Találatok a következő kifejezésre: Mik a a Kaposvári (63 db)

Mit tudtok a Kaposvári Egyetem állattenyésztő mérnöki szakáról?

Tehát oda szeretnék menni állattenyészt? mérnöknek, kés?bb lótenyésztésre szakosodnék. Van valakinek tapasztalata?


Mi a véleményetek Gyúrcsány kaposvári látogatásáról? Fletó nagy lazán megkérdezi, hogy miért tetszenek kiabálni?

Lehet amnéziás?

Legjobb válasz: "Mi a véleményetek Gyúrcsány kaposvári látogatásáról?" Az, hogy még mindig szabadlábon van, és ez zavar.

"Mi a véleményetek Gyúrcsány kaposvári látogatásáról?" Az, hogy még mindig szabadlábon van, és ez zavar.
hagyjukmár fletót... majdha jön a választás más lessz? nem... a szegény embert akkor is meglopják... akkor majd mitszólnak a hasonló hozzáállású emberek? ja akkor majd õk lesznek a "hazaárulók".
A videón néhány hõbõrgõ hülyét láttam, akiket a normális emberek feképnél hagytak.Akinek nem tetszik Gyurcsány, ne menjen oda meghallgatni.Én sem megy oda, ahol Vona meg a Morvai óbégat.
és gondolom Ferikénk most is szupertitkos 007-es ügynökök között kéklámpás kocsik sorával érkezett, ugye? Ez úgy felháborít, ezeknek mindent lehet. Ha itt volt, az idióta motoros rendõr 120-al tépett a semmiért a városban, na most errõl többször volt már vita, hogy egyáltalán ferike hova is megy életet menteni, hogy a kék lámpa indokolt legyen ? Mert jogszabályilag ezaz egyik feltétele vagy az elháríthatatlan vagyonmentés, na most én egyiket se látom, Feri és csapata mégis az utak sõt a város királya ilyenkor, és nekik mindent szabad. Ez engem annyira felháborít, ha meg balesetet csinálnak, ne aggódj, úgy elhúznak, mint a huzat, mint ahogyan csináltak is, és el is húztak, aztán meg elhallgattatták szerencsétlen árokba boruló teherautóst. Emberek, már hallani se akarok ilyen Feris storykról, de egy biztos, ide jöhet, én nem megyek, de tök szívesen csak állampolgári alapon feljelenteném lefotózva, hogy áthág egy csomó szabályt és jogi magyarázatot követelve mindarra amit mûvel. Engem ez akaszt ki nagyon. maradjon csak otthon, sztem úgy is épp elég káros, nem kell neki ahhoz megmozdulnia.
De tényleg itt elgondolkodtam az utolsón ... volt olyan, aki kíváncsi volt erre a majomra? Franc tudja, nálunk is volt, tudod ki akart elmenni? .... a halál. Nem értem én ezt.
1 év múlva már Orbánt fogja a nép ugyan így utálni.
Azt mondja a kisgyerek "kinyilvánítottuk a véleményünket" hát igen ennyire telik a fidesztõl. Másik meg hogy nem engedték be a jobbikosokat vagy mi, hát megnézném ha a Feri menne egy jobbik gyûlésre ti beengednétek? A magyar gárdás csávó meg valami kajak paraszt a videón.
aki meg tehetne ellene azokmeg nem mi vagyunk...
dehogy van rendjén! csak az a baj, hogy ezt csak az látja így aki benne van....
A kérdező hozzászólása: És ez rendjén van , hogy a szegény embert folyton meglopják?
jah, és mivel az ilyen témáknál elengedhetetlen: lehet lepontozni:) (elõzõ)
07:17 !! Bizony, ott a pont! Detto. Ha alódi jogállam lennénk, bizonyára már õ is rég elõzetesben lenne akár csak a mostani botrányok kapcsán, na de ne álmodozzunk.

Kaposvari anyukak, mikor kezdodik a babamama klub a megyei konyvtarban? Melyik hetfon?

Legjobb válasz: Ugyan nem vagyok kaposvári, de én a helyedben felhívnám telefonon a megyei könyvtárat és megkérdezném ott. Ha nem tudják, biztos megmondják ki ebben az illetékes, és hol éred el. Telefonszám telefonkönyvben, vagy tudakozón keresztül...

Ugyan nem vagyok kaposvári, de én a helyedben felhívnám telefonon a megyei könyvtárat és megkérdezném ott. Ha nem tudják, biztos megmondják ki ebben az illetékes, és hol éred el. Telefonszám telefonkönyvben, vagy tudakozón keresztül...

A kaposvári TIT iskoláról mi a vélemény?

föleg olyanok érdeklenek akik ott éretségiztek! Most oda jelentkeztem éretségire,2év, utána mindenképp szeretnék Budapesten fösuliba jelentkezni...viszont sokaktól azt hallom hogy a "tites" éretségit nem nagyon fogadják el! Tud valaki erröl bármit? Ha ott végeztél tudtál tovább menni fösuliba? Köszönöm!

Legjobb válasz: Hát elfogadják mert muszáj elfogadni, inkább melóhelyen lehet gond a tites érettségi mert, hát ugye színvonal az ott nincs..:S Komolytalan iskola. Én nem ott végeztem egyébként, de kaposvári vagyok.

Hát elfogadják mert muszáj elfogadni, inkább melóhelyen lehet gond a tites érettségi mert, hát ugye színvonal az ott nincs..:S Komolytalan iskola. Én nem ott végeztem egyébként, de kaposvári vagyok.
Így van elfogadják, de.....ott csak az nem érettségizik le, aki nem tud olvasni(tisztelet a kevés kivételnek).De valóban, olyan ismerõseim vizsgáztak ott, hogy ajjaj! Én Kinizsis voltam, ha újra kezdeném, csak oda mennék.Bár egy tites tanár azt mondta nekem, miért nem hozzájuk mentem, mert a fent említett iskola sokat képzel magáról.Én nem ezt tapasztaltam, csak ajánlani tudom.Van színvonal!De valóban, tanulj, és saját magaddal szemben sem lesz baj!
Hogy honnan mehetsz fõsulira, az csak a te eredményeidtõl függ. Persze egy jó iskolában könnyebb eredményeket elérni. A TIT szar, a Táncsicsból jobb esélyekkel indulnál.
Persze éppen ezért mondom, h elfogadják fõsulin, mert ugye egységes. Én szóbelirõl azt hallottam, hogy sorban vannak a tételek, meg hát tuti lazább mint pl. Táncsics-ban :D
ez biztos?
egyikben sem voltam biztos, nem tudom miért kell ilyennek lenned.
A kérdező hozzászólása: Érdekes... eddig az évnyitót tudtad mást nem! Söt még te mondtad hogy tuti nemkezdödik hétfön!!!!!! De most már mind1
azt én is tudtam csak hogy az évnyitó mikor lesz azt nem tudtam pontosan.
A kérdező hozzászólása: Na ugye mondtam hogy hétfön kezdödik a suli :D
barátnõm mondta.már nagyon izgulok...majd lehet összefutunk sulinál..
A kérdező hozzászólása: szeptember 2.án lesz a tanévnyitó, ami szerda, 9órakor
A kérdező hozzászólása: Igen, biztos! A sulinál is kivan irva és telefonon is ezt mondták! Nemértem nektek mért szept 1et mondtak?! :o
A kérdező hozzászólása: Nem rosszból irtam.... Csak mondtam. De ez már nem is fontos! Megtudtuk és kész!
Akkor oké csak ez olyan dicsekvõsnek tûnt és ezt nem szeretem. Meg az írásból nem igazán lehet kivenni hogy hogyan is gondolta az ember.
A kérdező hozzászólása: Nincs
ott valóban nincs testnevelés óra??
A kérdező hozzászólása: És az érettségi milyen volt? Úgy értem segítettek a tanárok? Vagy vészes volt? :)
Én az utolsó évben már 9re jártam suliba / mániákus késõ vagyok /, de nem is foglalkoztak vele....Bementem 1-2 órára, eljöttem....A kutya nem kérdezte meg tõlem a következõ napokban, hogy miért nem voltam ott, stb... Bár hozzá kell tegyem, a jegyzeteim mindig megvoltak. A matek órák mindig délután voltak, azt hiszem 13.00-16.00 / VICC /. a 2 év alatt nem ültem végig egy órát sem, s maximum 5-re mentem be, unalmas volt és a délutánomat nem áldoztam fel ilyen hülyeségre.Ennek ellenére leérettségiztem, nemis akármilyen eredménnyel. Szóval megszakadni nem fogsz :-)))! Sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszi!! Ez most nagyon jó hir nekem!:)
Szia! Én tavaly végeztem a TIT-ben, hülyeség h nem fogadják el a tites érettségit...Mindenhol ugyan azt irják.Engem gond nélkül felvettek egyetemre.(Zrinyi Miklos Nemzetvédelmi Egyetem)
A kérdező hozzászólása: Hát bocsi! Mi 11.be kezdtünk (az elöttem iró is) igy nemtudom hogy 9.be milyen könyvek kellenek! Kérd el egy osztálytársadtól a papirt, vagy kérdezd meg milyen könyveket rendeltek!!:)
nekm lenne egy olyan kér(d)ésem hogy valaki a tankönylistát letudná írni nekem? vagy hogy milyen könyveket kapott? mert lecsúsztam a rendelésrõl és azt sem tudom milyen könyvek kellenek.. 9.es vagyok érettségis képzés
A kérdező hozzászólása: Csak megkérdeztem merre laksz! Rendben majd irok ha van valami! Én nemleszek kóteros, 25kmre lakok a várostól!
Nem, én Marcaliban lakok. Már csak azért se értem hogy 1 héttel késöbb kezdõdik, mert akkor a kollégisták ott legyenek egy hétig a semmiért a kóterban???Mert beköltözni hétfõn kell. Te nem leszel kolis? Majd írj, várom.De nagyon belekezdtünk az ismerkedésbe, pedig itt nem azt szokás:D
A kérdező hozzászólása: hát az bizti :) :D
Az ilyen iskolákat azért létesítették, hogy azok, akik érettségire vágynak, megkapják. Vagyis, akik 16 évesen otthagyták a sulit, szakmunkásban végeztek és mégis szeretnének még tanulni, mert benõtt a fejük lágya, azok járnak oda. Semmi baj nincs vele, általában az ott érettségizettek nem tanulak tovább, max egy OKJ-t csinálnak, mert ahoz kell papír.. Ennyi. Nem leszel semmivel sem kevesebb, ha tényleg lelkiismeretesen tanulsz, csinálsz nyelvvizsgá(ka)t, bármit elérhetsz egy ilyen érettségivel is.
én is ezt hallottam hogy nem fogadják el. Kedves kérdezõ, te leszel az osztálytársam jövõ héttõl mert én is oda jelentkeztem:D
A kérdező hozzászólása: Nem mondod?? Én is oda jelentkeztem!! De jo hogy itt összefutottunk :D Nemtod mikor lesz a tanévnyitó meg stb? :)
De tudom. Kedden délelõtt 9-kor a megyeházánál lesz. Az ott a sétáló körül van. A tankönyvosztás meg úgy lesz hogy ott adnak egy papírt amin rajta lesznek a könyvek címei, amelyiket tudod beszerzed, amelyiket nem azt pedig megveszed.És az igazgató dönti el hogy 2 vagy 3 évesre mész, bizonyítványfüggõ.Más valamit is tudni szeretnél?Kérdezz, ha tudok válaszolok, mi a neved?
A kérdező hozzászólása: És ez tuti hogy akkor lesz? És aznap akkor nem is kell bemenni a suliba? Hát ez azért nagyon gáz igy, hogy az igazgató dönti el, hogy 2vagy 3 éves lesz!!! Én ugy tudtam 2éves! Amugy Hajni vagyok! És te?
Én Eszti vagyok. Biztos hogy akkor lesz mert felhívtuk. A suliba együtt megyünk az iskolával és ott mondanak el mindent. Én is félek tõle. Milyen fõsulira akarsz menni?
A kérdező hozzászólása: pff hát azt még nemtom, majd eldöl! :) Amugy angolos vagy németes vagy? Mert nembiztos hogy egy osztályba leszünk sajnos! Én is 4 barátnömmel mentünk beiratkozni és mondtuk, hogy egy osztályba akarunk lenni, aztán még most augusztusban is visszamentünk ez miatt, de nemigértek semmit! Hát megkell mondjam én is félek azért kicsit! Új osztály új emberek meg minden! De talán jol sül el az egész! :) És te hogyhogy oda jelentkeztél? Szakma után éretségizel vagy csak ugy? :)
A kérdező hozzászólása: Itt vagy? Vagy eltüntél? :D
már itt vagyok. Nem ülök itt egész nap. 10. osztályos vagyok. Németes. Te angol? szerinted tanárképzõ fõsulin elfogadják?
A kérdező hozzászólása: Én angolos vagyok! Most voltál 10.es vagy most mész 10.be? Hát nemtudom! Én azt mondom, ha jol tanulsz és jó lesz a végén az eredményed akkor van rá esély!:)
Most voltam tizedikes.Mondta egyik tanárom hogy volt olyan hogy megnézték és felvették volna, de látták hogy tites, és félrerakták.Ennyi!Ha angolra mész nem leszünk osztálytársak
A kérdező hozzászólása: Remélhetöleg egybe leszünk a barátnöimmel, akkor vegyes osztályba leszünk mert közöttük is van németes és akkor lehet te is oda kerülsz! Hát lehet, hogy igazad van a fösulival kapcsban, én ugysem itt kaposváron akarom folytatni hanem pesten ott pedig azt sem tudják milyen a tites éretségi! De az is lehet hogy inkább külföldre megyek ki dolgozni, majd még meglátom! Még azt akartam kérdezni, hogy ez a megyeháza arra a városi könyvtár fele van ugye? A szökökutnál kell felmenni, nem? Ha jol gondolom. És képzeld most meg ugy hallotam, hogy kedden csak évnyitó lesz és majd a következö héten kezdödik a tanitás, ez igaz lehet? Ezt egy ismerösöm mondta aki már 1éve odajár! Nem mondtak a telefonba semmit hogy mikor kezdödik a tanitás?
Nem mondták mikor kezdõdik.Gondoltuk minek megkérdezni, olyan nincs hogy 1 héttel évnyitó után kezdõdik ! Ez marha nagy hülyeség.Szerintem.Én is hallottam már sokmindent (pl.kötelezõ megbeszélés lesz még a nyáron, de ez sem így van).Szerintem ne higgy el sekinek semmit, én már úgy vagyok vele, mindenki mond mindent, aztán válogasd ki mi az igaz. Nem tudom pontosan merre van, én is egyik barátnõmmel megyek.A németes meg angolosok biztos külön lesznek.
A kérdező hozzászólása: Nembiztos hogy külön lesznek! Mert van angolos németes és vegyes csoport/osztály. Majd ma kiderül mi igaz ebböl az egészbõl mert egy barátnöm bemegy megkérdezi! De azért jo lenne ha egy héttel késöbb kezdödne!:D
Írsz nekem privibe hogy mit mondtak?
A kérdező hozzászólása: Persze persze! Remélhetöleg lesz ideje bemenni a barátnömnek! :) Ha nem irnék akkor nem ért oda :( Amugy kaposvári vagy?
A kérdező hozzászólása: igen, tényleg nem a komolyabb sulik közé tartozik! de pl az irásbeli vizsga: mindenhol ugyanazt irják max a szobeli ami lazább lehet... sztem

Mi volt a zene címe, ami a 2012 aug.20-i tüzijáték alatt szólt Kaposváron?

Nagyon ismer?s volt, de a címére nem sikerült rájönnünk.

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=bnXy9rIv9zI Itt a videó róla (Amúgy nem a "Szeretem Kaposvárt" c. számra gondoltunk, ami elõtte ment)

A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=bnXy9rIv9zI Itt a videó róla (Amúgy nem a "Szeretem Kaposvárt" c. számra gondoltunk, ami elõtte ment)
Nem jó a hangszóróm, de egy logikus választ adok: kérdezd meg a videó alatt is!

Kaposvári kismamák mit tudtok a kismama bérletről?

Hol lehet igényelni?

Legjobb válasz: A Polgármestei Hivatalban a szociális osztályra kell beadni ezt-azt. Kicsit bonyesz és én úgy értelmezem, mintha anyagi rászorultsági alapon lenne. Ha szerinted nem akkor légyszi küldj ezgy üzit! A honlapon az utazási támogatásnál keresd. https://www.kaposvar.hu/index.php?page=onkormiranytu&width=8..

A Polgármestei Hivatalban a szociális osztályra kell beadni ezt-azt. Kicsit bonyesz és én úgy értelmezem, mintha anyagi rászorultsági alapon lenne. Ha szerinted nem akkor légyszi küldj ezgy üzit! A honlapon az utazási támogatásnál keresd. https://www.kaposvar.hu/index.php?page=onkormiranytu&width=8..

Mindenféle előítélettől mentesen Kaposvár polgármesterének személyével és munkájával kapcsolatban kinek mi a véleménye?

Mivel sokan mondják, hogy csak egy bábú vagy épp egy bohóc vagy épp igenis egy meghatározó szereplő a város életében stb... Mind pozitív mind negatív oldaláról meg szeretném ismerni. KÉREM CSAK VALÓS ADATOK ÉS SZEMPONTOK ALAPJÁN VÉLEMÉNYEZZÉ(te)K!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!