Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Minerva (26 db)

Mikor ved a Minerva tabletta?

Mennyi ido utan biztonsagos szeretkezni gumi nelkul?

Legjobb válasz: Rá van írva a tájékoztatóra.

Rá van írva a tájékoztatóra.
Ha voltál orvosnál ( gondolom nõgyógyász írta fel a tabit), akkor neki el kellett mondania. Ha nem, akkor pedig tájékoztató!
"A menstruációs ciklus (vagyis a havi vérzés) elsõ napján kezdje el a Minerva szedését; a csomagoláson a hét aktuális napjának nevével megjelölt drazsét vegye be (ha például pénteken jelentkezett a havi vérzés, a "P" feliratú drazsét válassza). Ezt követõen a hét napjainak sorrendjében haladva szedje a Minervát. A ciklus 2.-5. napján is elkezdheti a gyógyszer szedését, ebben az esetben azonban (az elsõ csomag esetében) 7 napon keresztül kiegészítõ (barrier-elvû) fogamzásgátló módszereket is alkalmaznia kell." Tehát ha a mensid elsõ napján kezdted, akkor védett vagy az elsõ szemtõl, ha a 2.-5. napon, akkor 1 hét után leszel védett!

Mit tudtok a Minerva Érettségizettek Szakközépiskolájáról?

Jelentkeztem ebbe az iskolába de nem nagyon tudok semmit hogy milyen is ,kiváncsi vagyok olyan emberek véleményére akik járnak/jártak oda.

Legjobb válasz: Én nem jártam oda, de szerettem volna jeletkezni egyik ráképzésükre. Email-ben feltettem pár kérdést a taníttatásról, költségekrõl, és vérlázító stílusban válaszoltak! Kérdésemre, hogy mi mennyibe kerül, közölték hogy ne írjak többet és megfenyegettek, többek között azzal, hogy ha mégis akarok jelentkezni, akkor nekem már 150.00Ft-ot kell fizessek! Ezek után jobban beleástam magam a suli történetébe és nem sok jót találtam, kihasználják a törvényekben a kiskapukat és irreális összegeket kérnek el olyan képzésért, amiért cserébe taníttatást nem kapsz! Érdemes jelentkezés elött Fórumokon nézelódni! Én biztos, hogy soha nem jelentkeznék ide! Pénzmosoda, nem iskola!

Én nem jártam oda, de szerettem volna jeletkezni egyik ráképzésükre. Email-ben feltettem pár kérdést a taníttatásról, költségekrõl, és vérlázító stílusban válaszoltak! Kérdésemre, hogy mi mennyibe kerül, közölték hogy ne írjak többet és megfenyegettek, többek között azzal, hogy ha mégis akarok jelentkezni, akkor nekem már 150.00Ft-ot kell fizessek! Ezek után jobban beleástam magam a suli történetébe és nem sok jót találtam, kihasználják a törvényekben a kiskapukat és irreális összegeket kérnek el olyan képzésért, amiért cserébe taníttatást nem kapsz! Érdemes jelentkezés elött Fórumokon nézelódni! Én biztos, hogy soha nem jelentkeznék ide! Pénzmosoda, nem iskola!
Hoppá hoppá nagy felindultságomban látom te másik Minerváról kérdezel... ne haragudj! Én a MINERVA FELNÕTTKÉPZÕ KÖZPONTról írtam az elöbb.
Én jelentkeztem oda tavaly májusban, és augusztus végén még semmi infóm nem volt a suliról, hiába írogattam nekik e-mailt, telefonálgattam, semmi válasz. "Végsõ" esetben villámgyorsan jelentkeztem egy másik suliba (athéné - meg is bántam!), aztán november végén kaptam a minervából mailt, hogy nem indult semmi szak. :D szóval vicc. egy ismerõsöm 3 éve oda járt, akkoriban még minden rendben volt vele, de manapság.....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Én oda jártam. Nem igazán adnak használható tudást, néhány tanár kritikán aluli. Én nem ajánlom.
Valószínûleg most szûnik meg a Drégelyvár szakközépiskola, ezért most össze lesz vonva. Én is nézegetek melyik lenne jobb. Szerintetek melyik a legjobb képesítést adó suli?

Kinek mi a véleménye a Minerva Érettsékizettek Szakközépiskolájáról?

Az újságírás érdekelne. Van esetleg valaki, aki oda jár jelenleg vagy járt?

Legjobb válasz: Az egyik barátom alkalmazásfejlesztést tanult a Minerva -ban. O meg volt elégedve az iskola színvonalával, és hamar el is tudott helyezkedni. Remélem segítettem!

Az egyik barátom alkalmazásfejlesztést tanult a Minerva -ban. O meg volt elégedve az iskola színvonalával, és hamar el is tudott helyezkedni. Remélem segítettem!
Remélem, hogy az érettséKi csak elírás volt, ha újságíró akarsz lenni... Bár, a wordben van helyesírás ellenõrzés...
A kérdező hozzászólása: Igen, nagyon köszönöm a hasznos válaszodat, elírtam, de veled gondolom még nem történt ilyen.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszi a választ.:)
Minervában milyen az alkalmazott fotográfia? Mennyire erõs? Köszi :) )

Mi a véleményed a Malvina és Minerva nevekről?

Legjobb válasz: Szokatlanok. Élõ embernek a Malvinát tudom elképzelni, a Minerva inkább könyvszereplõ, egy szemüveges, fonott hajú, szemüveges fruska, aki baglyot tart. (bocs, sztereotípia).

Szokatlanok. Élõ embernek a Malvinát tudom elképzelni, a Minerva inkább könyvszereplõ, egy szemüveges, fonott hajú, szemüveges fruska, aki baglyot tart. (bocs, sztereotípia).
Borzasztóak
szerintem nagyon BÉNÁK
Nekem egyik sem tetszik, nekem túl extrák.
Nekem nem tetszenek.
Minerváról McGalagony jut eszembe, Malvináról meg a Madagaszkár Malvinja. Egyiket sem adnám a lányomnak. Ha ilyesmit szeretnék, akkor Matilda mellett döntenék.
Szerintem mindkettõ szép, a Malvina álmodozós-romantikus, a Minerva meg határozott, mint Pallasz Athéné (az õ római neve volt ez).
nem tetszik.
A Malvina iszonyú ronda név, és nevetséges hangzású. Ugyanolyan csúf, mint a Matild. A Minerva már jobb, de az sem tetszik igazán.
Malvina: egy lilás hajú, ráncos, piros rúzsos gazdag vénlány jut eszembe róla, amint tömi az arcába a bonbont. Minerva: simán öregasszonyos.
Ja és szerintem is Minerva Mcgalagony professzor asszony:) ))
A Malvináról egy régi vicc jut eszembe ("Vigyázz Malvin, jön a kanyar!"). A Minerva meg Pallasz Athéné római neve, úgyhogy leginkább egy sisakos nõi szoborra asszociálok. Vagy a könyvkiadóra. Egyiket sem adnám a gyermekemnek (de a Matilda tetszik - volt egy mese: Matilda a kiskorú boszorkány, amit szerettem nagyon.)
valaszd a 2 ikat az jobb , .Malvina az olyan oreges szerintem , .es nem is szep
A Minerva nekem nagyon bejön, sztem jól hangzik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :D
Malvina nekem tipikus cigányos név. Minerva névrõl meg egy Harry Potter szereplõ ugrik be.
A Minerva se tetszik, de a Malvina a legrandább név, amit valaha hallottam.
Én csak Malvinát ismerek, õ egy nagyon jópofa csajszi. Minerva névrõl még nem hallottam, de így kimondva, nem is olyan rossz.
Öregasszonyosak.
A kérdező hozzászólása: Nekem a Malvina jobban tetszik, olyan elegáns név.
midenkettõ gáz.
Malvin egy régi vicc szereplõje, a Minerva pedig egy könyvkiadó volt.
Õsi nevek tehát nem rossz.
A Malvina szörnyû szerintem :s ráadásul egy népszerû netes képregény egyik szereplõje, amiben egy stréber csajnak van ábrázolva, akit mindenki utál... :S Inkább a Minerva..
Minerva McGalagony professzor :D de egyébként ha a gyerekednek akarod adni, akkor gondolj arra, hogy a suliban majd nagy valószínûséggel szarrá fogják cikizni a neve miatt... borzasztó nevek
Nicsak..Minerva! A legkisebbik unokám (Mimi) (Amúgy a római fõisten, Zeusz "élete párja" volt..)
a Minerva nem rossz bár inkább hajóknak szokták adni ezt a nevet...
Malvina volt Leoncio felesége az Isaurában egy jólelkû, csinos úrinõ volt. Ezek a régi filmek, és vígjátékok annyira régiek hogy a 2013-ban született gyerekeknek gõze sem lesz róla, hogy vigyázz Malvin, jön a kanyar meg ehhez hasonló baromságok. Ha neked tetszik add ezt. Minerva az fura. Nekem is tetszett mindig is a Malvina, de más nevet adnék. Matildát. :) )) Nekem tetszik csak ne jöjjön már megint valaki a mélymagyar nevekkel...

Mi a véleményetek a Szinergia és Minerva iskolákról?

Mind a kettõ érettségizetteknek van.Szakmát lehet tanulni,azt hiszem minden szakma 2 éves. Szeretnék véleményt kérni,hogy milyen minõségû iskolák,mennyire éri meg ott tanulni és mely szakokra érdemes jelentkezni. Mennyire nehéz bekerülni,mi alapján vesznek fel?

Legjobb válasz: Minervába ne menj nagyon rossz, alig tanítanak valamit, ég és föld a kettõ, a Szinergia viszont nagyon jó s korrekt, felvétel a Szinergiába úgy van be jössz beszélsz az ügyintézõkkel s ha be akarsz iratkozni, beiratkozol s ennyi, tömörön csak be kell iratkozni.

Minervába ne menj nagyon rossz, alig tanítanak valamit, ég és föld a kettõ, a Szinergia viszont nagyon jó s korrekt, felvétel a Szinergiába úgy van be jössz beszélsz az ügyintézõkkel s ha be akarsz iratkozni, beiratkozol s ennyi, tömörön csak be kell iratkozni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Én cukrász szakon gondolkodom. Errõl esetleg bõvebb információ? Miket tanulunk és megéri-e ezt tanulni? Illetve van valami követelmény, ami kell a felvételhez?
Követelmény nincsen a bejutáshoz, be mész s beiratkozol. Õszi szünet után már kezdõdnek a sütések szóval ti sütök. 2. félévtõl szakmai gyakorlat is van. Ezen kívül angol v német, önéletrajz készítés, vállalat irányítás. [link]
A kérdező hozzászólása: Hogy mukodik ez a szakmai gyakorlat?
Sulinak van pár céggel kapcsolata azokat suliban megpályáztok - interjú - azt valamelyikhez felvesznek vagy keresel te magad egy céget ahová felvennének gyakorlatra és a suliban a felelõs emberkével lebeszéled a dolgot.
ja és megmondják majd h mikor kell menni a gyakorlatra és akkor bemész oda ahova menned kell s dolgozol egyet.
A kérdező hozzászólása: Es azert kapunk penzt is vagy csak gyakorlatot ad? :D
Ha nagyon akarnak akkor a cég adhat, de ez ritka, de pl erzsébet utalványt szoktak adni. Kivéve nyáron mert akkor kötelezõ fizetniük is.

Lassan vége az érettséginek, és két iskolába is elküldtem a jelentkezésemet. Az egyik a LIA, másik pedig a Minerva. Mit gondoltok erről a két iskoláról? Melyiket lenne érdemes választani? Hol jobb az oktatás? Esetleg saját tapasztalatok?

Legjobb válasz: A Minervát egyeltalán nem ajánlom! Az egyik ismerõsöm oda járt, és mondta, hogy szinte semmit nem tanítanak, és még bunkók is a tanárok! A LIA-ról semmit nem hallottam. Én a Ringbe jártam marketingre, igaz félévente 15e Ft volt, de nagyon megérte.

A Minervát egyeltalán nem ajánlom! Az egyik ismerõsöm oda járt, és mondta, hogy szinte semmit nem tanítanak, és még bunkók is a tanárok! A LIA-ról semmit nem hallottam. Én a Ringbe jártam marketingre, igaz félévente 15e Ft volt, de nagyon megérte.
Szia! Elmesélem a saját tapasztalatomat, amikor jelentkeztem és felvettek csak pozitív véleményem volt az elsõ nap is tökéletes volt, a második naptól kezdõdtek a bonyodalmak egyik osztályból laktak a másikba. A tanár aki elsõnap jófej volt csak álca volt be akart nálunk vágodni, mindegyik tanár bunkó tisztelet a kivételnek, télen kabátban ültünk mert fûtés az nincs, atankönyveket neked kell beszerezni úgy hogy még a címûket sem tudod mert egyszer elmondják ha letudtad írni leírtad ha nem akkor annyi.A diákomat befizettem szeptember elsején és április harmincadikán kaptam kézhez.Oktatás nagyon nics a Minervába 80 perc volna az óra de nálam volt olyan hogy az utolsó tízperce jött be a tanár, olyan is volt hogy elfelejtett szólni hogy nem kell bejönni mert nem lesz bent így nem lesz óránk jó volt korán reggel felkelni.Nehéz megfelelni 52%-tól van meg a kettese az embernek és a tanárnõ egyszer azt mondta ez is egy gyûjtõ iskola.Utólag megjegyzem közepes tanuló voltam semmibõl nem buktam meg soha, de most meghúztak minden tantárgyból. Úgy hogy szerintem a másik iskolát válaszd.

Mikor lesz nyílt nap a Budapesti Minervában?

(persze a 2013-as tanévi nyíltnap érdekelne, mert e-mailben a 2012est adták meg, amivel nyilván nem megyek semmire.. a honlapon meg nincs fent.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!