Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Lindynett (3 db)

Megjött vagy csak vérezgetsz?
Mert nem a vérzésed elsõ napján kell elkezdeni szedni, hanem az ötödik napjától, tudom így van a tájékoztatóban, de nekem mindig elmondja az orvosom, hogy az nem jó, és ezért nem menstruáltam még soha össze-vissza, pedig már két éve szedem és én is váltottam már egyszer.
Azt, hogy rosszul kezdted el szedni. kombinált tablettáról másik kombinált tablettára úgy váltunk, mindtha mi sem történt volna. Vagyis ugyanúgy megtartod az utolsó Diane után a 7 nap szünetet és a 8.-on elkezded szedni a Lindynettet. Én is váltottam már tabit, ezzel a módszerrel semmiféle fennakadást nem okozott a váltás. Amúgy ha jól kezded el szedni, akkor is elõfordulhat köztivérzés, mivel ez egy más összetételû tabi, ezt is meg kell szoknia a szervezetednek.
A kérdező hozzászólása: És akkor mikor leszek védett?

Mik a tapasztalatok a Lindynett drazséról?

Legjobb válasz: Én nem tudok semmi jót mondani róla.Mert nekem az összes mellékhatás kijõt ami a tájékoztatón levolt írva.Mind pl: hányinger,fejfájás,szívfájdalom.És ezmiatt abba kellett hagynom és azt mondta a dokim,hogy ha ezt nem birom akkor mást se szedhetek.Remélem azért veled ilyen nem fog történni.

Én nem tudok semmi jót mondani róla.Mert nekem az összes mellékhatás kijõt ami a tájékoztatón levolt írva.Mind pl: hányinger, fejfájás, szívfájdalom.És ezmiatt abba kellett hagynom és azt mondta a dokim, hogy ha ezt nem birom akkor mást se szedhetek.Remélem azért veled ilyen nem fog történni.
Szia! Én csak pozitívan tudok nyilatkozni a Lindynette-rõl. A menstruációm rövidebb lett (eddig se volt hoszabb 5 napnál) és a bõröm is szebb. Én a Lindynette 20-at szedem, ez kevesebb hormont tartalmaz, mint a Lindynette 30. Éppen ezért kértem ezt az orvosomtól :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, régen szedtem én is, pontosan a Lindynett 20-at, és nekem is szivfájdalom, meg stb. lépett fel, csak tudni akartam hogy más mit gondol rola. Egyébként kösz a pozitiv választ is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!