Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Nyírő (36 db)

ne fürgyé le
Jó esetben nem a hónaljadat meg a p5söted fogják nézegetni. De a hónaljad borotválhatod, márcsak higiéniás okokból is, máshol nem lényeg, max nagyjából nyírbáld meg, ne legyen akkora, ha sok a szõr.
tesióra nincs nálatok? mert abból a hónaljnak legalább ki kellene derülni...
Szerintem ha adni akarsz magadra akkor a hónaljadat teljesen kapd le, alul pedig jobban szeretem (nõ létemre) a teljesen lenyírtat, de tudom hogy pasik körében ez kicsit bu*is, szóval csak igazítsd meg hogy ne legyen dzsungel. Elég ciki szerintem amikor elveszik az erdõben a lényeg.. :D 18L
#3 nálam egy ideje dzsungel van de nem veszik el ;)
melóban elég változatos a korosztály, akikkel együtt szoktam zuhanyozni, 20-45-ig és ott is teljesen változatos: van 20e-as natúr original és 40-es csupasz is.

Mi a nyirok? Hogyan képződik?

Legjobb válasz: http://www.kislexikon.hu/nyirok.html

A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ!:)
szia! Miért kell fizetni? Nem értem...:)
A kérdező hozzászólása: elvileg ha nem ott szülsz ahová tartozol fizetned kell egy bizonyos korházi költséget
Én Bajcsy kórházba tartozom, de a Margitban szültem, mert ott dolgozik az orvosom. És nem fizettem semmit (6 hete szültem). Akkor szerintem neked sem kell fizetned a MÁV-ban, de a legjobb ha megérdeklõdöd a dokidnál.
Nem kell fizetni, ez egy rémisztgetés. Nálunk Pécsen két szülészet van, elvileg mindenki tartozik valamelyikbe, de teljesen mindegy, mert csak bemész és szülsz. Ott szülsz, ahol akarsz, a kórházi költségeket már kifizetted amikor levonták tõled havonta a TB-t.
Szerintem sem kell fizetni, sõt a kórházi napidíjat is eltörölték már, egyébként a terhesgondozás és a szülés amúgy sem tartozott bele a fizetõs kategóriába. Én 5 hónapja szültem ott ahová NEM tartoztam és nem kellett érte fizetni.

Mit gondoltok a Mazsihisz véleményéről, hogy betiltanák Nyírő Józsefet, Wass Albertet? A kilencvenes években ők tilttatták be az "Avósok" c. filmet az MTV-nél. Miért ne lehetne beszélni bármelyikről? Che Guevaráról is lehetett mozifimet forgatni.

Legjobb válasz: Nem, irodalmat nem kellene betiltani! Semmiféle irodalmat. Meg kellene engedni, hogy jobbról, balról és bárhonnan írjanak az írók és majd az érték fennmarad. Nyírõ József például csodálatosakat (is) írt, a Kopjafák, az Uz Bence nagyszerû könyv, de például már Az én népem elég vacakra sikeredett. De sebaj, azért még olvashassuk!

Nem, irodalmat nem kellene betiltani! Semmiféle irodalmat. Meg kellene engedni, hogy jobbról, balról és bárhonnan írjanak az írók és majd az érték fennmarad. Nyírõ József például csodálatosakat (is) írt, a Kopjafák, az Uz Bence nagyszerû könyv, de például már Az én népem elég vacakra sikeredett. De sebaj, azért még olvashassuk!
A saját országuk területén azt tesznek, amit akarnak. Ez viszont itt Magyarország, magyarok vagyunk, és mi döntjük el, hogy a magyar írók közül kit tartunk érdemesnek tiszteletben tartani, és kit nem, Izraelnek vagy a zsidóságnak ehhez nem sok köze van, legfeljebb csúnyán nézhet ránk. Mi sem szólunk bele más ügyeibe, õk viszont nagyon hozzászoktak ehhez. Amíg Magyarországon van Európa legnagyobb zsinagógája, ne nagyon akarjanak minket ilyen téren korlátozni. Mi nem szólunk bele, õk mit csinálnak - akkor sem, ha nem tetszik -, tegyenek õk is így.
A jelenlegi magyarországi antiszemitizmusért a legnagyobb felelõs a mazsihisz
Azért lehet ez így, mert [email protected]áziak vagyunk, és hagyjuk, hogy ezt csinálják.
Mert a nyírõ hazafias?Egy igazi jelentéktelen senki.
Az, hogy ez a magyarság támadása minden olyat ami hazafias betiltanának...
Nem betiltani akarják õket, hanem az ellen tiltakoznak, hogy bekerüljenek a Nemzeti Alaptantervbe. Itt a MAZSIHISZ-nyilatkozat: http://www.mazsihisz.hu/2012/06/25/gyuloletet-es-antiszemiti..
A kérdező hozzászólása: jó, ne a szavakon lovagoljunk, a mondanivalóm lényege, hogy nagy elánnal küzdenek Wass Albert, Nyírõ József, Csurka István, mint írók ellen, levetetnek a tévémûsorról filmeket, amik számukra is kellemetlenek lehetnének, akadékoskodnak, hogy mi mehet le egy színházban ..stb. Hol élünk ??
Ha az mszp lenne 2\3-al a parlamentben, ezt a kérdést már csak múlt idõben tehetted volna fel.
Senkit nem érdekel ez a két ponyvaíró...
A kérdező hozzászólása: A 24. válaszoló szemétkedõ, agresszív kommentjére resagálnék : nyilván nem direkt vagy rosszhiszemûségbõl fogalmaztam így, jogász sem vagyok. te pedig leszel szíves kultúrált és nem vádaskodó viselkedést mutatni, akkor is, ha arctalan a fórum.
A kérdező hozzászólása: Ja, még annyit, hogy menj el szerintem TE a búsba vagy legalább más topikba, ide eleget kommenteltél.
" A kérdező hozzászólása: jó, ne a szavakon lovagoljunk, a mondanivalóm lényege" MI van?? MI az hogy ne a szavakon lovagoljunk??!! EMber, te benyomtál egy durva vádat, ami egyszerûen NEM IGAZ. Magyarán mocskos módon hazudtál - tehát te mész el a büdös francba, amiért mocskos módon hazudsz és aljadék módon csinálod itt a hangulatot. Hogy a k.rva anyját az ilyennnek (ha igaz lett volna az állítás, akkor ugyanezt a mazsihisz kapja, de mivel nem volt az, mert HAZUDTÁL, te kis genyó, ezért a te k.rva anyádat)
ja, és ha bajod van a megfogalmazással, akkor csak azt tudom javasolni: "ne a szavakon lovagoljunk"...
A kérdező hozzászólása: remélem, törlik a beteg, agresszív kirohanásaidat.
Kérdezõ, attól, hogy törölni fogják a felháborodott hozzászólásokat, még nem változik az a tény, hogy hazudtál, félrevezettél minket, aztán lazán elbagatelizáltad ezt a leleplezett simliskedést.
Már ne haragudj, kedves kérdezõ, de különbséget tenni egy író betiltása és gyermekek számára tananyaggá tétele közt nem nevezhetõ szavakon való lovaglásnak. Hisz te magad kérdezted: "Miért ne lehetne beszélni bármelyikrõl? Che Guevaráról is lehetett mozifilmet forgatni." De hisz nem is arról van szó, hogy Nyírõrõl vagy Wass Albertrõl ne lehessen beszélni, hanem hogy ne szerepeljenek kötelezõ tananyagként a Nemzeti Alaptantervben Jókaival, Móriczcal, stb. együtt. Nyírõnek vannak jó írásai, de a nagy klasszikus magyar írókkal nem lehet egy lapon említeni: ha minden Nyírõ színvonalú író tananyag lenne, ötven magyarórának kéne lenni egy héten. Nem beszélve Wassról, aki közönséges történelmi lektûröket írt.
"Nem beszélve Wassról, aki közönséges történelmi lektûröket írt." - Érdekes módon az írói munkásságáról még az idézett román irodalomtörténész-professzor is magasztosan beszélt... Egyébként gyakorlati különbség a betiltás, és a tananyagból való kivétel között valóban nincs. Szóban mást jelent ugyan, de az eredmény ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: Azt is el tudom képzelni , hogy ugyanarról a nickrõl írsz, de szeretném neked jelezni, hogy nhem vezettem félre senkit, HA problémád van a mgefogalmazással, menj a jogi fórumra, ha meg csak szretsz rosszmûjúan acsarkodni, vegyél be gyógyszert. De ne rajtam vezesd le a feszültséged. Semmi megvezetés nincs a topikban, ha ennyire ZAVAR, MENJ másik topikba vagy írj ki magadnak egy kérdést !
A kérdező hozzászólása: Istenem...
Ezt meg honnan vettétek, hogy betiltatnák Nyírõt meg Wass Albbertet? Erre most vagy kérek egy konkrét forrást, és akkor elmennek a búsba a Mazsihisz-esek, vagy ha ez nem megy, akkor meg te mész el a búsba kérdezõ a hazudozásért. Ez a két lehetõség van, szóval kíváncsi vagyok, ki menjen a búsba.
Kacagni fogsz, de a Harry Potter ellen is felemelték a szavukat, mivel a koboldok szerintük zsidó sztereotípia szerint vannak ábrázolva (alacsonyak, nagy orr, rosszindulat, idegenkedés, kapzsiság, arany-mánia, kirekesztettség stb.) és szerintük antiszemitizmust táplálnak a tinédzserekbe.
A kérdező hozzászólása: Azt pl. teljesen megértem, hogy a kuruc.info fogalmazási stílusa miatt sokan felemelik a szavukat. De nem hiszem, hogy joga lenne bárkinek Nyírõ, Wass vagy épp Csurka irodalmi munkásságának megismerését korlátozni. Rengeteg nagy magyar és külföldi író, költõ, mûvész volt saját korában kommunista vagy épp szélsõjobb-szimpatizáns . A Time magazin meg az év emberének választotta Hitlert 1939-ben, azt miért nem akarják betiltatni ezen az alapon ? És arról miért nem beszélnek, hogy a kilencvenes években az õ hatásukra tiltotta be a Magyar Televízió az ÁVÓSok címû filmet, csak mert pár helyen az is szerepelt benne (korabeli dokumentumokra közelített rá a kamera ), hogy egyes kommunisták izraeliták voltak. Ez hogy történhet meg a szólásszabadság korában ?
Kérdezõ, Hitelrt n
Hitlert ne keverjük bele, politikai célból választották az év emberének, hogy visszafogjon a területszerzésekbõl.
A kérdező hozzászólása: A politikai, kisebbségi, történelmi .... csatározásoknak nem szabadna érinteniük a kultúrát és a szólásszabadságot. Elmondhatja bárki a véleményét Nyírõrõl, mint íróról vagy mint emberrõl, de nem követelheti, hogy tiltsák be vagy vagy hogy másoknak ne tessen. Tõlem nevezhetik nácinak is, ha ettõl jobban érzik magukat. De engedjék meg, hogy mindenki saját maga döntse el, mi a véleménye róla és a mûveirõl. Az ÁVÓ-s filmet betiltották a kedvükért az MTV-nél, nehogy rossz fényt vessen rájuk. Miért ? Meg hogy Feldmájer azt követeli Tarlóstól, akadályozza meg a Csurka-darab bemutatását. Ez még nem szélsõjobbos uszítás, hanem egy irodalmi mû bemutatása. Mint ahogy Alföldi Róbertnek is joga van szexuális töltettel, saját felfogásában rendeznie. Ez is része a szabad véleménynyilvánításnak és gondolkodásnak. Ez a kettõs mércés gondolkodás és követelõdzés számomra teljesen elfogadhatatlan.
Itt valami ökör mindig be akar tiltani valamit. Az egyik retardált a szovjet irodalmat, a másik a nacionalistát. Az egyik kidöntené a szovjet emlékmûveket, a másik a kopjafákat. Melyik különb? Nem tudom. Nyírõ József igazi író, megmentendõ érték, Wass Albert fabatkát sem ér, ha nem lenne ilyen hazafias ikon, a kutya nem olvasná, de azért így is, úgy is a múltunkhoz, a történelmünkhöz tartoznak, szerinten ne döntsük le se Wass Albert, se Horthy, se Lenin, se Kun Béla szobrát. Lehet szeretni, meg nem szeretni, de tagadni, hogy a múltunkhoz tartoztak, nem lehet.
Ez egy régóta zajló háború, ami egyre nyíltabb. Íme egy másik ékes példa: "Itt tartunk 2012-ben: pufajkás zsidó parancsol a "magyar" rendõrség vezetõinek - eligazítást tartott a rendõri vezetõknek a Mazsihisz Hatala József országos rendõrfõkapitány arról biztosította a magyarországi zsidóságot, hogy a rendõrség a leghatározottabban fellép minden antiszemita megnyilvánulással szemben, és érvényt szerez a törvény szigorának - közölte a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) csütörtökön. Zoltai Gusztáv, a Mazsihisz ügyvezetõ igazgatója csütörtökön találkozott Hatala Józseffel és Garamvölgyi Lászlóval, az Országos Rendõr-fõkapitányság kommunikációs igazgatójával. A megbeszélésen áttekintették az utóbbi idõben kialakult biztonsági helyzetet, és egyeztettek a szükséges lépésekrõl – derül ki a rövid közleménybõl (a részleteket persze nem véletlenül tartják titkokban)." - kuruc.info, facebook
Kispályások vagytok, ez a baj veletek! Hitler használta a következõ szavakat: der, die, das Olvastam Goethe-t és bizony õ is gyakorta használt német névelõket: der, die, das Szerintem nyilvánítsuk nácinak Goethe-t és tiltsuk be a német névelõket! De ne álljunk meg itt. Sztálin hordott ruhát. Tiltsuk be a ruhák viselését! Minden diktátor vett levegõt. Tiltsuk be a lélegzetvételt! Kispályások vagytok, jöttök itt filmekkel és költõkkel, én azt mondom, a gyökerénél kell elfojtani ezeket az ordas eszméket!
A kérdező hozzászólása: Ezen a videón 2.35-tõl vagyk felháborodva Fröhlich Róbert szerintem pofátlan szavain, hogy mit kellene szerinte nekünk oktatni az iskolában : http://www.noltv.hu/video/4403.html Súlyos csúsztatásnak érzem a szavait.
A kérdező hozzászólása: Áder János emberi gesztusát is ahelyett, hogy megköszönte volna, kevésnek érzi. Hol él ez az ember ? Miért nem lép fel kizárólag a kuruc.info ellen ? Milyen jogon kritizálja az oktatási rendszert, a köztárasági elnököt, az irodalmunkat, ha egyszer semmi kézzelfoghatót nem tesznek a dolog ellen, csak panaszkodnak ránk ? Elegem van...
Nem csak neked...
A kérdező hozzászólása: Az a legdurvább, hogy kevésnek érzi a holokauszt oktatását az iskolákban. Én még emlékszem, nálunk pont errõl a témáról beszélt tök sokat az irodalom- és történelemtanárunk. A Sorstalansággal is ahhoz képest még sokat is foglalkoztunk, mint amennyit ér irodalmilag. Nyírõvel nem is foglalkoztunk. Mirõl beszél ez az ember ??
Egy "kicsit" nagy itt a mazsihisz befolyása, ami mellesleg pont az antiszemitizmus erõsödéséhet vezet. Néha azt érzem, hogy direkt pöckölgetik a magyarok pucáját ezzel az állandó holozással. Valszeg ki akarnak pattintani valamit, mert fogyóban a holokauszt túlélõk száma, így kell valami új pénzforrást keresni.
Wass Albert könyvek benne vannak a top100as listában nehéz lenne egy ilyen népszerû mûveket betiltani ...csak ajánlani tudom pl.: Jönnek!- Adjátok vissza hegyeimet
A Harry Potter is benne van.És?
A kérdező hozzászólása: Elnézést mindenkitõl a "megjegyzésért", de el tudom képzelni, hogy te Dániel Péter vagy. Õ csinálja mostanában ezt a nagy mûbalhés-mûhõbörgést mindenhol és pocskondiáz boldogot-boldogtalant, a jogra és a "hazudozásra" hvatkozva. Bárki, aki ellent mond neki, habzó szájjal kinyírná..
fazonra nyírt a nyerõ
fazonra nyírt. :)
Fazonra nyírt és csupasz egyaránt bejön.
változó csupasz és a fazonra nyírt is szóba jöhet...néha megkérem a párom hogy növessze meg és nyírja fazonra...szóval mindkettõ
Akkor csupasz.Indoklás:Nem szeretem a szõrt a számban...Szerintem más is így van vele.Ha én megtudok borotválkozni õ is.Persze nem feltétlenül kell ha valakinek a bõre pld nagyon érzékeny nem kötelezõ de ha lehet választani csakis csupasz.18/f
Teljesen "csupasz".
csupasz
a szép, ápolt, fazonra nyírtat. legalább egy kis csík legyen a csupasz olyan mint ha óvodást dugnák.... :/
én vagyok a fasza laza strici muff mágus a haverom meg a feka pina inas.jöhet bármi , ti meg bujjatok el , mert nem való nektek nedves jó punci rinyapinák .
Szõrös!!!
Mindegy.
értelmes kérdéseket szeretem
Csupaszon és fazonra nyírva is remek... :) Szerintem a csupaszt kellemes simogatni, csókolgatni, ahol csak éri az ember... A fazonra nyírt nagyon izgató tud lenni. Ha pedig már kicsit rég volt szõrtelenítés, s apróra visszanõtt, szerintem az sem gond. :) Nem zavaró. :) 20/F
csupasz, vagy kis csík indoklás: nem kellemes, ha nyalás után köpködnöm kell, és a csík felizgat
cak a csupasz!!
A kérdező hozzászólása: elfelejtettem odaírni, hogy ha lehet indoklást és kort is írjatok köszi :)
azt, ha látom magam benne.... xD
Nekem aztán mindegy "lyuk lyuk de a keret mindig más" :D amugy tök mindegy punci punci

Mik a tapasztalatok a Nyírő Gyula, ma Károly Róbert magánklinikáról?

Ha igen, mi volt a vélemény, szülészn?t, dúlát tudtok-e ajánlani? Mik a tapasztalatok? Én január 1-re vagyok kiírva, az orvosom ott dolgozik de csak nem régóta, és jó lenne tudni milyen is a kórház és a személyzet.

Legjobb válasz: Arról a Nyírõ Gyula korházról van szó, ami a 13. ker. Lehel utca és Róbert Károly krt. sarkán van? Mióta magánklinika? Én õszintén szólva, amíg nem volt magánklinika, nem hallottam róla jókat. De lehet, hogy már teljesen más a személyzet, és az ellátás is ebbõl kifolyólag.

Arról a Nyírõ Gyula korházról van szó, ami a 13. ker. Lehel utca és Róbert Károly krt. sarkán van? Mióta magánklinika? Én õszintén szólva, amíg nem volt magánklinika, nem hallottam róla jókat. De lehet, hogy már teljesen más a személyzet, és az ellátás is ebbõl kifolyólag.
Szia! Én ott szültem a kislányomat(2003-ban) a szülõszoba nagyon jó az orvosom szuper és a választott szülésznõm (Czemmel Franciska) nagyon rendes volt! A gyerekágyas osztály elmegy azt a pár napot ki lehet bírni! Most nem tudom milyen!
nem Károly Róbert, hanem Róbert Károly!! Én ott akartam szülni, de elrettentett, hogy a koraszülésre nincsenek felkészülve. ha ne adj Isten, korábban jön a baba, és koraszülött osztályra kellene mennie, elviszik egy másik kórházba!!!!!! TE itt, õ ott!!!!!! Nekem 2 helyen volt a dokim, azt mondta, menjünk inkább a másik kórházba!!!!!

Mi a különbség a nyirok és a szövetnedv között?

Én eddig azt gondoltam a nyirok = szövetnedv, de valószínűleg rosszul, mert a követelményben ez áll: Ismertesse a vér, a nyirok és a szövetnedv összetételét!

Legjobb válasz: A nyirok ami a nyirokrendszerben kering, mint a vér az erekben. A szövetnedv, az más. http://www.youtube.com/watch?v=yYAw79386WI

A nyirok ami a nyirokrendszerben kering, mint a vér az erekben. A szövetnedv, az más. http://www.youtube.com/watch?v=yYAw79386WI
A kérdező hozzászólása: Na és mi az a más? Mert annyi könyvet elolvastam, de lényegében azt hozza ki, hogy a szövetnedv=nyirok, mitöbb valahol zárójelbe odaírják, hogy: .... nyirok (szövetnedv)...
szerintem sincs lényegi különbség köztük. Ezen biztos nem fog elmenni az érettségid.
A szövetnedv, ahogy a neve is mutatja, a szövetek közötti folyadék. A nyirok, a nyirokerekben áramló "szövetnedv". Az összetételük is egy kicsit különbözik, de nem lényegesen.

Mtd Thorx motoros fûnyírókkal mi a baj?

Mindenhonnan azt hallom, hogy Thorx motorosat ne! Kevesebbet bírnak mint a Briggs? Vagy miért szidja "mindenki?"

Legjobb válasz: Én az egész MTD szidom,az összes termékével együtt .

Én az egész MTD szidom, az összes termékével együtt .
A kérdező hozzászólása: Hondát vennék szívem szerint, de az megfizethetetlen... :-(
Ha nagy baj van mind kettõt el kell hajítani. Nekem Briggs motoros volt. Jöttek a bajok vagy 8-10 év után én hülye meg el kezdtem költeni rá. Már vagy 15-öt rá költöttem mikor még mindíg nem volt jó. 40-Ért akartak teljes motorgenerált csinálni. Hát vettem 32-ért egy Thorx motorosat 8 év mulva ha kell ki hajítom . Egyikre se szabad költeni.
A márkás gépeket is akkor szabad megvenni, ha még a régi helyen gyártják .Akkor még talán eredeti, és lehet hinni bennük .Drága pénzen nem csak a márka nevet megvenni . Nem egy márkás terméken szerepel, gyártási hely: EU Na most dönts el hol is gyártották .Hogy nem eredeti, az tuti .
Menj el bármelyik kisgépjavító mûhelybe, biztos látsz ott Thorx motort, aminek valami komoly baja van, pl. a hajtókar kiütötte az oldalát. Ha szerencséd van, akkor még az 1 év gari alatt történik, ha nincs szerencséd, akkor két nappal késõbb. A Thorx motor se mind romlik el, némelyik sokáig megy gond nélkül, ez szerencsejáték. Egy Briggs vagy Honda dupla ideig lesz hibátlan. Bár anyaghiba azoknál is lehet, meg minden gyártmánynál, csak sokkal kisebb eséllyel.
Kondenzátor hiba ha eddig tökéletesen mûködött.
1. Megszorult a tengely/kés. Forgasd meg kézzel(áramtalanított állapotban!) ha lazán akadásmentesen forog akkor nem ez a gond hanem a második. 2.Tönkrement az indítókondenzátor.Cserélni kell.
nekünk nagy telken a benzines jött be

Hol lehetnek most Nyíró József hamvai, és mi lesz a sorsuk?

Számomra ott ért véget ez a z?rös történet, hogy a temetés helyett tartott megemlékezésen Sz?cs Géza akkori államtitkár végig egy nagy fekete táskát tartott maga mellett, amir?l sokan feltételezték, hogy abban voltak a hamvak, de ? kés?bb tagadta. Az el?z? nap a temetési kísérlet kommunikációs vezet?jét kutatták át román rend?rök, de nála se találták. Õ diadalmasan lenyilatkozta, hogy sikerült átvágni a románokat, és más biztos úton juttatták be a hamvakat Romániába.

Legjobb válasz: Belesodorták egy füves cigarettába.

Belesodorták egy füves cigarettába.
Valahol egy ember hamvaival játszadoznak lehet, hogy egy kocsi hátsó ülésén van, vagy egy táskába, de az egy ember "teste". Szerintem meggyalázza a fidesz az emberi létet.
A kérdező hozzászólása: Nekem is van egy olyan érzésem, hogy kegyeletsértõ ez az egész. Arra hivatkozva csinálták, hogy Nyírõ József végakaratát teljesítik. De neki csak az volt a végakarata, hogy erdélyi földben temessék el. Azt nem akarta, hogy Kövérék itt Magyarországon a kihantolása után elhamvasszák, lopkodják ide-oda a hamvakat, "apostolként" próbálják eltemetni, és egy ócska, és végül tök sikertelen választási kampány alárendelt szereplõjévé tegyék. Miért nem hagyták, hogy a családja, vagy valamilyen alapítvány, vagy egy írószövetség nyugodtan eltemesse? Miért kellett ebbe Kövérnek belemászni?
Szétszórják egy lopakodóról Románia felett.
Talán oda kellene adni a családjának, kezdjenek vele, amit akarnak. nem a Fidesz tulajdona. Ha az én hozzátartozóm lett volna, akkor maradt volna ott, ahova tették annak idején.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!