Találatok a következő kifejezésre: Mik a a One (2790 db)

Mikor kell a one szót használni az angolban?

Ezekre a kifejezésekre gondolok: new one - újat no one - senki Honnan fogom tudni hogy bele kell tennem a mondatomba a one-t? Bocsi ha butának hangzik a kérdés, de remélem értitek. Amikor ki akarok emelni egy dolgot a mondatban?

Legjobb válasz: A one-t elsosorban szoismetles elkerulese erdekeben hasznaljak, magyaran visszautalnak az alanyra, pl.: I have a red car but James has a green one. Van egy piros kocsim, viszont James-nek zold ( kocsija ) van. Ennel talan jobb a kovetkezo: I have a red car but James' one is green. Van egy piros kocsim de a James-e zold. A one tobbesszama: ones. Pelda: A lot of ones among the cars are red. Termeszetesen ott van a tobbi hatarozo: everyone, anyone, no one, someone, etc.

A one-t elsosorban szoismetles elkerulese erdekeben hasznaljak, magyaran visszautalnak az alanyra, pl.: I have a red car but James has a green one. Van egy piros kocsim, viszont James-nek zold ( kocsija ) van. Ennel talan jobb a kovetkezo: I have a red car but James' one is green. Van egy piros kocsim de a James-e zold. A one tobbesszama: ones. Pelda: A lot of ones among the cars are red. Termeszetesen ott van a tobbi hatarozo: everyone, anyone, no one, someone, etc.

Mi a kedvenc One Piece AMV-d?

Nem tudom, hogy jó téma rakom(lehet hogy a zenébe kellett volna). Kíváncsi vagyok melyik a kedvenced, esetleg miért? És szeretném megnézni is, úgyhogy linkeket is írjatok :) A válaszokat előre is köszönöm :D

Legjobb válasz: http://www.dailymotion.com/video/x1ezf_one-piece-amv-sail-on..

Mikor alakult a One Direction? (év, hónap, nap, óra, perc)

Legjobb válasz: http://lmgtfy.com/?q=when+was+one+direction+formed

ez engem is nagyon érdekelne :D az év, hónap, napot azt tudom de az óra, percet nem :/ 2010. július 23. :) de ezt lehet h már te is tudod :)
másodpercre is már akkor. és a tagok menjenek át egy hipnotikus mrin hogy a gondolatok mikor születtek meg...
megtaláltam :) 2010. július 23. 20:22 :D

Meghalt Apu, mik a teendőim? Önk. Lakása volt, be kell jelentenem az önk-nál?

És a Nyugdíjfolyósítónál is nekem kell bejelenteni? És a hiteleivel mi lesz? Nincs tulajdona semmi, én meg visszautasítom majd az "örökséget", de akkor is, az otp kitől fogja megtudni? A közjegyzőtől? Szóval mi minden teendőm van halálesetkor?? Kérlek segítsen valaki, nagyon szét vagyok esve!!!!

Legjobb válasz: Az önkormányzatnál mindenképp, a többit õk intézik. Részvétem.

Az önkormányzatnál mindenképp, a többit õk intézik. Részvétem.
Részvétem.Önkormányzatnál jelentsd be.Meg a nyugdíjfolyósítóhoz is be telozhatsz.nehogy büntetést kapj hogy nem szóltál és õk utalnak pénzt.
A nyugdíjintézethez telefonálj be mindenképpen. Nekem is meghalt a papám júliusban, de mire beszóltunk volna, már kiutalták a következõ havi nyugdíjat a számlájára. Csak hát az már nem volt jogos, így büntetést kellett fizetni + persze visszafizetni a pénzt. A többit nem tudom, de ezt mindenképpen intézd el.
Részvétem! Sajnálatos hír ez most! 1. A kórházban gyorsan intézkedj a tárolás miatt, egy valag lovét rád vernek! 2. Szervezd le a temetést mielõbb, ne kelljen sokáig tárolni, a temetés sem olcsó, az alsó hang kb 300 ezer forint :( Nem elég , hogy el veszíti az ember a szerettét, de nem hagyják megnyugodni azonnal intézkedni kell! Be kell jelenteni mindenütt hogy elhunyt, pl. Bankoknál, önkormányzat, APEH, és ami még eszedbe jut! Nekem tavaly halt meg apukám, úgy volt benne leszek a szervezésbe, meg ezekbe a dolgokba, de a felesége kihagyott bennünket a fiait! Ma már azt sem tudom hol vannak az édesapám hamvai! :(
A Nyugdíjfolyósítóhoz nem elég szóban közölni. Fénymásold le a halotti anyakönyvi kivonatot, ha tudod a nyugdíj törzsszámát, azt is ráírhatod és ajánlott levélben küld be: Nyugdíjfolyósító Igazgatóság, 1820 Budapest, címre. Arra a hónapra, amikor meghalt, még jár a nyugdíj a törvényes örökösnek.
ennek utánakérdeztél? legyen igazad, bár kétlem, hogy így van
A kérdező hozzászólása: Ha visszautasítom az örökséget, ami nincs is, akkor tartozást sem kell fizetnem. Mindenki a ráhagyott örökrész mértékéig köteles megtéríteni a megöröklött tartozást is. Mivel az örökség értéke 0ft, a tartozást kifizetésére sincs alap.
rengeteg hitel van, amihez nem kell kezes. ha volt keresete, arra is kaphatott, kezes nélkül...
A hitelhez általában, kell kezes, és ebben az esetben a kezest fogja terhelni, nem téged! Hiszen ilyen esetekre is van a kezes, az a kisbetûs részben volt!
sajnos érdemben többet segíteni nem tudok, de! "És a hiteleivel mi lesz? Nincs tulajdona semmi, én meg visszautasítom majd az "örökséget"" Ezt, ha úgy értetted, visszautasítod a hitelt...nah, azt sajnos nem lehet, ha te vagy az egyetlen gyereke, és nincs felesége, Neked kell kifizetned Részvétem!
A kérdező hozzászólása: Felhívtam a nyugdíjfolyósítót és semmi dolgom már nincsen, mert a kórház lejelentette a népességnyilvántartónak, és Õk szóltak a nyug.foly.nak. Igen, persze, hogy utánakérdeztem, ügyvéd is és a közjegyzõ is azt mondta, hogy az örökség mértékéig, ha van, addig felelek a tartozásért is. Miért kétled, hogy így van?

Mikor jön a one direction és a green day Magyarországra?

Legjobb válasz: green day már volt valamikor (kb. 2 éve) úgyhogy lehet hogy jöhetnek. és mér érdekel a one direction??!! aki a green dayt szereti általában azt annyira nem.

a GD egy darabig nem koncertezik, talán-talán el tudnak jönni valamelyik fesztiválra, de nincs bejelentve. a one direction meg... >.< fogalmam sincs.
green day már volt valamikor (kb. 2 éve) úgyhogy lehet hogy jöhetnek. és mér érdekel a one direction??!! aki a green dayt szereti általában azt annyira nem.
Egyelõre egyik sincs bejelentve, tudtommal (a Green Day biztos hogy nincs, a "dájreksön" meg pont nem érdekel).
A Green Day , mostanában nem fog jönni, a gay direction meg egy retek, szerintem.
A Green Dayt azt most Volt Fesztiválra reméljük, a onedirection meg homokos
Mért ne szerethetné mind a kettõt? Én ha olyan hangulatom van orrba szájba a Green Day-t nyomatom máskor meg a One Direction-t :D Amúgy egyik sincs bejelentve
Én nem tudom, mikor jönnek, de nekem is a két kedvenc ez a kettõ:) Mind a kettõért odavagyok, imádom a zenéjüket és a tagokat is nagyon szeretem. Remélem, jönnek egyszer:)
nem homokos az 1D... -.- . nõlj fel!
na ezt nem értem. Én szeretem a Green Day-t, a Tankcsapdát, Nirvanát, Redlight King-et.. és akkor nem hallgathatok 1D-t?... ez hülyeség. mindenki saját ízlése szerint hallgasson zenét, és ne fikázzon más bandákat! :)
A Green Day májusba jön Bécsbe, szerintem érdemesebb oda elmenni. A one direction meg remélem soha, vagyis amire jönnének már kimegy a divatból :D 18/F
A kérdező hozzászólása: Nem bántottál meg már megszoktam, hogy mindenki fikázza õket
bocsi ha megsértelek de 1D fújj az soha nem jön Magyarországra am én Green Day imádo vok és remélem õk jöönnek nem sokára :D
A kérdező hozzászólása: bajod?
One Direction? ember, ne mááár!
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: köszönöm.De második!Attól még mert szeretem a one directiont attól még nem szerethetem a green dayt?
A kérdező hozzászólása: köszi
öhm Nem.

Mi a Deep One korrekt magyar megfelelõje?

Meg úgy kb. az összes többi hasonló nevû lovecrafti lényé...

Legjobb válasz: Mélységlakónak lett fordítva.

Mélységlakónak lett fordítva.
Great Old Ones - Nagy Öregek Viszont a Mountains of Madness-ben lévõ Old One-ok, azt hiszem Vének.

Ki mit gondol a One Direction-ról?

Legjobb válasz: Középszerû pop banda.

Középszerû pop banda.
Genetikai hulladékok!!
Az elsõ két válaszoló tökéletesen megfogalmazta.
Fiúként (nem homárként) nekem példaképeim. Lányok imádják õket bár mostanába már nincsenek nagyon hírben..eltüntek nincs uj számuk :O de szeretem õket!!
Jól indultak, de én úgylátom hogy a management elvette az összes egyéniségüket. Szerettem/szeretem õket de nekem egyre inkább sablonosabbak... Egyébként Louis borzasztóan lefogyott, úgy néz ki mint egy heroinista
Én személyszerint nem szeretem, de a legjobb barátnõm meg imádja...15/L
Aranyos kis sztárocskák fülbemászó dalokkal, nagyon remélem, nem száll a fejükbe a hírnév, ahogy ezeknek a fiatal celebeknek szokott. Mindent a seggük alá raktak, mert velük el lehet adni, szóval senki ne mondja, hogy õk dolgozták fel magukat a csúcsra, de nem kell utálkozni se.
Szerintem nem túl nagy szám. Túl vannak sztárolva. Kicsit olyan, mintha Justin Biebert majmolnák. A régebbi számaik talán még jók, de a mostaniak nagyon bénák és unalmasak. A rajongóik állandóan azt mondják , milyen jó pasik, de kicsit sem azok. Egyik sem jó képû, izmuk meg pláne nincs. Én nem igazán bbírom õke (szépen kifejezve).
Tömeggyártmány.
szerintem nagyon jó !!!
Remélem nem.
Remélem nem.
Remélem nem.
2. vagyok, az elsõt nem én írtam. xD
Most komolyan... Annyi jó együttes van itthon is...Például: Kárpátia, RomEr, Magozott Cseresznye, Nemzeti Hang (!!) Minek ilyen sz rokat behívni? Majd elfelejtitek õket, 2 év múlva jön egy másik nyálas banda (természetesen fiúkból fog állni) és azt sem fogjátok tudni, mi az a vándájreksön!! A rockereknek szevasztok, a directionereknek meg csá g ci
Remélem igen ;)
A határok lezártuk, már ássuk az árkot a krokodiloknak és a szögesdrótnak. Üdvözlettel: Magyarország kormánya (az ön érdekében).
Nagyon remèlem hogy igen
csak ne jojjenek azok a férges buzák ide!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!