Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Minerva (22 db)

Mikor ved a Minerva tabletta?

Mennyi ido utan biztonsagos szeretkezni gumi nelkul?

Legjobb válasz: Rá van írva a tájékoztatóra.

Rá van írva a tájékoztatóra.
Ha voltál orvosnál ( gondolom nõgyógyász írta fel a tabit), akkor neki el kellett mondania. Ha nem, akkor pedig tájékoztató!
"A menstruációs ciklus (vagyis a havi vérzés) elsõ napján kezdje el a Minerva szedését; a csomagoláson a hét aktuális napjának nevével megjelölt drazsét vegye be (ha például pénteken jelentkezett a havi vérzés, a "P" feliratú drazsét válassza). Ezt követõen a hét napjainak sorrendjében haladva szedje a Minervát. A ciklus 2.-5. napján is elkezdheti a gyógyszer szedését, ebben az esetben azonban (az elsõ csomag esetében) 7 napon keresztül kiegészítõ (barrier-elvû) fogamzásgátló módszereket is alkalmaznia kell." Tehát ha a mensid elsõ napján kezdted, akkor védett vagy az elsõ szemtõl, ha a 2.-5. napon, akkor 1 hét után leszel védett!

Kinek mi a véleménye a Minerva Érettsékizettek Szakközépiskolájáról?

Az újságírás érdekelne. Van esetleg valaki, aki oda jár jelenleg vagy járt?

Legjobb válasz: Az egyik barátom alkalmazásfejlesztést tanult a Minerva -ban. O meg volt elégedve az iskola színvonalával, és hamar el is tudott helyezkedni. Remélem segítettem!

Az egyik barátom alkalmazásfejlesztést tanult a Minerva -ban. O meg volt elégedve az iskola színvonalával, és hamar el is tudott helyezkedni. Remélem segítettem!
Remélem, hogy az érettséKi csak elírás volt, ha újságíró akarsz lenni... Bár, a wordben van helyesírás ellenõrzés...
A kérdező hozzászólása: Igen, nagyon köszönöm a hasznos válaszodat, elírtam, de veled gondolom még nem történt ilyen.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszi a választ.:)
Minervában milyen az alkalmazott fotográfia? Mennyire erõs? Köszi :) )

Mi a véleményed a Malvina és Minerva nevekről?

Legjobb válasz: Szokatlanok. Élõ embernek a Malvinát tudom elképzelni, a Minerva inkább könyvszereplõ, egy szemüveges, fonott hajú, szemüveges fruska, aki baglyot tart. (bocs, sztereotípia).

Szokatlanok. Élõ embernek a Malvinát tudom elképzelni, a Minerva inkább könyvszereplõ, egy szemüveges, fonott hajú, szemüveges fruska, aki baglyot tart. (bocs, sztereotípia).
Borzasztóak
szerintem nagyon BÉNÁK
Nekem egyik sem tetszik, nekem túl extrák.
Nekem nem tetszenek.
Minerváról McGalagony jut eszembe, Malvináról meg a Madagaszkár Malvinja. Egyiket sem adnám a lányomnak. Ha ilyesmit szeretnék, akkor Matilda mellett döntenék.
Szerintem mindkettõ szép, a Malvina álmodozós-romantikus, a Minerva meg határozott, mint Pallasz Athéné (az õ római neve volt ez).
nem tetszik.
A Malvina iszonyú ronda név, és nevetséges hangzású. Ugyanolyan csúf, mint a Matild. A Minerva már jobb, de az sem tetszik igazán.
Malvina: egy lilás hajú, ráncos, piros rúzsos gazdag vénlány jut eszembe róla, amint tömi az arcába a bonbont. Minerva: simán öregasszonyos.
Ja és szerintem is Minerva Mcgalagony professzor asszony:) ))
A Malvináról egy régi vicc jut eszembe ("Vigyázz Malvin, jön a kanyar!"). A Minerva meg Pallasz Athéné római neve, úgyhogy leginkább egy sisakos nõi szoborra asszociálok. Vagy a könyvkiadóra. Egyiket sem adnám a gyermekemnek (de a Matilda tetszik - volt egy mese: Matilda a kiskorú boszorkány, amit szerettem nagyon.)
valaszd a 2 ikat az jobb , .Malvina az olyan oreges szerintem , .es nem is szep
A Minerva nekem nagyon bejön, sztem jól hangzik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :D
Malvina nekem tipikus cigányos név. Minerva névrõl meg egy Harry Potter szereplõ ugrik be.
A Minerva se tetszik, de a Malvina a legrandább név, amit valaha hallottam.
Én csak Malvinát ismerek, õ egy nagyon jópofa csajszi. Minerva névrõl még nem hallottam, de így kimondva, nem is olyan rossz.
Öregasszonyosak.
A kérdező hozzászólása: Nekem a Malvina jobban tetszik, olyan elegáns név.
midenkettõ gáz.
Malvin egy régi vicc szereplõje, a Minerva pedig egy könyvkiadó volt.
Õsi nevek tehát nem rossz.
A Malvina szörnyû szerintem :s ráadásul egy népszerû netes képregény egyik szereplõje, amiben egy stréber csajnak van ábrázolva, akit mindenki utál... :S Inkább a Minerva..
Minerva McGalagony professzor :D de egyébként ha a gyerekednek akarod adni, akkor gondolj arra, hogy a suliban majd nagy valószínûséggel szarrá fogják cikizni a neve miatt... borzasztó nevek
Nicsak..Minerva! A legkisebbik unokám (Mimi) (Amúgy a római fõisten, Zeusz "élete párja" volt..)
a Minerva nem rossz bár inkább hajóknak szokták adni ezt a nevet...
Malvina volt Leoncio felesége az Isaurában egy jólelkû, csinos úrinõ volt. Ezek a régi filmek, és vígjátékok annyira régiek hogy a 2013-ban született gyerekeknek gõze sem lesz róla, hogy vigyázz Malvin, jön a kanyar meg ehhez hasonló baromságok. Ha neked tetszik add ezt. Minerva az fura. Nekem is tetszett mindig is a Malvina, de más nevet adnék. Matildát. :) )) Nekem tetszik csak ne jöjjön már megint valaki a mélymagyar nevekkel...

Mi a véleményetek a Szinergia és Minerva iskolákról?

Mind a kettõ érettségizetteknek van.Szakmát lehet tanulni,azt hiszem minden szakma 2 éves. Szeretnék véleményt kérni,hogy milyen minõségû iskolák,mennyire éri meg ott tanulni és mely szakokra érdemes jelentkezni. Mennyire nehéz bekerülni,mi alapján vesznek fel?

Legjobb válasz: Minervába ne menj nagyon rossz, alig tanítanak valamit, ég és föld a kettõ, a Szinergia viszont nagyon jó s korrekt, felvétel a Szinergiába úgy van be jössz beszélsz az ügyintézõkkel s ha be akarsz iratkozni, beiratkozol s ennyi, tömörön csak be kell iratkozni.

Minervába ne menj nagyon rossz, alig tanítanak valamit, ég és föld a kettõ, a Szinergia viszont nagyon jó s korrekt, felvétel a Szinergiába úgy van be jössz beszélsz az ügyintézõkkel s ha be akarsz iratkozni, beiratkozol s ennyi, tömörön csak be kell iratkozni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Én cukrász szakon gondolkodom. Errõl esetleg bõvebb információ? Miket tanulunk és megéri-e ezt tanulni? Illetve van valami követelmény, ami kell a felvételhez?
Követelmény nincsen a bejutáshoz, be mész s beiratkozol. Õszi szünet után már kezdõdnek a sütések szóval ti sütök. 2. félévtõl szakmai gyakorlat is van. Ezen kívül angol v német, önéletrajz készítés, vállalat irányítás. [link]
A kérdező hozzászólása: Hogy mukodik ez a szakmai gyakorlat?
Sulinak van pár céggel kapcsolata azokat suliban megpályáztok - interjú - azt valamelyikhez felvesznek vagy keresel te magad egy céget ahová felvennének gyakorlatra és a suliban a felelõs emberkével lebeszéled a dolgot.
ja és megmondják majd h mikor kell menni a gyakorlatra és akkor bemész oda ahova menned kell s dolgozol egyet.
A kérdező hozzászólása: Es azert kapunk penzt is vagy csak gyakorlatot ad? :D
Ha nagyon akarnak akkor a cég adhat, de ez ritka, de pl erzsébet utalványt szoktak adni. Kivéve nyáron mert akkor kötelezõ fizetniük is.

Lassan vége az érettséginek, és két iskolába is elküldtem a jelentkezésemet. Az egyik a LIA, másik pedig a Minerva. Mit gondoltok erről a két iskoláról? Melyiket lenne érdemes választani? Hol jobb az oktatás? Esetleg saját tapasztalatok?

Legjobb válasz: A Minervát egyeltalán nem ajánlom! Az egyik ismerõsöm oda járt, és mondta, hogy szinte semmit nem tanítanak, és még bunkók is a tanárok! A LIA-ról semmit nem hallottam. Én a Ringbe jártam marketingre, igaz félévente 15e Ft volt, de nagyon megérte.

A Minervát egyeltalán nem ajánlom! Az egyik ismerõsöm oda járt, és mondta, hogy szinte semmit nem tanítanak, és még bunkók is a tanárok! A LIA-ról semmit nem hallottam. Én a Ringbe jártam marketingre, igaz félévente 15e Ft volt, de nagyon megérte.
Szia! Elmesélem a saját tapasztalatomat, amikor jelentkeztem és felvettek csak pozitív véleményem volt az elsõ nap is tökéletes volt, a második naptól kezdõdtek a bonyodalmak egyik osztályból laktak a másikba. A tanár aki elsõnap jófej volt csak álca volt be akart nálunk vágodni, mindegyik tanár bunkó tisztelet a kivételnek, télen kabátban ültünk mert fûtés az nincs, atankönyveket neked kell beszerezni úgy hogy még a címûket sem tudod mert egyszer elmondják ha letudtad írni leírtad ha nem akkor annyi.A diákomat befizettem szeptember elsején és április harmincadikán kaptam kézhez.Oktatás nagyon nics a Minervába 80 perc volna az óra de nálam volt olyan hogy az utolsó tízperce jött be a tanár, olyan is volt hogy elfelejtett szólni hogy nem kell bejönni mert nem lesz bent így nem lesz óránk jó volt korán reggel felkelni.Nehéz megfelelni 52%-tól van meg a kettese az embernek és a tanárnõ egyszer azt mondta ez is egy gyûjtõ iskola.Utólag megjegyzem közepes tanuló voltam semmibõl nem buktam meg soha, de most meghúztak minden tantárgyból. Úgy hogy szerintem a másik iskolát válaszd.

Mikor lesz nyílt nap a Budapesti Minervában?

(persze a 2013-as tanévi nyíltnap érdekelne, mert e-mailben a 2012est adták meg, amivel nyilván nem megyek semmire.. a honlapon meg nincs fent.)
Ki kell nyomni õket. :)
Szappan.
Én Cypromix fogamzásgátlót szedek/szedtem és elmulasztotta a patikat nagyjából, ok nem teljesen, de nagyon sokat segített! Hátamon és arcomon is! Fél évig nyugodtan szedheted, aztán érdemes leállni vele! Én épp most hagyom majd abba, remélem nem jönnek vissza teljesen! Ha igen, akkor endokrinológushoz megyek - hormon problémákkal foglalkozik, hátha õ tud segíteni!
A szamalk baromira lehúzás és a tanárok is híresen szarok. Gondolj csak a GDF-re. Ha hallottál róla akkor arra számíts hogy ugyanaz a szamalk is csak középszinten. Közös tanárok, vezetés, épület... (nem véletlenül írom kisbetûvel a létesítmény(nem intézmény) nevét )
*járnék
Én ajánlom a Számalkot. Színvonalas hely, középiskolámhoz képest jobb tanárok. Természetesen itt sem mindenki tökéletes, de összességében nagyon jó hely.
Szia! Én a Számalkba járok és elégedett vagyok. Tanárok nagyon jók, a szervezéssel vannak kisebb fennakadások, de nem vészes. Szerintem jelentkezz nyugodtan, de gondold meg, hogy milyen OKJ-ra, mert sok szerintem eléggé értéktelen.
Ami tény az tény. Én is a szàmlakba jàrtam egy félévet és nem tudok jot mondani. A tanàrok aligha adnak valamit a tudàsodhoz, a vizsgàk szinvonaltalanak, nincs követelmény, rossz a szervezés (most komolyan melyik normàlis iskolàban lehet azt megtenni, hogy egy oràs késéssel ül be a sràc a vizsgàra ahol màr nincs hely ugyhogy kb tizedikként a folyosorol behozott székkel ül le egy asztal köré ahol mellesleg azt csinàlsz amit akarsz, megbukni ugysem fogsz mert a pénzed kell nekik...) a GDF igenis minösiti a szàmalkot is mivel gyakorlatilag egy intézmény. Ha tanulni akarsz a tanàroktol éS nem csak egy diàkigazolvànnyal a zsebedben üldögélni a melegben negyedévi 40-50 ezrekért, ne oda menj. (És persze hogy jol megy nekik ha ugy ragaszkodnak a tanuloik pénzéhez :D)
Látom, sikerült egy csomó Számalkos topikot tele spmmelni ezzel a GDF-Számalk szöveggel. Nagyon fáj a konkurenciának, hogy a Számalknak nagyon megy! Ügyes vagy, de kilóg a lóláb!
Atalantába jártam, semmi extra, de a papír önmagában semmit nem ér, senkit nem érdekel, hogy felsõfokú OKJ-s képesítés...én mai fejjel nem járnák OKJ-s képzésre.
A számalk nekem bejött, kellemes légkör, jó tanarak! :)
Én a Számalkban tanultam 1 évig és most nem teszem le a vizsgát, mert annyira felesleges lenne, hogy az nem igaz. Egyszerûen semmit nem tudtak megtanítani. Az osztálynak kb a 10%-a ment el vizsgázni. Azzal, hogy odajártam elpazaroltam egy évet az életembõl és nem kevés pénzt, mert hiába írja, hogy ingyenes, ilyen olyan regisztrációs díj, a diákigazolványt februárban kaptuk meg, egyszer 5500et majd 1300forintot kellett érte fizetni, csomó ürüggyel van lehúzás, semmiképpen sem ajánlom.
Számalk, Meta menõ, klimatizált épület, jó tarsasag, jó órák, szuper a büfé!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!