Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Kistarcsán (31 db)

Mi a véleményetek Kistarcsán a kórházban Dr. Lőrincz Ildikó Máriáról? Tapasztalatok érdekelnének elsősorban.

hetedik hetes babás vagyok, de az eddigi dokim már csak ügyelni jár oda, így valaki máshoz kellene mennem. (azért nem sürg?s, mert ultrahangon már voltam a kaáliban, és ott mindent rendben találtak, így visszairányítottak.)

Mit tudtok a kistarcsai kórházból Lőricz Ildikó vagy Szabó Andrea doktornőkről?

Választanom kellene, hogy melyikükhez menjek, de nem tudok róluk semmit. Szült valaki náluk?

Legjobb válasz: Szia! Én csak Szabó doktornõvel kapcsolatban tudok neked segíteni - nem szültem ugyan nála, de mindig nagyon kedves, emberséges módon kezelt az ambulancián és maximális odafigyeléssel, pedig nincs fogadott orvosom. Ha volt kérdésem válaszolt, türelmes volt. Nagyon lelkiismeretesnek tûnik :-) de remélem még más is fog neked írni, sajnos a másik doktornõt nem ismerem.

Szia! Én csak Szabó doktornõvel kapcsolatban tudok neked segíteni - nem szültem ugyan nála, de mindig nagyon kedves, emberséges módon kezelt az ambulancián és maximális odafigyeléssel, pedig nincs fogadott orvosom. Ha volt kérdésem válaszolt, türelmes volt. Nagyon lelkiismeretesnek tûnik :-) de remélem még más is fog neked írni, sajnos a másik doktornõt nem ismerem.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A kérdező hozzászólása: Ja, most vettem észre, hogy rosszul írtam, Lõrincz Ildikó helyesen.
Engem a Szabó doktornõ császározott és utánna is õ foglalkozott velem. Nagyon kedves , aranyos volt pedig nem volt felfogadva.
hááát, akkor itt egy kevésbé pozitív tapasztalat, bocsi :S Szabó Andrea ügyeletes volt, és persze mindenkinek lehet vacak napja, de nagyon otrombán bánt velem, a szülésznõ ki is küldte végül, hogy "Andi igyál meg egy kávét, szusszanj egyet és csak utána gyere vissza". Pl a dokinõ egybõl meg akart vágni mert "ma õ még nem reggelizett és különben is mit piszmogunk itt?" , és csak a szülésznõn múlt, hogy gátvédelemmel szültem végül. Gond nélkül és rohadt gyorsan egyébként, dehát a kedves dokinõ annyira éhes volt hogy nem bírta kivárni azt a kemény fél órát amit a szülõszobán töltöttem :S :S :S Én mind2 szülésemnél úgy tapasztaltam, hogy a szülésznõ sokkal fontosabb és sokkal inkább jelen van végig, mint maga az orvos. Nyilván mindenki maga dönti el, hogy mi a fontos és mi alapján válszt-nem választ dokit-és vagy szülésznõt, de én minden ismerõsömnek azt javasoltam, hogy akinél latolgatni kell anyagi okokból, az inkább szülésznõt fogadjon. De ez csak az én tapasztalatom, remélem neked sokkal pozitívabb élményed lesz a Dr-okkal kapcsolatban :-) könnyû szülést kívánok és szépséges babázást :-)

Mit tudni a kistarcsan dolgozo dr szabo lászlorol? Mennyi nála egy szülés?

Legjobb válasz: Szia! Én nála szültem anno az elsõ gyermekemet / ha fogadott orvosnak szeretnéd akkor nyugodtan kérdezz rá mennyit kér/ és maximálisan meg voltam vele elégedve. Sajnos most nem lehet a fogadott orvosom, mert nem Tarcsán lakom, de ott kell szülnöm, így csak reménykedem, hogy õ lesz az ügyeletes akkor éppen. 39 hetes kismama

Szia! Én nála szültem anno az elsõ gyermekemet / ha fogadott orvosnak szeretnéd akkor nyugodtan kérdezz rá mennyit kér/ és maximálisan meg voltam vele elégedve. Sajnos most nem lehet a fogadott orvosom, mert nem Tarcsán lakom, de ott kell szülnöm, így csak reménykedem, hogy õ lesz az ügyeletes akkor éppen. 39 hetes kismama
Szia! Én ugyan nem ismerem személyesen, de csupa jót hallottam róla különbözõ ismerõseimtõl. Azt nem tudom, van-e Kistarcsán terhesrendelése, mert eléggé lekorlátozták ezeket a dolgokat ott a kórházösszevonások óta. A magánrendelõje Gödöllõn van azt tudom. Amúgy én általánosságban úgy vettem észre, hogy 50-80 között kérnek a környékbeli dokik a szülésért, de erre nyugodtan rá lehet kérdezni, az orvosok megszokták ezt a kérdést.
Mi hozzá jártunk sokáig, de nem igazán javasolnám már õt! 7 hónap után sem tudta a feleségem nevét, igazán tájékoztatást sem kaptunk semmirõl. Végig nagyon kellemetlenül éreztük magunkat, mikor hozzá kellett menni. A szüléssel kapcsolatban az elsõ amit közölt, hogy 80.000 Ft.-ba fog kerülni. Sokan írják, hogy maximálisan meg voltak vele elégedve. Persze, hogy meg vannak, mivel nem volt semmilyen komplikáció! Amúgy sem lett volna, feltételezhetõen ez nem az õ érdeme, hanem a picié és a mamáé. Egy jó orvos akkor jó orvos, ha gond esetén is maximálisan meg tudja oldani a szituációt. Amúgy még a hetedik hónapban sem akarta megmondani, hogy fiunk, vagy lányunk lesz - persze mi már más vizsgálatán, 3D-n már 18 hetesen tudtuk, hogy fiú lesz! Szóval, ha kedvességre, korrekt hozzáállásra, megnyugvásra és támogatásra vágyik egy kismama akkor én nem javasolom!
Elõttem szólóhoz hasonlóan jártam, csak sajnos én a szülést is "végigcsináltam" nála. Nekem sem volt hajlandó megmondani a baba nemét, nem ismert meg, pedig rengetegszer voltam a magánrendelésén. Problémákkal nem foglalkozott. Volt, aminek én jártam utána helyette. Szülés megbeszélése abból állt, hogy közölte, mennyit kér. Szülésre majdnem be sem jött, hiába szóltak neki. Éjjel nem volt kedve felkelni. Ráadásul nekem jóval nagyobb összeget mondott a szülésre, mint a barátnõmnek. Egy kedves szava sem volt hozzánk. Szóval, ha ilyen orvost szeretnél, válaszd bátran!


Mi a véleményetek a kistarcsai Flór Ferenc kórházról, pontosabban a fej-nyak sebészetről?

Legjobb válasz: Mint közkórház,tisztelet a kivételnek tojnak rá a nõvérek mindenkire,ha nem látják õket,csak a magatehetetlen betegek észlelik ,a saját bõrükön.Fürdetés nincs,kaja vacak,de ez köztudott.Ez általánosságban dívik,és nem csak Kistarcsán.Aztán az orvosok ,ha elszúrnak valami kezelést,hát majd ráfogják állapotromlásra,pedig a félrekezelések tudatlanságra vallanak.Ezek tények sajnos.Hiányzik a folyamatos továbbképzés talán,pontosabban autotréning.Talán a honvéd kórházról hallani jóbbat.

Mint közkórház, tisztelet a kivételnek tojnak rá a nõvérek mindenkire, ha nem látják õket, csak a magatehetetlen betegek észlelik , a saját bõrükön.Fürdetés nincs, kaja vacak, de ez köztudott.Ez általánosságban dívik, és nem csak Kistarcsán.Aztán az orvosok , ha elszúrnak valami kezelést, hát majd ráfogják állapotromlásra, pedig a félrekezelések tudatlanságra vallanak.Ezek tények sajnos.Hiányzik a folyamatos továbbképzés talán, pontosabban autotréning.Talán a honvéd kórházról hallani jóbbat.

Mi a sz*rt lehet kezdeni Kistarcsán?

Nincs itt semmilyen szórakozó vagy közösségi hely akárhol vagyunk az ott lakók elzavarnak mert biztos rongálni vagyunk ott, játszóterekre sem mehetünk mert ott is biztos rongálni vagyunk -.-". Ha meg megmerünk szólalni hogy talán nem törni-zúzni jöttünk akkor azt meg már rögtön szemtelenség-nek és visszabeszélésnek fogják fel. 14/F

Legjobb válasz: Együtt érzek veled , és is vidéken nõttem fel.Egy igazi szívás vidéken élni.Sokkal jobb egy Gyõr , Sopron , Debrecen típusú városban élni.Soha nem költöznék vissza vidékre.

Együtt érzek veled , és is vidéken nõttem fel.Egy igazi szívás vidéken élni.Sokkal jobb egy Gyõr , Sopron , Debrecen típusú városban élni.Soha nem költöznék vissza vidékre.
Nos igen. Az egyik lehetõség ugye a szórakozásra, hogy elmegyünk x helyre, fizetünk x összeget és már dõl is a szórakozás ránk. A másik, hogy használjuk a fantáziánkat és a kreativitásunkat és megteremtjük azt magunknak, amitõl az életünk teljesebbé válik. Ez nehezebb, mert manapság kiment a divatból.
Ember te egy [email protected] p ö cs vagy! Vissza kell szólni hogy ja igen látja most is hogy rongálunk! Ha meg ugatnak hogy szemtelenség vagy visszabeszélés ki kell röhögni! Mi is ezt csináltuk!Nem kell velük foglalkozni! Egy Kistarcsai
Kis haver, te nem mozogtál eleget Kistarcsán. Ott van a Csiga, a Zámbó, a Fenyves, az uszoda, a volt Kölcsey suli, a kispark meg a Szekeres. K*rva jó arcokkal lehet határtalan mennyiségben inni és hülyülni. Nem kell sok pénz, ahhoz hogy jól szórakozzatok. F/18
Ásózz, kapálj mert itt a tavasz.Termelj tököt, fejeld meg.

Melyik szülésznőnél szültél Kistarcsán? Mik vele a tapasztalataid?

Azt is leírnád, hogy kb hogy néz ki, hátha emlékszem rájuk. Ha az elérhet?sége is megvan, akkor leírod ezt és majd elkérem priviben!

Legjobb válasz: Én Szabolcsi Erzsébetnél szültem,nem volt fogadott. Kedves volt,de azért visszafogott,komoly is egyben,de meg voltam vele elégedve,szakmailag jó.

Én Szabolcsi Erzsébetnél szültem, nem volt fogadott. Kedves volt, de azért visszafogott, komoly is egyben, de meg voltam vele elégedve, szakmailag jó.
Én is csak homályosan emlékszem: ez egyik szülésznõ Gabi volt, egy fiatal lány, 25 körüli, hosszú szõke hajú, nagyon kedves, türelmes, a másik egy idõsebb hölgy, középhosszú sõtét hajú, talán sötét vörös, õ is kedves volt nagyon, és tapasztalt.
Nekem Szabó Béláné Judit volt a szülésznõm, fogadott volt, imádtam.szakmailag is nagyon jó ezer éve szülésznõ nekem õt ajánlották.belevaló, humoros de egyben komoly is. nála nem létezik tarifa.megtudom adni az elérhetõségét.
Szia! Én Maránné Sárközi Anikónál szültem. Nem tudom, de hogy ha õ nem lett volna ott, szerintem sose szülök meg. Rettentõ türelmes és ügyes volt. Minden elismerésem az övé! Sajnos elérhetõséget nem tudok. Egy vékony, fiatal (30-40között)nõ, szõkésbarna haja van, kedves arca. Bátran merem ajánlani! (mikor én szültem õ volt ügyeletben, nem fogadtuk meg)
bocsi, Mariánné Sárközi Anikó (ut)

Dr. Bokor Andrásról, kistarcsai kórház, mi a véleményetek aki hozzá jár, nála szült?

Legjobb válasz: Rendes doki. Anyum hozzá járt.. De nekem Várkonyi sokkal szimpibb.

Rendes doki. Anyum hozzá járt.. De nekem Várkonyi sokkal szimpibb.
A kérdező hozzászólása: köszi

Mi a véleményetek a Kistarcsai kórháznál lévő lángososról?

Ettetek már ott?Vagy milyen a kiszolgálás?

Legjobb válasz: Miért mi van vele?

Miért mi van vele?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom én is erre vagyok kiváncsi hogy milyen ott a lángos mert külfölröl jönnek rokonok és gondoltuk elmennénk oda lángost enni de választ még nem kaptam ugy hogy majd meglátjuk!
Nagyon finom ott helybe sütik mikor kéred és olcsóbb és finomabb is mint a pesti amit kb. elözö nap sütnek ki és azt adják el! (tapasztalat) Csak az a flegma csávó nem tud köszönni aki néha süti a lángost!

Mi a véleményetek a kistarcsai Flór Ferenc Kórházról?

Sziasztok

Legjobb válasz: Tavaly szültem ott. Nagyon pozitiv élményeim vannak :) Igy van, sztem csak akkor szülhetsz ott, ha fogadsz orvost, tudok is ajánlani :) Ha gondolod írj privit, szivesen segítek ha tudok:)

Tavaly szültem ott. Nagyon pozitiv élményeim vannak :) Igy van, sztem csak akkor szülhetsz ott, ha fogadsz orvost, tudok is ajánlani :) Ha gondolod írj privit, szivesen segítek ha tudok:)
Nem tudom , hogy aktuális-e még a kérdés de én 2013 október végén szültem ott. Mi nem oda tartozunk , nem volt sem fogadott orvosom sem pedig szülésznõm, és mégis oda jártam vizsgálatokra és ott is szültem(több ismerõsöm is). Szóval nem kell feltétlenül fogadott orvos, akkor sem ha nem oda tartozol. Viszont az fontos hogy szülés napján a kórházba jutàst magadnak kell megoldanod családtag segìtségével, mert hiába mondod a mentõsnek hogy hova vigyen , akkor is a területileg illetékes kórházba fog vinni.
Nem tudom , hogy aktuális-e még a kérdés de én 2013 október végén szültem ott. Mi nem oda tartozunk , nem volt sem fogadott orvosom sem pedig szülésznõm, és mégis oda jártam vizsgálatokra és ott is szültem(több ismerõsöm is). Szóval nem kell feltétlenül fogadott orvos, akkor sem ha nem oda tartozol. Viszont az fontos hogy szülés napján a kórházba jutàst magadnak kell megoldanod családtag segìtségével, mert hiába mondod a mentõsnek hogy hova vigyen , akkor is a területileg illetékes kórházba fog vinni. Remélem segítettem... Könnyû szülést!!!
Utolsó vagyok... Ja és csak jót tudok mondani az ottani orvosokról , szülésznõkrõl legközelebb is csak itt szülnék az biztos. Maximálisan kedves volt velem mindenki, egy pillanatig nem éreztem azt hogy orvost kellett volna fogadnom. Nekem külön pozitívum hogy felszívódó varratot használnak, és a baba végig veled van. Bármi kérdésed van, írj nyugodtan...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!