mi a véleményetek?

Lombik után vagyok, még két nap a nemvárt id?pontjáig. Éjjel kétszer voltam pisilni, nem reggeli el? vizeletb?l csináltam, hanem a 2. vagy 3.-ból. El?ször semmi jele nem volt a 2. csíknak, de jó 10 perccel utána nagyon halványan, de láttam a 2. csíkot. Most akkor mi van? Ezidáig, ha teszteltem evvel a teszttel, utána kés?bb sem jelent meg a 2. csík.

Legjobb válasz: szia! csak a "nemvárt" után min. 1 nappal mutat 99% pontosságot a one step! (de a 3 nap az általános) egyébként szerintem elég megbízható, mindkét terhességemet az mutatta ki :) szerintem várj még legalább 2 napot és tesztelj újra. akkor lehet már mutatni fogja. vagy lehet van olyan teszt is, amit már most nagyobb bizonyossággal alkalmazhatsz! sajnos ebben nem vagyok tájékozott. szorítok!

szia! csak a "nemvárt" után min. 1 nappal mutat 99% pontosságot a one step! (de a 3 nap az általános) egyébként szerintem elég megbízható, mindkét terhességemet az mutatta ki :) szerintem várj még legalább 2 napot és tesztelj újra. akkor lehet már mutatni fogja. vagy lehet van olyan teszt is, amit már most nagyobb bizonyossággal alkalmazhatsz! sajnos ebben nem vagyok tájékozott. szorítok!
szerintem megbízható, nekem a nemvárt utáni elsõ reggelibõl rögtön mutatta mikor kúszott felfele igaz halvány volt, három nap múlva a gravi hcg már rögtön erõsett mutatott, szerintem nemvártkor próbáld
Nekem a nemvárt napján szinte azonnal megjelent a 2. csík. Várj 3 napot és ismételd meg újra. Most még korai bármit is mondani, mert 10 perc után elvileg nem értékelhetõ, de lehet hogy sikerült (de csak nagyon halkan!!!). Így ne éld még bele magad. Nagyon drukkolok!!!
Terhességemnél: 1nap késés negatív, 3nap negatív, 7nap erõs pozitív. 3 hónapja gyanakodtam megint terhességre, 5 perc után kijött a halvány csík...na azóta sincs baba (nem is terveztük amúgy)
A teszt jó, csak várj 1-2 napot és reggel csináld.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Csüt. reggel csinálok egy másik tesztet, elsõ vizeletbõl. Remélem az már egyértelmûbben jelzi, mi is a helyzet, legyen az bármi...
A kérdező hozzászólása: Teszteltem reggel, és gyorsan megjelent a 2. csík is!!!! Most már van egy halvány és egy erõs + tesztem. :)

Mi a véleményetek a CrystalNails One Step CrystaLac Starter Kit szettrõl? Vett már valaki ilyet?

http://www.crystalnails.hu/bolt/one-step-crystalac/One-Step-..

Legjobb válasz: Nekem a One Step CrystaLac nagyon bejött imádom. 3 hétig tökéletesen fennmarad vagyis tovább is csak akkor már csúnya. Gyorsan köt és nem kell alapozóval, fedõlakkal bajlódni. Vékonyan kenve két rétegben tökéletesen fed, nem ráncosodik.

Nekem a One Step CrystaLac nagyon bejött imádom. 3 hétig tökéletesen fennmarad vagyis tovább is csak akkor már csúnya. Gyorsan köt és nem kell alapozóval, fedõlakkal bajlódni. Vékonyan kenve két rétegben tökéletesen fed, nem ráncosodik.
A kérdező hozzászólása: koszi! es magadnak csinalod vagy kormossel?
:) körmös vagyok, szóval magamnak
A kérdező hozzászólása: :) :) nekem is most ez a fajta van (elõször) nagyon bejött és gondoltam veszek egy ilyen készletet otthoni próbálkozásra (azért ezt már nem annyira bonyolult felrakni, mint egy porcelán vegy zselé körmöt) ha nem megy, akkor meg így jártam:)
menni fog csak zárd le a széleket. A bõrt told fel és kapard le elõtte, és ügyelj a lámpázási idõre. Nail perep azért kell alá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, kedves Tõled, hogy írtál segítséget:)
ez leoldható, vagy le kell reszelni?
Leoldható :)

Mik a tapasztalatok a One Step és a Corax terhességi tesztekről?

Legjobb válasz: Szia, a One Step-et nem próbáltam, én 2x Corax-al teszteltem. Már a mensi elõtt éreztem furcsa, terhességre utaló tüneteket, és a mensim elmaradásának napján csináltam Corax-al egy tesztet. Már akkor erõs két csíkos volt. Másnap megismételtem, és azon is egyértelmû volt a 2 csík. Én megbízhatónak és gyorsnak gondoltam, drága sem volt.

Szia, a One Step-et nem próbáltam, én 2x Corax-al teszteltem. Már a mensi elõtt éreztem furcsa, terhességre utaló tüneteket, és a mensim elmaradásának napján csináltam Corax-al egy tesztet. Már akkor erõs két csíkos volt. Másnap megismételtem, és azon is egyértelmû volt a 2 csík. Én megbízhatónak és gyorsnak gondoltam, drága sem volt.
Szia, én is Coraxot használtam, és pár másodperc múlva kijött a két csík, úgyhogy gyors és szerintem megbízható teszt, és azt hiszem, az egyik legolcsóbb.
A One Step-et nem ajánlom. Én kétszer használta. Egyik alkalommal, bár negatívat mutatott egy óra múlva pozitívvá vált (más tesztnél ezt nem tapasztaltam). Másik alkalommal még a kontroll csík sem jelent meg, pedig mindent jól csináltam, a teszt volt hibás. Inkább ajánlom a Lilyt, vagy méginkább a Discolor +.

Ovum 16-án volt. A 17. cn-on, ciklus hossza 31 nap. Az ovukor a méhszáj fent volt. Ma csináltam egy tesztet, -este és nem jóstesztelni akartam-és halványan ott volt a második csík is. (ovuteszt, One Step) A méhszájam elég lent van. Mit jelenthet ez?

Vagy nincs egyiknek sem jelent?sége?Egy nappal ovu el?tt voltunk együtt.Kérlek ne írjatok"miért nyúlkálsz oda" válaszokat!Nem vagyok már kamasz,és természetesen els? a higénia.

Legjobb válasz: Ovu teszt akkor jó jóstesztnek, ha több napig csinálod, ez még sajnos nem feltétlenül jelent babát. De ha kitartasz, akkor pár nap múlva használhatsz terhességi tesztet is, reméljük az is csíkos lesz. Ha van felesleges ovu teszted, akkor csinálhatsz holnap-holnapután is, kiderül, csíkosodik-e tovább. Megy a drukk ezerrel! ҝ

Ovu teszt akkor jó jóstesztnek, ha több napig csinálod, ez még sajnos nem feltétlenül jelent babát. De ha kitartasz, akkor pár nap múlva használhatsz terhességi tesztet is, reméljük az is csíkos lesz. Ha van felesleges ovu teszted, akkor csinálhatsz holnap-holnapután is, kiderül, csíkosodik-e tovább. Megy a drukk ezerrel! ҝ


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!