Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Nyírő Gyula (4 db)

Mik a tapasztalatok a Nyírő Gyula, ma Károly Róbert magánklinikáról?

Ha igen, mi volt a vélemény, szülészn?t, dúlát tudtok-e ajánlani? Mik a tapasztalatok? Én január 1-re vagyok kiírva, az orvosom ott dolgozik de csak nem régóta, és jó lenne tudni milyen is a kórház és a személyzet.

Legjobb válasz: Arról a Nyírõ Gyula korházról van szó, ami a 13. ker. Lehel utca és Róbert Károly krt. sarkán van? Mióta magánklinika? Én õszintén szólva, amíg nem volt magánklinika, nem hallottam róla jókat. De lehet, hogy már teljesen más a személyzet, és az ellátás is ebbõl kifolyólag.

Arról a Nyírõ Gyula korházról van szó, ami a 13. ker. Lehel utca és Róbert Károly krt. sarkán van? Mióta magánklinika? Én õszintén szólva, amíg nem volt magánklinika, nem hallottam róla jókat. De lehet, hogy már teljesen más a személyzet, és az ellátás is ebbõl kifolyólag.
Szia! Én ott szültem a kislányomat(2003-ban) a szülõszoba nagyon jó az orvosom szuper és a választott szülésznõm (Czemmel Franciska) nagyon rendes volt! A gyerekágyas osztály elmegy azt a pár napot ki lehet bírni! Most nem tudom milyen!
nem Károly Róbert, hanem Róbert Károly!! Én ott akartam szülni, de elrettentett, hogy a koraszülésre nincsenek felkészülve. ha ne adj Isten, korábban jön a baba, és koraszülött osztályra kellene mennie, elviszik egy másik kórházba!!!!!! TE itt, õ ott!!!!!! Nekem 2 helyen volt a dokim, azt mondta, menjünk inkább a másik kórházba!!!!!


Mi a véleményetek a Nyírő Gyula Kórházról (Budapest)? Milyen ott szülni?

Legjobb válasz: Itt olvashatsz egy élménybeszámolót. Nem kifejezetten a kórház a téma, de vannak benne ilyen jellegû információk. http://velvet.hu/poronty/2009/07/05/harman_rangattak_ki_bala..

Itt olvashatsz egy élménybeszámolót. Nem kifejezetten a kórház a téma, de vannak benne ilyen jellegû információk. http://velvet.hu/poronty/2009/07/05/harman_rangattak_ki_bala..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!