Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Lenkei féle (300 db)

Mit tehetek? Mi a téndõ? /anyám fel akarta gyújtani a házat stb. Többi lent/

Anyám rendszeresen estére elég jó alkoholos állapotban van beleértve a nevelõapámat is. Történt már olyan hogy késsel fenyegetõztek, a múltkor meggyújtotta a ruhákat a¼al a céllal hogy felgyújtsa a házat. 17 éves elmúltam, iskola után én mosogatok takarítok mosok nagyjából minden házimunkát én végzek el, de ez nekik nem elég. Nem egyszer azt mondta hogy takarodjak itthonról.. Mit tegyek? Barátom /komoly kapcsolat/ folyton befoglyák dolgozni, erdöbe kimenni fát vágnia, házat kifesteni, betonoznia stb és most mivel más dolga volt nem tudott eljönni segíteni ezért eltiltottak egymástól. Ez nem a legnagyobb probléma hanem a rendszeres ivászata "szüleimnek". Félek egyszer a fenyegetéseit be is tartja: házfelgyújtás. Hivatalos úton tehetek valamilyen lépést? Valamilyen gyámügy, rendõrség bármi?

Legjobb válasz: Szerintem meg ne húzz ujjat velük.Amint teheted költözz el tõlük,amíg nem esik bajod.És figyelj mindenre,nehogy kárt tegyenek benned! Ez a legfontosabb.És minél hamarabb költözz el!!! Ha ártani akarsz nekik,a gyújtogatással fel lehet jelenteni õket,de nem sok minden fog történni,csak még jobban rád szálnak. :-(

Szerintem meg ne húzz ujjat velük.Amint teheted költözz el tõlük, amíg nem esik bajod.És figyelj mindenre, nehogy kárt tegyenek benned! Ez a legfontosabb.És minél hamarabb költözz el!!! Ha ártani akarsz nekik, a gyújtogatással fel lehet jelenteni õket, de nem sok minden fog történni, csak még jobban rád szálnak. :-(
a helyedben bemennék intézetbe arra az egy évre... 18 évesen meg mehetsz a barátodhoz... ha bemész a Gyámhatóságra elmondod mit csinálnak veled otthon, sztem haza se kell menned... max hazakísérnek összepakolni, hogy elvigyenek az intézetbe... nem kell annyira félni az intézetektõl... a nevelõk is rendesek :) szabályok persze vannak, de nem olyanok amiket ne lehetne betartani... és csak 1 évrõl van szó... ne maradj tovább otthon!
Szólj a gyámhatóságnak!!!
Én kihívnám a Rendõrséget!
Hazudj neki, húzd ki magad minden alól és a lehetõ legkevesebbet legyél otthon. Le lehet pontozni, de sajnos ezt csak így lehet épp ésszel túlélni.
Na most mivel elmúltál 17 éves, most arra az alig egy évre, mire betöltöd a 18-at, addig lehet, hogy nem tudsz bevonulni semmilyen intézetbe..szóval ez lesz a rossz.De mi van, ha a barátod keres munkát, és albérletbe költözöl vele? (közösbe)
Szörnyû, hogy léteznek ilyen 'emberek'. (bocs tudom, hogy a szüleid meg minden de akkor is...) Nevelõapa? Az igazi apukáddal mi a helyzet?(ha meghalt bocs de ha isszarángatni.még él és elmondod a helyzetet segíthet). És mindenképp tegyél valamit ne tétlenkedj!!! (ha van keresztanyád/mamád/nõvéred aki lakik vhol papád vagy bárkid aki szívesen látna próbálj hozzá menekülni majd segítenek ha elmondod mit csinálnak veled a szüleid akkor áthelyeztetnek hozzájuk és a szülõk majd nem tudnak visszahúzni.... Sok sikert! am mellékesen: HOgy bírtad eddig???)
A kérdező hozzászólása: apám az alkoholista a család többi tagja pedig nem fényes anyagi helyzetileg hogy odaköltözzek, én amikor csak tudok dolgozok + kapok ösztöndíjat de sokszor anyám elvesz belõle nem kis összeget... Hivatalosan lehet olyat kérvényezni hogy nem családtaghoz költöznék? Mivel hiába mondja anyám hogy takarodjak nem enged el mert én csinálok meg mindent itthol. Arra a kérdésre hogy hogy birom: folyamatos sírás, napközbe emberek elött nagy mosoly és jó pár autó elé állás stb...
A kérdező hozzászólása: Szóval ha bejelentést tennénk nem is lenne semmilyen intézkedés? :( Barátomnak saját keresete albérlete van, de ha fognám és oda költöznék a szülõk akár rendõrséggel is hazahozathatnának vagy nem? Egyébként itthonról nem járok el, azt nem tehetem meg hogy keveset vagyok itthol mert suli után egybõl haza kell jönnöm, ha meg a házimunkákat nem csinálo meg leszedik a fejem, és igy se jó a viszonyom velük...
anyukám ugyan ilyen helyzetben volt ennyi idõsen.. a gyámügynek kell szólni és ha a barátod elmúlt már 18 éves lehet a gyámod addig amíg be nem töltöd a 18életéved :) sõt azt hiszem még pénzt is kapna rád.. ha van a közeledben családsegítõ intézmény minél hamarabb látogass el oda, így nem tehetnek utánna a szüleid semmit..
Ne költözz el, mert azzal nem érsz el semmit, mert a redörõk utánad mennek.. Nekem is hasonló a helyzet! Megvárom míg betöltöm a 18 és utána elmegyek! Bird ki azt az egy évet!!! Kitartást!

Elcseréltem a motoromat autóra, de hiba merült fel ( többi lent), mit tehet a másik fél?

Elcseréltem a motorom egy autóra plusz 20 ezret fizettem rá, a motor nálam tökéletesen ment, sosem volt hozzá nyúlva, semmi hibát nem rejtegettem a motorról, erre ? hazamotorozott vele, leállította és utána nem bírta el indítani ( nem leállt, ? állította le ) majd telefonál ,hogy nem indul, és cseréljük vissza, adásvételik meg vannak írva, én nem szeretném és nem is akarom visszacserélni mivel úgy adtam el,hogy jó és nem akarok visszakapni egy rosszat mert téynleg jót adtam el és ez rajtunk kívül álló okból történhetett,hogy "tönkre" ment , pekhünkre sajnos ennyivel eladás után, és ? követeli a visazcserét rend?rrel fenyeget, meg valami, 24órán belüli visazcserér?l ha tönkremegy akkor köteles lennék én viszacserélni(ilyner?l még nem si halottam), bár az adásvételikben cserér?l nem említettün ksemmit, mitnha csak eladtuk volna egymásnak.

Legjobb válasz: Nem lehet hogy csak hülye az elindításához vagy kifogyott a benzin? :)

Nem lehet hogy csak hülye az elindításához vagy kifogyott a benzin? :)
Mi a probléma? Érvényes szerzõdésetek van nem? Indítson polgári pert. Ha tényleg rendben volt a vas, nincs félnivalód.
A kérdező hozzászólása: Rendben volt a vas , semmi hibát nem rejtegettem, nem is félek semmitõl csak a hercehurcához nincs kedvem, de szerintem hagyja az egészet... max egy gyertya csere lehet a baja, de nem beszéltünk azóta.Meg nem is fogunk.

Mi a következő két feladat megoldása? Sürgős! Földrajz:Afrika, Ausztrália! (többi lent)

1.Csoportosítsd a kétféle gazdálkodás módra jellemzőket!

Legjobb válasz: 1. kezdetleges:4,6,9,1o gépesített:1,2,3,5,7,8 1. mind2 2. mind2 3. Au 4. Af 5. Au 6. Af 7. Au 8. Au 9. Af 1o. Au 11. Af 12. Af 13. Af 14. Au

1. kezdetleges:4, 6, 9, 1o gépesített:1, 2, 3, 5, 7, 8 1. mind2 2. mind2 3. Au 4. Af 5. Au 6. Af 7. Au 8. Au 9. Af 1o. Au 11. Af 12. Af 13. Af 14. Au
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon sokat segítettél!!!!! :)

Mi lehet a gond? Félek a kapcsolatoktól? Többi lent

Nem volt még normális kapcsolatom, pedig már 19 éves lány vagyok. A leghosszabb 1 hónapig tartott, a fiú nagyon helyes volt és kedves de mégse éreztem jól magam, és azóta se tudok összejönni senkivel, pedig lenne aki udvarolna/közeledne. Miért van ez? Van valakinek hasonló problémája?

Legjobb válasz: Én is így vagyok:( 16//l

Én is így vagyok:( 16//l
én is.. 17/L
Ti független erõs nõk vagytok, akik egyedül is boldogulnak az életben...
ha lenne aki udvarolna akkor mi a probléma? hagyd hogy összejöjjön lehet most jobban fog tetszeni. próba cseresznye

Nem tudtam, hogy hova tegyem a kérdést, ezért végül erre esett a választásom. Lent fel fogok sorolni szavakat, amelyek nagyjából tudom, hogy mikor szoktak elhangozni, de nem tudom a pontos jelentésüket. Valaki tud segíteni?

szentimentális szimultán perverz tolerálni alter ego

Legjobb válasz: nem igazán tom elmagyarázni de megpróbálni:tolerálni -pl.-tolerálni az egyedüllállókat ( hogy ugye figyeljenek rá és ne cskolózanak elõtte meg ugye vegyék figyelembe õt is.) -Perverzt meg bisztos hallottad már(perverz állat stb... csomót hallottam már h szentimentális hangulatban van valaki de meg nem mondom mit jelent :) a többit sajna ne tom

nem igazán tom elmagyarázni de megpróbálni:tolerálni -pl.-tolerálni az egyedüllállókat ( hogy ugye figyeljenek rá és ne cskolózanak elõtte meg ugye vegyék figyelembe õt is.) -Perverzt meg bisztos hallottad már(perverz állat stb... csomót hallottam már h szentimentális hangulatban van valaki de meg nem mondom mit jelent :) a többit sajna ne tom

Szerintetek mi lehet a bajom? (felek az eredmenyektol) lent

Elmentem a haziorvoshoz a kovetkezo tunetekkel:nagyon alacsony vernyomas(100alatt..),orrverzes,szedules,hanyas,es volt egy ajulas is ekkor nagyon megijedtem...Elkuldott ide oda most a verkep eredmenyere varok...Szerintetek mi lehet a hatterben?

Legjobb válasz: Felesleges találgatni meg riogatni magad. A vérkép ismeretében sokkal többet fog tudni mondani a doki, és amit mond, sokkal közelebb lesz a valósághoz, mint amit mi itt találgatnánk. A vérkép eredménye 1 nap alatt megvan, ne paráztasd magad. Lehet, hogy mindent az alacsony vérnyomásod okoz. Nem kell a legrosszabbra gondolni, még akkor sem, ha nézed a Barátok köztöt.

Felesleges találgatni meg riogatni magad. A vérkép ismeretében sokkal többet fog tudni mondani a doki, és amit mond, sokkal közelebb lesz a valósághoz, mint amit mi itt találgatnánk. A vérkép eredménye 1 nap alatt megvan, ne paráztasd magad. Lehet, hogy mindent az alacsony vérnyomásod okoz. Nem kell a legrosszabbra gondolni, még akkor sem, ha nézed a Barátok köztöt.
A kérdező hozzászólása: Este megyek az eredmenyert... :) Igazabol azert parazok, mert furan viselkedett a doki is, meg az utcan ajultam el...de meglatjuk...En valamj eros vashianyra gondoltam egyepkent nogyogyaszati dolgok miatt...es nem baratok koztos betegsegre azonnal.. :)
Jobbulást kívánok!
Vérszegénységre gondolok, a lányom is ebbe szenvedett Valószinû hogy hematológus segítségére szorulsz. Õ profi módon megmondja az okot. Menseskor meg még jobban elõjön ha vérszegény vagy és vashiányos. Ne aggódj...kezelhetõ. Jobbulást kívánok
Lehet tudni mi lett a vége?

A pornónak az a fajtája, amelyikben nem egy 3ik személy veszi fel a videót, hanem az egyik szereplő, annak mi a neve? (lent)

Tehát, hogy van e egy külön megnevezés a pornónak erre a fajtájára, és hogy hol találhatok ilyeneket.

Legjobb válasz: POV (point of view)

POV (point of view)
nem valami home made video??
Úgy hívják, hogy SCAT, keress rá valamelyik pornóvideó-oldalon, találsz pár jót.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Megnézem mindhármat. :D
Szerintem a POV ra gondolsz, amikor az egyik tartja a kamerát, nem pedig be van állítva vhova

Véres volt a széklet, és fáj is. Mit tegyek? (bőv. Lent, félek is)

3 hónapja nincs rendjén valami... úgy kezd?dött,hogy suliban nem tudtam elmenni,visszatartottam. hazaértem,nem volt ingerem,akkor már 2 napja nem vécéztem.Harmadik napon sikerült,de nagyon nehezen.A napok egyre tovább csak n?ttek,s betelt a pohár a másfélhetes nincs ingert?l.Beszéltem anyámmal err?l,s arra jutottunk,hogy a tesómmal elmegyünk holnapután az orvoshoz.Véres volt a széklet,pici vér volt a vc papiron is,egy kicsike dolog ki is jött valami púp,ami volt véres,de rögtön lefürödtem,s visszahúzódott. Csak akkor fáj,ha ülök,étrend változott,mivel iskolai étkeztetésben részesülök.Amit szoktam enni,megpróbálok olyat enni,hogy ne legyen gond,de ha pl.: 4 nap után van inger,s elmegyek akkor is véres.A településen csak 1 orvos van,mert csóró a polgármester. 13/f leszek augusztusban.Mit tehetek,hogy elmuljon ez a szörny? kín,s fájdalom?Még valami... nagyon hamar jött ki a széklet,de nagyon vastagot kakiltam,kúpot szoktam használni.... szóval ha még kell valami infó,akkor létszíves mond... :( nagyon rossz,válaszokat NORMÁLIS válaszolókat nagyon megtisztelve megköszönném.

Legjobb válasz: Ez a kezdõdõ aranyér. Azonnali segítséget ne remélj, de a körömvirág krém sokat javíthat a helyzeten, gyorsabban gyógyul. Ez a fajta: http://www.illatszerszakuzlet.hu/images/574216.jpg Lehet, hogy a kifejezetten aranyeres panaszokra kitalált kúpok-krémek gyorsabban hatnak. Igyál sokat, az se baj, ha rostos üdítõt, sõt. Az étkezések között, otthon pl. egyél sok gyümölcsöt és zöldséget. Segíthet még, ha veszel korpatablettát. Kevésbé lesz kemény a végeredmény, és jól átmozgatja, irritálja a beleket, többször is mész wc-re. A bélflórát joghurt és kefír teheti helyre, vagy a normaflore, amit patikában recept nélkül kaphatsz. Elsõ és legfontosabb lépés, hogy megszûnjön a szorulás, de hasmenésed se legyen, erre jó a sok rost (korpa, gyümölcs, zöldség) és a sok ivás. Suliban ha azért nem tudsz elmenni, mert ciki, akkor gondolj arra, hogy más is jár wc-re. Erre találták ki. :) Vigyél be egy dezodort, és fújj ki egy kicsit. Nyugi, senki nem fog arról pletykálni, hogy te a wc-be kakilsz. Két éves kor után ebben már nincs semmi újdonság.

Ez a kezdõdõ aranyér. Azonnali segítséget ne remélj, de a körömvirág krém sokat javíthat a helyzeten, gyorsabban gyógyul. Ez a fajta: http://www.illatszerszakuzlet.hu/images/574216.jpg Lehet, hogy a kifejezetten aranyeres panaszokra kitalált kúpok-krémek gyorsabban hatnak. Igyál sokat, az se baj, ha rostos üdítõt, sõt. Az étkezések között, otthon pl. egyél sok gyümölcsöt és zöldséget. Segíthet még, ha veszel korpatablettát. Kevésbé lesz kemény a végeredmény, és jól átmozgatja, irritálja a beleket, többször is mész wc-re. A bélflórát joghurt és kefír teheti helyre, vagy a normaflore, amit patikában recept nélkül kaphatsz. Elsõ és legfontosabb lépés, hogy megszûnjön a szorulás, de hasmenésed se legyen, erre jó a sok rost (korpa, gyümölcs, zöldség) és a sok ivás. Suliban ha azért nem tudsz elmenni, mert ciki, akkor gondolj arra, hogy más is jár wc-re. Erre találták ki. :) Vigyél be egy dezodort, és fújj ki egy kicsit. Nyugi, senki nem fog arról pletykálni, hogy te a wc-be kakilsz. Két éves kor után ebben már nincs semmi újdonság.
az elsõ jól leírta, én csak annyit tennék még hozzá, hogy pl. a csokoládét hanyagold, nassolgass inkább aszalt szilvát, az is szépen rendbe teszi a beleket
A kérdező hozzászólása: köszönöm, ez kedvfokozó is volt :) amúgy suliban azért nem merek kimenni vécére, mert nagyon büdös van, s hányni is szoktam, ha oda be kell menni, nincs karbantartva, s inkább itthon...

Mik a tapasztalatok a Lenkei féle vitaminokkal kapcsolatban? A honlapjukon csak a pozitívakat olvashatok. Tényleg ennyire jók?

Legjobb válasz: Köszi a válaszokat. Közben én is utána néztem az interneten, valóban nagyon kellenek a vitaminok!!!! A Lenkei-féle vitaminból minden másnap veszem be a napi alapot, mert ha naponta szedem, egész nap pörgök. Jobb a közérzetem, bírom a strapát, kiegyensúlyozottabb vagyok. Nem voltam csak 2-3-szor taknyos, s csak 1-2 napig!!! Mindenkinek ajánlom szedjen vitamint!!! Most felment a Lenkei ára elég drasztikusan, ezért váltani akarok másikra, de az összetevõket nagyon megnézem, benne legyen ennyi C, Ca, Mg, D, mint a Lenkeiben.

A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Közben én is utána néztem az interneten, valóban nagyon kellenek a vitaminok!!!! A Lenkei-féle vitaminból minden másnap veszem be a napi alapot, mert ha naponta szedem, egész nap pörgök. Jobb a közérzetem, bírom a strapát, kiegyensúlyozottabb vagyok. Nem voltam csak 2-3-szor taknyos, s csak 1-2 napig!!! Mindenkinek ajánlom szedjen vitamint!!! Most felment a Lenkei ára elég drasztikusan, ezért váltani akarok másikra, de az összetevõket nagyon megnézem, benne legyen ennyi C, Ca, Mg, D, mint a Lenkeiben.
Kedves kérdezõ én ajánlom neked a scitec Multi-x nevû vitamint ami a Lenkei közepes alternativája, vagy menj fel a vitaminkiraly.hu cimre
Saját tapasztalatokból én is csak nagyon ajánlani tudom neked ezt a Lenkei vitamint.
Igen, tényleg ennyire jók. Bár ezt túlzás mondani, a vitaminok nem csodaszerek, csak fontos tápanyagok a szervezetnek, és a hiányuk okozza a legtöbb betegséget. Én két éve eszem 'megadózis' vitaminokat, és azóta nem voltam beteg! Pedig elõtte mindent elkaptam! Sõt az allergiám is megszünt teljesen! Én NEM a Lenkei vitaminjait használom, hanem egy ugyanolyat, csak olcsóbb :) Scitec: Multi-X
A Lenkei egy scientológus, egy szektás. Attól félek, hogy ennek következtében kissé agymosott. mennyire lehet neki hinni vajon? Természetesen nem a jószándékában kételkedem, hanem a szekta befolyása miatt esetleg kialakult furcsa látásmódra, amely a munkájára is kihat.
A kérdező hozzászólása: Mibõl gondolod, hogy szektás? Milyen jelek utalnak erre? Van valamilyen tapasztalatod ezzel kapcsolatosan?Egy másik válaszíró teljesen pozitívnak értékelte és jónak véli a készítményeit. Köszönöm a válaszod.
Abból gondolom, hogy szektás, mert a vitaminokon kívül minden könyve, kiadványa a Szcientológiához kötõdik, L. Ron Hubbard, a Szcientológia vezetõje írta õket. Szerintem tuti szektás, mert ilyet ehhez az gyházhoz tartozó ember nem javasol.
Nem egészséges ennyire nagy mennyiségben vitaminokat enni, egyrészt mert terheli a vesét, másrészt meg a túladagolásnak súlyos következményei lehetnek!
Utolsó válaszadónak ez is egy közhely amit a média sugall, hadd ne mondjam kik vannak a háttérbe.Sose volt káros a megadózisú vitamin, sõt ennyi kell egy embernek, hogy egészséges legyen.Gondolj bele, az autódba ne tegyél olajat és úgy hajtsd.Mi lesz vele?Tönkremegy, na pontosan az emberrel is ez lesz, csak az lassabban.

Mit tegyek? Nagyon félek, hogy ezek után mi fog történni! Félek visszamenni a sulimba! Félek szembenézni vele! Részletek lent.

1 éve kezdtem a 9.-et és elég jóban lettem az egyik osztálytársammal. Minden reggel vártam a szekrényeknél hogy megöleljen, mert minden napom rosszul telt ez nélkül. Azt mondta hogy szeret és az ölelések is egyre hosszabbak lettek, egyre jobban élveztük egymás társaságát. Egyik délután maradnunk kellett valami miatt a suliban. Csak ketten voltunk azon a szinten és mondta,hogy vár a szekrényeknél, de késsek 2 percet hátha valakinek feltűnik. Hát oda mentünk. Õ intett, hogy kövessem a suli hátsó részébe. Ott hosszan megölelt és megcsókolt. Végül lefeküdtünk ott ahol senki sem látott... Aztán ezek az alkalmak megsokszorozódtak.. megígértük hogy senkinek sem mondjuk el... és nem is mondtuk. De lassan (mivel sokat voltunk együtt) elkezdtek az osztálytársak célozgatni. Persze nem tudták, nem tudhatták. Aztán egyszer csak kijelentette, hogy ő nem bírja a természetemet, hagyjam békén, nem akar látni. Ezt évzáró előtt. Jó, volt néhány hisztis pillanatom, meg időközben kiderült, hogy neki van egy 17 és 20 éves lány az életében, én meg ezelőtt az egész előtt ugye összejöttem barátommal. Nem tudom mit tegyek, közeledjek hozzá szeptembertől vagy hagyjam? Én 15 éves lány vagyok ő 16 éves fiú. Help!

Legjobb válasz: Hát... hagyd a fenébe.

Hát... hagyd a fenébe.
Szerintem hagyd, mert ha még két vasat tartott a tûzben, akkor nem tud megbecsülni!
NE hogy közeledj felé hagyd az egészet.. de gondolhattad volna hogy csak kihasznál de mindegy már megtörtént.
Magyarán mindketten kapcsolat mellett csináltátok? Megtalálta a zsák a foltját!
Nincs neked véletlenül szeretett hiányod? Foglalkoznak veled a szüleid? Mert nagyon is úgy viselkedsz mint az a kamasz, akit otthon tojnak le magas ívbe. Most még nincs nagy gond a kavarással. Max pletykálnak rólad és vesztettél egy hülyét (meg ha jön a nem kívánt terhesség, akkor valóban már élesben is hátrányokkal indulsz a nagybetûs életbe). De ha a felnõtt életben is folytatod ezt a kavarás politikát akkor olyan gondokat is a nyakadba zúdíthatsz amíbõl kilábalni egy élet is kevés lesz. Én azt mondm, hogy már mosd kezd el gyakorolni a tiszta helyzetek megteremtését. Vagyis mindenben légy következetes. Így a párkapcsolatokban legyen követendõ gyakorlat. Egyszerre csak egy pasit hülyítünk. Te sem örülnél neki, ha a szerelmed (bár még nem élhetted át, de ha igen tudod majd mirõl beszélek) majd melletted még tart mást is. Ez nem fair dolog. Csak úgy várhatod el mástól, hogy hûséges legyen, ha te is betartod a szabályt. Ez így tiszta. És korrekt. És azért érdemes egyszerre csak 1 pasival, mert 1 pasi 1 gond sok pasi sok gond. Több munkát csinálsz magadnak csak azzal, hogy mindegyiknek azt hazudod õ az igazi. Másik: a szex szép dolog. De egy férfi nem feltétlen azért fekszik le veled mert szeret. Sok fiúnál a szex olyan mint az étkezés. Szükséges. És hát megesik, hogyha másként nem megy, akkor szépeket hazudva de szereznek maguknak egy moslékos vödröt akibe üríthetnek. És hogy ezt hogy lehet felismerni, hogy te vagy-e az? Úgy, hogy nem te vagy az egyetlen nõ. És márpedig mint látod nem te vagy az egyetlen. Ebben abba az megalázó részedrõl, hogy te önként és dalolva le lettél degradálva egy gumi nõ szintjére. Tartás: egy nõt akkor becsülnek valamire ha van tartása. Nem mondom sok boldog párkapcsolat született úgy, hogy a felek ismeretlenül elsõ éjszakán már egymáséi lettek, de ez sokkal késõbb alakult ki, amikor már az ember elég tapasztalt, hogy jól mérje fel a terepet. Neked még nincs sok tapasztalatod. Így ez az esett nem áll fenn. Viszont ha elterjed rólad a pletyka, hogy könnyen szerezhetõ vagy, akkor egy férfi sem fog nõ számba venni. A fiatal fiúk inkább keresik a könnyû prédákat, mert ilyen fiatalon még jobb szeretnek a lényegre térni cserkészés helyett. Én valahol megértem, hogy fiatal vagy és naiv és senki nem ad életre vonatkozó útmutatást. De a felnõtt kor elõszobájában jársz. A hosszú és boldog élet titka, hogy elõbb essünk gondolkodó mint teherbe. Tudom, hogy így nehéz, de gondod végig mi lenne a jövõben. Légy mindig következetes, egyszerre csak 1 fiút szeress és olyan fiúkra ne pazarolj idõt, aki csak arra használ, hogy beléd ürítsen.
Erre ne várj segítséget. Aki 15 éves létére meglévõ kapcsolat mellett a suli alagsorába jár kefélni (bocs a kifejezésért, de a téme megkívánja) egy olyan sráccal, akinek - jól értettem - másik két csaja van, az ne csodálkozzon, ha valami rendkívülit tapasztal. Már te is épp elég rendkívüli vagy. Nem pozitív értelemben. Amúgy hagyd a francba. Csinálj úgy, mintha tisztességes csaj lennél, és maradj a barátoddal.
A kérdező hozzászólása: nem csaja volt az a másik kettõ... és ezeket csak akkor volt nekem hajlandó elárulni, amikor végelegesen összevesztünk... pontosabban a fejemhez vágta...
Nem vagy te még kivsit fiatal a fent leírtakhoz?????

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!